Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz virkir #31559 üzenetére
És miért raktak ki? Páran panaszkodnak, hogy fegyelmezetlen sok ember CW-n. Ezt én is tapasztaltam, viszont kb 80%-ban így is nyerünk, legalábbis ezt vettem észre azokon a CW-ken,amiken részt vettem, amíg nem voltam, nem tudom milyen arányban nyertek.
(#31573) BlackB1rd: Igen jelenleg az vagyok. De voltan már HAD-M-es és HAD-A-s is.
(#31574) jimmy74: Szerintem is ráférne egy kis buff az IS-4-re. Ha már lassú, akkor legalább ne lenne papír. Nekem 8.1-8.2 óta van meg, szóval csak mások szavaiból ismerem a régit. Elvileg a 10-es sem volt rossz, csak pár patch-el ezelőtt lenerfelték a páncélját, mert a sok retard nem bírta átlőni. Egyébként nagyon jó kis járgány, cw-n lazán ki lehet osztani vele 4k dmg-t. Randomban elszabadul a pokol, csapatonként minimum 3-4 arty (az új mm mellett még nem játszottam). A CW sokkal jobb, mivel elkerülöm a sok hülyét, a szar pályákat, és a sok arty-t. Kár, hogy csak este lehet CW-t játszani, én szívesen mennék egész nap. A század nem ugyan az, oda is kéne pályaválasztó lehetőség. Múltkor nem volt CW, ezért századozni mentünk 10-esekkel. 5-ből csak 4x voltunk Serene Coast mapon.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Xbox 360 U kormány (Wireless Speed Wheel, vezeték nélküli)
- Sony VAIO laptop VPCEB3S1E, I5, akku nélkül + kell bele alaplapi elem
- MOTOROLA EDGE 50 FUSION 5G 512/12+12 ÚJ ÁLLAPOTBAN PÁR NAPOS TELEFON
- Realme GT 2 Pro 5G 12/256GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest