Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
LAJTNING
tag
De gondolj már bele miket írsz
A CW-k, századok is úgy néznek ki ugye, hogy 15 ember beáll a szikla mögé és várja az ellenséget, a végén meg alig kap mindenki valamit... (tudom, hogy extra xp jár, de ettől eltekintve is jól adnak)
Ha neked ez a tapasztalatod, akkor szerintem rossz helyen próbálkoztál.
Az alacsonyabb top XP meg kit zavarna ha normális és taktikus csaták lennének? Attól eltekintve, hogy ott is lehetne igen szép XP-ket összelőni.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
joeetm
tag
válasz KaLeun #15676 üzenetére
voltam a 8.0 teszten, a felfüggesztés mozog, de "csak" jobb-bal oldal mozog külön, nem futógörgőnlént
másik: vk3001p-vel nekiszáguldottam egy ecl amx oldalának, sebeztem rajta 20%-ot, majd kb 20km/h-val toltam tovább az előttem kersztben álló tankot_Az a hülye aki nem normális_
-
diegho
nagyúr
És ami még bosszantóbb, eddig pl tier 6-7ben jó csatákat lehetett tolni, szorosak voltak, de egyre több az ott farmoló sok csatás béna játékos, így már ott is totál elmebetegek vannak.
-
Paul119
addikt
Draw
Battle: Lakeville 2012. szeptember 19. 10:46:21
Vehicle: Type 59
Experience received:1 419
Credits received: 60 965
Battle Achievements: Sniper, The Lion of Sinai
végig nézte a zseni e75,löwe,panther 2 (platonban voltak) ahogy egyedül verekedek is6,is,meg egy superlószar ellen ,is6,meg is kifeküdtek de a másikkal már nem bírtam.. az ilyen agyhalott kretének miért nem mennek wowozni inkább vagy valami..persze én kaptam chatbant miután elküldtem a halálf@szára őket..Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
diegho
nagyúr
válasz Atlantis #15691 üzenetére
No akkor leírom mi itt a baj.
1. bárki vehet tier8 prémium tankot azonnal és ezzel lehet high tier csatában semmi játéktudással
2. aki megveszi a tier8 prémium tankot, akár 5-600 csatával és sok golddal is ott ülhet a tier10 tankban semmi játéktudással
3. aki kitartó, de semmit nem tud a játékról szintén el tudja érni a tier10 tankot kb 6-7000 csatával és szintén semmi játéktudással ott van a top csatákbanEz a 3 fő probléma. Erre lenne megoldás egy teljesítmény alapján felállított kritérium rendszer az adott tier-hez. Ez miért lenne jó? Nagyjából azonosak lennének a két csapat erőviszonyai, ezért nem 15-0 és társai lennének az eredmények, hanem 15-10 és környéke, vagy még szorosabb. Tehát sokkal kiélezettebbek lennének a csaták, sokkal élvezetesebb lenne a játék. Legalábbis én nem szeretek 15-0ra nyerni, sokkal jobb egy 15-12 vagy hasonló, mert ott ad 1. sokkal érdekesebb az egész, ad 2. sokkal több az xp.
Miért nem jó az eff alapján besorolás? Mert az eff befolyásolható, capelsz sokat, óriási eff-ed lesz, de ha csak szimplán kiosztasz rengeteg sebzést, akkor nem nő ennyire az eff, hiszen mondjuk egy scout-al, vagy alacsony tier-ű tankkal nem tudsz sokat sebezni, de capelni már tier1-től lehet 100-at egy csatában. Továbbá azért sem jó, mert ha tegyük fel az egyik csapatban a top tank egy 1.-es kategóriás sokat költő, a másikban a 2. kategóriás nem költő de kitartó, akkor az 1-es simán berakja a gold ammo-t és sok esetben simán auto aim-al is belövi a top tankokat. Remélem átjött az eff szerinti rendszer hibája.
Még egyszer hangsúlyozom, sok xp csak szoros csatában, vagy nagy egyéni teljesítménnyel jön. A jelenlegi top xp-met olyan csatában lőttem, ahol 9db PTS-es volt az ellenfélnél 3db 3fős szakaszban, teljesen utolsó tank voltam a csatában, egyetlen tankot sem öltem meg, de 5 tankba táraztam ki az amx-el és mindegyik tier9-10 tank volt 15-14 végeredménnyel. Ha sokkal erősebb a csapatod nem tudsz elég xp-t szerezni (2500 felett prémmel ami szerintem már kimagaslónak mondható), hacsak nem egymagad mész előre egy oldalon és ölöd/spotolod az ellenfél top tankjait sorban.
[ Szerkesztve ]
-
káen
tag
Azért ez nem feltétlen igaz. Nézd meg a mai játékosok zömét: sikerélményük valószínűleg nulla felé konvergál, mégis bőszen nyomják a "Join Battle" gombot. Szerintem nekik teljesen mindegy lenne, hogy t4-ben vagy t10-ben boldogítanák a jónépet.
Véleményem szerint is jó ötlet lenne valamiféle kritérium bevezetése a következő szinthez. -
Rém
tag
-
Atlantis
veterán
válasz diegho #15678 üzenetére
Az még nem is lenne baj, hogy képességbeli különbségek vannak, csak venné ezt is figyelembe a tankok súlyozása helyett/mellett az MM.
Amúgy egyetértek, nem az eff a lényeg, ámbár kiindulásnak már az sem lenne rossz, ha számítana csatába kerülésnél.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Sanya
nagyúr
válasz diegho #15688 üzenetére
de akkor hogyan nézne ki egy meccs tier10-ben?
mindenki ülne a szikla mögött és várná az ellenséget, mert mindenki PRO, s nem menne senki előre, ha nincs spotter.
Ha kidugná valaki valahonnan a páncélját, azonnal kapna egy gyönyörű lövést s halna el.
Mindenki tudná mindenki gyenge pontját, hiszen mindenki pro.gyönyörű 15 perces, kevés xp-s, kevés kredites döntetlenek
Biztos jó lenne így?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Sanya
nagyúr
én pont így jártam, csak fordítva. csak én voltam sárga, a többi zöld, meg volt egy lila is köztünk. a csapat elment középre támadni, se északra, se délre nem ment senki, csak 1-1- középtank. természetesen a középen támadókat apránként leszedegették és kikaptunk
-
veterán
ez megint n.c.
mondjuk elb.sztam, hogy átmentem a kv1-ért, de akkor már mindegy volt mondjuk.[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Tegnap este volt egy meccsünk, ahol Prokhorovkán támadtunk (assault), és mindenki piros volt rajtam kívül a csapatban. Szerencsére rögtön az elején sikerült mindenkit feltüzelni, hogy akkor most mi egyszerre átzúdulunk a töltésen, ráadásul a csapat nagy része az északi átjárónál volt. Szépen meg is nyertük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GeGexx
aktív tag
A felfüggesztés mozgás szerintem főleg kis tankoknal lenne/lesz jellemző. Na már most ha én egy Entwicklunggal bele(beléd) megyek az adott tankba, lehet hogy nagyobb szívás lenne mint a mostani kis sebzés okozás. Bár én mocsokul élvezném ha lehetne borogatni a tankokat és nem csak a roncsokat lehetne toszogatni
-
Sanya
nagyúr
válasz diegho #15678 üzenetére
néha azért nem csak az számít, mennyi az eff rate-je az embernek. nyert már mindenki 5%-ra becsült csatát és vesztett is el már 95%-ra taksáltat. Ez csapatjáték, melyben random emberekkel pakol össze a gép. Ha csapatjátékosokkal rak össze, akiknek pici képességük is van a játékhoz, simán meg lehet verni egy óriási eff rates, hátul kempelő csapatot akik nem játszanak össze. (bár ugye ez elég ritka )
-
Atlantis
veterán
Irigylem a gondjaidat...
Nekem a normális, kiegyensúlyozott MM hiányzik talán a legjobban ebből a jó kis idegnyugtató, kikapcsolódást nyújtó játékból.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
KaLeun
senior tag
A felfüggesztés fog-e mozogni ezzel az új fizikával? Mert nekem ez hiányzik a legjobban.
Cila
-
Napfénysüti
nagyúr
Volt szerencsém Himmelsdorfon játszani egy Mummy taggal tényleg durva a statja. Jól tolta, csapatmunkával nagyon sima győzelem lett belőle. Ilyenkor jó játszani.
Més que un club!
-
Atlantis
veterán
válasz forras2 #15672 üzenetére
Ott valami felhasználási hiba van , azon a szinten nagyon jó az az ágyú és a tank páncélozottsága, mobilitása, pedig ilyet ritkán írok orosz gépre. IS-en még jobb használni, mert gyorsabban tölt be.
Ha KV-1S nem jön be, használd a VK3601-est, az is nagyon jó gép T6-ban.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Cooper911
senior tag
válasz Iron Funeral #15484 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Mitváltoztatnakrontanak rajta?[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
forras2
őstag
Az a köröm volt ilyen, amiről írtam... amúgy sosenem lövök ennyit, sajnálom a pénzt a lőszerre Össze-vissza pattogtam mindenről vele.... Sima KV1 mellé beálltam mert szemből nem akartam rá lőni. Annyira oda álltam, hogy a lövegem keresztül ment a KV1-en, a lánctalpaink összeértek, és mégis ezt hallottam "a qrva életbe, célozz pontosabban, mert lepattant".
-
Cooper911
senior tag
válasz Napfénysüti #15652 üzenetére
Nálunk a klánban vett az egyik tag. Második köre 70k-s volt. Múltkor linkelt egy 90k-st.
Persze - javitás - lőszer.
Menj fel a mywotreplays-ra aztán ott meg tudod nézni mennyit keresnek álltalában vele.De pl tök jó lett volna ha a teszt szerón kipróbálod, mert attól is függ mennyire fekszik neked.
Én pl még a type-ra nem birtam ráérezni, néha a T25-el több a nettó nyereségem mint a typal. Persze a type-on még fejlődnek az emberek, nincs még felszerelés rajta stb.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
KaLeun
senior tag
Alig várom, hogy végre kipipálhassam az Encountert,,,,
Elindul a lemming sereg a zászlóhoz, félúton az első ellenfél láttára elakadnak... Persze minden más út/oldal védtelen marad, aztán az artykat pillanatok alatt legyűrik a scoutok és a medek, és pikk-pakk be vannak kerítve.
Aztán mindenki hülye, főleg az arty... erre tipikus példa: El Halluf. Mindenki beáll a zászlóhoz közeli helyekre, a bátrabbak a elmennek a hagyományos ütközőzónába. A víz felőli oldal teljesen védtelen marad, ha van is ott valaki az általában egyből elhúz ha megszólal a sziréna . Erre a birkák egyesével próbálják támadni a foglalót, miután elhullanak egyből jön a hőbörgés, hogy arty így-úgy... Ez főleg az északi oldalról érdekes, hiszen ott teljesen ki kell állnia az artynak a szírt szélére, hogy egy-egy ügyesen a sziklához simuló tankot egyáltalán elérje a splash.
Viszont az északi fennsíkon ilyenkor már az ellen scoutjai és medjei rodeóznak, aztán miért nem mész már hülye noob arty resetelni?... Az nem érdekel senkit, hogy teljesen védtelen az az oldal, arty a bűnbak és kész.
Cila
-
forras2
őstag
válasz Djuree #15661 üzenetére
Nanana
Pl KV1s nem jó farmolni.
Az iménti körömben 1856-ot sebeztem vele, 9 lövésből.
18k kreditet kaptam. kilőttek, így a lőszer javítással együtt 13k volt.
Azaz konkrétan 5k kreditet hozott a konyhára, amit akárhonnan is nézünk, nem jó haszon.
Illetve ha vesztünk, nem tudok minimum 1-1,2k-t sebezni, és 5-nél többet lövök, akkor mínuszos a kör vele.... Tehát az 1s nem jó farmolni. Amúgy viszont nagyon buli tankViszont a PzIV jó farmolni. Ha van 1 jó köröm, sebzek 1,3-1,5k-t, akkor javítást lőszert mindent leszámolva van 16-18-20k haszon kredit.
-
Ma este eddig 14 csatából csak 3 nyert volt. Hihetetlen az a sok idióta nem tudom minek játszik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
6hp-vel, elc-amx pusztító acsi
Jármű: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 690
Szerzett kredit: 42 534
Csatában elért Achievement: Pusztító[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Enzolord
addikt
Na igen..
És azt sem tudom, a dragont minek kell áttervezni..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Én is ma kérdeztem pont rá..
Amiket rég láttam, Dragont elvileg átszerkesztik, Komarin, Swamp kivéve, Province alacsony Tierrel adja csak..
Bingisztől vannak az infók...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vhw
addikt
válasz Horvee #15653 üzenetére
Mi történik a 0.8 után, hogy ilyesmit kell fontolgatni?
M4 Sherman, esetleg utána az E3. M10...
Igazából az 5ös (max 6os) tankok, lényegében bármelyik jól keres, szeress vele játszani ennyi a lényeg.(és zárójelben; egy T5 premium tank beszerzése sem hatalmas összeg)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Enzolord
addikt
Én Su100zal mentem ma, és láttam pár Wolfot..
Sluggert azt nem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
vbbb
addikt
Ezt bukni kellett volna...de mégse...fuck yea!
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 18. 20:08:07
Jármű: T28
Szerzett tapasztalat: 3 588 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49 192
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövészDe, hogy ennyit pattanjon az ágyú a Tigris P, meg a T-150ről!?
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Kis statisztika. 21 mecs 7 gőzelem. Különféle tankokkal mentem.
Volt olyan meccs ahol direkt a másik irányba mentem mint ahol történt valami. Nyertünk. Máskor meg csinálhattam amit akartam veszitettünk.
Szóval nem változott itt semmi a hónapok alatt.Amd - Radeon - Ryzen
-
tag
Sziasztok!
Csak olyan kérdésem lenne, hogy milyen tankot fejlesztenétek ki farmolásra, a jövöre tekintettel persze (gondolok itt a 0.8-ra)
Előre is köszi
-
-
vbbb
addikt
Ja a másik....Slugger-t meg Wolverine-t nem látok a csatákban. Hol a rákba vannak? Alsóbb Tierbe is megyek, de nem látom őket. Slugger-t azt nagyon szerettem, lehet később vissza is veszem.
Meg nem most tűnt fel, csak most kezdett érdekelni, hogy hova lett jó néhány pálya? Igazán benne hagyhatták volna őket, mert elég unalmas mindig a 3 map-en gurigázni folyamatosan...hmm -
vbbb
addikt
válasz Napfénysüti #15647 üzenetére
A weak pontokat tudván már nem valami nagy szám.
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. szeptember 18. 18:39:13
Jármű: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 2 220 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 460
Csatában elért Achievement: MegszállóNem sokat tudtam sebezni, de nem is volt lényeg mert középen átosonva befoglaltam amíg az ellenfél felment a dombra hol az idióták lébecoltak...pici félrevezetés is volt a dologban. Egy Tigris meg megvárta míg elfoglalom a bázist...
-
Napfénysüti
nagyúr
Na SuperPershingje nincs itt senkinek, ennyire rossz tank?
Més que un club!
-
Antonius1978
addikt
3 vesztes kor utan - a vadiuj TigerP-vel - a 4-ik kor
Győzelem!
Csata: Fjords Tuesday, September 18, 2012 8:03:18 PM
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2,434 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30,560
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
Fel
addikt
válasz Patrick76496 #15644 üzenetére
About. 263
Armor
Board 100 => 80
Feed 60 => 50
Armor for harp 80 => 60
NLD 200 => 150SU-101:
Overview 370 => 380100mm cannon D10-C:
Decreased recharge time of 0.3 seconds100mm gun D54S:
The reduction of 2.3 => 2.1
Effect of turning the guns on the spread decreased by 33%
Decreased recharge time of 0.4 secondsSU-122-54:
100mm gun D54S:
Reduction 2 => 1.9Az Obj. 263 páncélzatát gyengítették. Oldala / hátulja / nemtudom.. / LFP
A többinél szerintem érthető (reduction értsd célzásidő)----------------------------------------------------------------
Egyébként az orosz teszt#3 hír szerint holnap vége a tesztnek. "General Test will run until September 19." Szóval elképzelhető, hogy az oroszok a hétvégén már 8.0-val játszanak...
-
Patrick76496
őstag
8.0 Teszt 3. Final rebalancing for version 8.0 of Object 263, SU-101, SU-122-54. Hát nagyon semmit sem csináltak velük, hiába írják. Végre van sorszám kijelző, és nem dobnak ki a sorból.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
nyunyu
félisten
-
Chris0321
addikt
válasz GaburroSan #15562 üzenetére
Kár, hogy nem az orosz szerveren játszom ez pont jól jött volna.
-
Antonius1978
addikt
Udv.
Gondoltam feltoltom a WOT dossier-ba magam, kivancsi voltam, hogy milyen tankkal mennyire vagyok jo, es a kitunteteseknel lattam egy rakas uj medalt...
Valaki tud roluk infot, hogy pontosan mik is azok ?
Azt hiszem valaki emlitette mar itt a forumban, hogy pl a Tarczay medal az a Bilott legerosebb fokozata... -
Iron Funeral
őstag
válasz diegho #15620 üzenetére
88-hoz nem nyúltak, meg legjobb tudomásom szerint nem is akarnak nyúlni, a 7.5cm L/70 kapott +12mm pen. buffot így most 150mm az átütése, az L/48 kapott +4pen buffot, meg valami 0.03acc. buffot, gyakorlatilag nem változott semmit sem, az 57mm szovjet bármikor jobb nála.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki elárulná nekem, hogy miért tölt néha rettentően lassan a játék? Van amikor olyan gyorsan betölt, hogy még a visszaszámlálás el sem kezdődött, de van olyan is amikor a számlálásból alig van pár másodperc vagy nincs is semennyi. Sajnos az utóbbi mostanában elég gyakran jelentkezik nálam. Valakinek valami ötlet esetleg?
magyarsrac
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #15629 üzenetére
A mai amúgy abszolút igazolta csak már lassan mondássá vált a lenti.
Én se vagyok egy top player a magam 1020-as effével de bakker még délelőtt is vannak akik valami brutálisan alul tudják múlni az átlagos teljesítményt. Mondjuk azt imádom mikor valami 1-2 perc alatt meghaló kezdi el osztani halála után a csapatot.
Na mindegy én elvagyok ahogy nézem tényleg totál random mit kapok van amikor meg olyan csapatba tesz be hogy öröm játszani mert annyira jól együttműködünk. Na az ilyenekért szeretek játszani.Més que un club!
-
Bingisz
addikt
válasz marked one94 #15629 üzenetére
+1 (ha lehet ilyet)
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
marked one94
őstag
válasz Napfénysüti #15627 üzenetére
Értem én csak már zavar, hogy mindenki ezzel jön, hogy "kiszabadultak az oviból" meg ilyenek, mikor vannak idióta idősebb játékosok is. Nem akarok ezzel most senkit se megsérteni, csak nem mindig a gyerekek a hibások
You'll Never Walk Alone
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz marked one94 #15600 üzenetére
Én képletesen értettem. Tudom vannak bőven a felnőttek között is elvetemültek.
Més que un club!
-
nyunyu
félisten
válasz Napfénysüti #15599 üzenetére
Egyetemi halogatok raernek.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
GaburroSan
aktív tag
Ez innye de fasza volt!Ja rövidcsövűvel mert a Bl-10ből elegem lett!
Csata: Murovanka 2012. szeptember 18. 15:41:33
Jármű: Object 704
Szerzett tapasztalat: 1 561
Szerzett kredit: 32 041
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "I. osztály" -
diegho
nagyúr
Aki játszik teszten elmondaná, hogy milyen változások történtek a német ágyúknál? Gondolok itt a PZ4 ágyújára és a VKDB top lövegére, azt tudom, hogy a PZ4 top ágyúja ugrott, de milyen buffot kapott az előző ágyú, valamint volt szó a rövid 88-as buffról is. Igen, lehet elkezdek német tankozni, mert fogalmam nincs mit csináljak 300k free xp-vel, három indulási irány van: francia heavy, német med, német heavy, TD-t nem akarok újat, úgyis jönnek az oroszok, arty meg nem kell.
-
Bingisz
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Patrick76496 #15609 üzenetére
Én használom de csak azért hogy kíváncsiságból lássam mire számíthatok a társaknál. Egyébként sokszor van meglepetés is mert van hogy egy gyenge effes is csinál tök jó dolgokat.
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #15614 üzenetére
Na igen..
Ja, és Province-t is lerakták kicsi tearbe.
Köszi az infókat..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #15611 üzenetére
Ok..
Azt lehet tudni, hogy miért?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Steppes 2012. szeptember 18. 15:07:29
Vehicle: T34
Experience received: 1 975
Credits received: 86 228
Battle Achievements: Confederate, SniperTier X csata,kezdtem kifogyni a lőszerből mikor az arty rájött hogy talán segíthetne kicsit
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Enzolord
addikt
Nem tudja valaki, miért nem adja a játék Swampot, Komarint, és Dragon Ridget?
Ez a 3 térkép nem volt a 7.5 , vagy talán a 7.4 óta..
Vagy csak kicsi Tiereknél van ?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Patrick76496
őstag
válasz jozefgucci1 #15606 üzenetére
Én is direkt letöröltem. Bár azért pár nagypofájú játékos statját sajnálom, hogy nem látom egyből. A másik ok, ami miatt mennie kellett az az, hogy 2.5.3-tól nem lehetett látni a tank felett található adatokat, annyira fényes kontúrral jelezte ki, össze volt mosódva az egész. Visszaraktam a gyári xvmconf fájlt, az sem ért semmit, 2.5.4-nél is ugyanúgy maradt.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #15606 üzenetére
Én is már lassan eljutok arra a szintre, hogy valamelyik klánba belépek, napi szinten kapok invite-ot, szinte az összes nagy megkeresett már, meg kisebb, de magas eff-es csak platoon és company társaságok is.
-
WOT Armory
csendes tag
-
jozefgucci1
addikt
Én már direkt nem raktam fel az XVM modot mert így nyugodtabban kezdek egy csatát . Rengeteg az idióta sajnos minden napszakban . Most már 5. köröm OB704 és nem tudok duplázni pedig kiveszem a részem rendesen mindíg .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
diegho
nagyúr
Kaptam egy 810eff-es tábornokot a csapatba top tanknak, nem sebzett semmit a csatában (fullos JT) de végig szidta a csapatot, mert nem a kezdőkörben álltunk karelia védőként, hanem próbáltunk fedezékbe menni az arty elől. Természetesen az artynk is hasonló tehetség volt, így hiába spotoltam 6 tankot semmit nem sebeztek, a végén a tábornokot kilőtte az ellenfél arty, utána még nagyobb szidalmazás jött, csata után néztem meg, hogy kivel van dolgom: ariete74 ő a kitartó, agyhalott, de nem baj, mert csak játszok, pedig fingom nincs az egészről, viszont nagy a pofám és ki is nyitom állandóan, hogy lejárassam magam játékosok táborába tartozik.
-
Enzolord
addikt
Ez rendben van..
Sőt, én is csinálok hülyeségeket, de amikor Assaulton Prokhorovkán a hegyre megy a maradék két tankunk a lenti átjáróból, miközben 2 kb10% os med foglal, az már nekem is sok...
Arról nem beszélve, hogy 4 minusszal kezdtünk, mert amikor meglátták, hogy nem ők a top tierek, négyes TDvel, akkor simán kiléptek a kis ....
Nekem a legnagyobb hibám, a türelem teljes hiánya..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
Most hogy elmentek(tünk) suliba, maradt kevéske1200 fölötti, meg kb. 100-szor annyi 600 effes ember...
Szóval a 900-1400effes játékosok egy jó része kiesik a napközbeni játékból.Szóval noob játékos jóval kevesebbszer egyenlő a gyerekekkel, mint ahogyan azt néhányan gondolják.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Gyuri27
félisten
Vannak. Tegnap próbálgattam az m8a1-t. Jó kis vas. Öltem vele 4-t. Másik srác 3-t. Vezettünk 2 tankal mikor kilőttek. Mégis buktunk.
Vagy egál állásnál a srác a leghosszabb úton jön supportolni. Nyertünk ugyan, de kilőttek persze. Neki a játék 5-7 perc camp volt a bázison ahol semmi nem történt. Meg 3-4 percet furikázott üresbe. Az ágyúját se sütötte el. Az ilyennek nem, hogy xp-t meg kreditet adnék. hanem még le is vonnék tőle.
Amd - Radeon - Ryzen
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest