Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz Simulacrum #35887 üzenetére
Van nem ciril betűs itt meg egy átdolgozása
-
veterán
Gondolom már volt párszor téma az állítólagos európai ág, azonban itt az eltérő nemzetek csapat pakolászását szerintetek h oldanák meg? o.O Simán lenne egy eu nemzetiség, vagy csak a magyar pl tudna kezelni német tankokat is?
Everybody lies.
-
Csabi04
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy ha felrakom egy tankra a Cyklon Filtert akkor a tank gyorsabb vagy gyorsabban fog gyorsulni.
-
ktg3
őstag
Ezeket nem tudom hova tenni. annyira abszurd volt. Még csak nem is mozgott, így lagg se nagyon lehetett.
Vannak itt furcsa dolgok@Jolet: A tiger P konkrétan jobb sztem mint a tigris, de utána az aladár az nagy szenvedés a béla nem rossz. Viszont a másik ágon a tiger 2 és az e75 is nagyon jó. Általában jobban szokták szeretni.
[ Szerkesztve ]
-
Jolet
őstag
érdemes az angol vonalon tovább mennem?
most egy churchill 1-es van, de megőrjít, hogy függőlegesen alig mozdul a csöve és ha kicsit dombon állok máris vége a célzásnak
ez később megjavul?
vagy adjam el és vegyem vissza a jó kis orosz TD-met inkább?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
ktg3
őstag
Na megvan a nap poénja.
T69 front armorának a közepe pattintotta a bl10-et kb 20 méterről tök szemből +-10 fok, nem volt oldalra fordítva...Ezeket honnan szedi a gém? Hogyan lehetségesek az ilyenek?
-
Jolet
őstag
válasz bullseye #35886 üzenetére
nincs azzal gond, ha kicsit előre megy és utána cserél oldalt, de a lökdösődés, torlódás nagy lúzerségnek túnik a számomra
az ilyenek okozzák az utakon is a baleseteket :-DWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Simulacrum
senior tag
válasz jano_77 #35825 üzenetére
Igen, nálam nem cirill betűvel jelzi, hanem rendesen. Én ezt raktam fel.
Közben gondolkoztam, lehet azért, mert nálam fent van a Statistics pack, annak is magyarított (angolosított) verziója, amiben külön szövegkönyvtár is van. Lehet ez is innen veszi a tankneveket és azért nem cirill.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Ami a keresztezést illeti, sokban függ a tanktól is, hogy hova érdemes mennie, így néha ennek van értelme. Na nem mindig.
PayPal fiók pedig hitelkártyával simán készíthető, de lehet egyből kártyával is fizetni, sőt ha jól olvastam itt korábban, akár telefonon is. Prémium tagság 1 hónapra 2500 arany, az 10 euró, vannak kisebb-nagyobb csomagok a hivatalos oldalukon és pár naptól 12 hónapig is vehető prémium tagság, értelemszerűen minél hosszabb annál kedvezményesebb, és drágább
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Jolet
őstag
pár dolog ami lehet csak számomra furcsa...
egyrészt nem értem miért kell lövöldözni induláskor, főleg seggbe lőni a másikat véletlenül... ez valami macsó dolog?
másrészt ez az állandó keresztbe kószálás induláskor..én ha nem is csípem azt az oldalt, de akkor is ott próbálok eredményt elérni és nem vágok át mindenkin a másik kedvelt oldalraez a hétvége meggyőzött arról, hogy jó dolog a felszorzott nyereség
valaki leírná tömören, hogy lehet prémium tagságot szerezni és mennyibe kerül? nincs se paypal, se más csak magyar bankkártyaegyébként nagy mázlim volt ezzel a hétvégével, mert pont azt a két német tankot lehetett megvenni olcsón, amit visszaadtam régebben és már terveztem a visszahozást
sikerült is mindkettővel elérni a következő szintet, csak még némi kp kellene az egyikhez, mert lelassult a pénzfolyam :-)WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
virkir
veterán
válasz nagysandor88 #35879 üzenetére
Ez lehet, hogy így van igazából a wotwiki is inkább találgat szerintem mintsem valós hivatalos WG-s adatokkal dolgozna.
De ha a te általad leírt módszert használjuk akkor a legnagyobb a bukás ha hagyod dolgozni a az xp-t
Szvsz szigorúan.
Ha tovább vinné az ember a legénységet a következő tankba és elég 20k xp környéke a fejlesztés befejezéséhez akkor jobb nem kiosztani mert így 100%-os legénységgel lehet kezdeni.
Ha már elérnék a 100%-os skill-t mire új tankba kerülne a legénység akkor már érdemes elgondolkodni, hogy bevállalja az ember azt a 10% mínuszt pár kör erejéig."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Jolet
őstag
az lehet, de ha szeretnék klán tag lenni akkor csak szimpla magyar klánba lépnék
viszont oktatásban szívesen részt vennék, mert bár öreg vagyok sok hibával, de egy kis fejlődés sosem ártWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nagysandor88
tag
Kettővel fölötted leírtam miért. Nem tudom már hol olvastam, de telórol vagyok, ìgy nem kezdek el keresgéni. Én is pont ezért néztem utána.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
vhw
addikt
válasz nagysandor88 #35877 üzenetére
"Ha nincs kiosztva képesség, akkor a 100%-on felül gyüjtött xp-t is hozzáveszi az alapkézettség xp-jéhez és úgy szorozza 0,9-el."
Ez biztos? Szerintem (vagy legalábbis úgy kéne) ugyanúgy elvégzi a szokásos büntetést a 100%os alapképzettségnél, és ezután veszi elő a még fölöslegben felgyűlt xp-t. Aztán ezt hozzáadja a már képzés utáni xp-hez, és amire futja, futja, amire nem, nem.
Ezt nem tudom biztosra, ezért is kérdezem, de szerintem a józan ész ezt diktálná. (miért büntetné a rendszer azokat akik nem osztották ki a másodlagos skilleket?)
Jolet: mert az SGTA egy nemzetközi klán, és ha már odamész nem árt ha tudsz kommunikálni a többi taggal
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nagysandor88
tag
válasz virkir #35876 üzenetére
Mint írtam a még nem lekötött xp is szorzódik 0,9-el. Szóval akkor már inkáb használom a képességet. Ez pont azért van így, hogy ne lehssen mókolni.
Vagy használod a skillt, vagy fizetsz.Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
veterán
Prémium fiókkal a legénység is több xp-t kap? o.O
Everybody lies.
-
nagysandor88
tag
Ha nincs kiosztva képesség, akkor a 100%-on felül gyüjtött xp-t is hozzáveszi az alapkézettség xp-jéhez és úgy szorozza 0,9-el.
Természetesen a második skill tanulásánál már nagyobb a bukta, mert az első skill már rögzített xp-je is meg lesz bolygatva. De első skill esetén ha az embernek van pár fölös kreditje jobban megéri skillt válastani és azt resetelni.Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
virkir
veterán
válasz nagysandor88 #35861 üzenetére
Hja... csak ott bukik a szép képleted, hogy a fejlődéshez szükséges xp mennyiség exponenciálisan változik ahogy közelít a 100%-hoz és ezt nem veszed figyelembe.
Meg a vhw is írt, hogy nem mindegy mekkora másodlagos skill-t resetels."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
veterán
válasz nagysandor88 #35874 üzenetére
Azért a magyar se éppen az a best in eu mod.. Feltettem, mentem egy kört, töröltem..
Everybody lies.
-
nagysandor88
tag
válasz Pttypang #35869 üzenetére
Ha te mondod. Ezekben a dolgokban nem vagyok otthon. De a lényeg, hogy tecsőn megnéztem, hogy milyen, és nagyon brutálidegtépő.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
vhw
addikt
válasz nagysandor88 #35861 üzenetére
De azt is bele kell venni a számításba, hogy tankról-tankra átképzésnél mindig csak az elsődleges képzettségből vonja le az xp-t, a skillekben "tárolt" xp-hez nem nyúl. (tehát ez "fix")
Skill/perk nullázás esetében viszont az összes, ezekre felhasznált xp 10%-kát. Ami abban az esetben, ha már több skill is van egy emberen elég nagy bukta. (minél képzettebb egy ember, annál nagyobb xp mennyiséget bukik egy skill nullázásnál)
Kingfisher1: akkor az ~4 felderített tank csatánként, ami nem is lenne olyan rossz, viszont az átlag xp tényleg elég alacsony (még standard acchoz képest is) ami azt sejteti, hogy nem sok a te spotod alatt kioszott sebzés. (ezt egyébként meg tudod nézni csaták után az eredmények között szerepel, csak összesítve nem szerepel tudtommal ez az érték a statokban -> tehát tudod ellenőrizni magad, hogy az adott csatában ilyen tekintetben "hasznos" volt-e a feldrítésed, vagy csak felvillant az ellenség, de lövést nem kaptak)
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
válasz bullseye #35863 üzenetére
Az a bajom vele, hogy kivétel nélkül bármi átlövi. Gyakorlatilag nincs olyan hogy lepattanó. ami azért kellemetlen mert ha nekem bármi is legalább 2 lövés, akkor megeszi a hp-m legalább felét. Igazából ha egy T6-os akármit nem oneshotolok, akkor simán lehet, hogy ottmaradok.
Az tény, hogy sokat sebez a löveg, de olyan pontatlan mint a disznó. Rá vagy kényszerítve emiatt a viszonylag közel harcra, de rohadtul nincs semmi armor rajta ami a közelharchoz nem ártana.
Lövegpajzsról előfordul, hogy 200as pen alatt pattan vmi, de ennyi kb.Node ha armor nincs, akkor legalább gyors lenne. De ez olyan lassú, hogy gyalázat. Állítom, hogy egy ferdi fürgébben fordul. Persze a max speed nem olyan rossz, de semmit nem érek vele ha egy sarkon nem tudok befordulni 5 mp alatt sem.
A másik amit gyűlölök benne, hogy gyakorlatilag egybe van a hull és a löveg. Iszonyat pici szögben lehet vertikálisan mozgatni. Emellé jön a 0, azaz 0 depression.
Tier 10-es csatákba supportra nem rossz, de amúgy nekem nagyon nem jön be. Ezt 500+ (most nézem 760) csata után mondom.
Ha a fenti hiányosságok közül bármelyik ha meglenne, akkor jó lenne, de ez így nem túl nagy a harci értéke fürge ellenfelek közt.mod: tényleg azt ki is felejtettem, hogy olyan lassan céloz a lövege, hogy nagyon, emellé hullt mozgatni epic fail.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nagysandor88 #35867 üzenetére
Anime inkább az, nem? Miután a manga kötetenként jelenik meg, kétlem, hogy visítana..
Everybody lies.
-
nagysandor88
tag
válasz Pttypang #35862 üzenetére
Nem, de van hangmod is, sőt találtam olyat, hogy manga csajok, japán manga visítás is van mellé.
-
vhw
addikt
válasz Kingfisher1 #35856 üzenetére
Ebből nem derül ki se a spotolt tankok száma, se a felderítésed alatt bevitt sebzés. (a spotolt tankok számát meg lehet nézni a cache fájlból, de a sbezést tudtommal nem rögzítik sehol)
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Tudja vki,hogy a köv.peccsel jön már a variált német ág?Origin:Memphis79HUN
-
Imilenni
addikt
-
bullseye
addikt
Szerintem nagyon jó az, a BL-10 megszerzése után. Amíg láthatatlan vagy remek móka. De néha utána is, mert van aki alábecsüli (és meghal), mások meg rettegnek tőle, pláne T7-8-ban, és menekülnek. Sajnos emiatt az értelmesebbek az artykat is rá irányítják heavy-k helyett. És persze BL-10-nél mindig nagy öröm a mellé és a lepattanó. És persze egy T4 felderítő halálra alázza, ha egyedül van.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
veterán
válasz nagysandor88 #35860 üzenetére
De gondolom a hang nem változik, úgy meg azért fura
Everybody lies.
-
ktg3
őstag
Van közületek aki szereti az ISU-152-t?
Csak én nem tudok vele játszani vagy tényleg nem jó? -
RAiN91
őstag
Kínai light vs med vonalról mit tudtok mondani, merre induljak? Elsőre jönne az 59-16 / Type 58.
-
vbbb
addikt
válasz kanyipicske #35853 üzenetére
Hehe...van ilyen.
-
vhw
addikt
válasz Kingfisher1 #35851 üzenetére
Ahogy a felderítő tankoknál a a felderített tankok számáról, a spot alatt "szerzett" dmg-ről (és esetleg még túlélési arányról) van értelme beszélni, úgy a többi tanknál inkább a kiosztott sebzésről.
Egy T-50-ben elsődlegesen nem az a dolgod, hogy pörögjön a sebzés-számláló, persze jó ha van, de más a prioritás.
Egyébként miért zavar ha "romlik az átlagod" (vagyis inkább, hogy alacsonyabb, mint ha ugyanennyi kört mondjuk nehéz tankkal mentél volna)? Ha a kedvelt tanktípusodnak nem a sebzés a legfontosabb feladata.
nagysandor88: Már hogyne bukna több xp-t, mikor kétszer kell képezni?
Egyszer átképezni az új tankra (bukja az xp-t). Másodszor pedig ha nullázza a skilleket újra bukja az xp-t.[ Szerkesztve ]
-
Kingfisher1
tag
Sokan dobálóztok a dmg átlaggal. Viszont mi van akkor, ha én inkább scout típusú játékos vagyok? Pl egy T-50, amit imádok. Ott nem igazán van dmg, akkor ez miatt romlik az átlagom? Akkor nyomjam inkább a heavyt, és osszam a dmg-t, hogy jobb legyen az átlagom?
Pedig a T-50-el 1300 körüli az eff értékem, és elég jól jön a tp is vele.
Ja, és nem az a berohanós típus vagyok, hanem ésszel scout.[ Szerkesztve ]
-
nagysandor88
tag
Na ez a legényképzés jó kusza itt mindenkinek.
Ha tankból tankba mozgatsz embert akkor ha átképzed őket nem aranyéé, akkor 90% képességük marad(azonos tanktípuson belül) meg. Ha van egy plusz skilljük/perkjük(vagy akár több is) x százalékon akkor ha átképzed őket másik járműre, ezek megmaradnak és ugyanúgy aktívak mintha 100%-osak lennének a srácok, csak amíg nem érik el újra a 100%-ot a fő képességükön, akkor addig nem fejlődik tovább a másodlagos skill/perk-ek.
Ha átképzed a legényeket, és van esetleg valamennyi skilljük, akkor a skillek resetelésével az adott személy xpje újra felosztódik, ezt a skillresetnél jelzi is. Ha a legénység a skill resetkor nem 100%-os akkor a rendszer először a fő képességet fejleszti fel 100%-ra, majd a maradék xp-ből kiszámítja, hogy hány %-ra elagendő maradt, amit pl javítás skillként megkap.
Ha valaki úgy csinálja mint Mcray, akkor a csak egy legénység skillreset árat sporól, azaz 20.000 kredit/kopf. Mert a legénységen felgyűlt tapasztalat, ami nincs skillbe fektetve annak a 90%-a marad meg az adott legénységi tagnak. TEHÁT AZ ÖSSZES MEGSZERZETT TAPASZTALAT SZORZÓDIK 0,9-EL!!! Így ha sok tp van a legénységen, akkor elgendő lehet arra, hogy 100%-ról, vagy esetleg még pár 5 skillről induljon.Ha választasz skill/perk-et, akkor azt a képességet tudod használni a korábbi tankon/Pl van 70% javításod vagy akármid./ Ha új tankba teszed a legényeket, akkor két lehetőséged van, vagy csak átképzed őket, és akkor csak a fő képesség xp-jének a 10%-át bukod, vagy ha nagyon kell, akkor reseteled a skilleket 100%-os lesz a legénység, és marad még UGYANANNYI plus % skillre való kp-d mint Mcray képzési módjának esetében/(x+y)*0,9=x*0,9+y*0,9 /, és még az az előnyöd is megvan, hogy az előző tankon használhattad a skilleket, hátrányod annyi, hogy buksz fejenként 20K kreditet(ha akciós, akkor csak 10k).
Most nem vagyok otthon, de csináltam egy táblázatot a hivatalos számítási mód szerint, hogy 1% skill szerzéséhez mennyi xp kell. Ha Otthon leszek, akkor ezt szívesen feltöltöm. Ezzel meg lehet nézni, hogy kb hány százalékon kell legyen az elsődleges skill, hogy egy újraképzés+skillreset után újra 100%-ról indulhassanak az új vasban. Gyakorlatilag ugyan azt tudja a táblázat, amit a WoT wiki oldalán a grafikon, csak számokkal. (Mellesleg az ottani képletet használtam)(#35849) jano_77
Ez nem így van, csak részben. mint leírtam csak kreditet buksz többet xp-t nem.[ Szerkesztve ]
-
Szilu
tag
Maradjunk azonos tanktípusnál és a 20k ezüstnél:
1.
Mézga Géza fejleszti a legénységét és eléri a 100%-ot. Elkezdi húzni a második skillt, majd amikor eléri az 50%-ot, átképzi őket egy másik tankra. Ekkor a legénységnek lesz 90% alap képessége, és 50% második skillje.
(Ha szerviz vagy álca stb, akkor ez továbbra működik, ha BIA, akkor továbbra sem.)2.
Hufnágel (vagy Huffnáger? ) Pisti fejleszti a legénységét és eléri a 100%-ot. Nem kezdi el húzni a második skillt, de idővel átképzi őket egy másik tankra. Attól függően, mennyi XP-t spórolt a "+" jel mögött a legénységnek lesz >90% alap képessége.
(Ha szorgalmas volt akkor 100% is lehet - ~ 40k "rejtett" XP-vel, sőt választhat 2. skill-t is az átképzés után.)[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #35843 üzenetére
100-ról ha azonos a tank típusa amire képezed őket akkor 90%-ra esik vissza.
20 000 kredit/ fő esetén
100-ről ha más pl (Light tankról-Heavy tankba) típusba képezed őket akkor 80%-ra esik vissza.
20 000 kredit/ fő esetén
Továbbá: minél előrébb vannak a srácok (minél több plusz képességük van), arányosan annál több XP-t veszítenek, ha átképezed a legényeknek a másodlagos képesítését. (Ebben viszont én nem vagyok biztos. Meg tudja valaki erősíteni?)
20 000 kredit/ fő esetén
Az Mechwarrior És jelenleg egy hangulat nélküli valami. Az előző részekkel minden nap játszom. Annyira jók, de ez..Ez nem tetszik...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz forras2 #35844 üzenetére
én ennek a bétáját próbáltam vagy 3 hónapja, akkor használhatatlan bugos hulladék szar volt az egész. remélem ha kijön a végeleges jobb lesz, mert terveim vannak vele. régen sokat toltam a mechwarrior gémeket.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
forras2
őstag
1 kis off.
Ha szeretitek a stílust, de a tankokért nem vagytok oda, akkor van más lehetőség
Majdnem ugyan ez a játékmenet, csak épp robotokkal
Régi időnk játéka megjelent online verzióban.
Match Warrior névre hallgat eme játék.
Jelenleg nyílt béta tesztnél jár a játék, de hamarosn, 1,5-2 hónap és a végleges játékot is a kezünk közé vehetjük
Akinek vmi kérdése van, privátba jöjjön, ne itt "szemeteljünk" -
zsloti
senior tag
Hm... akkor ezt most nem értem
Adott egy kis szintű tank t2-es azon 100% a legénység és az első képesség 4x%
Ha ez felmegy 100% ra akkor lehet újabb képesség(egyébként 1 embernek hány képessége lehet max?),majd ha az is eléri a 100%ot akkor újabb
Ha majd meguntam a kicsi osztályos bohóckodást és szeretnék egy t4 vagy netán t5 ös szintű tankot ezzel a legénységgel kapok valami büntetést is a 10% visszaesésen kívül a képességekre is????
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #35840 üzenetére
69 tankomból (van ahol 6 legénység van) kb 55-nél én is megszívtam, míg fel nem világosítottak, hogy ilyenek vannak, de mint az imént írtam, a Wargaming igyekszik az összes ilyen kiskaput ellehetetleníteni, hogy minden áron arra ösztönözzön, hogy pénzért 100 aranyért képezzél embert...Hát bekaphatják!
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Eddig még azzal is tudtam "csalni", hogy már kifejlesztett, de NEM megvett tankokra képeztem legénységet (természetesen az ezzel járó büntivel), így ráértem megvenni a tankot ha akciós volt, de a legénység már készen várt az új drágaszágra.
8.2 Patch óta ezt az lehetőséget LETILTOTTÁK (hogy kapják be Vórgémingék).
Most már csak akkor képezhetsz embert másik tankra (az én büntis módszeremmel, vagy normálisan pénzért), ha az adott tank amire képezed a legénységet, már bent áll a garázsban...
Nem átlátszó hogy mire ment ki a játék..."VEGYÉÉÉ GARÁZZST PARASZT...Ne trükkőzéééé"
Jano
Pontosan úgy van ahogy írtad. És ugye ilyenkor a javítás nem fejlődik, illetve ha jól tudom, nem is élő a képesség míg a fő képesség nem éri el a 100%-otPersze mehetünk együtt
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ez miért, miben más, mint mikor 100% után mondjuk adok mindenkinek Javítást és az is eléri mondjuk a 85%-ot és ekkor viszem át egy másik tankba a legénységet?
Ebben az utóbbi esetben a 85% marad a Javításon, de az alap 100% vissza esik 8X%-ra!?
Ez miért más, mintha nem nevezem meg a skillt, hanem csak gyűlik a %, majd átviszem a legénységet és megmarad az alap 100%!? Hogyan?
Bocsi ha olyan mint a nap, de én akkor sem értem mi a különbség a két szitu között!?Esetleg amit Tubi-nak felajánlottál, szívesen élnék alkalomadtán én is. Igaz nem 1 hete játszom, de jó pap is holtig tanul és úgy érzem van mit tanulnom. Egy két csata során elmondhatnád, hogy mit csinálok rosszul!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Mcray
senior tag
válasz jano_77 #35827 üzenetére
Pontos értéket nem tudom, de az a lényeg, hogy ha egy legénységed elérte a 100%-ot, és hamarosan tankot fogsz váltani (ahol tudod, hogy 90%-ról fog kezdeni), azzal hogy nem jelölsz ki másodlagos képesítést, attól még az adott legénységen ugyanúgy gyűlik a tapasztalat, így amikor X (nem tudom mennyi) plusz XP adag összejött és átképezed a srácokat a másik tankra, nem 90 hanem 100% , vagy jobb esetben 100% + szinten lesznek
Tubi1976
Nincs mit. Zeratul klánja magyar, ha mindenképp klánba szeretnél lépni akkor a nyelvi korlát miatt én is inkább őket ajánlom. Ettől függetlenül továbbra is áll az ajánlatom, hogy nyugodtan keressél meg akár privátban akár a játékban és megpróbálok a kérdéseidre válaszolni, illetve játszva mutatni dolgokat.Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
-
Tubi1976
tag
-
jano_77
nagyúr
Ezt nem értem?
Ha nem adok skillt 100% után és így viszem tovább a legénységet, akkor maradnak 100%-on és az új tankon adhatom meg a skillt!?noobmeternél melyik hatékonyságot kell figyelembe venni az 5 szám közül?
-
jano_77
nagyúr
válasz Zeratul #35817 üzenetére
Miért nem adsz a Humi legénységének plusz skillt?
(#35818) Simulacrum: és arab betűkkel mutatja a tankok neveit a kis térképen? Mert a ciril betűs verzió nem kellene, még akkor sem, ha annak idején még tanultam az oroszt és még ment is....akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Zeratul
addikt
válasz Tubi1976 #35816 üzenetére
[A TGH Akadémia ] A kezdő játékosok oktatásáról szól.
-
Mcray
senior tag
válasz Tubi1976 #35816 üzenetére
Szia Tubi!
Az én klánomat hívják SGTA-nak (Specialist Global Tank Academy). Követelmény: Angol tudás legalább közép szinten és hang kommunikációs lehetőség: Teamspeak + rendes mikrofon. Legyél kedves, türelmes és akarj fejlődni. Viselkedési vétség esetén szigor van.
Semmilyen más megkötés nincs. Ha van éppen hely és fel tudunk venni, akkor nyitva áll az ajtónk. Nagyon nagy a fluktuáció, mert aki úgy érzi hogy sikerült tanulnia valamit és már a saját lábán is elvan, vagy más klánt is ki szeretne próbálni, az elmegy.
Én személy szerint nem veszek részt az oktatási programunkban, de kettesben (esetleg hármasban), szívesen megyek veled és adok neked tanácsokat, hogy mit merre hány méter. Artyval nem játszom, így abban nem tudok segíteni.
Üdv, Tyutyu (játékban ez a nevem)
[ Szerkesztve ]
-
Simulacrum
senior tag
válasz diegho #35794 üzenetére
Azonnal felraktam én is ezt a modot. A látótávot, meg irányzékjelzőt azonnal kivettem, de a tankok neveinek mutatása szerintem rettentő hasznos. Így nem kell jobb klikk forgatással megnéznem ki van a másik oldalon, hanem rögtön tudom és ez tényleg hasznos arra is, hogy merre ne menjek, mert esélytelen vagyok az ott szembejövővel szemben.
Kevés modot használok, ami még nekem sokat segít az az ikonmód, amivel rögtön látom a tank színei miatt melyik oldalon mennyi a med és a heavy arány. Ez azért rögtön fontos, hogy merre induljak el, hol fog jönni az ellen várhatóan.
De pl. XVM-et még véletlenül se használok, egyrészt nem is szeretné a gépem, mert nem a legmodernebb, illetve sokkal jobb, ha nem tudom éppen milyen játékos van mellettem, mert csak idegbajt kapnék. Elég tudnom a jó játékosokat a klánnevekből és annyi. -
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, illetve a játékban is, / már egy hete játszom és van 4 4-es szintű tankom/ egyenlőre nagyon tetszik a dolog.Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudható az meg hogy egyes pályákon merre érdemes elindulni a különböző tankokkal, merre érdemes elbújni az artyval vagy spotolni a többieknekevvel is fejlesztve a játékom.Nemrég olvastam itt valamilyen akadémiáról is de gondolom még az is felejtős az én tudásommal, tankjaimmal.Esetleg a későbbiek folyamán vagy a játékban a csatornán zavarhatlak még benneteket az esetleges kérdéseimmel? -
válasz Djuree #35809 üzenetére
Nem változott az Obj268 páncélja, csak más adatot írnak ki. Wiki, 8.2 changelog
Changed armor thickness display (without changing the armoring itself) of the following vehicles:
• ...
• Object 268
• ...Ühm, az új érték az effektív páncél vagy csak egy másik páncélfelület nominális vastagsága? Inkább az utóbbi valószínű.
[ Szerkesztve ]
-
-
virkir
veterán
válasz AVarice #35805 üzenetére
Win7-en c:\Users\*,*\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache\
Na itten vagy egy vagy több zagyvakarakteres .dat fájl, ezt írja körönként felül az aktuális eredménnyel, ezt használják a különféle kesnézegető alkalmazások is. De nekem nem tűnt excelkomapatibilisnek.
A WoT Looger-nek viszont van egy külön adatgyűjtő része, hogy az mit használ azt nem tudom."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
ktg3
őstag
Vettem most egy Obj 268-at, mert nagyon tetszettek a statjai.
Kérdés, hogy mennyi most ennek a front armora?
Ingame 187-et ír, de mindenhol másutt 120 (wotdb, net etc...) van.Remélem az amit a játék ír, mert ilyen döntéssel a 187-es front az elég keményen fog pattogni. gondolom én.
Azért az epic, hogy a gold ammonak 450es az átlagpenje. beteg
Más: Hogy lehet ilyen, hogy nagy minta alapján (500+ csata) kb. ugyanannyi átlag dmg-vel az egyik tank winrate-je sokkal jobb mint a másiké. Azonos tier, azonos típus. Pl ferdi vs ISU.
400 csata alatt pl több az átlag dmg-m IS-3-mal mint tiger 2-ve mégis 10% a winratek között a különbség és nem az is-3 javára.
Ennyire kicsi a minta vagy van valami más a háttérben? Mondjuk ezekkel kb másfél éve játszottam, úhyhogy nem nagyon emlékszem, hogy mit hogyan játszottam velük.[ Szerkesztve ]
-
AVarice
tag
Azt tudom, hogy van valamilyen program, ami alapján az aznapi statisztikát nyomon lehet követni.
Esetleg nem tudja valaki, hogy hová menti a játék az aznapi eredményt, statisztikáját?
Írnék egy kis progit, ami kiszedi ebből a fájlból az adatokat, ha megfelelő formátumban van, és exelben tárolja. -
AlexWolf
senior tag
válasz Napfénysüti #35803 üzenetére
Azért ez artytól is függ. Pl ha jól emlékszem az amcs top arty (t92) annyira fel tudja emelni a csövét, hogy olyan sziklák mögé is belő, ahova más nem.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
veterán
válasz diegho #35794 üzenetére
Pl a weak spotokat jelző mod jó tanulni, mert azért gyakorlatban látod, hogy minek mije hol van, hova érdemes lőni, a többi apróság pedig kényelmesebbé, egyszerűbbé teszi a játékot azok számára, akik még nem rendelkeznek akkora játéktapasztalattal, tapasztalatból tudom, hogy végül általában visszatérnek tapasztaltabb játékosként az alapokhoz, mert az mégis csak más
Everybody lies.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest