Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ma zsinorban a tizedik PzIII-as meccsemet bukom az ilyen idiotak miatt.
Utolso 9-10 perc a lenyeg.Asszem megyek vissza T25/2-vel kempelni...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vhw
addikt
Korábban valaki írta, hogy a Matilda BP nem valami nagy eresztés. Szerintem egészen jó kis tank. Egy nagy baja van: nincs neki könnyített MM besorolás... Tier 7 tankok ellen nem sok mindent tud kezdeni (habár lőttem ki vele Tigrist ^^). Remélem ezen változtatnak majd a végleges 8.0 verzióig.
A lövege kicsit pontosabb a Churchill LL-nél és egy hangyányival lassabb:Drágább mint a Churchill, kevesebb HP-ja van mint a Churchillnek, lassabb tőle, a tornya igen nagy és vajpuha (aztán még ha könnyitett mm sincs...)
A szovjet Matildával összevetve; annak lényegesen kisebb, patogósabb tornya van, az ágyú meg... én már a Churchillen se szerettem ezt az 57 mm-es vackot, távolra pontatlan (illetve pen is rettentően csökken) rengeteg vele a 0 dmg crit, még olyan tankon is amit simán vinnie kéne...
Ott a RamII az ágyú picivel gyengébb, de cserébe egy sokkal használhatóbb tank.Ilyen "közvetlen" riválisok mellett a "britségén" kívül nem sok pozitívumot lehet felsorolni mellette (és még csak meg sem említettük a T-25-öt mint T5 prem alternatívát)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
veterán
ping made by WG
fura dolgok ezek. tudok írni, zöld a lagradar, látom ami történik, mégsem tudok mozogni.
WG lag... just for happiness.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Plasticbomb
addikt
válasz Cingáriusz #14010 üzenetére
Igen, és míg a legtöbben fújolnak, mint anno a Win7 idején, úgy én most is azt mondom, jó rendszer, működik, kicsit szokni kell, és utána okés.
És egyébként gond lékül megy a WoT rajta.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Ezt nem értem. Csak 511 XP-t kaptam 3523 sebzésért:
Victory!
Battle: South Coast 2012. szeptember 11. 0:35:04
Vehicle: T110E4
Experience received: 511
Credits received: 36 250Igaz ugyan, hogy összesen csak 4 sebző találat volt, 1 meg lepattant, aztán elfoglalta a csapatom a bázist. De basszus, ez mekkora köcsögség már, lassan negatív XP-t adnak, ha nem sebzek 5-6-7 ezret.
Engem nem lőttek ki, sőt nem is sebeztek, rám sem lőttek.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Murder3
addikt
válasz Iron Funeral #14628 üzenetére
mert a MAUS az aztán szebb mi?
ez lehet akkora mint a maus meg léghajó alakja van, de legalább kinéz valahogy nem egy nagy 200tonnás doboz.
-
Cooper911
senior tag
Oké, oké igazatok van, ez nem realisztikus játék.
De akkor is egy ilyen semmirese jó, rondaságot berakni prem tanknak, amikor össz vissz 1db épkézláb T8 prem tank van csak...[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
.mf
veterán
Múltkori diskurzusunkra visszatérve: szerintem igenis a játék besorsol valami random szerencsefaktort (most már egyre inkább úgy tűnik, hogy a kliens indulásakor), hogy márpedig ma szívni fogsz, vagy nem. Ott van például a múltkori:
Akkor egy kicsit felhúztam magam, s azóta hanyagoltam. De most visszajöttem, s ennek a szöges ellenkezője fogadott:
Ahonnan indultam, az még a múltkori volt, egészen 42.5-re lement az átlagom, pedig a teljes-átlag majd' kerek 53%, és folyamatosan javul (a korai szakaszban noobságom húzza le). A csaták nem rajtam buktak, gyakran a csapatban nekem volt a legtöbb killem.
Most a vége 77.5% a 40 csata átlagára, és egy 17-es győzelem-széria. Oké, igaz, hogy most a nyerő-sorozatot egy ópécsíter tankkal, az S-35-tel produkáltam (bár tegyük hozzá, a fenti szopóágnál is elővettem ezt és a KV1-et is, hogy na majd ezek fordítanak), hogy az IS7-re farmoljak, s mondtam, hogy addig megyek vele, amíg el nem vesztek egy csatát -- s egészen 17 csatán át mindig nyertünk.
Ez a kisorsolás nem ég és föld, épphogycsak egy kicsi, de az is számít. Ezalatt a nyerő sorozat alatt is nagyon sokszor nézett ki úgy, hogy nem nyerő lesz a vége, mert kivétel nélkül minden assault pályán mi voltunk a támadók, egyből ment is a nyavalygás, hogy ezt el fogjuk veszíteni, minek is törjük magunkat, s többször is volt olyan, hogy 3:6-7-ről fordítottunk.Amúgy ma tényleg különösen jól sikerült menni az S-35-tel. Eddig 200 csata alatt volt 2 top gun vele (és rengeteg 5-ös), ma viszont a 18 meccs alatt volt 3, ebből 2 db 7 killel. Bölter sajnos nem lett, mert mindkettőben volt 1 ill. 2 db Tier 3-as.
De a vicc az, hogy a Tank Ace még mindig nincs meg veleMeglett az IS7
Még csak egy kört mentem vele, egy Prokhorovka assaultot, de szerencsére ott is nyertünk. Eddig tetszik. Közel olyan mozgékony, mint az IS8, csak ennek páncélja is van Igaz jópár lövést bekaptam, de végre volt olyan is, amit pattintottam! S ebben már jobban éreztem magam, be mertem vállalni egy-két olyan kulcshelyzetet vele (sínen átmenve kilőni 1-2 tankot, majd utána elindítani a támadást), amit IS8-cal nem mertem volna, mert tuti kiszedtek volna még azelőtt, hogy a vasúti töltés emelkedőjén átérek.
De azért az IS8-at is még megtartottam Végül a 13-75-öt adtam el, ugyan szerettem, egy ideig 60% volt az átlagom vele, de mióta feljebb rakták, egyszerűen nem megy úgy. Az ágyúján is mintha gyengítettek volna, többet pattanok vagy nem ütök át, mint régen. A 60%-ról egészen 56%-ig visszaesett. Kár, pedig még a Tank ászt avval is össze akartam szedni, de csak nem akarózott.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
[HUN]Dani
őstag
-
nagyúr
Tegnap meglett az ELC AMX. Bevallom kellemes kis csalódás eddig még sose mentem ilyen fizikát meghazudtoló tankkal csak szimplán utáltam ha ellenem voltak. Érdekes de ezzel még lövés nélkül is egész élvezetesen tudok játszani. Mondjuk azért ha tehetem az artik életét megkeserítem, viszont ha valami eltalál akkor ott kapáltak nekem.
Egyébként rettentő furcsa hogy azonos ágon két egymás után következő tank ennyire más legyen. Az AMX 40 volt talán az egyik leglassabb gépem ez az ELC meg pont az ellentéte.
Més que un club!
-
jimmy74
őstag
Remélem nem off-olok!
A francia TD-ágon van "revolvertáras" masina?WoT:jimmbo
-
[HUN]Dani
őstag
Új kill rekordom lett így kora reggel. 10 kill SU-85-el. Kaptam rá böltert, elit lövészt, pusztítót, mesterlövészt, top gunt, tank ászt meg még kitudja miket. Sajnos a végét elfelejtettem ctrl+czni nagy sietségemben.
replay Sajna nem mindenkit full hp-ról kaptam le, de így is 2500 sebzés. Egyébként a bölter nem csak akkor jár ha legalább 7 embert ölök, köztük legalább 1 artynak kell lenni és mindegyiküknek tier 4 fölöttinek? Csak azért kérdezem mert öltem nem is egy tier 4 alattit.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Dobi 562
addikt
válasz [HUN]Dani #14764 üzenetére
Gratulálok a 10 kill-hez, nagyon szép eredmény! Meg kéne mutatni a fanyalgóknak akik szerint használhatatlanná tették a SU-85-öt a 107mm-es ágyú nélkül.
(#14759) .mf: Gratulálok az új géphez! Az elkövetkezendő 2 hétben nem igazán leszek WoT közelben, de utána néha-néha mehetnénk IS-7 szakaszban!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Dobi 562 #14767 üzenetére
Köszi. Hatalmas forma ez a tank. Csak a gyengébbik 85mm-es ágyú van meg nekem azon kívül semmi más, de így is nagyon zsíros masina.
(#14765) jano_77: Köszi. Eddig sem volt problémája. Van amikor rájön a 2 perc és megkattan, de ez ilyen átmeneti dolog. Másik vinyó beszerzése folyamatban van, mert jelenleg csak egy 70 gigás kis kaka vinyó van a gépemben ami azért valjuk be őszintén nem valami nagy. A teszt szerver nem is fért fel rá, mert az adatoknak kell inkább a hely.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Djuree
félisten
válasz Dobi 562 #14767 üzenetére
az is-4-emet le szeretném majd cserélni is-7-re. nekem az is-7 jobban tetszik külsőre és nekem szégyen nem szégyen ez is fontos. ha tetszik a tank jobban megy vele a játék is. fura de nálam így van.
majd mehetnénk 3 is-7 szakaszban, az durva lenne ki van fejlesztve csak zs nincs még rá...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
-
válasz Cooper911 #14758 üzenetére
Melyik az az egy darab jó T8 prém tank? Mert amikor utoljára játszottam velük (tegnap este), a Type 59-cel, meg a T34-gyel is elég jól lehetett keresni. De jókat hallok a Löwe-ről meg a KV-5-ről is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Djuree
félisten
a kv5 elég fos sztem. lassú, szar ágyú, jó páncél. a type sokkal jobban használható, mondjuk többe is kerül. T34 tetszik. löwe is jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
Mostanában a kv5-tel jobban kerestem mint a lőwével. Ugye a kv5öt nem dobja be tier 10-es csatába mint a löwét. Kv5 általában top tank jobban lehet vele osztani.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #14761 üzenetére
Igen.. De már mielőtt feltolták volna a francia med ágat, már akkor is nagy ugrás volt..
Viszont az elc nagy hátránya, hogy nem forgatható a torony.. Nem lehet olyan jól körbekarikázni az artykat, mint a T50-2vel..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz [HUN]Dani #14764 üzenetére
Nem kell a 7 killben artynak lenni a Böelterhez. Két megkötés van, hogy legalább 7 kill legyen tier 4-es tankokból és/vagy artykból.
(#14775) Djuree: nincs ugyan KV-5-öm, viszont van KV-4-em, és utóbbiból kiindulva egyáltalán nem rossz a KV-5. Igaz ugyan, hogy gyengébb az ágyúja, de ezt ellensúlyozza az erős páncél. Az ágyúval meg célzott lövéseket kell leadni. A Type meg a KV-5 nem egy árban van amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Végre összejött a 10.000 sebzés egy csatában, T110E4-gyel:
Igaz, hogy csak a teszten, de majd egyszer élesben is össze fog
Amúgy elég szépen kapott a pofájára a nerfhammertől... RoF: 2,86 rpm; DpM: 2429... BiA perkkel + gun rammerrel + ventivel 17,33s lett az újratöltés.
A T110E3 előnye így nem kevés lett: RoF: 3,28; DpM: 2787. 15,44s reload BiA nélkül..Lassan már a T30 szintjére lesüllyesztik az E4-et. Talán most még a mozgékonyságát nem faragták, majd a következő körben..
-
nagyúr
válasz Enzolord #14777 üzenetére
Így van, ezt addig nem is tudtam míg be nem mentem az első csatába vele. Ennek azért annyira nem örültem.
De mindegy ezzel a tankkal abszolút csak a felderítés és az ellenfél idegesítése a cél. Néha remekül összejön, esküszöm nekem nagyon megtetszett pedig ezzel tényleg alig lövök meg a túlélési arányom is a béka segge alatt van.Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #14780 üzenetére
Nekem a T50essekól is 120 csatából 1 túlélés van..
Viszont az elcben az az idegesítő, ha ellened van, hogy iszonyat alacsony, és egy kis bucka mögött is takarásban van az egész..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Nem értem mire fel ez ez a T110E4 nerf. Nem lesz jobb, mint egy tier 9-es TD, akkor meg minek üljek bele?
Na várj csak, a 10 ezer sebzéssel csak 1181 XP-t kaptál??
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Grat hozzá..
Azon röhögök, hogy még a megtett kilométer is ki van írva..
Úgy látom, sokat nem mozogtál..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Fel
addikt
Az a baj, hogy a saját statisztikájuk szerinti globális győzelmi arány alapján döntik el a wg-nél, hogy egy adott tankot javítanak, vagy lehúznak. És ez alapján a T110E4 és az M48A1 az új Tier 10 gépek között kimagaslóan jól szerepelt, 55+%-os wr-tel.
Nem, 1711-et. Ott egységesen a prémium nélküli eredményeket sorolja fel a lista, hogy össze lehessen vetni őket és lehet rangsorolni is.
'M' betű is járt érte
--------------------------------------------------------------
Sand River Encounter csata volt. Nem kellett messzire mennem. Replay: [link] (csak 8.0 teszklienssel játszható le)
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
Azt hittem eddig, hogy legalább 1db artynak muszáj lenni a killek között.
A KV-5-öt szemből simán át lehet lőni egy VK3601H-val is míg a KV-4-et nem igazán. A KV-4 szerintem fényévekkel jobb mint a KV-5, hiába ugyanaz a tier, de ha már itt tartok akkor a T32-t semmi sem űberelheti tier 8-on.
(#14779) Fel:Grat. Ez a kilóméter kiírás teljesen beszarás.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
jano_77
nagyúr
Szombaton Moszkvában lesz az Ural Steal Cup döntője.
Ennek alkalmából mai naptól 15-ig a következő kedvezmények lesznek:50% kedvezmény az alábbi tankok árából:
- SU-85 - szovjet Tier 5-ös TD
- SU-100 - szovjet Tier 6-os TD50% kedvezmény a Felszerelések árából
50% kedvezmény a legénység átképzésének árából
2x-es tapasztalati pont minden legénységi tag számára(#14788) Mcray: körülbelül én is azon a %-on voltam, amikor szintén elindultam a lejtőn. most 51%-on vagyok
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Mcray
senior tag
Srácok!
Mi a sodort hímtag történt egy hete Wot-tal? Mert ez minden csak nem hétvégi idiotizmus meg 3-5-szörözős majmok. Megdőlni látszik az, amit eddig feltételeztünk: hogy az iskolások nem játszanak jól? Mert mióta iskola van, randomban a játék számomra játszhatatlan.
Nem elég, hogy mindkét csapatban idióták vannak. Olyan játékosok akik 4000 csata után is tolatva támadják meg az ellenséget IS heavy tankot használva...DE ezek az idióták a legfelső 3 játékost nézve 90%-ban az én oldalamon vannak. Velük szemben az ellenfélnél 1100 és ennél jobb Eff értékes játékosok vannak, akik jól játszanak külön és együtt is.
59,5 %-os győzelmi százalék elérése óta van így. Most 59,3 és erősen zuhan az érték. Mindezt úgy, hogy jól játszottam eleinte, de most már beindult a végtelen körforgás. Ideges vagyok, elkeseredett és egyre rosszabban játszom. Olyan lövéseket hibázok el amiknek be kéne találniuk...VAGY ezt is a WN csinálja? Álló tankokat 50 méterről nem tudok eltalálni, úgy ,hogy én is állok. Nem gyenge pontot nem találok el, hanem SEMMIT sem.
Utálok sírni, de most nem tudom magamban tartani. A tököm tele van azzal, hogy 1 perc elteltével 8-1-re vezetnek majd utolsó túlélőként azért harcolok 20 másodpercet, hogy ne adjam magam könnyen...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Fel
addikt
Tévedtem...
Részletes, nem hivatalos rebalanszing lista: (oroszból gugli fordítóval)
T110E4:
Armor
Armor under the tower (slewing) - 240 => 152
The roof of the housing 76 => 38
forehead Tower 254 => 203
Side of the tower 203 => 152
Kombashenka 203 => 152
Mask gun 305 => 254Cross-cut:
On good soils by 8%
On average by 14.5% soilsTurning the chassis 28 => 26
Cannon:
Accuracy 0.36 => 0.37
The reduction* of 2.7 => 2.9 (*szerk: ez a célzási idő lenne)
Recharge cut to 0.8 secondsT110E3:
Maximum speed 26 => 24
Turning the chassis 26 => 24Cross-cut:
On good ground by 7%
According to average soils by 13%Cannon:
Acc = 0.34> 0.36
The reduction of 2.3 => 2.5
Recharge cut to 0.7 secondsPatton III:
Armor tracks 25 => 20Cross-cut:
On poor soils by 6%
Impact on the way the spread increased by 25%Rotating Tower 42 => 40
Recharge cut to 0.8 seconds
The reduction of 1.7 => 2The influence of rotation of the tower on the spread increased by 2 times
Impact on the spread of the shot increased by 14.5%IS4:
Slightly worsened corners NLD and VFD
Mask gun 250 => 160JagdE100:
Improved patency:
On good soils by 8.5%
According to average soils by 7%Turning the chassis 18 => 20
Turret (tool) 20 => 26
Cannon:
The reduction of 2.9 => 2.7
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 20%E100:
Improved patency:
On good ground by 9%
According to average soils by 8%
Turning the chassis 20 => 22Durability +200 hp
Rotating tower 18 20>
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%Fosh155:
Cannon:
Accuracy 0.35 => 0.36
Recharge cut by 2 secondsBatChat155:
Impact on the way the spread increased by 8.5%
Recharge cut to 5 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 9%AMX 50B:
Durability +100 hpTurning the chassis 32 => 36
Impact on the way the spread is reduced by 10%
Rotating Tower 32 => 36Cannon:
Declination angle guns down 6 => 8
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%
Rate of the drum 22 => 24Lorraine40t
Durability +50 hpImproved patency:
On good soils by 10%
According to average soils by 9%Impact on the way the spread is reduced by 10.5%
90mm_F3:
Recharge improved by 3 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%
Reduction of 3 => 2.7100mm_SA_47:
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%T30:
Cross-cut:
On good soils by 8%
According to average soils by 7%
On poor soils by 7%155mm Gun:
Recharge cut to 0.7 secondsJS-8:
Slightly improved angles NLD and VFD.Faragták ezt a szerencsétlen E4-et mindenhol. Még a páncélzatát is...
T110E4 a 7.5-ben:
T110E4 a 8.0 teszt#1-ben:
M48A1 a 7.5-ben:
M48A1 a 8.0 teszt#1-ben:
És az a szerencsétlen T30 is.. Gyakorlailag már mozogni sem lehet majd vele, és még +0,7s reload...
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezeket én is leírtam párszor és mindig jön megmagyarázni valaki, hogy ez nem létezik, csak mi vagyunk a valóban bénák.
Én eddig azt gondoltam, hogy a játék puszta véletlenségből tesz szopóágra, de ilyen nincs. Olyan nem létezik, hogy véletlenül veszítesz el 30 csatát egyhuzamban, mindet nagyon súlyos veszteséggel (2<15, 0<15, 3<15, stb).
De most már 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a MatchMaking direkt pécéz ki játékosokat akiket folyamatosan szopóágra tesz, aztán leszáll rólad pár napra vagy pár órára és kezdődik az egész elölről.
Aztán egy ilyen szopás sorozat után a játék megvigasztal olyan csaták sorozatával amiket mindig mi nyerünk 15>0 arányban. Ez véletlen? Ez random faktor? A tündérmesékben talán...
Direkt teszi ezt a játék. Mert amíg a játékosok felének kedvez addig másokat direkt szopat. Egyszer téged tesz meg áldozatnak, máskor meg másokat. Csak ezt lehetne szépen elosztva, felváltva néhány csatánként és akkor nem menne el teljesen a kedved a játéktól, mert aznap még nem mentél egy valamira való győztes csatát sem.
-
vhw
addikt
Hát ha titeket megnyugtat a gondolat, hogy a napi jó vagy rossz teljesítményért valami olyan rendszer felelős ami képes egy időben ~90k aktív játékos alakítását figyelni, aztán szépen össze is válogatni őket, hogy meglegyen a WG akaratja... ám legyen...
De...
Én nem csinálok mást épp csak
Teszem amihez értek..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Én ezt nem értem. Minek tettek a játékba tier 10-es amcsi TD-t, ha aztán lebutítják tier 9 szintre? Már az az előnye sem lesz a T30-hoz képest, hogy van valami páncélja, mert már az sem lesz.
Ráadásul mintha nem láttam volna orosz TD nerfet...Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
(engem szedett már ki t30-as két (!) lövésből, szemből e75-ben)
én meg a par.kupról 3szor pattantam, 128-assal... is7-et 5/4 átlövöm a kukucskálóján szemből, erről meg pattanok, há' lol.
bár mondjuk igaz, az e75öt nem kell hasonlítani semmihez már, mert PZ4-el nincs annyi 0dmg-m csatában (amikor utolsó vagyok a listán/tierben), mint a 128assal amikor top tanknak rak be.bár tegnap 11*0dmg-t lőttem KV3-Pershing oldalába/Pershing elejébe 3002DB-vel, ott nyomtam alt+f4-et (csakis hull-ra)
de legalább a tudat nyugtatott, hogy "áj hit dem hárd."ollie:
optimism
"Ráadásul mintha nem láttam volna orosz TD nerfet..."
nem is fogsz.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Iron Funeral
őstag
Így is jobb páncélja van mint a T30-nak, jobb ágyúja, mozgékonyabb, jobb camo. Eddig olyan szinten erős volt az E4, hogy majdnem értelmét vesztette az E3, most azért látható a különbség. Az E4 olyan volt mint egy szét tuningolt E-100, jobb stukker, páncél, mozgékonyság, camo stb. mindezt TD címkével op.
Sőt, megjegyzem, hogy miután a Jagd100 meg az E3 között is klasszis különbségek vannak, ennek tükrében az E4 még durvább volt, persze ez már nem csak az E4 hibája önmagában.
ui. E-100 ágyú nem tudja átlőni sem az E3 sem az E4 kupolát.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
forras2
őstag
válasz AlexWolf #14703 üzenetére
Bedöglött a routerem, és csak néha-néha volt netem...
Délután volt, amikor írtam, rányomtam az okra, de azt írta, hogy nem küldte el....
Később amikor lett netem 1 pillanatra megint, rányomtam ez miatt még egyszer az ok-ra.
elnézést a duplázásért(#14654) AlexWolf
Köszi a bókot... hülyeeee(#14656) nyunyu
Nem. 3 Maus volt. 1 teljesen kész, amivel próbalövéseket is csináltak. Volt 1 másik is ami teljesen kész volt, de azt a németek felrobbantották, amikor megtudták, hogy az amcsik mindjárt ott vannak, meg volt 1 torony nélküli.
1 Maus meghagytak épen, hogy lássák az amcsik, hogy mikre voltak képesek a németek. Ugyan így voltak az ME262-vel is, abból is hagytak párat, nem mindet robbantották fel.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest