-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
-
Cseri0058
őstag
Meg van az új rekordom!
627m-ről lőttem ki egy jgdtigert királytigrissel! -
-
crus90
tag
8x3600Mhz-t nem hiszem hogy nagyon csapkodni kellene a seggét hogy menjen.. Főleg hogy kisebb konfigokkon meg nagyobb fps-el hasít.
Lehet akkor VGA driver lehet a probléma.
Nincs valami olyan MŰködő progi amivel be tudom kapcsolni pár magot még?
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
p06
senior tag
válasz crus90 #37279 üzenetére
Érdekes nekem gyengébb van és megy fullon fHD ban..(csak intel és nVidia) de nem vettem észre telj.beli különbséget a frissítés óta. De ahogy észrevettem elég gagyi módon csak 1 magot használ... de gyári tuningal felhúzva a procit jobban megy, de elég vicces... szegény mag csak pörög mint áll...
DonMedve: De ott is csak 1-et ... sajnos
[ Szerkesztve ]
-
KaYaK
tag
válasz diegho #37278 üzenetére
De most komolyan ugye nem magadhoz hasonlitasz mikor irtam korábban hogy noob vagyok a játékban.... Szimplán a tankot szerettem volna megvédeni hogy nem egy rakás roncshalmaz... Természetesen más értő kezekben biztos többre képes... Ha nem haragszol nem nézegetem az ingame adataidat mert csak elszomorit. De itt a lényeg a tankon volt...
élni és élni hagyni...
-
addikt
válasz diegho #37278 üzenetére
"... a legelején, amikor fogalmam sem volt róla miről szól a játék...."-kb. én is így vagyok vele.Megyek azt vagy lövök,vagy lelőnek.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.
Valaki mondja meg hogy miért nem megy Fullgrafikán nekem a játék a 8.1-es pach-ota?
Pedig gondolom elégnek kellene lenni-e a gépemnek a játéknak hogy FullHd-ben teljesen max grafikán menjen.Konfigom a következő! És csaj max 35-40fps-el hasít és van amikor le esik 20-25-re is.
Cuccok
✔ Amd Bulldozer Fx8150★Gigabyte ga-990fxa-ud3★Noctua NH-D14★Geil Evo Leggera 2x4GB DDR3 2133MHz★Cooler Master Haf 922 plus★1TB Wd Black Sata3 64Mb★Asus HD7870 2Gb DCII Top 1100Mhz★Thermaltake Smart 80 Plus 550w★A4-Tech XL-750BH Gamer Mouse★ ✔Előre is köszönöm.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
sanya67
tag
Hetzer
Sose töltöttem még fel ide replay-t de ez megér egy misét.
Sportértéke nulla (toptank, gold használat).
Viszont érdemes tanulmányozni az ellen elképesztő balfékségét....
Az elején bemákoltam két killt. Aztán látom, hogy a balolddal elesett, 6 tank jön a bázis felé ahol rajtam kívül 2 afk és egy arty baszta a rezet.
Gondoltam kakukk, talán még 1-2 kill összejön de ledarálnak simán.
Kérem szépen, úgy jöttek egyesével mintha én kértem volna....aztán a végén az ellen bázisánál a hetzer már sima ügy volt. -
scyllarus
veterán
Hosszas tanakodás után (azaz az akció utolsó napjára) visszavettem a Tigert én is. (kb. ingyen, P ment félárú H jött), de azóta is erősen gondolkodom, jó ötlet volt-e. Lehet, hogy nekem is megy a levesbe, T7-re a T29-et és a Panthert akarom fixen, nem biztos, hogy kell még több. Azért, hogy 1-1 akcióra elővegyem, még nem biztos, hogy megéri tartogatni. Te is csak megerősítettél ebben, szerintem hasznosan el tudom költeni az árát.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
addikt
Értem Urak!Köszönöm a segítséget.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nyunyu
félisten
Bazz, megint kezdi a magas ping -> alacsony fps+szaggat a hang kombot
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
sith7
félisten
köszönöm a választ mindenkinek, azt hiszem tiger megy, kv-1s jön vissza, mert ez így állóvíz
-
Jolet
őstag
bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a sebzést mi alapján számolja az összesítésnél?
délután volt olyan meccsem, ahol a szemem láttára írt ki 1000 körüli sebzést a tank fölé és a végén még 500 sem volt összesen
:-(WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
mynames
senior tag
akár lehetne az is!
Mostanában egyre többször tapasztalom a lemings' train effektust, erre gondoltam. A képen az látható, hogy kezdés után 54 másodpercel már csak 4 tank van a bal oldalon, abból egy ágyú. Az is látszik , hogy mennyire közelről indult az ellenség is. Ismeritek ezt a pályát ebben a felállásban , nem kell ezt ragoznom azt hiszem.
(#37258) nyunyu: hát kérem szépen a remény hal meg utoljára... Szerinted sz*rt se ér?
(#37260) DonMedve: katt a kapcsolatokra, majd alulról a második vízszintes a "Tiltólista".
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Urak,ez az ingnore list mit takar?Magyar kliensbe,hogy fest,tiltó lista?
-
scyllarus
veterán
Az M6-om nekem is majdnem stock, de így is hoz minimális nyereséget, még ha nagyon el is izélek valamit a csatában. Ha meg jó kört fut, akkor pláne. A 90mm-essel lesz majd az igazi. A T1HT-t pont ezért tartottam meg, az mindig jól hoz. A KV-1 is jól hozott, az átmenetileg el van adva, de még visszaveszem valamikor. A Matildával (nem prém angol T4) is lehet jól hozó köröket menni, abba legalább nem kell gold. Ami még jól termelt nekem, az a BDR G1B, amikor már a 90mm-es ágyú volt rajta, most az ARL44 sem veszteséges ugyanazzal a csővel.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
mynames
senior tag
Na ezt nem is tudtam!
(#37246) sith7:
Tarts meg fullos 6-os tankot (esetleg 5-öst) farmolni. A KV1S pl egy állat. Nekem fullos és örök darab a garázsban. Hiába 1025 egy skuló mert nyert csatában minimum egy 20-ast hoz, és általában a bukott sem mínuszos. Én emellett tartok még fullos M18-at és VK3601-et, és legalább a duplázásra megjáratom mindet.
Munkatársam is mindig ezüst hiánnyal küzd, most vett booster packot... Hiába mondtam neki , hogy farmoljon alacsony tierben...Mai első duplázás M18-cal:
Na jó ez egy jó kör volt, de 8-10k vesztes körben is megvan.
"És mi a hiba a képen ?"
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Mostanábaa figyeltem hogy néhány tank neve mellett van egy * jel, az mit jelöl?
moto g72, Ninebot d28e
-
Csabi04
tag
válasz Stauffenberg #37247 üzenetére
Szóval csak tier 5-6-al lehet pénzt keresni. A hetes tankokkal nem?
-
sith7
félisten
válasz Stauffenberg #37247 üzenetére
Igen, az M6 - ot olvastam, csak az még stock erősen nálam
KV-1S - en is 1025 egy skuló, mint az IS - beKöszi a választ, a prémium nálam sajnos nem opció
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv,
valaki írta feljebb, hogy a T-50-2 a 8.6 pach-el változtatva lesz, vagy lesz vele valami ... nem emlékszem.
Na, nekem ki van fejlesztve, csak meg kellene venni. Kérdésem. Pontosan mi fog vele történni? Akkor ne is vegyem meg?
Köszönöm a válaszokat előre is.Más: Ha video kell replayból, ezt is írta valaki, meg tudom csinálni, de csak hétvégén érek rá. Addigra meg megcsinálja a myreplays.ru is. (emailban el kell küldeni a replayt, és 24-48 órán belül jön vissza egy link a kész videoról)
-
Stauffenberg
nagyúr
KV-1S jól farmolható szerintem, de sokan az M6-ra esküsznek. Sajnos minél több a mags tierben lévő tankod, annál több pénz folyik el. Szeretnél fejlődni, ezért újakat is kell venni néha. Jól ki van ez találva, tier 5-6-ig megy a beetetés, aztán egyre több a szívás, már nem lehet olyan könnyen kreditet termelni, csak kiemelkedően jó teljesítménnyel.
Ezért van a prémium. Én elgondolkoznék rajta, szerintem havi 10 euró nem a világvége, persze tudom, hogy mindenki más anyagi lehetőségekkel rendelkezik. Prémiummal viszont minden sokkal egyszerűbb lesz, egy-egy jobb körért kapsz 60-70 esetenként 80 ezer krediteket, ha meg spéci event is van az adott tankra (elég sűrűn megesik), akkor meg a 100 ezreket sem lehetetlen meglépni egy-egy jobb körben. Most hétvégén (vasárnap volt igazán időm) M4 Shermannal 24 kör alatt hoztam 1.200.000 kredit tiszta hasznot, ami 65 ezer feletti átlag, körönként (20k kreditet simán lehet levonni mindegyikből, mert prémium lőszert lövöldöztem).
Prémium tankom nekem sincs, de nem panaszkodom a kreditre.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz mynames #37243 üzenetére
Értem, én most vettem meg amikor féláron volt, de most egy kicsit elgondolkodtam, hogy kell - e ez nekem ... ... Jó lenne - e a Tiger 2 majd idővel ... ?
Amim van:
Tiger
TigerP
IS
KV-1
M6 , ez egyelőre stockeladva
PZIV /elit/
Jagdpanzer
KV-1S /elit/Szóval ha mindegyikkel megyek egy - egy kört, és nem úgy sikerül ahogy szeretném, akkor legjobb esetben is vagyok olyan +8-10.000 kreditbe ...
Gondolkodom, hogy valamelyik eladottat vissza kellene vennem, mert ez így nem az igazi, az én játéktudásommal, megőszülök, mire itt kreditet termelek.
-
diegho
nagyúr
Nem baj, de milyen jó érzés lenne az összes ignore listes marhát lőni...
Én már nagyon régen elértem a 200-at, már a barátlistát is szanáltam, hogy mehessenek még az ignore-ra. Hozzávetőlegesen ma kb 300 embert tudtam volna ignore-ra rakni és ez nem kimagasló szám, volt olyan csata, amelyikben az összes csapattársat feltettem.
[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
válasz Bingisz #37237 üzenetére
De akkor mire jó az ignore list? Nem hiszem ,hogy akkora számítást igényelne a szervertől , hogy ki kivel nem szeretne menni...Vagy tévedek?
(#37230) sith7: nálam a tiger csak addig lesz meg amíg meg nem veszem az E75-öt. Mert akkor legénység átül mindenféle skillekkel tiger pedig elad.
Sajnos az egyik leggyengébb tier7-nek tartom a T25/2-vel egyetemben, aminek szintén ez lesz a sorsa...Az a baj , hogy ha berak vele tier 9-10 be hozzá se tudok szólni az eseményekhez, ha pedig topnak rak akkor biztos kapok majd ellenfélként egy IS-t, vagy egy KV1S-t ami lekap rólam 350-400 HP-t amíg én jó esetben is csak 240 körül, vagy lepattan inkább...(#37239) diegho: 200 a max a listán , a barátokkal együtt...sajnos már elértem ezt a számot...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz SoulReaver #37231 üzenetére
Nem feltétlen az határozza meg a játék tudását, hogy 6K csata után csak Tier 7-es tankja van!
Nekem ugyan van egy Type59-em, mert legutoljára mikor akciós volt vettem egyet, de egyébként 7-es tankok a legnagyobbak. Tiger II már ki van fejlesztve, de még eleddig nem vettem meg.
Nem azért nincs egyéb 8-as tankom, mert nem tudtam volna elérni már - ha mondjuk 1-2 ágat húztam volna -, de egyszerre húzok több ágat német, orosz és amcsi vonalon. Ennek megfelelően van 5-6db T6-os tankom (ezen felül 3 kifejlesztve, 1 mostanában eladva), 3db T7-es tankom és szintén 5-6db T5-ös tankom.
Minddel szeretek játszani, ezért nehéz tőlük megválni. Némelyik mondjuk azért van, hogy a következőt elérjem, de nehéz ennyi tankkal a szorzós csatákat is letudni úgy, hogy nem tudok minden nap játszani, ha igen, akkor is 2-3 órát maximum.
Ettől függetlenül én nem elrohanok általában a csata hevéből, hanem mindig bele, hogy tudjak segíteni esetleg a rászorulóknak. Ennek köszönhető az igen silány túlélési arányom is sajnos.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Timyyy
őstag
válasz Napfénysüti #37228 üzenetére
Jaja, de egyelőre van még Type-olni valóm, hogy átképezzem bele a legénységet és vegyek gold ammot amíg nem megy fel a nagy ágyú. 9000 free xp-m van csak, és 4500 kreditem jelenleg.
Mcray: mostmár nemigen érek rá játszani, mennem kell el itthonról, meg hétvégén sem leszek.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
SoulReaver
veterán
Na én is teszek egy gyökeret a seggfej listába Gabben91
Leugat a gyökér, mert 6 tank rám maradt miután kinyírták körülöttem a LOL csapatot (akiknek mentem segíteni), hogy minek nekem ekkora tank... De mikor elkezdték foglalni a bázis-t nem ment volna védeni... áhh... inkább ugatott... De több mint 6000 csata után, h legnagyobb tankja is csak T7... vicc az egész...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Patrick76496 #37225 üzenetére
BIA nincs, még lámpa sincs, nem ám BIA... 4.05 jelenleg.
-
Timyyy
őstag
Jeeeeeeee!!!! Megvaaaan:
Purchased:
'T32' successfully purchased. - Credits: 2 610 000.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Multikiller
tag
Hátha jó lesz a Chinese Tank Showdown versenyre!
Győzelem!
Csata: Widepark 2013. január 31. 14:47:51
Jármű: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 2 406 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 651
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"7 kill, majdnem 8, de kilőtt az utolsó Churchill. Full idióta csapat. Jobb oldalon volt egy M7 elindulok érte, jönnek utánam, miközben 4 ellenséges tank balról megszállja a bázisunkat. Pingeltem nekik, hogy forduljanak vissza, de hűségesen követtek. Hihetetlen.
2100 dmg, 32 átütő találat!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Napfénysüti #37219 üzenetére
Az is mindenki számára elérhető, az más kérdés, hogy van aki felteszi és vannak akik nem élnek vele
Korábban én is használtam, de most már inkább egyedi skineket teszek fel bizonyos tankoknak és amiatt már nem teszem fel.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #37178 üzenetére
Nem köcsögség, ez be van építve a játékba csak én nem használom mert drága. De mivel ez mindenki rendelkezésére áll beépítve így nem sorolnám mondjuk egy hitzone texturával egy kategóriába ami számomra már kissé a csalás határát súrolja.
Més que un club!
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #37213 üzenetére
Pontosítanám magam, meg van neki Churchil III, de jó pár szovjet prém nincs meg neki. Egyébként a T14-et és a T34-et mivel magyarázod?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Enzolord
addikt
válasz virkir #37208 üzenetére
Azért ez a TAnkász legalább 200 körül sebzett csatánként...
Ha a másik csak a löwevel sebzett akkor is 2900/52 Cirka 60 a dmg/meccs...Módosítok, összes csata volt ennyi, de azóta már játszott..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mynames
senior tag
Csak érzésre merem mondani, hogy szerintem nem. Sajnos weboldalt ne tudnék linkelni hozzá.
Virkir: nem más volt az avatarod korábban?
Ill. kérdezném, hogy IS3-ra az álcahálónak mennyi haszna lenne? Mit tudna az a tank a +5% camoval? Hellcat-re rátettem és ott érezhetően jobb lett, úgyhogy megvettem állandóra mindhármat. De egy böszme IS3-on érne valamit?
(#37205) sith7: sima tigrisem van fullos rajta minden és ha nincs event akkor bizony nehezen hoz ezüstöt...
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz diegho #37211 üzenetére
Rasszista vagy és rossz megfigyelő! Ugyanannyi orosz(szovjet) prém tankja van, mint német, tehát nem érvényes rá az a jelző, amit írtál.
Szerk:
Még mindig pontatlanul fogalmazol, mert nem vette meg az összes szovjet prémium tankot. Churchil III pl nincs meg neki.[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
vhw
addikt
Villámkérdés;
Az a cap pont is ér, amit addig szerzel, míg az ellenség bázisfoglalással meg nem nyeri a csatát?Netán valakinek egy csata eredmény screenshot egy ilyen esetről?
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
virkir
veterán
válasz Timyyy #37202 üzenetére
Nem is értelek miért bántod?
Már most jobb mint a múltkori toptankosom.
Sokmindent láttam már ebben a játékban de ilyen Löwe statot még nem."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Antonius1978
addikt
válasz Patrick76496 #37108 üzenetére
Az enyem sem gyulekony, mert nem mutatom az oldalat (ha van ra egy mod, viszont megtortenhet hogy az oldalmba kerulnek ugyebar, es akkor felgyujthatnak engem is)
Panther tema : igaz, hogy nem valami gyors (fordulas, tengely koruli forgas stb) meg eleg nagy a felulete is, de en nem mondhatok rola rosszat.Igaz, loszerrekesz serules is elofordult, de altalanosabb volt hogy ellottek a motort, azt nem igazan szerettem.
DE : az L100-as loveg a nagy atutessel es gyors toltessel mindezert karpotolt...es viszonylag turheto az eletpontja is, szoval szembe mertem szallni erosebb tankokkal is, mert nem fenyegetett az a veszely, hogy pattanok roluk.Nem is almodtam rola, hogy vegul 55%-os nyeresi aranyt erek el vele, de el kellett adjam a Panther 2 miatt.Ha lenne helyem es jo legenysegem, tuti visszavennem, mert imadtam a pontos, gyorsan tolto agyujat -
vhw
addikt
Prem (és event) nélkül elég sok sebzést kell kiosztani a Tigrisekkel ennyi kreditért (na és még győztes csatának is kell lennie)
Nekem ~3800 dmg után járt 42k kredit, győztes csatára (ebben volt 7 felderített tank, meg kitudja mennyi spot dmg)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
sith7
félisten
Köszönöm a PZIV - es válaszokat
Macskatulajdonosokat kérdezném /Tiger, TigerP/, hogy mi az a dmg mennyiség, ami még jövedelmező abban az esetben is ha kilőnek ?
Nekem eddig a rekord 2800 körül volt / ami kb. 10 találatot jelent/ , de kilőttek, és a végén így csak 5-6000 kredit nyereség nyereség lett
Más szóval mi kell az ilyen 40 - 50k kredites körökhöz, mint amiket itt néha betesztek, persze prémium nélkül. -
Enzolord
addikt
válasz Timyyy #37200 üzenetére
2900 dmg 52 csata alatt, az nem rossz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...