Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
ezt a nyomorult superbulshitet remélem hamar ki teszik a játékból...10 lövést adtam le rá és mind a 10 lövés 0dmges találat ..hát hogyne..
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
vbbb
addikt
Name Total Per battle
Victory ratio: 78.95%
Battles: 19
Efficiency: 2473
Average tier: 6.74
Experience: 10320 543.16
Capture points: 68 3.58
Defense points: 121 6.37
Damage: 25085 1320
Kills: 22 1.16
Spotted: 14 0.74Szokatlanul jó volt tegnap játszani!
(#15390) diegho
Rémlik annak a faszjankónak a nick neve. Már találkoztam vele én is. Azt hiszem én utána nem sokra tiltottam le a chat-et...bár azóta megint engedélyeztem.
Én valami ilyennek képzelem el:
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Kéne a friends list mellé egy deathlist is, ha a tagjaival találkozol, akkor lehetőleg az ellenfélhez osztaná be, és kiemelné a tanklistán.
Nálam is felkerült volna rá tegnap egy 13-90, aki a Jtigeremet szétkapta (mert 3 heavy nem mert kimozdulni a kezdőkörből) és annyira büszke volt magára ettől, hogy elkezdett beszólogatni...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Djuree
félisten
jók ezek a tarackágyúk. kis páncélátütés de ha átüt 1 lövés az azonos tierű tank. mókás. annyira vicces ahogy a másik beírja "wtf"
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap újraraktam a játékot és nem tudom növelni a minimap méretét. Nekem alapértelmezett = ír de arra nem reagál még más kombinációkkal sem . Valakinek valami ötlet ?
Amúgy hogy kicsit off is legyek én Gina90/60/85 -ös játékosnőt keresem
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
aknaakna
tag
Akinek nem tetszik a T1HT, az lenne szíves leírni, hogy mi olyan rossz benne?Szerintem állat gép.Ma lett meg, még csak 20 csatám van vele, de nagyon tetszik és eredményes is.Tisztára, mint egy Tier 5-ös Maus
[ Szerkesztve ]
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
jozefgucci1
addikt
válasz aknaakna #15414 üzenetére
Te hol olvastad , hogy nem tetszik bárkinek is ? Jó kis tank ez nem vitás bár 20 csata után ezt kijelenteni nagy merészség de így van . Szerintem és sokan mások szerint is az M6 egy fos . Nekem anno nagyon nem jött be nagy nehezen kihoztam 50%-ra de megváltás volt a T29. Az viszont annyira jó , hogy nem is adtam el xp rekordom is azzal tartom.
Amúgy sokan írták , hogy a német td ág Jpz4-e elkeserítő , hát én ott hagytam abba fullosra kihúztam de nem ment vele a játék és nem szivatom vele magam toább eladtam. Kezdek így lenni az amerikai T28-al is. Baromi lomha pedig minden megvan már rá kivéve a legnagyobb T9-es cső . Sajna az a nyolcas ágyá nem sok mindenre elég és ráadsául lssú is nagyon. Szivatós volt anno az ISU is BL10-ig , de legalább ott volt a 152-es ágyúazzal elment
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
aknaakna
tag
Így már érthetőEgyébként külföldi fórumokon olvastam, meg játékon belül pár játékost láttam már miatta sírni.Na mindegy, nekem nagyon bejön
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 16. 14:58:22
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 1 062
Szerzett kredit: 23 005
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"(prém nélkül)
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el játszani a játékkal. Viszont elrontottam a dolgot és vagy szeretném az elejéről kezdeni. Ilyenre van lehetőség? Ha nincs akkor hogyan tudom a regisztrációmat törölni? A most beregelt emailcímemmel szeretnék ismét beregelni ezért törölném magam ha lehetséges. -
Atlantis
veterán
válasz Zeratul #15396 üzenetére
De gondolom nem full HPról.
Amúgy nekem ott borult el a dolog, mikor minden második csatában ellőtték a kvázi szemből lőszerrekeszt, többször is, amivel az amúgy sem túl fürge töltési idő kb. 1 percre nőtt...Javítókészlet mindig elfogyott, mert ugye láncolnak is az értelmesebb játékosok, onnan meg szart se ér az a böhöm nagy dög. Ha esetleg arty is volt, már csapkodhatta is a térdét örömében, mert célzás nélkül is eltalál...Mindemellé sikerült azzal is elég sűrűn 0-s találatot elérni...na, szóval nekem csalódás a JPzE100, élesben nem veszem meg, mert csak ráfizetés lenne, játékélmény semmi, lassú, sérülékeny, persze ha betalál, akkor üt, de egy tisztességes arty gyorsabban betölt, mint az.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Bingisz
addikt
válasz Anulu79 #15424 üzenetére
Akkor add el azokat a tankokat amik nem kellenek...
Húzd ki azt az ágat/ tankot amelyiket szeretnéd, aztán később onnan folytathatod a többi ágat ahol abbahagytad...
Ha új reget csinálnál, előröl kellene kezdeni mindent, azt az ágat is amelyiket el szeretnéd érni"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
nyunyu
félisten
válasz Atlantis #15386 üzenetére
De, valamivel jobb lesz a legnagyobb motorral, de úgy sem méltó a Porsche névhez
Tigrisnek bena volt, erre beolvasztas helyett tettek ra nagyobb agyut, hatha TDnek jo lesz.
Vegul akkora ormanyt szereltek ra, hogy at is kereszteltek elefantnak.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
.mf
veterán
válasz Anulu79 #15428 üzenetére
Nem halálmindegy?
Két nap nem a világ, a többség itt már bő egy éve játszik.
A statod tőle úgyse lesz jobb, párszáz csata kell, hogy az alapdolgokat megtanuld, és párezer, hogy eredményesen tudjál játszani (jó esetben, vannak, akiknek ez sem elég).
Különben sem árt több ágat fejleszteni, minden ágon vannak érdekes tankok, amiket érdemes kifejleszteni, és használatukkal fontos dolgokat megtanulni (hogyan kell egy lassú vagy gyors, gyengén vagy erősen páncélozott, pontos vagy pontatlan löveggel szerelt tankot használni, stb.). Egy ágra specializálódni szerintem a lehető legrosszabb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Anulu79
addikt
Köszi a tanácsokat. Asszem megtartom a jelenlegi regemet és próbálgatok mindent.
-
Enzolord
addikt
Sziasztok..
Tudja valki, hogy hol, illetve mivel lehet megnézni, hogy milyen tankokat lőttél ki eddig pályafutásod során?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
nyunyu
félisten
válasz Enzolord #15441 üzenetére
Tudja valki, hogy hol, illetve mivel lehet megnézni, hogy milyen tankokat lőttél ki eddig pályafutásod során?
Feltoltendo fajlt a C:\Users\juzernev\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache mappaban talalod.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
veterán
érdemes venni JP-t? mindjárt meglesz rá xp, stugIII miatt meg a lóvé rá.
érdekelne mit tud, bár ott a mumus 105-ös ágyú, amit rühellek... ill nem is az ágyút, hanem a skuló árát...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Enzolord
addikt
válasz marked one94 #15443 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #15445 üzenetére
Köszi!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
válasz marked one94 #15449 üzenetére
venti-rammer-háló? vagy kukker-rammer-háló? érdemes egyáltalán hálót rakni rá?
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest