- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Nintendo Switch
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Witcher topik
- Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassi
senior tag
Elindult ma reggel, mik az első benyomások? 10-es szint eddig
-
senior tag
A karakter design nekem nem jön be (de még mindig jobban tetszik, mint a Genshin karik), de legalább változatosak a karakterek, eltérőek a testmodellek, nem mindenki ugyanolyan, mint a Genshinben.
Lvl 6-os vagyok.
A harc fura, eleinte nagyon nem tetszett, most 1 kicsit jobban. Fog ez még jobban is tetszeni nekem szerintem, mert pl. a Character Selector-ban kipróbálva az 1. karit (vmi pisztolyos csaj), na ott nagyon bejött a harc!Az, hogy az Ulti "energy" közös, és választani kell, hogy melyik karakterrel nyomod el, nagyon nem tetszik.
A harcos "pályák" közötti mozgás/minijáték elég gagyi, ez nem hiszem, hogy be fog jönni nekem hosszútávon, mikor már most unom.
A képregényes átvezetőket viszont maximálisan imádom!
Csaj MC-t választottam, az arca és a szemei vettek meg kilóra, de közben meg nyaktól lefelé borzalmasan érdektelen szegényke. De a szinkronhangja szuper, ahogy a többi karakternek is.
A városban van egy pár rohadt fura karakter, pl. akinél a kaja buffokat lehet venni, de ő pl. egyáltalán nem tetszik. Kíváncsi vagyok, hogy miket lehet még itt csinálni majd később.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Fú nagyon unalmas ez a játék egyelőre..
-
Urzu_7
aktív tag
Agymenésre számítottam (főleg Honkaios Penacony után) és azt is kaptam. Kicsit szokni kell mindent benne, de már látom mi mi akarna lenni. Engem nem érdekel, hogy unalmas vagy mennyi mindent raknak bele amíg jó zenére lehet csapatni. Ahogy látom itt maximálisan a karakterekre (animációk, design) mentek és azzal akarják eladni. De hát ez egy gacha játék szóval nem meglepő. Meglátjuk mennyire nyílik ki a tárca a bálnáknak.
Adok neki egy pár évet aztán remélem nem jut genshin szintjére. Hogy ezt pozitívan vagy negatívan írtam azt meg mindenki maga döntse.
giran~
-
senior tag
Ok, ez a TV rendszer lehoz az életről. Ez vmi brutálisan rossz szerintem.
-
Cassi
senior tag
Megvan a 30-as csapat, eddig 10 karakter van összesen, ebből két S-es.
Elég silly az egész körítés, de az önmagában nem baj, hogy a komédia irányába próbáltak mozdulni. Az endgame még odébb van, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.Az előbb jött a mail, hogy máris túl vannak az 50 milliomodik letöltésen. A Mihoyo-nak azért már szép reputációja van, meg is érdemlik.
[ Szerkesztve ]
-
Cassi
senior tag
Most már 40-es csapatig eljutva azt kell mondanom, hogy távolról sem rossz még a harcrendszer sem. Nagyon pörgős a mozgás, a chain attackre kell koncentrálni. Aránylag kevés az üresjárat az események között, engem például már fáraszt a nagy felfedezősdi és hegymászás, ami a Genshinben meg a WuWában van.
-
Cassi
senior tag
Most lett meg a 40-es Inter-Knot szint, és összevetve a WuWával és a Star Raillel, ez most az, ami leginkább le tud kötni (bár azok is elég jók). Kellemes a sztori, felszabadult, nehéz letenni.
-
Cassi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
Genshinben eléggé cifrák a fantasy miatt de Chevreuse talán annak tekinthető. Detektívünk ugye Shikanoin Heizou, meg van talán FBI(CIA?) mint Yelan? Meg persze a sok egyéb rendfenntartó mint Collei, Tighnari stb...
Star Railben nem tudom. Gepard amolyan rendőrfőnök, Pela hírszerzés, Arlan biztonsági főnök, Gallagher szintén biztonsági, Hanya, Huohuo és Xueyi nem is tudom minek számítanak. Itt is a gond az, hogy nem egyszerű állományi karakterekről beszélünk hanem felsőbb rangú/rendfokozatúak.giran~
-
Cassi
senior tag
Elindult az 1.1, egy rendőri (NEPS) sztorival a középpontban. Qingyi az új S-es karakter, stunner képességgel. Sok apró változás van a felületen is, a szokás szerint, próbálják befejezni az 1.0-át
-
Urzu_7
aktív tag
Azt hiszem elkezdett kiidegelni a TV-s rendszer meg egy pár ellenség akiknél valamiért nincs jelzés mikor támadnak mert hát végül is nem az egész játék épít erre ugyebár
giran~
-
emiki6
veterán
Toljátok még? Kipróbálom, mert érdekesnek tűnik a harci rész, lehet jstern nem véletlen kezdte el a ZZZ TC-t.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Urzu_7
aktív tag
Lefelé a lejtőn hogy leessen és nagyot koppanjon.
A harci rész egészen level 50-ig szórakoztató, utána dps check és semmi más, vagy meghalsz fél perc alatt vagy az ellenség hal meg fél perc alatt. Nincs a kettő között semmi. Mármint püfölheted fél óráig az ellenséget, de ha jön egy mikrolag akkor véged is.
giran~
-
emiki6
veterán
Na jólvan, akkor majd kiderül ráunok e ha odajutok.
A dps check dolog amúgy valszeg kb minden gémre igaz, soulslike-okra is. Azt meghaladni nagyon nehéz.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Jó hír neked, kivezetik a tv-t a sztoriből.
Tervezett változtatások:Tldr
TV is dead (will no longer be part of the story)
Ultimates will be adjusted to be available for each agent in the team instead of only 1
Spending energy for weekly mats is confirmed"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Cassi
senior tag
Ma megjelent az 1.2 "Tour de Inferno". A sztori mellett van mindenből új, a Withering Gardenben van egy új "Blitz" opció, Shiyu Defense-ben szintén, az új S-es karakter egy Caesar nevű tank, de nem kell megijedni, így néz ki:
Az Inferno Reap-et már korábban megcsináltam 18/18-ra, azt hiszem ebből nincs új fokozat, vagy még nem tudok róla. -
Cassi
senior tag
Ja és lehet majd karaktert váltani a videotékán kívül, de egyelőre csak Bell és Wise van. Ez jó hír azoknak, akik inkább mást néznének Belle
görbekecsesen ívelt lábai helyett. -
emiki6
veterán
Én skippelem Caesart es Burnice-t is. Utánuk jön Yanagi és Lighter, ők se különösebben tetszenek.
Szóval egyelőre várom a Zhu Yuan rerunt (még nincs meg, de c1r1 jó lenne). Valszeg Qingyi is kell, nagyon epicnek érződött az ő playstyle, ja is és jó párost alkotnak.
Kíváncsi vagyok milyen faction-ök jönnek még, az eddigiek annyira nem találtak be stílusra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest