Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Patrick76496 #15187 üzenetére

    Attól függ, mi a célod...én újabban a PzIII-at használom idegnyugtatásra, nagyon jók csatákat lehet vele menni.
    KV-13-on amúgy ugyanaz az ágyú van, mint a T-43-on így szerintem az is hulladék. Nálam ott ért véget az orosz med ág, mert bár szeretnék T-54-et, de a T-43 elvette tőle a kedvem, hogy annyit szívjak érte.

    Más: TD-kről: szerintem T7-ben a T25/2 a király, tűrhető az ágyú, a forgatható torony nagyon sokat számít és még mozog is normális sebességgel. T8-ban már mindegyik nép top ágyúja csinál érdekes dolgokat. Minap pl.: T28Prot legnagyobb ágyújával 9-ből 7-szer pattantam vagy 0-t sebeztem egy T34 oldalába, kb. 100-mről. Mindegy volt, hol lövöm...pedig állt és szépen mutatta magát. Érdekessége az volt, hogy ő sem tudott sebezni engem szemből, csak lőttük egymást, mint a hülye és közben lelkesen LOL-oztunk, mert egyikünk se értette, mi van. Mondjuk T34-ben ülve nekem is van olyan érzésem újabban, hogy fű alatt buzeráltak valamit az ágyúján és nem előnyére. Ez csak megérzés, bizonyíték nincs.
    Ferdi 12,8-as ágyúja megint egy tanulmány, sokszor voltak 0-dmg-s lövések azzal is. Pedig elvileg kb. mindent át kéne ütnie...

    Nem akarok én összeesküvés-elméleteket gyártani, mert abból van elég így is, de T8-as top TD-k ágyúinál (nálam) sokkal több lett az adott lövésszámra eső 0-s találatok száma, mint ugyanazt a gépet a kisebb ágyújával használni.

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Aktív témák