Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Sajna nem tudom miről beszélsz. Nekem béta teszt óta nem volt olyan, hogy ne 15vs15-ös csatám lenne. Amúgy este mikor munka után leülök játszani százvalahányezren szoktak fent lenni (ha hihetünk a számlálónak), de szerintem 10-15k online játékossal sem lenne sok a várakozás. Megint csak saját tapasztalat, hogy 10 mp-nél többet még nem vártam csatára, csak tankszázaddal.
(#14300) diegho bár lehet, hogy csak mák a sok ilyen kör, meg biztos gold ammo-t lövök minden körben (mert állítólag csak így lehet ennyi átlagsebzésem)
Mondtam én valaha ilyet? Vagy mondtam valaha azt, hogy szar játékos vagy?
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
coolfox76
csendes tag
válasz diegho #14300 üzenetére
Láma kérdés: Mi az hogy 4-et capel valaki körönként? 4 mp bázisfoglalás? Ezekkel a kifejezésekkel bajban vagyok (cap, afk, stb..).
Biztos sokan értékelnék, ha lennének játékmódok ahol eff, vagy átlagsebzés alapján szűrnék a játékosokat, én is jobban elfogadnám, mint a pénz alapú szűrést. Bár hol vagyok én a 2000-es átlagsebzéstől: 160"Az nevet a végén, aki először üt!"
-
AlexWolf
senior tag
válasz diegho #14302 üzenetére
Én konkrétan bevezetném, hogy csak bizonyos tudás felett lehessen továbblépni, ne legyen olyan, aki 10-es tankban nem tud semmit sebezni, ehhez mondjuk tier9-ben kellene neki 2000-et sebeznie átlagban, ami szerintem még mindig baromi kevés, de legalább jó szűrő lenne.
Ez nem rossz ötlet, csak minden tierben kéne, olyan tier 5 fölött valami egyéb kritérium, mint az xp. Bár asszem te is ezt mondod. Megvalósítani, viszont sajna nehéz lenne...
(#14303) Ebit ezt nem értem
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
diegho
nagyúr
válasz coolfox76 #14304 üzenetére
4 cap point körönként átlagban, akinek 4 felett van, tehát mondjuk semmit nem csinál, csak kör végén beáll a körbe foglalni, vagy áll a bázis mellett és ha elkezdik foglalni reseteli az ellenfelet, majd utána haszontalanul meghal magasabb eff-et ér el, mint az aki folyamatosan több ezret sebez a jelenlegi eff számítási rendszerben, az újban már nem, de még nem azt használják.
-
káen
tag
válasz AlexWolf #14301 üzenetére
Akkor szerencsés vagy
Próbálj meg "csúcsidőn" kívül játszani egyszer vagy nézz képernyőmentéseket a neten.Szerintem tévedés azt hinni, hogy az előfizetés bevezetésével a noobok eltűnnének. Dehogy tűnnének. A mai ideális noob az összes prémtankot birtokolja és ide a rozsdás bökőt, hogy a 180-as átlagXP-jük is prémmel van. Semmibe nem fog kerülni nekik annak a 2-3 ezer forintnak a kipengetése. Ugyanitt lenne a játékosállomány kb.
Arról nem is beszélve, hogy a játék most lesz 0.8.0 fázisban. Havi előfizetés egy nem teljesen elkészül játékért?Ha kizárnád a szar játékosokat, akkor viszont a 1000-1300-as effiréteg lenne a barom, utolsó noob és téged szidnának minden fórumban (ahogyan most a hatszázasokat).
-
Dr_Syrex
senior tag
Ez az előfizetésés szóváltás szerintem jobban elfért volna az OFF topicban, de ez csak az én véleményem
on:
A jelenlegi akcióban beszereztem egy matildát és bár nem volt időm sokat menni vele (~10), de eddig pozitív a tapasztalatom.Győzelem!
Csata: Siegfried Line 2012.
szeptember 6. 22:59:56
Jármű: Matilda
Szerzett tapasztalat: 574
Szerzett kredit: 16 402
Csatában elért Achievement:
Acélfal, Mesterlövész, Elit lövészÖsszefutottam az egyik utcában egy Churhill-el és egy Pz IV-el. Előbbit fecehug kíséretében, uróbbit a kilőtt Churchill fedezékében bújkálva sikerült kilőnöm. Bár ez a 2 volt az összes fragem, de mivel jó csapatot fogtam ki, simán meglett a győzelem
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
AlexWolf
senior tag
válasz diegho #14312 üzenetére
Nekem ezerkétszázvalamennyiről esik vissza 945-re. Viszont nem értem ez miért jó. Jelenleg 20100 cap pontom van...ugyan ez nem azt jelenti, hogy minden alkalommal 100%-ot foglaltam, de sokszor volt ilyen is. 4-5 %-os foglalás pedig nem. Mivel a játékhoz hozzátartozik a foglalás is (ugye azzal is lehet nyerni) nem értem, miért baj az ha valaki foglal. Ráadásul, ha valaki szeret kis tankokkal is menni (pl én), ha a sebzést veszik figyelembe a legkomolyabban, akkor hátrányba kerülnek igencsak. Ez a gém nem csak a tier9-10-ről szól.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz diegho #14312 üzenetére
Nekem 130 pontot csökken ennél a számításnál. Mondjuk én valóban benne vagyok általában a capelésben ha van mert gyors tankokkal játszom a legtöbbet.
Egy ismerősömnek nőtt egyedül ahogy néztem ezzel az új számítási módszerrel. Mondjuk ő tényleg jó játékos. Bruno74(#14315) diegho -> Ahh de jó, csatáim 52%-a med tankokkal van...
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Én is rátaláltam erre a gyöngyszemre.
captain_Tenkes a felhasználó nevem az EU-s szerón."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
diegho
nagyúr
Az miért van, hogy valaki letol 1336 csatát egy Bat-el, de a stock ágyút használja rajta? Most volt a csapatomban egy ilyen egyén, én ezt nem értem, biztos drága a lőszer a top ágyúba.
-
Djuree
félisten
válasz AlexWolf #14314 üzenetére
nekem 1480-ról 1390-re esett vissza, de nem különösebben érdekel, haverral tolom kis tankokkal, ezért esik folyamatosan lefelé, de élvezem a játékot jobban mint eddig és ez a lényeg sztem havernak csak 930 az effje de kezd belejönni. láttam 250-es effes játékost is
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jimmy74
őstag
válasz diegho #14322 üzenetére
Szia diegho!A 3 tier 6-os orosz heavy közül(T 150,KV 1s,KV2)szerinted melyik a leghasználhatóbb?
Úgy látom te a T150-est használod a legtöbbet!
Én a KV 1s-t használom de valahogy most már a T 150-esre lehet hogy lecserélem,(még nincs meg)idegesit a piszok hosszú reload. lWoT:jimmbo
-
diegho
nagyúr
válasz jimmy74 #14323 üzenetére
A T-150et régen KV-3nak hívták és azt használtam sokat. Szerintem mindegyik egyforma:
KV-1S mozgékony, nagy pen és sebzés, átlagos armor legkevesebb hp, nagy reload
KV-2 lomha, troll gun képes 1000 felett sebezni, gyenge armor, troll-al 20sec reload
T-150 igazi jack of all trades, egész jó páncélzat, a szintjében egész jó ágyú, mozgékonyabb, mint a KV-2 és kisebb isÉn a KV-2t szeretem a legjobb, mert az fun, amikor besunnyogok egy tier8 hátába és hopp repül az 1000hp. Amúgy a legerősebb tier6 heavy az M6, de az ugye amerikai.
-
LAJTNING
tag
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
coolfox76
csendes tag
válasz forras2 #14321 üzenetére
Eddigi csekély ismereteim szerint:
Statisztikai mutatószám, mely elvileg azt mutatja, hogy mennyire vagy jó játékos, mennyire lehetsz hasznára a csapatnak.
Meg tudod nézni itt: [link]
Meg ha minden igaz az XVM mod kiírja (még nem tettem fel)."Az nevet a végén, aki először üt!"
-
válasz forras2 #14333 üzenetére
900-1200-ig vannak az átlagos játékosok, e felett vannak a jók, illetve asszem 1500-től a különösen jók. 900 alatt az átlag alattiak, ill. talán 700 alatt a kifejezetten rossz játékosok.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
kevesebb mint 600 Bad lejátszók (~ 10%)
600-900 Játékosok átlag alatti (-48%)
900-1200 Átlagos játékos (~ 32%)
1200-1500 Jó játékosok (~ 8%)
1500-1800 Nagy játékos (~ 1,9%)
További 1800 Unicums (~ 0,1%)Nem voltam kezdettől fogva jó játékos, de 08.27-től vmi iszonyat milyen szar széria kapott el!?
Pedig nem játszom másképp....SŐT, igyekszem jobban oda figyelve.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Fel
addikt
Na végre már megérkezett az új csata utáni jelentés:
A díszes főablak:
Alap dolgok már itt is látszanak. Mennyi xp/kredit járt a csata után (prémium nélkül/prémiummal), achik. Oldalt felsorolva milyen tankokkal kerültünk interakcióba (spottoltam, általam spottoltat sebeztek, sebeztem, kritikus sérülést okoztam, kilőttem).
Gondolom vereség esetén kissé komorabb a háttér.Team Score:
Meg lehet nézni mindkét csapat minden tagját mit alkotott, megnézni a statokat, kapcsolatba lépni, letiltani, és lehet repoltolgatni is, ha csata közben elmulasztottuk..
Részletes elemzés:
Itt pedig szinte minden megvan. Leadott lövések, találat, átütő találat, sebzés, HE sebzés, kapott találat/sebzés, megtett távolság (km).
A "végelszámolásban" nem csak a kapott kredit van, hanem ki van számítva a nettó nyereség is.Ez így végre egy igazán jó és hasznos újítás!
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz diegho #14322 üzenetére
nekem nem megy annyira kis tankokkal, régebben jobban ment, most inkább már csak hülyülés megy velük, simán meg tudnám venni free-ből t4-ig az összes gépet, de mivel haver most kezdte, vele megyek inkább rendesen t1-től, kedvem nincs hozzá, már csak úgy rongyolok előre, aztán lesz ami lesz
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
amúgy egy nagy baromság. láttam már 1500-as játékost olyan idióta módon játszani hogy nem hittem el, és láttam már 900-ast egyedül lehozni 1v6 ellen, nagyon szép taktikus játékkal. na ennyit jelent kb., semmit. mindenkinek van jó és rossz köre. nekem is van mindkettőből mindig. aki sokat játszott rts-t meg fps-t az ebben is jó lesz, nem egy nagy varázslat ez.
[ Szerkesztve ]
-
coolfox76
csendes tag
Ha az elején jársz, mint én, akkor még elég hektikusan mozog ez az érték a kevés mérkőzésszám miatt. Nem ismered a pályákat, a tankot, nincs kifejlesztve minden és a legénység is piskóta, szóval úgy gondolom a játék elején még nem sokat számít. Nekem volt már 700 és 1300 is....Volt, hogy előre mentem a pályán, megálltam egy bokorban, félig szikla takarásában, majd sorra, egyesével leszedtem aki arra jött 7 v 8 kill lett belőle: szerencsém volt, véletlenül jó felé mentem és szemben meg csupa nálam is gyengébb. Ezzel szemben van olyan pálya, ahol még most sem tudom hova lenne érdemes mennem, mindig elsők között hullok el, ha támadok, ha védekezek...szóval kissé hektikus még...
"Az nevet a végén, aki először üt!"
-
-
Fel
addikt
És még azt kihagytam, hogy mindez a csata után, a garázsban jelenik meg (pl.: lehet közben chatelni).
A csata végével csak annyi jelenik meg a kép tetején, hogy Victory/Defeat/Draw, majd kidob a garázsba.
A korábbi csaták eredményeit is megnézhetjük részletesen, ha esetleg kiléptünk mielőtt vége lett (kilőttek). Dupla katt kell a jobb oldali értesítésre és kész. -
Djuree
félisten
válasz Zeratul #14346 üzenetére
én legalább 6 ágat húzok egyszerre nem vagyok képes 1 tankkal 3-4 meccsnél többet lemenni egymás után. megunom. igaz így lassan fejlődök magasabb tierre, de mind1, nem sietek sehova, már a nagy cél megvan, a t10-es tank, már nincs hova siessek
-
Fel
addikt
válasz diegho #14337 üzenetére
Egyelőre nem tudom megmondani... A szokásos gyors tempójú,
kissé(na jó nagyon) kaotikus csaták vannak. Szinte sehol nem fordul elő taktikus párharc. A legtöbbször oldalba vagy hátba lövöm az ellent. Nem nagyon szöszöl senki azzal, hogy leálljon beforgatni a tankját.
Az meg talán csak akkor derülne ki, hogy töbet ér a ferde páncél (akár forgatott), ha lenne idő célozni, és kellene is..------------------------------------------------------------
Jó Bat. Chat. pléjer... Találkoztam már olyannal, aki nem tudta, hogy 'C'-vel lehet újratölteni is, nem kell ellövöldözni a semmibe a megmaradt 1-2 skulót... Szóval igen, a hülyeség határtalan.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest