-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
végre sikerült bejutnom a 8.0 teszt serverre, de vmiért azt pofázza, hogy a kiválasztott járgány nincs kész a csatára?!?
Tudja vki, miért csinálja ezt?
Pedig minden frankó, a garázsban azt írja, hogy Ready for Battle!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Zadia
senior tag
Segítség kéne.
IS-3-ra melyiket vegyem meg? Fokozott szellőzés 3 vagy szerszámosláda vagy távcső ?
Van már rajta álcaháló + töltésgyorsító.Hummel-re érdemes plusz barázdákat rakni?
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz virkir #15188 üzenetére
Látom nem érted mit akarok mondani.
Van másik ágon, másik szinten, másik TD amivel igencsak ki van tolva, mindez béta óta. Senkit nem zavar, "working as intended".
Aztán jön egy szovjet TD, amivel szintén úgy néz ki, hogy kitoltak kicsit, erre borogatjuk az asztalokat, hogy hát ez hogy?! Mit képzelnek?!
Amíg van olyan TD egy fában (megjegyzem a T25/2 sem valami izmos, nem éppen kerülgetésre való még egy tornyos TD sem, lassan forgó toronnyal, szintén papír páncél!) ami egyértelműen hátrányban van a többihez képest, addig nem látom be, miért veri ki a biztosítékot ennyire ez az incidens? Mondhatnám, van/volt már rá példa.
Kicsesztek a SU-100M1-el?
Meglehet.
A JgPzIV ~2 éve le se van sz*rva, sokaknak itt törik bele a bicskája a német TD ágba.
Én kérjek elnézést, ha nem vagyok túlontúl együttérző erre a problémára?(a különbség annyi lehet, hogy a jelenlegi esetben lehet napokon/heteken belül változni fog a helyzet, amott meg évek óta semmi)
LAJTNING:
(#15187) patrikgtaivs:
Nos csodás, tehát lehet szovjet tank is "leggyengébb" a szintjén, tehát adott esetben... talán... lehetőség szerint... netán... elfogadható, ha lesz belőle még egy.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Atlantis
veterán
válasz Patrick76496 #15187 üzenetére
Attól függ, mi a célod...én újabban a PzIII-at használom idegnyugtatásra, nagyon jók csatákat lehet vele menni.
KV-13-on amúgy ugyanaz az ágyú van, mint a T-43-on így szerintem az is hulladék. Nálam ott ért véget az orosz med ág, mert bár szeretnék T-54-et, de a T-43 elvette tőle a kedvem, hogy annyit szívjak érte.Más: TD-kről: szerintem T7-ben a T25/2 a király, tűrhető az ágyú, a forgatható torony nagyon sokat számít és még mozog is normális sebességgel. T8-ban már mindegyik nép top ágyúja csinál érdekes dolgokat. Minap pl.: T28Prot legnagyobb ágyújával 9-ből 7-szer pattantam vagy 0-t sebeztem egy T34 oldalába, kb. 100-mről. Mindegy volt, hol lövöm...pedig állt és szépen mutatta magát. Érdekessége az volt, hogy ő sem tudott sebezni engem szemből, csak lőttük egymást, mint a hülye és közben lelkesen LOL-oztunk, mert egyikünk se értette, mi van. Mondjuk T34-ben ülve nekem is van olyan érzésem újabban, hogy fű alatt buzeráltak valamit az ágyúján és nem előnyére. Ez csak megérzés, bizonyíték nincs.
Ferdi 12,8-as ágyúja megint egy tanulmány, sokszor voltak 0-dmg-s lövések azzal is. Pedig elvileg kb. mindent át kéne ütnie...Nem akarok én összeesküvés-elméleteket gyártani, mert abból van elég így is, de T8-as top TD-k ágyúinál (nálam) sokkal több lett az adott lövésszámra eső 0-s találatok száma, mint ugyanazt a gépet a kisebb ágyújával használni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Paul119
addikt
Victory!
Battle: Murovanka 2012. szeptember 14. 13:42:47
Vehicle: T34
Experience received: 1 949
Credits received: 85 507
Battle Achievements: Confederate, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter (18lövés/18 találat)
komolyan veszek rá egy periszkópot
még a végén szerzek magamnak egy t30at[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Patrick76496
őstag
válasz virkir #15188 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek. A T8-asról ne is beszéljünk, most csak a pen/dmg-t nézve:
BL-10: 286/750
BL-9S: 225/390
Pak 44 L/55: 246/490
AT Gun T53: 248/400
SA 46 AC: 267/400
D-54S: 219/320
Erről ennyit."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Paul119
addikt
válasz Multikiller #15177 üzenetére
HE löveg volt az első amit le rugdostam a tankról,miután m103 hátulját megkínáltam HE lövedékkel és közölte hogy"bounced off"rá néztem a lőszerre hogy nem e APt lőttem e véletlen de nem a HE lövedékkel pattantam..na itt adtam fel.2.122 es már használhatóbb,110%os legénységgel képes olyan lufi lövésekre hogy a pofám le szakadt tőle,lassú mint a tetű, forgásban még a t95 is le alázza..de ízlések és pofonok.. nálam a jagpanther a befutó tier7tdben,fürge jól mozog,pontosabb 88assal még farmolni sem rossz,igaz hogy 105össel jobb sebzést lehet be vinni de az meg zabálja a pénzt
patrikgtaivs: embere válogatja kinek mi fekszik,nekem nem tetszik a pontatlansága lassúsága,az hogy az artynak én vagyok az elsődleges célpont még akkor is ha 8as mecsben vagyok,meg az sem hogy egy szaros mednek nem tudok utána forogni vele bele lő az oldalamba és kész már vagy égek vagy a láncom hullik le,kínomban már javító ládát is vettem rá...
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
emre
veterán
válasz coolfox76 #15171 üzenetére
Ami mellé megy és hogy mennyire azt is kellene elemezni,
Ugyanis egy IS esetében 3 méter szélességről beszélünk (Tigris 3,7m).
Aminek a középpontjából ha levonod a a fent említett 32cm-es pontatlanságot akkor még mindig nem a lánctalpat éri a lövés."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
virkir
veterán
Ne keverjük most ide a hatos TD-ket
Nézzük a T7 TD-k ágyúit a tornyos US-t kihagyva mert egy külön kategória.
francica: SA 47 AC- 232/300 1800DPM
német: PaK 43- 203/220 2178DPM
PaK 45- 200/320 2336DPM
us: T5E1- 198/320 2100DPM
orosz: LB-1C- 175/230 2100DPM
Azért az beláthatod, hogy most itt sikerül masszívan a leggyengébbre kihozni mert ezen a szinten az a 20-30mm már igencsak eldönti, hogy beviszed a sebzést vagy csak szórod ki az ablakon az 1k-s lőszert és semmivel nincs kompenzálva ez a fosch ágyú. Átlagos sebesség átlagos frontpáncél, átlagos fordulékonyság.
Tehát én elvárnék ennél is egy 200 körüli átütést vagy nagyotsebző trollgun-t esetleg egy effektív 200 körüli frontpáncélt, hogy azonos szinten legyen mint a társai.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Patrick76496
őstag
Nos akkor:
(#15154) Tüzi: Elhiszem. De oroszoknál is vannak tankok, amik szeretnek gyulladni, még ha nem is szemből. Vegyük pl a KV-kat. De előfordult már velem, hogy egy csatán belül kétszer gyújtották ki szemből az IS-em. Minden nemzetnek meg van a saját Achilles-sarka. Németeknek a motor, oroszoknak ammo rack, kínainak előbbi 2, a franciák papírok. Amerikaiakra nem mondok inkább semmit, eddig nem találtam komolyabb gyenge pontot, talán az, hogy nem a legerősebb a hull armor-juk, de ezt úgy mondom, hogy eddig T1 HT volt a legnagyobb tankom arról az ágról.
(#15158) vhw:
Nem.A szovjet ágon is vannak a saját tier-ükben gyenge tankok. Vegyük rögtön az új T7-T9-et. T-43 D-5T-85BM-mel egy röhej T7-ben. Na ott a német tank az erősebb, ami alatt a Panther-t értem. T-43-ról utolsó tapasztalatom az volt, még D-10T-vel, amikor havernak segítettem befejezni nerf update előtt, hogy szemből könnyen gyullad, az ammo rack is érzékeny. KV-13-ról nem mondok véleményt, mert valaki szidja, valaki dicséri, de első ránézésre nem nagy dobás a lövege. Most így PzIV nerf előtt T5 medium-okat nézegetve itt is az orosz tank a leggyengébb. Az én PzIV-emből, és T-34-emből már nem sokra emlékszek, de Churchill driver-ként nézve ilyen sorrendbe raknám őket veszélyesség szerint: PzIV > M4 > T-34. Saját tier-ben T-34-ről szinte lehetetlen pattanni, PzIV-ről már gyakrabban lehet, M4-ről ritkábban. Még ha el is veszik tőle a tornyát, még így is megmarad a hull páncélja, és csak 6 mm-rel lesz kevesebb az átütése az orosz tankhoz képest.(#15174) Paul119: Na ez így nagyon faja, te azt mondod, hogy szar, másnak meg tetszik. Épp tervezem megvenni, vegyes érzéseim vannak vele.
Más: Teszt szerveren haverral hülyültünk gyakorlóban. Ő hozott 50B-t, én Obj 261-et. Ki akartuk próbálni, hogy mennyi lövés a francia, ha seggbekúrják a Hull rp-t. Első lövés belesebez 1500-at, marad 600 hp-ja. Második lövés betölt, lövök, marad az 50B-nek 100 hp-ja, és elveszti a lánctalpát.
Más: Tank vásárlás előtt állok. Szerintetek ezek közül melyiket érdemes megvenni? 2 helyem van. KV-2 (S-51-ért), KV-13, SU-152, SU-5, Stug III, Pz III, Tiger H, T49, M6, T57, M3 Lee, S-35 CA.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Sanya
nagyúr
válasz Plasticbomb #15175 üzenetére
lövés előtt nyomni kéne egy T betűt
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
vhw
addikt
válasz Murder3 #15164 üzenetére
Azt nem kell külön rendszerrel egyensúlyban tartani, megteszi ezt a játékosok eltérő tudása-tapasztalata, a random csaták random csapatosztása meg a beépített +/-25%.
Épp a kirívó win/loss arányos példák igazolják az állítólagos rendszer működésképtelenségét/nem létét.
Ez a Murder...
Vicc ahogy hozzááll a játékhoz.
Egy olyan játékos aki állandóan szapulja a játékot amivel már jó pár órát eltöltött önként(!!!), és bizonyos történelmi sérelmek bosszúját látja benne. És ezt büszkén, folyamatosan a PH! community pofájába trollkodja.
De tapasztalhatjuk mennyire is figyel Murder mások véleményére...
Állandóan csak a lehúzásait lehet látni, hogy neki valami tetszene a játékban az hol már?![ Szerkesztve ]
-
Multikiller
tag
válasz Paul119 #15174 üzenetére
Mi bajod van vele? Én a német td ágat kezdtem el először, de a jagdpz4-nél majdnem epilepsziás rohamot kaptam akkora egy hulladék volt. Fel is adtam az egészet. 60 ezer xp kellene a jagdpanther-hez, továbbmenni meg nem vagyok hajlandó azzal a vacakkal! Az orosz ágon az su-85, su-100 is 1000x élvezhetőbb volt számomra, mint a németek, az su-152 meg egy marha jó tank. Szeret pattogni és ha jó helyre lősz HE lőszerrel a tankok nagy része egy lövés. Én imádtam! Ha meg a lista aljára sorol az mm, akkor sincs gond, mert szépen lehet csipegetni a top tankokat is HE-vel, akiket a legtöbb td AP lövedékével csak karcolni tudnál. A legélvezetesebb tank volt számomra.
-
jozefgucci1
addikt
Na mi az érdekes ezen a képen ? Elárulom a minimapot kell nézni . Egyedűl mentem jobra hiába írtam bármit semmi reakció . Amúgy mos volt zsinórban 5 csatám ahol 2-15 re buktunk. Volt hogy lakewillen három top tankunk +1 TD megindult középen persze szétszedték őket pikk-pakk.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Plasticbomb
addikt
válasz nyunyu #15173 üzenetére
Én sniper módban lövök bele általában az elém bemozgó csapattársba... ez legtöbbször pont az öcsém.... Olyankor elküldöm melegebb éghajlatra is, hogy mi a f@szért rohant bele a lövésbe...XD
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Paul119
addikt
válasz Patrick76496 #15152 üzenetére
mondjuk azt alá írom hogy a su152 egy kalap sz*r
-
nyunyu
félisten
válasz jano_77 #15161 üzenetére
Az nem lehet, hogy a mögötted álló "kedves" csapattársad kínált meg egy lövéssel
Mivel a lemming vonat elhuzott a tulso szelen a varosba, nem volt mogottem senki.
Megfordultam, kapott kettot az ellen, de mire kinyirtam volna, addigra megtalalt az artyjuk.Ilyen sajat csapatra lovoldozos hulyegyereket lattam mar parat, altalaban fel percen beluk kiiktatjuk oket.
Elso lovest meg el szoktam nezni, de masodik utan kerdes nelkul tuzet nyitok.Amugy meg neha megesik, hogy a csata heveben sajat tankot talal el az ember.
En mondjuk arra direkt figyelni szoktam, hogy ne lojek ugy, hogy belemozdulhassanak, de 4-500 meterrol sniperkedes kozben nem tudok mit kezdeni a keresztben mozgo kis tankjainkkal, akik pont a loves pillanataban villannak fel a teljesen tiszta celpont elott...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
coolfox76
csendes tag
válasz Murder3 #15164 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe:
[Nagy számok törvénye]Szvsz bőven elegendő lenne, hogy az MM megpróbálna közel azonos össztudású játékosokat és tankokat összesorsolni, de még ez sem feltétlenül szükséges...
15165-re pedig:
"Gun Accuracy
The accuracy value for a gun is given in meters at a range of 100m. The value describes 2 standard deviations σ from the center of your aim. In other words, for a gun with 0.32m effective accuracy at 100m, 95.45% of all shots will land within 0.32m of the center of your aim at that distance. Dispersion amount increases linearly with distance, i.e. 0.32m effective accuracy at 100m translates to 0.64m at 200m and 1.28m at 400m."Azaz egy 0.32-es pontosságú ágyú egy 100 méter távolságban lévő tankot 95,45%-os valószínűséggel a középpont 32 cm-es sugarú körében talál el. Azaz 100 lövésből átlag 4 mellé megy, néha van, hogy akár többször is egymás után. Vedd úgy, hogy a tűzért megtréfálta egy hirtelen széllökés
Hogy milyen a véletlen-szám generátoruk, az már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
"Az nevet a végén, aki először üt!"
-
BloodRay
veterán
válasz Murder3 #15165 üzenetére
Nem tudom én T49-el elég durván alázom a KV-kat...
Tény persze, hogy tudnak pattogni, de jó helyen lőve(plusz elég gyorsan tölt újra a T49) pikk-pakk annyi a lassú dögjének.
Mondjuk ha eltalálnak igencsak fáj, de arra jó esetben nem kerül sor."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Murder3
addikt
válasz wanted5 #14894 üzenetére
ez a hülyeség, emrt egy bizonyos ponton igenis kiesik az iráynítás a játékos kezéből.
pl ha már a 0 sebzéseket említed..
Lehet bármilyen pontos az ágyúd, nem te befolyásolod, hogy épp hol talál..
vagy hogy talál-e főleg messziről, mert az meg csak lutri, hogy hol kapja el..Biztos tapasztaltátok már azt, mikor elvileg egy piszok pontos ágyú, szépen becéloztátok,rászűkült, de még a biztonság kedévéért tovább is vártatok és szinte látható, hogy a lövedék teljesen érthetetlenül elhúz jobbra,balra...vagy telejsen jól be van célozva,ki is van várva és mégis mm-erekkel elhúz a tank fölött, holott pl előtte ugyan ilyen helyzetből lehet el is találtad simán.
Nekem nemrég volt egy konkrét példa, IS ment előttem nem is volt túl messze 100-10 méterre volt, szépen becéloztam a seggét középen,lőttem és mintha mágnes lett volna a lánctalpjába úgy odavonzottta(még az ívét is láttam, hogy hirtelen mikor eléri a tankot már szélre húzott),utánna lőttem még eggyet az meg a másik lánctalpjába és végig középre céloztam maximum beszűküléssel.
de mikor pl 0dmg dob pl egy arty, sőt van 1-2 arty ami ahhoz képest h páncélja sincs mégis rendre képes l/56 szintű fegyókat pattintgatni(Priestre gondolok) és még csak nem is lehetetlen ívbe van hanem 50m-erre egyenesen előtted.
Meg pl 2-250m-erről próbálj már egy kv alvázos tankot magabiztosan zsinórba átlövöldözni, illetve igen előfordul, csak a kv az amire nem lehet úgy lőni h na itt msot ezzel biztos sebzem mert olyan dolgokat képes produkálni h front hullnál elnyeli a 220-as ágyúk sebzéseit vagy a frontja lepattintja őket...
wg?Kiemelkedik?
Mivel is?
azzal, hogy fejlesztik a játékot?Nem ez a dolguk?
A WG egy vicc ahogy hozzál a játékához.
Egy olyan fejlesztő cég ami a saját játékába a saját termékén áll bosszút bizonyos sérelmekért és ezt ők büszkén vállalják sőt a community pofájába trollkodják ezeket én azokat nem tartom sokra.
De tapasztaljuk, hogy mennyire is odafigyel a játékosok véleményére a WG.
Ráadásul eggyre undorítóbb lehúzásai vannak. -
Murder3
addikt
Azért, hogy egyensúlyba tartsa a játék a win/loss arányt globálisan.
Pl én mikor szoktam játszani mondjuk tíz mecccset 1huzamba(vagy mondjuk többet-kevesebbet az mind1.)
Olyankor aha megnézem a battle logot visszamenőlegesen akkor kb win,loss,win,loss... ebbe a sémába van és kb midnig 50%-ra jön ki +,- egy,kettő.Na most van mikor ez nem így jön ki és nagyon nagy arányba elmozdul az eggyik irányba a mutató.(pozitív-negatív)
Ez így rendbe is lenne, de csak akkor, ha logonként ezt látnám, de nem ez a fajta séma az általános így ez szerintem egy jó bizonyíték arra, hogy igen is van mesterséges le,fel módosító az amúgy hivatalos random faktoron túl is.
-
Djuree
félisten
válasz AlexWolf #15162 üzenetére
amcsiknak már van láthatatlan tankjuk. folyamatosan veszi a hátteret és kivetíti maga elé vagy valami ilyesmi, régebben láttam a videót. elég komoly. még van rajta mit csiszolni, de nagyjából már látni, hogy működik.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
Ennyit a láthatatlan tankokról. Íme két videó egy angolok által fejlesztett álcázó rendszerről.
most dolgoznak azon, hogy ne csak infraredben működjön.
Szóval WG csak előre gondolkozott
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
jano_77
nagyúr
válasz nyunyu #15159 üzenetére
Az nem lehet, hogy a mögötted álló "kedves" csapattársad kínált meg egy lövéssel?
Többször is megtapasztaltam már hasonlót....sőt, mikor legutóbb HUNDanival platoonoztunk, Őt is meglőtte hátulról egyik "társunk". Vannak sajnos ilyen idióták."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
nyunyu
félisten
Lathatatlan tankok marpedig vannak.
Ma allok kb. ugyanitt, nezek tavcsovel elore, nem tortenik semmi, aztan egyszer csak hatbalonek, kb. onnan ahol B1-en a HT van.
Meg mindig nem jottem ra, hogyan sikerult elsunnyognia a palya szelen, alig 10 meterre tolem.Esetleg megtanult teleportalni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
vhw
addikt
válasz virkir #15149 üzenetére
A 105-ös? Na ne viccelődjünk már, az az ágyú ami már a Hetzeren ott figyel? T5 tankon/TDén is éppcsak elmegy kényszerből, ez legyen a T6 JgPzIV mentőöve? A derp 105?
Ha az jó 6os szintre KT-kat meg IS3makat lövöldözni ~130 pennel (ugyan már a T29et is nyögve-nyelve lövi át hullba), akkor felőlem jó a 175 pen is T7-re...patrikgtaivs:
szovjetből sehol sem lehet "leggyengébb" a saját szintjén?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Iron Funeral #15156 üzenetére
előlem 30-50 méterről eltűnnek a tankok egy db bokor mögött...
volt a minap egy bug, youtube videón, hogy az obj felhajtotta a csövét, és eltűnt a gyerek elől.
van ilyen...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Iron Funeral
őstag
Azért... Áll a "mező közepén" a jagdtiger, meg én is bokormentesen állok, egymástól 270 méterre. 2x meglő, sebez is, ÉS ennek ellenére nem látom.... Meglátszik a tiernyi (vissza)fejlődés.
(#15157) Tüzi: ojjektumtól nem várok mást, de azért ha ugyanazon az ágon kifejlesztem a tizes TD-t akkor ne érződjön már visszalépésnek, hozzátéve, hogy már a JT is visszalépés volt a Ferdihez képest.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
veterán
válasz Patrick76496 #15152 üzenetére
no, mert aztán ha a németekből indulunk ki (aladárból) azok nem egy mozgó ammo-rackek mi?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Patrick76496
őstag
válasz Paul119 #15151 üzenetére
Ahogy a németek gyulladnak, az oroszok ammo rack-et kapnak. Eddig a T7-T8-as td-vel nem nagyon mentem, mert csak ritkán lettem volna top tier, majd meglátjuk milyenek lesznek élesben. Mindenesetre ha már így rákjuk készültem, akkor nem hagyom abba őket.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
válasz Patrick76496 #15150 üzenetére
azért a jagdtiger sem egy haj de nagy felüdülés ,csak nézd meg a többi 9es tdt..az más tészta hogy hogy a 10es német td 1000köpköd de ezt tudja az e4is.. pláne hogy fürgébb és nem gyullad fel minden has puszi után..
-
Patrick76496
őstag
Csak így épp a leggyengébb 9-es TD. Az nyugtat, hogy a francia sem tud többet, de annak van valamennyi páncélja. Végül is túl lehet élni, IS-sel is voltam Tier 7-es ugyanazzal a pen-nel, de azért kicsit baxxa az ember agyát, hogy a leggyengébb TD a saját szintjén.
(#15146) Tüzi: Miért, a franciákat, vagy a tornyos TD-ket könnyebb leforogni?
-
virkir
veterán
Ne legyél már khm... ilyen.
A JgPz az hatos a SU-100M1 meg hetes a Jagdpanther-nek is ott a Pak 43 a 203-as pennel, ennyit ennek is elvárnék.
Te is tudod, hogy nagyon nem mind1, meg a németeknek legalább ott a 105-ös az is több mint a semmi, egy szavam nem lenne ha lenne neki is HE ágyúja mégha nem is a 152-es.
Ennek a szerencsétlennek meg van a top lövege 175 pennel aztán lője vele az M103-mat meg az E-75-öt szemből.
A többivel nincs is semmi bajom de ezt a szerencsétlen így nagyon elintézték, én meg majd szopjak jól vele mint az ISU-val.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
littlemole
őstag
Micsoda retardáltak gyülekezete ez a tesztszerver. t92 vel voltam és kitolt a bokorból hogy szétlőjenek. Maus volt-
Na jó, ezt is ki kellett egyszer próbálnom. Bár még biztos lesz ilyen itt.
[ Szerkesztve ]
"We believe we have a moral responsibility to keep porn off the iPhone. Folks who want porn can buy an Android" From Steve Jobs to a Customer (Xiaomi Note 3 PRo)
-
veterán
válasz Patrick76496 #15144 üzenetére
figyu. 10es ruszki td-t clutchbrakinges soffőrel sem bírtam leforogni, csak a tonnyal tudtam tartani a lépést vele... hagyjuk már.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
vhw
addikt
válasz Patrick76496 #15144 üzenetére
Legrosszabb esetben is kettő, a 9es TD így is megkapja az M62-t, ha ez nem elég rá, akkor semmi se.
-
Patrick76496
őstag
Nem igaz, hogy mindenki német párti. Ja csak ezeken épp nem volt semmit sem nerfelni, egyáltalán nem voltak OP szagúak. Igen, a JagdPz4 az 1 tank, itt meg háromról van szó.
(#15142) Djuree: Igen, de az viszont nem is annyira pontos, és csak akkor sebez 800-akat, ha át is üti a páncélt. Én azért vártam volna erre az új orosz td ágra, mert ahogy próbáltam a "régi" T7-T9 orosz TD-ket azok eléggé lassúak voltak, ráadásul még páncéljuk sem volt nagyon sok. Ezek legalább gyorsak lettek volna, még ha papírok is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Djuree #15142 üzenetére
tudom, 160as frontot úgy ütötte át mint a szart, és 430dmg...
anyád.
arty dettó.
én ütök a GW-vel 280at, mellettem az 5ös SU 800... aha.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz virkir #15138 üzenetére
sokat akar a szarka, de nem bírja (majd) a farka
mod: én nem bánom, legalább mindenki sír már, nem csak a németesek
legszebb öröm a káröröm[ Szerkesztve ]
-
joeetm
tag
bezzeg a 8.0 meg működik, csak tele van ...
_Az a hülye aki nem normális_
-
vhw
addikt
válasz Patrick76496 #15129 üzenetére
Sírnak az szovjet playerek hogy nerf van keményen?
Jeez... priceless!"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
krisss93
aktív tag
Na már engem is kiszórt
-
Patrick76496
őstag
Hát ezek kicsit sem hülyék. Fasza, le lehet mondani az új orosz TD ágról. Az oké, hogy a 10-es ópé volt, de az alatta lévő 3 mi a szart vétett? SU-100M1-nek kb olyan lövege volt, mint egy JgPanther-nek, ennyi erővel, attól is vegyék el az L/52-est, és használjon L/56-ost. Uralmash-ről ne is beszéljünk, mi a f*szt kezdjen egy T8-as TD 219-es pennel? Valószínűleg valamelyik "német tankos" player sírta ki Viktoréknak, hogy nerfeljék őket, mert OP oroszok.
Más:
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Nálatok megy a WoT?
A WoT logger nem tölt be. Ha simán elindítom a launchert, akkor meg azt írja, hogy Launcher frissítése: Frissítések keresése...
És kb 1 órája ez megy -
Chris0321
addikt
A GwTigert szeretném felszerelni, még nincs a garázsban de már ki van fejlesztve és ki szeretném használni az akciós felszereléseket. Nem találok a listán nagy kaliberű arty töltésgyorsítót, csak tankhoz valót.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz LoLHunCsirke #15114 üzenetére
Ezt a másodikat hogy sikerült? Replay van?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
veterán
zsír megnéztem 187et lőttem ki a 3002DB-vel. Lenyomtam egy meccset, kilőttem 4-et, "csatában kilőve: 187" oké
-
LoLHunCsirke
tag
-
Preda
aktív tag
Persze E-100 megint nem kapott pen buffot hihetetlen. 8.0-ban már kb semmit sem visz át normalizáció miatt. Nem értem miért nem lehet megcsinálni. Vagyis ,de mert az új tankok több pénzt hoznak a konyhára és nem érdekük, hogy játszható legyen a német ág is. Kapott + armort mantletra , hát grat hozzá nem tudom ki agyalta ki.
-
LAJTNING
tag
válasz diegho #15108 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy játszik, mármint mit tud ennyire elszúrni még mindig 3200 csata után... Ha ő magától nem is jönne rá, ennyi csata alatt szerintem nem 1x mondhatták neki, hogy mit kéne esetleg másképp. Bár egyrészt valószínűleg úgyse hallgatna senkire, másrészt gondolom főleg csak szidják.
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
Djuree
félisten
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. szeptember 13. 17:18:52
Jármű: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 588
Szerzett kredit: 33 592
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
na ez jó volt, majdnem meglett a 9. kill is, az rekord lett volna, 8 már vagy 10x voltLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
LAJTNING
tag
válasz [HUN]Dani #15099 üzenetére
Ő még legalább tanuló szakasznak mondható... Persze nem mondom hogy milyen ígéretes, de ehhez képest még igen kezdő a csataszáma:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/503043336-bombel27/
23-as átlag dmg 3226 csata után.
http://www.youtube.com/watch?v=UWb5Qc-fBvk
-
Fel
addikt
Ezeket az új szovjet TD-ket eléggé visszafogták.
Itt vannak az új adatlapjaik:Korábbi verziók:
Az SU-100M1-ről lekerült a D-54S top löveg, helyette az LB-1S lép előre. Az SU-101-től elvették a 122mm-es M62-C2-t, helyette a D-54S lesz a top. Az SU-122-54-ről lekerült az S-70S, maradt az M62-C2. Az utóbbi esetében nem nagy érvágás (szerintem jobb is volt a 122-essel, mint a 130-assal), de az SU-100M1 és az SU-101 esetén eléggé fájó lehet ez a rebalansz. Az SU-101 lesz az egyetlen Tier VIII TD, aminek nem jut Tier X löveg.. Pedig szerintem nincs semmi olyan tulajdonsága, ami kompenzálná a kisebb tűzerőt a vetélytársakhoz képest. Nincs jó páncélzata. Mozgékonynak mozgékony, de ennyit az AC Mle. 48 is és a JP2 is tud. Érdekes lesz...
Az Obj. 263-nál csökent a DpM 3000-re.
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz marked one94 #15101 üzenetére
Ennél már csak az volt rosszabb, hogy az én csapatomat erősítette.
Más: Meglett végre a T32, bár egy ideig nem nyúlok hozzá még. Fölöttébb idegesítő, hogy éppen nem fér rá a 105mm-es ágyú, de legalább csak a láncot és a tornyot kell kifejleszteni, minden más megvan. Legénységet majd a T29-ből átültetem ebbe, de a T29 sem lesz eladva, mert hihetetlenül jó tank, majd húzok bele másik legénységet.
A következő tank kifejlesztve: T32. Elköltött XP: 100 000. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva: T32' vettél. Elköltöttél kredit: 2 610 000.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest