-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Módosítottam a téma összefoglalót. Ha kifelejtettem valakinek a javaslatát, szóljatok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atlantis
veterán
Még jó, hogy abbahagytad ezt a szemét játékot...
Nekem is egészen jól ment tegnap, bár minden nap ilyen lenne.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
válasz Flayer #37894 üzenetére
A globális eredményeidből számolja, csak úgy, mint az efficiency képlet.
De a PlanetWoT-on napról-napra nyomon követheted ezt is.
(#37878) Enzolord: amikor észrevettem, hogy már csak 2 skulóm van, az ellenfélnek meg csak 200 hp-ja, akkor megfordult a fejemben, hogy lövök egy luftot, de mi van, ha lepattan az utolsó? Az óriási facepalm lett volna, szóval inkább nem kockáztattam, meg nekem is csak kb 200 hp-m volt, szóval akár ki is lőhetett volna.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tegnapi nap:
Lehet, mégsem hagyom még abba a játékot?
Az XP azért ilyen kicsi, mert nincs már prémiumom.
[ Szerkesztve ]
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Ez az új számítási dolog Wn6 visszamenőleg is nézi a statisztikát vagy csak a bevezetése utáni eredményeket nézi!?
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Fandango
veterán
A topic osszefoglalo nyito szoveget le kellene cserelni, mert teljesen ideje mult.
"World of Tanks ingyenes 2 VHs tankos MMO 2010 végén várható.Jelenleg closed EU és Open orosz bétánál jár. Én jelenleg is EU bétát játszok és nagyon jó játék fél úton van a szimulátor és az arcade között közepes fejlődési sebességgel és rengeteg tankkal és át alakítási lehetőséggel!Csak ajánlani tudom mindenkinek a full játékban 3 2 vhs frakció van amcsi orosz és a német de a bétában csak orosz német játszható még!"
Gondolom nem csak nekem tunt fel.
Tudom ez meg uj funkcio, meg csak most kerult bevezetesre, de ezt mar reg le kellett volna cserelni ettol fuggetlenul.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
Az Stat Packkal volt valakinek olyan gondja, hogy a Mastery Badge-t nem jelzi ki?
Cila
-
Bobyjack
senior tag
Valakinek sikerült életre keltenie ezt a makrót XVM-ben?:
{{tdv}} - average damage efficiency for tank - damage/(battles*maxHP)(#37809) emre
A képernyő tetején lévő aktuális állás szövegének szélét kicsit érdekesen levágja a modod. Van rá mód, hogy visszaállítsam az eredetire? -
Memphis79
aktív tag
válasz nagysandor88 #37871 üzenetére
Nem szemből akartam nagyot harapni egy 8-9es nehéz tankból csak pl. nemrég volt pont egy olyan csatám,hogy a KV-5-öt nem tudtam még csak leláncolni sem (szemből ill.oldalról)!Na az azért fasza-az r2d2 is csak pattogott...
Ja a kinai medeket is nézzük a T-34-1 is 175 pen a 100mm csőnél nem rossz 6.45 rof-al.Szerk:
(#37872) vhw :Szóval petíciót a nagyobb stukkernak[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
Enzolord
addikt
Jó kis csata lehetett... Az ellen t54ese is jól ment.. viszont, ha ellőtted volna az utolsót is akkor kaptál volna még 1 plecsnit..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Azt meg lehet nézni, hogy egy bizonyos tankkal mennyi az efid?
-
Enzolord
addikt
válasz Cseri0058 #37867 üzenetére
T69 egész jó tier 8ban..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Úgy egy hete nagyon szidtam a KV-t amikor megvttem de azt mondtátok jó lesz az, kegyetlenül igazatok lett, köszönöm szépen, olyan 1100 az effem vele ha jól néztem, azt szeretném megkérdezni és persze igazatok van abban hogy tudás is kell hozzá, de Löwe vagy T34? -
vhw
addikt
válasz Memphis79 #37870 üzenetére
Feltétlen, Megérdemli a Panther II top lövegét, ami még 8as szinten is az egyik legjobb ágyú meden...
A VK-t lehet használni a 10,5es derppel (főleg ha megtámogatod pár prem ammoval) vagy a 75ös L/70el is, nem kötelező a 88ast használni rajta.
(a T43 - KV-13 párosnak sem sokkal jobb, nekik 144 pen van, a Cometnek is csak 148 & 140 avg dmg, majdnem ugyanaz mint az L/70)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nagysandor88
tag
válasz Memphis79 #37870 üzenetére
Ezt már párszor kiveséztük, nem az a dolga, hogy szemből egye a nehezeket, ha meg ez nem jó, használd a 7,5cm-es löveggel.
T43 - 144mm - kicsit sebez
13-75 -144mm autóloader, ami ha kifogy akkor szívás, valamint macerás váltani sima/gold lőszer között
Comet - 148mm kicsit sebez
T20 - 160mm - de lassan tölt
VK3002DB - 132mm - relatíve gyorsan tölt, és azért sebez is rendesen
Panther - 198mm - de sokszor hajlamos a minimum sebzést adni, ami ~110 azért valljuk be ez édeskevés.
Szóval nem mondanám rossznak...Azért abba gondolj bele, hogy a Pershing sem sokkal gyorsabb, sőt... És az is ˇ~170 pennel rohangál T8-asként.
[ Szerkesztve ]
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Ekkora kibaszást mint a VK3002DB top lövege!! Egy 88-as csőnek 132-es pen?
Látszik,hogy sz*patják a német vonalat-tuti a legkisebb az átütése anélkül,hogy megnézném
Amúgy jó vas lenne de ez az ágyú néha még a tartalék prémium ammóval betöltve is karcolgat...Sztem mehetne rá a tigris hosszú 88as csöve 200 körüli átütéssel.Origin:Memphis79HUN
-
nagysandor88
tag
Hogyan kell első helyen végezni acélfalként light tankkal tutorial.
ReplayÁltalában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Cseri0058
őstag
Melyik medium tankot ajánljátok 7-8 tierben?
-
Uhh, 1db lőszerem maradt a végére.
Victory! Map: El Halluf 2013. február 3. 21:24:39
Vehicle: M103
Exp: 1 638 + Credits: 61 634
Achievements: : Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top GunIgazából szerencsém is volt, meg az ellenfél is noob volt, de a másik M103 majdnem kinyírt, gold ammóval jött nekem.
mod: Hova is kell elküldeni a replayt, hogy feltöltsék youtube-ra?
[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
5 éves gépen: Intel Core2 Duo E8400, 8GB DDR2 1066MHz + Radeon HD4850 512MB + Win7 Ult. 30-40 fps-el megy a játék ezzel a beállítással.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz zserrbo #37857 üzenetére
Köszi
-
nagysandor88
tag
Én szívesen bekerülnék a PH-s játékosok listájába.
nagysandor
Valamint csináltam egy notis HD3000 tesztet, az esetleg még érdekelhet valakit. Szerintem elég csak a minimális konfigot megemlíteni, meg talán a beállításokat. Bár valaki csinálhatna egy populárisabb GT540m/GT630m-el HD5650/6550/6650-ál egy vizsgálatot, hogy milyen beállításokkal fut szépen a játék, mert nekem ugye GT555 van, ami nem túl elterjedt, meg GDDR5-ös. Itt a hozzászólásom a teszttel. Ha van még bármire igény szívesen megnézem asztali HD3000-en vagy ilyesmi. Az Radeonos tesztre meg van egy ismerősöm, megkérem nézze meg nekünk, de ha valakinek van kedve, akkor nézhetne pár eredményt.Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
Enzolord
addikt
válasz SoulReaver #37855 üzenetére
Valaki, akinek van francia tüzére, hanyas tiertől lesznek tárasak??
-
SoulReaver
veterán
Valaki elmagyarázná nekem legyen kedves, h a felső két sor mit jelent?
Performance Rating (overall)
Performance Rating (last 1,149 battles):[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz Pttypang #37852 üzenetére
Eredetileg így indult, de sajnos már nem így van és nézve a haladási irányt egyre több modern tank fog bekerülni. Még megérem, hogy az M1/M1A1/M1A2 Abrams is benne lesz -az eredeti urános lőszerével- agyonbutítva
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Fel
addikt
Végre már, ilyenünk is van!
Youtube hivatalos WoT csatorna mehetne a hasznos linkek közé.
efficiency az új képlet alapján - helyett mehetne a noobmeter linkje.
A Hasznos modok rész alatt lévőket szerintem mind kukázni lehetne. Helyettük mehetnének:
wotinfo.hu
XVM add-on-ról magyar ismertető, telepítési útmutató
Legfrisseb XVM verzió letöltéseA Téma tudnivalókhoz én is bele vau vau...
"World of Tanks ingyenes, 2 VH-s, tankos MMO." Ezt a 2. VH-s részt nem lehetne kivenni? Mivel mindannyian tudjuk, hogy ez nem teljesen igaz, és eléggé megtévesztő lehet annak a számára aki itt találkozik vele először.[ Szerkesztve ]
-
luke.
aktív tag
válasz nyunyu #37845 üzenetére
1956-os és 1962-es képet találtam. 1962-es képen a jelenlegi formájában van a sarkon lévő épület, alúljáró nem volt a metróépítésig. 1956-os képen sem látszik az "alúljáró" ami szerintem inkább egy nyilvános WC, mert sok ilyen volt a körúton még a 80-as években is.
Ez a felírat van a képhez eredetileg: "1956-ban az Erzsébet krt. és a Rákóczi út sarkán máig meglévő Csemege melletti Blaha Lujza téri aluljáró lépcsőjénél"
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
A tier 9 és 10-es spg-k bejöveteléről van frissebb infó, hogy mikor jönnek?
-
virkir
veterán
válasz nyunyu #37845 üzenetére
Viszont a metróig ha jól tudom nem volt aluljáró a Blahán
Itt egy kép az autókból ítélve valamikor az 50-60-as évekből.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #37833 üzenetére
Keversz valakivel szerintem.
Én pont, hogy kizárólag csak opé tankokkal vagyok hajlandó játszani.Amúgy faszányosan ott voltatok ma ahol lenni kellett volna
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
nyunyu
félisten
Azt irja a wiki, hogy a hetvenes evek vegen atepitettek az Rakoczi uton levo epuleteket, siman lehet, hogy akkor lett arkados a Blaha teri Csemege->Csemege-Meinl->Match.
Kep meg joval korabban, 56-ban keszulhetett.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vhw
addikt
Nem tudom jobb fent a "Téma tudnivalók" kinek a hatásköre, de talán jó lenne a linket, ami US oldalra mutat (.com) átcserélni az EU-ra.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
-
veterán
Itten összeesküvés lészen! Szkálli, az igazság az ecserin vagyon!!!!
Miért érzem úgy, hogy egyszerűbb nekem a t-34-85-el kifarmolni még 53k xp-t, hogy meglegyen a t-43, mint kv-13-al a 22k-t?
Na mindegy, biztos a más tier besorolás miatt van... <3 MM[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
luke.
aktív tag
A képhez azt írják, hogy a Rákóczi út - Erzsébet Krt. sarok azaz a Blaha. De nekem ez nem stimmel, mert ott árkád van és az épület homlokzata az árkád külső felével egy vonalban van. A képen ez nem látszik és a falon lévő (1-es) házszám sem stimmel, mert ha ez a körút felől készült kép akkor a képen látszana egy nagy kapúbejáró. Ez a kép nem orr készült.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #37829 üzenetére
én se használom magát az xvm indítót
engem is csak a sebzés érdekel
dehogy idegesítem én magam,a játékosok statjával"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Skyhunter
őstag
VK4502A-val 4700 dmg + 900 dmg spotolásból, mégsem kaptam "Tank Ász"-t.....vajon mennyi a szint kb?
-
veterán
válasz Patrick76496 #37829 üzenetére
Én is azon gondolkodtam, hogy esetleg a dmg részletező megy-e a sima indítással, xvn nélkül, emlékeim szerint igen
Everybody lies.
-
Patrick76496
őstag
válasz LoLHunCsirke #37797 üzenetére
Kb. 5 verzióval ezelőtt én befejeztem a használatát, mivel lassította a játékot kb 10 fps-sel. Na meg azért is, mivel nem vagyok kíváncsi, kikkel rak össze a játék, sokszor már klánból is meg lehet állapítani, ki milyen játékos.
(#37525) vhw: Ezután bírnám, ha mindenki belekezdene a WN6 növelésbe azzal, hogy körönként sebzi legalább a saját tankjának a HP-ját.
(#37527) Arpee78: Klánom hírnevét nem rontva, nem bunkó köcsög módjára kérem meg őket. Biztos a foglaláson múlik a kör, amikor 6v3 tank maradt, kár azért a 3 tank hp-jáért. Nem hiszem, hogy téged nem zavarnak a foglalók, amikor pl Top Gun-od múlik rajta, etc...
(#37831) Crytec210: Megy, én is használom, XVM nélkül. A VehicleMarkersManager.swf nevű fájl-ra lesz szükséged.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
babferi
tag
válasz L-e-f-i-e #37817 üzenetére
Ha egy tanknal a kovetkezo fejlesztheto motor szinte alig erosebb , vagy ugyan annyi loeros akkor meg az is kulonbseg , hogy a motor "sajat" HP-ja magasabb . Pl: az alap motornak 250hp-ja van a kovetkezonek meg 320 , ugyanannyi loero melett . Tehat nagyobb motort ero sebzes kell ahhoz , hogy elszalljon .
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
atti_2010
nagyúr
válasz Titagyerek #37749 üzenetére
Egy haver már 1,5 éve játszik pont egy olyan procival mint a tied, ott más baj kell legyen.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
luke.
aktív tag
Úgy gondoltam a majdnem 3000 dmg elég lesz... Meg lesz az idővel, az "I. osztály" már régóta megvan.! Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
Type 58-nál vajon poénból lehet fejleszteni a motorokat vagy van valami értelme is?
Igazából semmi pluszt nem ad, lehet érdemesebb lenne kihúzni majd a T-34-1-en...
=^-^=
-
Tomi0703
addikt
Ritka az a tank amire 800 körül megadja... Nem is tudom miért gondoltad, hogy ennyi xp-re megadja. A sebzés amúgy nem rossz.
Nekem (szégyen, nem szégyen) 1149 xp a legtöbb amit elértem vele a kb. 120 csata alatt, prém nélkül. Arra csak első osztályt kaptam. Itt volt 2400 dmg-m, 6 kill viszont nem volt semmi spotolásom ezáltal spot dmg-m se. -
Pete55555
addikt
-
Enzolord
addikt
Prém nélkül egy 1100 biztos kell hozzá...
-
emre
veterán
válasz Bobyjack #37808 üzenetére
Köszi, örülök hogy tetszik.
Mert az eredeti magyarítással ami a res / text / lc_messages mappában található felülirattam a res_mods mappában levőnek jó részét, hogy pl az archivmentek, kezelőfelület magyarul olvasható legyen.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
vbbb
addikt
Gondolom az oldalsáv és a minimap is ki van kapcsolva alapból nála, hogy ne zavarja a 'pro' gémelésben....
más:
Kihasználom az event-et és csak arlv39-el megyek...már csak pár ezer xp a következő TD és az a 25-35 ezres kredithozam se olyan rossz csatánként.
Kifejlesztem az ac mle.46-ot és megvárom hátha még egyszer meg lehet majd venni féláron...vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
No, elértem a 8000.csatámat. Ez olyan szép kerek szám,. hogy mára abba is hagyom...egyébként ma jó kedvében volt az MM, egészen jól ment, persze majd holnap kiderül, mit mutat a Planetwot. Több olyan csapattárs is volt, akikkel jól lehetett összedolgozni.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
törölt tag
-
CHaooSS
őstag
válasz #48613632 #37798 üzenetére
Újraraktam a windows-t legfrissebb dirvereket meg mindent felraktam ahogy írta a support de ugyan úgy kidobál..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Balesz1899
aktív tag
Sajnos rengetegen nem nézik a térképet, pedig nem kerül semmibe.
Azt már kezdem megszokni, hogy az esetek többségében hiába jelzem az üresen maradt oldalt (vagy épp hiába kérek segítséget az adott oldal egyedül való védéséhez), rá se bagóznak. De az olyat nem értem, amikor a vadbarom ül a bokorban (jó esetben ott és nem a mező közepén), bambul előre, mögötte megjelenik a kis piros ikon a térképen, de ő rendületlenül néz a semmibe...Erre még rátesz egy lapáttal, ha a csapat pingeli neki az ellent, de rá se bagózik. Sajnos rengeteg ilyen cerkóf játszik.
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest