Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Atlantis #15691 üzenetére

    No akkor leírom mi itt a baj.

    1. bárki vehet tier8 prémium tankot azonnal és ezzel lehet high tier csatában semmi játéktudással
    2. aki megveszi a tier8 prémium tankot, akár 5-600 csatával és sok golddal is ott ülhet a tier10 tankban semmi játéktudással
    3. aki kitartó, de semmit nem tud a játékról szintén el tudja érni a tier10 tankot kb 6-7000 csatával és szintén semmi játéktudással ott van a top csatákban

    Ez a 3 fő probléma. Erre lenne megoldás egy teljesítmény alapján felállított kritérium rendszer az adott tier-hez. Ez miért lenne jó? Nagyjából azonosak lennének a két csapat erőviszonyai, ezért nem 15-0 és társai lennének az eredmények, hanem 15-10 és környéke, vagy még szorosabb. Tehát sokkal kiélezettebbek lennének a csaták, sokkal élvezetesebb lenne a játék. Legalábbis én nem szeretek 15-0ra nyerni, sokkal jobb egy 15-12 vagy hasonló, mert ott ad 1. sokkal érdekesebb az egész, ad 2. sokkal több az xp.

    Miért nem jó az eff alapján besorolás? Mert az eff befolyásolható, capelsz sokat, óriási eff-ed lesz, de ha csak szimplán kiosztasz rengeteg sebzést, akkor nem nő ennyire az eff, hiszen mondjuk egy scout-al, vagy alacsony tier-ű tankkal nem tudsz sokat sebezni, de capelni már tier1-től lehet 100-at egy csatában. Továbbá azért sem jó, mert ha tegyük fel az egyik csapatban a top tank egy 1.-es kategóriás sokat költő, a másikban a 2. kategóriás nem költő de kitartó, akkor az 1-es simán berakja a gold ammo-t és sok esetben simán auto aim-al is belövi a top tankokat. Remélem átjött az eff szerinti rendszer hibája.

    Még egyszer hangsúlyozom, sok xp csak szoros csatában, vagy nagy egyéni teljesítménnyel jön. A jelenlegi top xp-met olyan csatában lőttem, ahol 9db PTS-es volt az ellenfélnél 3db 3fős szakaszban, teljesen utolsó tank voltam a csatában, egyetlen tankot sem öltem meg, de 5 tankba táraztam ki az amx-el és mindegyik tier9-10 tank volt 15-14 végeredménnyel. Ha sokkal erősebb a csapatod nem tudsz elég xp-t szerezni (2500 felett prémmel ami szerintem már kimagaslónak mondható), hacsak nem egymagad mész előre egy oldalon és ölöd/spotolod az ellenfél top tankjait sorban.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák