- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Battlefield 2042
- Stellar Blade
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Diablo IV
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Megérkezett a teszt, köszönjük.
Én megelégedéssel használom az órát. Az üzemidő nálam 2-3 nap között simán megvan úgy, hogy mondjuk 1 egy órás bicajozást is mérek vele.
AOD, csuklómozdulatok, pöccintés kikapcsolva. -
klooo
tag
AOD kikapcsolva, azon kívül minden megy. Üzemidő 2-3 nap. Soha egy döccenést nem tapasztaltam. A GPS nálam tűpontos..
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
janosgal
tag
Köszönjük a tesztet. Valaki használja a mobilfizetést? Függ attól hogy milyen gyártmányú telefonnal használod? Vagy ez az órán múlik? Köszi, ha valaki válaszol!
Samsung 65QN91AATXXH, Honor Magic V2, Samsung Galaxy Watch 7 BT 44mm
-
veterán
Hogy legalább az Ultra nem kapott fizikai lünettát... hát akkor marad a 4 Classic amíg ki nem purcan. Aztán vagy majd a nyolcasban visszahozzák, vagy ilyen készlet-kisöprés keretében egy 6 Classic.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
undercover
senior tag
Köszönöm a tesztet már én is nagyon vártam
Nekem is megvan megjelenés óta nincs gondom vele. Ha jól beosztja az ember tényleg kibir simán 3 napot is.
[ Szerkesztve ]
LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//
-
Ugyan Ultra-n, de használom, és tökéletesen működik. A google wallet-et kell telepíteni a mobilon és a telefonon is, és bármilyen kártya hozzáadható (amennyiben a kibocsátó bank támogatja). A telefon amúgy mindegy, csak androidos legyen, és fel lehessen telepíteni a google wallet-et.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jacis
nagyúr
válasz undercover #5 üzenetére
Azért a 3 nap már nagyon jó. Nekem a watch 4 44mm új kora óta max 1,5-ot tudott eddig.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
S@c@
őstag
Azert az erdekes, hogy a huawei watch fit 3 ennyivel pontosabban mer, de ez legalabb a samsungot is osztonzi a jovoben remelem.
-
nkmedve
őstag
Furcsa lett ez az új Galaxy Watch generáció, mintha a Samsung szándékosan takaréklángon hagyta volna a fejlesztőgárdát (az Ultra esetén a dizájncsapatot is). Megvártam, hogy megjelenjen a 7/7 Ultra, és amint láttam mit hoznak, már rendeltem is meg a 6 Classic-ot, szerintem sokkal jobb választás volt mint bármelyik új.
-
Kosnyál
friss újonc
Sziasztok.
Offos a téma illetve más készülékről van szó. Múlt héten csütörtökön vettem magamnak és feleségemnek 1-1 Huawei Gt4-et(első okosóránk) és hétvégén be ia izzítottam egy 136kmes Balatoni tekerésen. Végig ment a gps eléggé szipkázta az aksit de egy töltés és 3 nap után 87%on van aktív pulzusmérés és időszakos kézi mérésekkel. Nekem a 46os verzió van és a szíja kicsit rövid nekem és a kérdés hol tudok másik hosszabb szíjat venni vagy ez a max amekkora van a szélességét nem tudom. Hülye vagyok még hozzá és bármi segítséget elfogadok
-
Köszönöm a tesztet . Hozzászólásokat olvasva azért még sem annyira vészes az üzemidő .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bollokcs80
Korrektor
Engem továbbra sem tudnak meggyőzni ezek az órák a készenléti idő nevetségesen kevés az ár meg magas. Amire én használom, egy Amazfit is bőven jó, 2-2,5 hetes üzemidővel és kedvezőbb áron.
Jó volt látni AliceWake-et, simán reklámozhatnák vele az órát.
Bone123: A cikk végén hibás a Watch6 Classic linkje.B.Cs.
-
dionaea
őstag
Kínlódik a Samsung, hogy évente kidaobjon valamit. De ennek semmi értelme. 2-3 napos üzemidő. persze de az mit jelent? 72-96 óra folyamatos vagy 4x12 óra használattal jön ki? ha az ember használja ezeket, hogy minden szenzor menjemn kb minden értesítés annak tuti nem jön ki a 3 nap samuval . Persze ezek okos órák az örök vita hogy mi a fenétől az , mert amit tudnak azt tudják szinte az aktivitás mérők is.
-
Attól okosórák, hogy lehet rájuk bármilyen appot fejleszteni és telepíteni, mint egy telefonra. És van is rengeteg app a play store-ban. Aztán vannak az okosórának csúfolt készülékek is, melyekre csak nagyon korlátozott számú app van, ha van egyáltalán. Azok persze sokáig bírják akkuval, mert nincs rajtuk egy általános operációs rendszer, ami értelemszerűen sokkal többet fogyaszt, mint egy darab készülékre fejlesztett rendszer.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
strogov
senior tag
Általában le van írva, hogy mit jelent. Nekem inkább több szokott a valós, mert kevesebbet használok app-okat, zenét se hallgatok az órán, és nem edzek minden nap 1 órát. Apple Watch SE2-nél "Akár 18 óra" a hivatalos adat. Nekem kb. 50 óra volt újkorában, és most lassan 2 évesen is hoz 45 óra fölött. Ha edzek, és/vagy direkt gps-t használok akkor beesik. Sok app használattal, GPS-szel, edzéssel beeshet. pl. Most nyaraltunk ami egész napos kirándulást jelentett. A kültéri séta mint edzés pulzus és útvonal követést jelent. Így az egyébként bőven 1,5 nap fölötti üzemidő ~15 óra volt.
LTE óráknál nagyon számít, hogy mennyi az LTE használat, a torony távolság, stb.Persze ez még mindig kitolható takarékos üzemmóddal, de 2 év alatt nem volt rá szükségem.
-
dionaea
őstag
Így van értem én,( hogy gőzgép, de mi hajtja) de semmi haszna, értelme. Persz tudom nekem; és vannak igen hasznos app ok pl hogy letudja kapcsolni a user a lámpát anélkül hogy megmozduljon, de nagy % uk szemét. ( megjegyzem pl barometer app ami min 48 órás chartot tud rajzolni az nincs, számlapban sem, de mondjuk ennek lenne értelme is)Ezért lenne jó pl samsungál csinálnának egy watc7 lite vagy bármi lehetne a neve ilyen design-al hasonló funkciókkal, nem op rendszeres órát. Lehet az fejlődés lenne...
-
viewdetails
addikt
Nekem ugyanazzal a használattal +30% az akku a Watch4 46 Classichoz képest. A lünetta hiányától tartottam, de megszoktam. 6-osról nem váltottam volna, így viszont jónak tartom a cserét, hosszabb távra.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
nkmedve
őstag
Nálam a Watch 6 Classic 72 órát szokott hozni normál használat mellett, úgy, hogy pulzus és alvásfigyelés aktív és folyamatosan rajtam van. Ebbe belefér 1-2 órányi edzés is. Nyilván ha sokat nyomkodom az órát, mindenféle appokat használok, akkor kevesebbet fog menni.
Nem mondom, sokkal jobban tetszene ha hozna 1-2 hét üzemidőt, de nem vészes így sem szerintem. -
Noukoum
veterán
válasz bollokcs80 #18 üzenetére
Zuhanyzáshoz, fürdéshez, alváshoz leszoktad venni az órát? Ha igen és van gyorstöltés, az idő alatt feltölt az óra és sosem kell időt, energiát pazarolni a töltésre hanem mindig működik. Mágneses töltővel még az sincs hogy be kell dugni egy kábelt.
Nyilván ha valaki 2 hétig nem akarja levenni az óráját a kezéről akkor ez nem opció, de nagyon meglepődnék ha a hosszú üzemidős órák kedvelői ezt csinálnák tömegesen ezt csinálnák.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
OFF
csendes tag
Nekem az a bajom a sima hetesekkel, hogy kijelzők kiállnak nem védi őket semmi. Az Ultra ára brutál. W4 Classicomat ezért W5 Prora cseréltem. 2 év múlva talán amikor jóárban lesz jöheta a Pro csere Ultrára.
-
-
Noukoum
veterán
Ez szerintem simán ON hiszen Samsung okosórához kapcsolódik.
[link] Ez alapján 5-100% 70 perc, kb apple watch gyorstöltés szint, de a xiaomi vagy oneplus sem tud sokkal jobbat.
Egy kis matek: nagyon egyszerű, mindig egy picit többet kell töltéskor beletölteni az órába mint amennyit aznap fel fogsz az használni, így lényegében nem fogod lemeríteni. Valójában csak annyit kellene amennyit fel fogsz használni, de mivel senki sem akar ezzel foglalkozni és véletlen lemerülni sem ezért kell a biztonsági tartalék.Értsd: ha aod nélküli 2-3 nap az üzemidő, akkor az napi 33-50% energiafelhasználás. Azaz naponta bele kell tölteni 40-60 százalékot (a tartalék miatt). Ezt a fenti töltési sebesség mellett simán tudja tisztálkodás vagy reggeli készülődés alatt szerintem (nyilván attól függ kinek ez mennyi idő).
Én Oneplus Watch 2-t használok, reggeli tisztálkodásra teszem fel tölteni minden nap 20-30 percre és sose kell a töltéssel foglalkoznom. Őszintén szólva hiányolom a 80%-os töltési limitet mert az óra üzemideje nekem 3 nap (alvásfigyeléssel és aod nélkül), a töltési sebesség meg hivatalos adatok szerint 0-100% 60 perc így gyakorlatilag teljesen felesleges a mindennapokban az óra teljes kapacitása, nem használok annyi energiát edzéssel sem. 20-30 perc tisztálkodás alatt legalább 40-60%-ot beletölt, őszintén szólva nem figyelem mert szükségtelen.
Összehasonlításként egy Apple Watch SE 2022-ről jövök, lassú töltéssel és jóval gyengébb üzemidővel. Na ott ez nem működött, reggel nem töltött bele eleget és alvás előtt rá kellett töltenem aminek az lett a vége hogy sokszor elaludtam óraviselés nélkül. Na meg egy napközbeni 90 perces edzés után már nézegetni kellett az aksit mert annyira gyenge volt. Na ez kínlódás. A gyorstöltéssel és betonstabil 1 napos üzemidővel nem az, amennyiben leveszed a napi tisztálkodáshoz vagy alváshoz.Az akkudegradációval meg nekem az a bajom hogy ezek a kütyüket amúgy sem használjuk tovább 4-5 évnél, így ugyanúgy lecseréled azt amit naponta kellett tölteni meg azt is amit havonta.
-
Noukoum
veterán
válasz bollokcs80 #27 üzenetére
végső soron pedig én többhetes üzemidő helyett csak annyit várok el egy saját karomra kinézett órától, hogy egy rövid zuhanyzás ideje alatt visszatöltsön annyi energiát, amennyi a legutóbbi óta távozott, ettől pedig a teljesértékű, nyílt operációs rendszerű okosórák nagyon messze vannak.
lásd:#32 hozzászólásom. Nyilván biztosan van olyan ember aki 3 perc alatt elintézi a zuhanyt és már venné is vissza az órát. Meg van olyan aki szerint okostelefonnál a 60 perces töltési idő már szánalmasan lassú mert neki 20 perc kell, meg van olyan akinek a 1000kms hatótáv kell autónál mert ő nem áll meg egy ilyen távnál mert csak.
Na ilyen hülye szésőségekhez már bocsánat bármilyen termék alkalmatlan. Az ne használjon semmit mert mindenben megtalálja a számára elfogadhatatlan hibát.Félreértés elkerülése végett, nem a Samsungot védem. Meg nincs bajom a több hetes üzemidejű órákkal.
[ Szerkesztve ]
-
olcsoleves
csendes tag
-
viewdetails
addikt
-
olcsoleves
csendes tag
válasz viewdetails #37 üzenetére
Igen, a lehetőség mindig adott, hogy plusz pénzt költs valamire, amit az alapcsomag is tartalmazhatott volna, vagy amit egy korábbi modell alapból tud egyszerűen a kialakítása miatt. Opciónak jó, de én továbbra is azt preferálom, amikor nem kell plusz kiadásokkal számolnom és ebből a szempontból jobb lett volna, ha a későbbi modellek is hasonló designt örököltek volna. Igen, akkor a kutya sem venne képernyővédő alkatrészeket...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
szabi__memo
nagyúr
Az új érzékelő jobb? Semmi pozitívan nem olvastam róla
-
Rigormortiis
veterán
Többet vártam, így szerencsére nem érzem, hogy le kéne cserélnem a 6 klasszikot.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Hallosz
senior tag
Köszi a tesztet. Jómagam Kb. egy hónapja használom, az 5-öt váltotta. Pulzus, lépésszámláló, EKG, szöveges üzeneteket olvasom, néha írok. Teljes szimbiózisban a telefonnal wifi és hely nélkül, aktív alvásfigyeléssel 3 napos üzemidő.
A Watch6-ot a lünetta miatt hagytam ki, nem kedvelem.
Este töltöm, zuhanyzás - olvasás - vacsi alatt töltöm. -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok a zold szinu mennyire zold? Videoban inkab ilyen sotet szurkenek tunik. Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
filipó
csendes újonc
Watch 7-em van de a telefon Xiaomi. A hőmérséklet adat nem frissül automatikusan,hiába van beállítva óránkénti frissítésre. Sajnos nem lehet beállítani más alapértelmezett időjárás appot mint ami gyárilag van. Tudtok erre valami megoldást?
-
Tomi881
tag
Kinek mennyit bír a 44 mm-es verzió?
Nekem 2-3 nap meglenne, ha nem nyomkodnám annyit, de élmény használni egy Watch5 Pro után, ami igaz többet bírt, de döcögős volt már nagyon. Aktív használat mellett 1-1,5 nap...
Tegnap este fél9-kor lett levéve a töltőről és most 81%-on van. Annyi csalás van benne, hogy reggel 5-ig repülőüzemben volt. Be van minden mérés kapcsolva, AOD off, bluetooth kapcsolat off (csak néha csatlakoztatom rá egy 10 percre). Ugyanezzel a használattal a Watch5 Pro 4 napot bírt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen