Hirdetés

Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    Nos akkor:

    (#15154) Tüzi: Elhiszem. :K De oroszoknál is vannak tankok, amik szeretnek gyulladni, még ha nem is szemből. Vegyük pl a KV-kat. De előfordult már velem, hogy egy csatán belül kétszer gyújtották ki szemből az IS-em. Minden nemzetnek meg van a saját Achilles-sarka. Németeknek a motor, oroszoknak ammo rack, kínainak előbbi 2, a franciák papírok. Amerikaiakra nem mondok inkább semmit, eddig nem találtam komolyabb gyenge pontot, talán az, hogy nem a legerősebb a hull armor-juk, de ezt úgy mondom, hogy eddig T1 HT volt a legnagyobb tankom arról az ágról.

    (#15158) vhw: Nem. :N A szovjet ágon is vannak a saját tier-ükben gyenge tankok. Vegyük rögtön az új T7-T9-et. T-43 D-5T-85BM-mel egy röhej T7-ben. Na ott a német tank az erősebb, ami alatt a Panther-t értem. T-43-ról utolsó tapasztalatom az volt, még D-10T-vel, amikor havernak segítettem befejezni nerf update előtt, hogy szemből könnyen gyullad, az ammo rack is érzékeny. KV-13-ról nem mondok véleményt, mert valaki szidja, valaki dicséri, de első ránézésre nem nagy dobás a lövege. Most így PzIV nerf előtt T5 medium-okat nézegetve itt is az orosz tank a leggyengébb. Az én PzIV-emből, és T-34-emből már nem sokra emlékszek, de Churchill driver-ként nézve ilyen sorrendbe raknám őket veszélyesség szerint: PzIV > M4 > T-34. Saját tier-ben T-34-ről szinte lehetetlen pattanni, PzIV-ről már gyakrabban lehet, M4-ről ritkábban. Még ha el is veszik tőle a tornyát, még így is megmarad a hull páncélja, és csak 6 mm-rel lesz kevesebb az átütése az orosz tankhoz képest.

    (#15174) Paul119: Na ez így nagyon faja, te azt mondod, hogy szar, másnak meg tetszik. :C Épp tervezem megvenni, vegyes érzéseim vannak vele.

    Más: Teszt szerveren haverral hülyültünk gyakorlóban. Ő hozott 50B-t, én Obj 261-et. Ki akartuk próbálni, hogy mennyi lövés a francia, ha seggbekúrják a Hull rp-t. Első lövés belesebez 1500-at, marad 600 hp-ja. Második lövés betölt, lövök, marad az 50B-nek 100 hp-ja, és elveszti a lánctalpát.

    Más: Tank vásárlás előtt állok. Szerintetek ezek közül melyiket érdemes megvenni? 2 helyem van. KV-2 (S-51-ért), KV-13, SU-152, SU-5, Stug III, Pz III, Tiger H, T49, M6, T57, M3 Lee, S-35 CA.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Aktív témák