Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Xmodule
őstag
sziasztok. egy ideje jatszom a jatekkal ezert gondoltam bekoszonok ide is. jelenleg arl44, jagdpz4, kv1s ( is re gyurok itt de szerintem megtartom majd a kv1s t is) es az abszolut kedvencem stugIII:-) ja meg arty agon amx am13:-)
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Memphis79
aktív tag
Ez az E-50M milyen fasza kis gép
Origin:Memphis79HUN
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #15444 üzenetére
Victory!
Battle: Ensk 2012. szeptember 17. 11:58:18
Vehicle: T34
Experience received: 2 598 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 79 487
(m46,m103,Kt super bullshit 2. lövés után úgy döntött hogy szét pukkan )[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
[HUN]Dani
őstag
válasz jozefgucci1 #15476 üzenetére
Egyáltalán nem értek veletek egyet. A Pz38Na nagyon is jó tank attól függetlenül, hogy néha megy tier 6-7-8-ba is. Én nagyon szerettem. Gyors, viszonylag mozgékony, szerintem az ágyújával sincsen probléma. Amikor épp találkozol egy magányosan kószáló nálad sokkal nagyobb tankkal akkor simán hülyét csinálsz belőle. Ha jól emlékszem mindössze 60 csata kellett ahhoz, hogy kifejlesszek belőle majdnem mindent. A majdnemet azért írtam, mert a legjobb rádió hiányzik, de azon kívül megvan minden. Persze ez egyéni vélemény.
Azt azért meg kell hagyni, hogy a PzIII ugyan ebben a tierben sokkal jobb. Azzal tartottam elég sokáig az xp és kill csúcsomat. ~2000xp 9 kill. Jelenleg T29-el van xp csúcsom ~2200xp és SU-85-el 10 kill.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
joergie
őstag
-
csaabz
őstag
válasz joergie #15490 üzenetére
Azzal a tankkal egy komoly probléma van. Na jó, kettő:
- A front hull armort bármi átlövi bárhonnan. Néha egészen meglepő, mikor vmi tier 7es teszi ezt.
- Az 50 km/h-s végsebesség nem elég. Mondhatni lassú. Legalább az 55-öt tudná, mint a T-54...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
joergie
őstag
most próbálom tesztszerón a T62A-t, és amilyen rossz véleménnyel voltam róla eddig, annyira kellemes csalódás most 5 csata után 3600 átlag dmg-t osztottam ki, és tetszik. lehet megveszem mégis, EU szerveren már ki van fejlesztve, csak sajnálom rá a 6 milkát
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Mcray
senior tag
válasz Attici #15485 üzenetére
Én mindkettőt a VK3601-ből fejlesztettem ki mert imádom, sokat megyek vele és így nem volt kérdés.
3002-t eleve alapként kapod, és baromi hosszú menet mire végigfejleszted, nem hogy azzal húzzad ki a Tigrist
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Attici
őstag
A VK3601(H)-ból a VK3002(DB)-t vagy a Tigrist érdemesebb kifejleszteni?
Ahogy néztem, a 3002 felől talán hamarabb megvan."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Djuree
félisten
én most azzal szenvedek. ki van fejlesztve a t40 meg az m10 is, m8a1-et most fejlesztem vele. tarackkal nyomom, 13mp míg tölt, és tényleg nem pukkant el 1 lövéssel semmit, pedig kéne neki. idegesítően szar. a t40 meg brutál jó.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mcray
senior tag
Sajnos a T82 már csak árnyéka önmagának a tarack löveggel és most nem a HE nerfről beszélek hanem a 7.5 patchről. 7.5-öt megelőzően 1 lövéssel el tudtam bárkit durrantani, aki szembe jött tier 4-ig. A mozgékonysága szinte T-50-2 szinten volt a fordulást leszámítva. 7.5 óta az 57 mm-es löveggel enyhén lassabb, de a tarackkal olyan lassúra csinálták, hogy a belehal az ember (szó szerint) a fordulásba.
A tarack, ami eddig garantáltan elpukkantott mindenkit, most 10-ből 1-szer pukkant első lövésre de átlagban pl egy PZ3 kilövéséhez már 3 lövés kell...
A T82-volt az amit a büdös életbe nem akartam eladni soha. 7.5 megölte. Eladtam. Most erős túlzással is csak átlagos a tierjében. A Marder 2-t nem ölték meg, csak picit lecsíptek belőle, ezért a T82 "örök" helyére veszek egy Mardert
M10 nekem fantasztikus gép volt. Rendszeresen mentem vele tier 7 tankok ellen. 83%-os legénységgel is szépen elvoltam vele. Nálam a KV-1S + M10 páros jött be nagyon. KV-1S magára vonta az ellen Tigris én meg oldalról lenulláztam a tornyát célozva.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
veterán
na tegnap 88 csatára 60%os winrate jött ki, ma eddig 9/9 bukta.
jön a korrekció
mod: vagy szopóág...csak a flame kedvéért.
amúgy tényleg jó ez a Jp, csak kőne' rá a lánc...[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #15476 üzenetére
az tényleg szenvedés. ha top tank voltam nagyritkán akkor aránylag lehet jó xp-t szedni, de amúgy siralmas.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Antonius1978
addikt
válasz [HUN]Dani #15472 üzenetére
Termeszetesen igy van, mar a masodik motorral is gyorsabb mint a KV1, a 3-ik motrot meg nem fejlesztem ki, szorit az ido, meg 20 ezer TP kell az M6-ig, ugyanis meg akarom venni felaron, masreszt meg ott aVK3001P tank, azzal is sokat kell mennem, meg 13 ezer TP kell a TigerP-ig, mivel azt is felaron akarom megszerezni.
-
jozefgucci1
addikt
válasz forras2 #15474 üzenetére
Ha igazán g@ci lettél volna akkor leírod , hogy a PZ4 felé vezető út a PZ38NA-val igencsak rögös az konkrétan egy rakás szar. Folyamatosan scoutnak rak be Tier6-7 csatába és ott max az arty-t tudod lőni , persze lehet jó köröket menni meg minden , de mire kitolod a 15K xp-t kihullik egy kezdő haja. Azt a vonalat csak elvakult német fannak ajánlanám elsőre . Inkább ahogyan írtad a KV vonal ott minden tank játszható . Anno azzal kezdtem még zárt bétában és most is azt választanám aztán az amcsi vonal és ezek után a német.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
forras2
őstag
válasz Hannibal78 #15471 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor oldalról és hátulról lőjj az adott tankra. Mindig a testre, sose a toronyra. Ha szemből kell lőnöd, akkor meg e test és a torony találkozását lődd, ott a tankok többsége átlőhető.
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Amúgy én a helyedben a német Pz35t ágat kezdeném el. Hamar el lehet jutni a PzIV-ig, ami nagyon jó tank. Szerintem a tier 5 csúcsa.
Vagy az orosz T-26 ágat kezdeném el. Ott elmenni a KV1-ig, ami már szintén jó tank, és arról választani valami komolyabb jószágot. KV2, T-150, KV1s.
Ezen 2 "cél" eléréséhez minimális csaták alatt el lehet jutni.
2-300 csata alatt eljutsz, ha jó csatákba dob az MM. (Nem akartam azt írni, ha nem vagy béna )
Húúú de geci vagyok ma, már korán reggeljoeetm
Akkor nem próbáltad még a StugIII-at. Nekem az a favoritom TD-ben.[ Szerkesztve ]
-
joeetm
tag
háth senki sem nyomja hetzerrel? nekem az a kedvenc t4 tankom vagyis hát páncélvadász
_Az a hülye aki nem normális_
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Antonius1978 #15468 üzenetére
Nagyon jól érzed, hiszen közel 1000 lóerős motorja van, míg a KV-1-nek azt hiszem csak 500. Igaz a T1 kb 10 tonnával nehezebb.
magyarsrac
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Várok még további hasonló okfejtéseket, hogy kezdőnek mivel érdemes lenni, ha fejlődni akar. Illetve van e olyan oldal, ahol le van írva, egy kis tapasztalat. Amiről beszéltetek, hova kell célozni, hova kell ehhez bújni,kell e fedezék, met a torony jó, de a lánctalp gyenge, stb...
Szóval, ami egy jó játékostól elvárható. -
.mf
veterán
Lehet, hogy nem rossz tank ez az M10, de folyamatosan szívok vele
A legénységét a T40-ből képeztem át, azzal 58.5%-nál tartottam (sajnos hétvége lévén már lefelé ment a majdnem a végéig tartott 6x%-ról), mire meglett az M10. T40 48 meccs után 1.79 kr, effje 1656.
M10 most 50 meccs után, 44% wr, miközben 1685 eff. Egyszerűen olyan csatákat kapok sorozatosan, hogy a csapat ellemingel, s hiába osztom ki a saját hp-m 3-4-szeresét dmg-ben, egyedül már kevés vagyok megmenteni a meccset.
Az előbb is olyan csatám volt, encounter, tier 3-5-ös csatán, tehát felső tier, látom, hogy már egyből az elején berohantak foglalni, a többiek a másik irányba mennek, akkor megyek resetelni, mert náluk gyorsabb vagyok. Odaérek, már épp 9x%-nál voltak, gondoltam, nem sokon múlt. Kilövök a flag alól 2db pz4-et, lesebzem még az ott álló su85-öt és talán Leo-t, levittem 0-ra a foglalást. 2. pz4 kilövés után gurulnék ki arrébb a fedezék mögül a su85-öt is kilőni, mire kilőnek hátulról. Gondoltam, hogy na mindegy, sikerült teljesen resetelnem, kiszedtem két top tier tankukat és még egy adag sebzést kiosztottam, megtettem, amit lehetett, most már a többieken múlik. Erre vége is a meccsnek. Nézek, mint Mari a moziban, de most ez mi, hisz' az előbb reseteltem teljesen? Kiderült, hogy hiába mentek a top tierjeik foglalni, amiket én lefoglaltam, és hiába ment szinte mindenki tőlünk a másik irányba, mégis elhullottak, s már csak én voltam életben. 2.5, max 3 perc alatt...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nyunyu
félisten
válasz Hannibal78 #15459 üzenetére
A páncélvadász nem nekem való, lassú, és a tornyot nem lehet mozgatni, csak géppel együtt
Amcsiknal M10, M36 tornya forgathato, illetve a masik agon M8A1-tol felfele mindnek.
Persze joval lassabban, mint a rendes tankoknak, de arra eleg, hogy vissza tudj loni, ha lelancolnak.
Stug ugyan sokkal gyorsabban forgolodik, mint az M18, de egy lovessel meg tudjak benitani.Cserebe persze a forgathato agyus TDknek altalaban nincs akkora tuzerejuk, mint a nem forgathatoaknak.
Pl. T7-ben a T25/2 90mm-es top agyuja meg eppen elmegy, T8 tankokat ugy-ahogy le lehet kempelni vele, de T9-ek ellen mar nagyon keves.
Nem forgathato T25 AT-nel viszont van 105mm-es agyuja is...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Antonius1978
addikt
válasz aknaakna #15414 üzenetére
14 csatat mentem a T1-el, van egy acelfalam es mesterloveszem vele, 449 atlag TP (Ferdivel pl 407)
Nekem is tetszik, foleg mert nagyon pattog az alja/orra, en is szivtam ellene sokat
Mondjuk a KV1 pattogosabb (hihetetlen hogy neha miket pattint), de a KV1 sokkal lomhabb, a T1-el jobban lehet manoverezni ugy erzem... -
marked one94
őstag
Sajnos én azok közé tartozok, akik nem bírják használni a Pz3at T82 meg csúnya azért nem érdekel A mostani KV1 nem tetszik mentem vele pár kört de nem. Kinőttem a lassú tankokból kivéve a MAUS S35 talán 1x kipróbálom de nem izgat annyira. Na igen ez a T49 nagyon érdekes darab szép is, gyors is, lehet jövőhéten el is kezdem kifejleszteni. Én is mentem vele 1-2 kört, nem győzőtt meg inkább a Vk2801. Na azt ki is felejtettem a listából. SZUPER tank, csak kb 150 csata kellet mire megtanultam vele játszani.
You'll Never Walk Alone
-
.mf
veterán
válasz V.Dave #15433 üzenetére
Nem lehetetlen.
Alsó szinteken sok a béna játékos, aki nem tudja, hogyan kell használni az adott tankot, fegyvert, az ellenfélnél hova és mire kell célozni, sőt, sokan célozni sem tudnak. Egy gyakorlott játékosnak már itt nagy az előnye.
Másrészt: döntő többség legénysége 50%-os. Ha valaki 100%-os legénységgel megy, jobban céloz, jóval gyorsabban tölt, messzebbről lát ellenfeleket, stb. Valamint ugyan nagyon overkill, de ezekre is lehet töltés-gyorsítót, ventit és hasonlókat tenni, tovább csökkentve a töltési időt.
Szóval egyáltalán nem lehetetlen.
A játék pedig a szerver-oldalon fut, nem tudsz belenyúlni, így elvileg csalás sem lehetséges.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
.mf
veterán
válasz marked one94 #15460 üzenetére
Jó lista, de néhány nagyon kézenfekvőt kihagytál.
Pl.
T3 Pz3, és ha tudod, hogyan kell használni, T82 tarackkal genyó darab tud lenni
T5 KV1! Hogy lehetett kihagyni? S35 (nálam legjobban kereső tank, persze a prémesekkel jobban lehetne keresni), ill., ha jól tudod kezelni, T49, szívatós. Valamint az ELC AMX-szel is láttam embereket csúnyákat menni, arty retteg tőlük.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Hannibal78
csendes tag
válasz marked one94 #15462 üzenetére
Ok köszi.
-
marked one94
őstag
válasz Hannibal78 #15461 üzenetére
Erősségük én vagyok, gyengéjük meg nincs Játssz és ráérzel milyen tankok jönnek be Nincs olyan tank ami gyengébb lenne a többinél csak máshogy kell vele játszani. (Jó azért akad 1-2 )
You'll Never Walk Alone
-
Hannibal78
csendes tag
válasz marked one94 #15460 üzenetére
Ezekről a gépekről mit kell tudni? mi az erősségük, és mi a gyengéjük?
-
marked one94
őstag
válasz Hannibal78 #15456 üzenetére
Nekem a kedvenc tankjaim így vannak Tier szerintem sorrendbe:
T2: PzII, Tetrach, BT2
T3: Marder II
T4: Valentine
T5: Sherman, T34, StugIII
T6: Sherman E2, KV1s
T7: T20, T29, Panther, Tigris P (Na jó ez nincs de piszok jó tank)
T8: Itt minden tank jó Panther2, M26 a személyes kedvencem.
T9: Itt is sok jó tank van de M103, meg a Patton a legjobb Meg a régi IS4 ááá de jó is volt
T10: az nem izgatVan, hogy kedv vagy platoon társ függő mi a kedvencem
You'll Never Walk Alone
-
Hannibal78
csendes tag
válasz bullseye #15457 üzenetére
Nah jó, de valamelyiknek jó a vége, de az eleje meg pocsék. kicsit nehéz kreditet szerezni vele.
De amúgy kérdezhetem azt is, hogy a végén melyik a legjobb. Minden véleményezés érdekel.
Mivel érdekes kezdeni, tovább haladni?
A páncélvadász nem nekem való, lassú, és a tornyot nem lehet mozgatni, csak géppel együtt.
Jelenleg amcsi önjáró lövegem van, és egy elit orosz hármas gépem. könnyű tank. -
jimmy74
őstag
Arty-hoz tudtok valami jó célzó skin mod-ot ajánlani ill. hol lehet letölteni?
És ez nem befolyásolja a hagyományos sniperezést a többi tankon ami ne arty?pl:egy TD v. heavy!Vagyis ezeken is tudom használni nem zavaró?Vagy az arty-hoz való skin célzó mód csak a shift gombnál mükszik akkor is?WoT:jimmbo
-
bullseye
addikt
válasz Hannibal78 #15456 üzenetére
nézd meg mit akarsz a végén, és menj arra, majd menet közben találsz jó tankokat...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Hannibal78
csendes tag
Szisztok.
Már elkezdtem játszani, van két-három gép, amit használok, de úgy érzem vannak ennél jobbak is.
Érdeklődnék, hogy az egész játék elején, mivel érdemes indulni, illetve folytatni?
Gondolok itt arra, hogy mivel lehet a legtöbb kreditet, és pénzt szerezni? 3 as gépem van jelenleg.
Köszi. -
veterán
válasz marked one94 #15449 üzenetére
venti-rammer-háló? vagy kukker-rammer-háló? érdemes egyáltalán hálót rakni rá?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #15445 üzenetére
Köszi!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz marked one94 #15443 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
veterán
érdemes venni JP-t? mindjárt meglesz rá xp, stugIII miatt meg a lóvé rá.
érdekelne mit tud, bár ott a mumus 105-ös ágyú, amit rühellek... ill nem is az ágyút, hanem a skuló árát...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
nyunyu
félisten
válasz Enzolord #15441 üzenetére
Tudja valki, hogy hol, illetve mivel lehet megnézni, hogy milyen tankokat lőttél ki eddig pályafutásod során?
Feltoltendo fajlt a C:\Users\juzernev\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache mappaban talalod.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
Sziasztok..
Tudja valki, hogy hol, illetve mivel lehet megnézni, hogy milyen tankokat lőttél ki eddig pályafutásod során?Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Anulu79
addikt
Köszi a tanácsokat. Asszem megtartom a jelenlegi regemet és próbálgatok mindent.
-
.mf
veterán
válasz Anulu79 #15428 üzenetére
Nem halálmindegy?
Két nap nem a világ, a többség itt már bő egy éve játszik.
A statod tőle úgyse lesz jobb, párszáz csata kell, hogy az alapdolgokat megtanuld, és párezer, hogy eredményesen tudjál játszani (jó esetben, vannak, akiknek ez sem elég).
Különben sem árt több ágat fejleszteni, minden ágon vannak érdekes tankok, amiket érdemes kifejleszteni, és használatukkal fontos dolgokat megtanulni (hogyan kell egy lassú vagy gyors, gyengén vagy erősen páncélozott, pontos vagy pontatlan löveggel szerelt tankot használni, stb.). Egy ágra specializálódni szerintem a lehető legrosszabb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nyunyu
félisten
válasz Atlantis #15386 üzenetére
De, valamivel jobb lesz a legnagyobb motorral, de úgy sem méltó a Porsche névhez
Tigrisnek bena volt, erre beolvasztas helyett tettek ra nagyobb agyut, hatha TDnek jo lesz.
Vegul akkora ormanyt szereltek ra, hogy at is kereszteltek elefantnak.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Bingisz
addikt
válasz Anulu79 #15424 üzenetére
Akkor add el azokat a tankokat amik nem kellenek...
Húzd ki azt az ágat/ tankot amelyiket szeretnéd, aztán később onnan folytathatod a többi ágat ahol abbahagytad...
Ha új reget csinálnál, előröl kellene kezdeni mindent, azt az ágat is amelyiket el szeretnéd érni"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Atlantis
veterán
válasz Zeratul #15396 üzenetére
De gondolom nem full HPról.
Amúgy nekem ott borult el a dolog, mikor minden második csatában ellőtték a kvázi szemből lőszerrekeszt, többször is, amivel az amúgy sem túl fürge töltési idő kb. 1 percre nőtt...Javítókészlet mindig elfogyott, mert ugye láncolnak is az értelmesebb játékosok, onnan meg szart se ér az a böhöm nagy dög. Ha esetleg arty is volt, már csapkodhatta is a térdét örömében, mert célzás nélkül is eltalál...Mindemellé sikerült azzal is elég sűrűn 0-s találatot elérni...na, szóval nekem csalódás a JPzE100, élesben nem veszem meg, mert csak ráfizetés lenne, játékélmény semmi, lassú, sérülékeny, persze ha betalál, akkor üt, de egy tisztességes arty gyorsabban betölt, mint az.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el játszani a játékkal. Viszont elrontottam a dolgot és vagy szeretném az elejéről kezdeni. Ilyenre van lehetőség? Ha nincs akkor hogyan tudom a regisztrációmat törölni? A most beregelt emailcímemmel szeretnék ismét beregelni ezért törölném magam ha lehetséges. -
aknaakna
tag
Így már érthetőEgyébként külföldi fórumokon olvastam, meg játékon belül pár játékost láttam már miatta sírni.Na mindegy, nekem nagyon bejön
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 16. 14:58:22
Jármű: T1 heavy
Szerzett tapasztalat: 1 062
Szerzett kredit: 23 005
Csatában elért Achievement: Kamikaze, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"(prém nélkül)
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz aknaakna #15414 üzenetére
Te hol olvastad , hogy nem tetszik bárkinek is ? Jó kis tank ez nem vitás bár 20 csata után ezt kijelenteni nagy merészség de így van . Szerintem és sokan mások szerint is az M6 egy fos . Nekem anno nagyon nem jött be nagy nehezen kihoztam 50%-ra de megváltás volt a T29. Az viszont annyira jó , hogy nem is adtam el xp rekordom is azzal tartom.
Amúgy sokan írták , hogy a német td ág Jpz4-e elkeserítő , hát én ott hagytam abba fullosra kihúztam de nem ment vele a játék és nem szivatom vele magam toább eladtam. Kezdek így lenni az amerikai T28-al is. Baromi lomha pedig minden megvan már rá kivéve a legnagyobb T9-es cső . Sajna az a nyolcas ágyá nem sok mindenre elég és ráadsául lssú is nagyon. Szivatós volt anno az ISU is BL10-ig , de legalább ott volt a 152-es ágyúazzal elment
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
aknaakna
tag
Akinek nem tetszik a T1HT, az lenne szíves leírni, hogy mi olyan rossz benne?Szerintem állat gép.Ma lett meg, még csak 20 csatám van vele, de nagyon tetszik és eredményes is.Tisztára, mint egy Tier 5-ös Maus
[ Szerkesztve ]
"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap újraraktam a játékot és nem tudom növelni a minimap méretét. Nekem alapértelmezett = ír de arra nem reagál még más kombinációkkal sem . Valakinek valami ötlet ?
Amúgy hogy kicsit off is legyek én Gina90/60/85 -ös játékosnőt keresem
-
Djuree
félisten
jók ezek a tarackágyúk. kis páncélátütés de ha átüt 1 lövés az azonos tierű tank. mókás. annyira vicces ahogy a másik beírja "wtf"
-
bullseye
addikt
Kéne a friends list mellé egy deathlist is, ha a tagjaival találkozol, akkor lehetőleg az ellenfélhez osztaná be, és kiemelné a tanklistán.
Nálam is felkerült volna rá tegnap egy 13-90, aki a Jtigeremet szétkapta (mert 3 heavy nem mert kimozdulni a kezdőkörből) és annyira büszke volt magára ettől, hogy elkezdett beszólogatni...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
vbbb
addikt
Name Total Per battle
Victory ratio: 78.95%
Battles: 19
Efficiency: 2473
Average tier: 6.74
Experience: 10320 543.16
Capture points: 68 3.58
Defense points: 121 6.37
Damage: 25085 1320
Kills: 22 1.16
Spotted: 14 0.74Szokatlanul jó volt tegnap játszani!
(#15390) diegho
Rémlik annak a faszjankónak a nick neve. Már találkoztam vele én is. Azt hiszem én utána nem sokra tiltottam le a chat-et...bár azóta megint engedélyeztem.
Én valami ilyennek képzelem el:
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
ezt a nyomorult superbulshitet remélem hamar ki teszik a játékból...10 lövést adtam le rá és mind a 10 lövés 0dmges találat ..hát hogyne..
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest