Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
Probaltad mar a belinkelt modot?
Ha vilagitasi modokat keresel akkor adok ket linket :
[link] - JB Lightpack
[link] - Boreman LED Marker Lights
Boreman LED jelzőlámpák jellemzői:
- HQ 3D modell
- Egyedi könnyű maszk;
- 8 szín: fehér, világos narancs, piros, sárga, kék, világoskék, zöld, lila;
- 2 lehetőség stroboszkópokhoz: csak stroboszkóp vagy stroboszkóp + háttérvilágítás;
- 3 villogó mód: egyszeres váltakozó, bal, jobb;
- borostyánsárga és piros villogó fények; -
Curtain
senior tag
válasz Timstrike #47 üzenetére
Rájöttem hogy kicsit feljebb kell nézni éjjel és akkor látom az utat is. Szal hogy minél kevesebb látszódjon a műszerfalból. Am tudsz még ilyen csajosabb módokat? Töltöttem le olyat hogy rózsaszín legyen a külső világítás fénye de az nem működik. Vagyis nem tudom hogy kell beállítani. A legújabb verzió van fent a játékból.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Timstrike
tag
Nagyon szivesen! Ha gondolod kiprobalhatod ezt [link] .Nem annyira vilagos es be/ki kapcsolhato az "O" gombbal. Hasznalhato: volvo.fh16_2013, scania.r_2016, scania.s_2016, renault.t, man.tgx_euro6, sisu.r500, Argosy, FH16_2013_ohaha, daf.xf.50k kamionoknal. A Renault Premium-nal nem mukodik!?
-
Timstrike
tag
A legfontosabb,hogy a mod kompatibilis legyen a jatek verzioval amelyikel jatszol(pl 1.45 vagy 1.46).Miutan elinditottad a jatekot erdemes kilepni a modkezeloben es ott megnezni ,hogy ne legyen piros felkiatojel a mod-nal,mert akkor inkompatibilis. Ha minden rendben van akkor a kamionfejleszteskor aktivalni kell a belso vilagitast (ami lehet tobb fele szin is!). Ezt a kamion belteri fejlesztesben a szelvedo es tetoter fenti pontjai kozott talalod meg(altalaban a fenyo illattosito mellet) vagy a kormany melleti pontoknal is elofordul (pl: a pohar helyen).
Ha esetleg nem mukodik akkor jelezd es tudok ajanlani mas modot amiben van belso vilagitas csak jelezd,hogy milyen jatek verziohoz kell -
Curtain
senior tag
Sziasztok! Még csak ismerkedek a játékkal de lenne egy kérdésem. Töltöttem le egy módot amiben a kamion (a 2012-es évjáratú volvo) belső színei megváltoznak meg lesz világítás is bent. Megvettem a kamiont, bemegyek egy szervízbe de nem találom hol lehet beállítani. A játék indulásakor engedélyeztem a módot és aktív is. Bocsi ha kicsit buta a kérdésem.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Timstrike
tag
Mivel annyira kihalt a topik gondoltam jövök egy jó ötlettel. Tudom,hogy sokan kedvelik ezt a játékot és naponta sokan játszanak vele ezért felajánlom,hogy segítek mindenkinek. Tehát várom a kéréseket attól függetlenül,hogy eredeti vagy nem a játék.
A legújabb DLC : https://blog.scssoft.com/[ Szerkesztve ]
-
Girmin93
tag
Sziasztok!
Dell Vostro 5470 laptopom van időnként olyat produkál hogy az Euro Truck simulator 2 játék alatt az nVidia GT740M kártyát nem hajlandó 70% felett hajtani. Időnként játékból ki-be lépéssel megjavul, és kihasználja rendesen, 98-100%-ig de van amikor ugyanígy 70%-on hajtja. Mi lehet ennek az oka? Csak ennél a játéknál tapasztaltam ilyet, más játéknál nem. Mostanában már nem hajlandó kihasználni sem teljesen a videokártyát. Az eddigi medium 40-45fps helyett medium 18-28ra leesett. Hátha ti tudtok segíteni. Notebookos csoportba senkinek semmi ötlete nincs. -
zsoltlen
újonc
Hello. Itt regisztrálj töltsd le a megfelelőt és nézd meg hogy kell pontosan telepíteni https://hm.restacar.hu/
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Feltelepítettem a magyar modot a leírtak szerint,de a modellre és a base-re azt írja,hogy nem kompatibilis,mi a teendő?
-
MasTer
tag
Érdemes várni akciókra, leárazásokra. Akkor olcsóbban (50-70%) meg tudod venni a játékot és a DLC-ket. Érdemes megnézni a csomagokat, lehet, hogy a Téged érdeklő alapjáték+DLC-k olcsóbban megvehetők, mint külön-külön. Ha kívánságlistára teszed a játékot, kapsz email-t a leárazásokról.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
Timstrike
tag
Igen,az első linken a Steames ETS2 alapjáték 19,99 euro vagy ETS2+DLC-k 46-48 euroért.A második linken megkapod az ETS2 alapjátékhoz a digitális kódot amit aktiválni kell majd a Steam fiókodban.
Azért írtam,hogy nem érdemes 20 eurot adni mikor 4-5 euroért is ugyanazt kapod,de ez csak az alapjáték DLC-k nélkül.A hozzátartozó DLC-ket külön kell megvásárolni és aktiválni. -
Lallos
csendes tag
Mi az hogy alapjátékot aktiválok steamen ....hol hisz itt csak azt adja be hogy letöltés 20 euro.
Kérlek segíts -
Timstrike
tag
-
Lallos
csendes tag
Sziasztok szeretném megvásárolni ezt a játékot . Először csak az alapot ami magyar. Sehol se találok . Van ilyen digitális letöltéses vagy steames. Ezeket nem is értem mit jelentenek. Cd- szeretnék. Tudtok benne segíteni hol találok?
-
macy
addikt
Srácok nálatok van középre húzás a kormányon? Egy ideje nem játszottam a játékkal és tök szar így vezetni, FFB van, de nem forgatja vissza a kormányt kanyarodásnál. Fanatec.
-
kontaku
tag
A legélethűbb a 1080 fok lenne. (Thrusmaster-nek van ilyen). De a Logitech G25 (régebbi) és a G29 (G920) azok 900 fokra is képesek + három pedálos. Sajna a G29-hez külön kell váltót venni, ez 6 sebességes. Ára 80e körüli, mármint a kormány, a váltó + 19e, de megéri.
[ Szerkesztve ]
-
MasTer
tag
Szia! Én meggondolnám az olcsó kormányt. Nem cserélgeted félévente-évente, mint pl. egy grafkártyát, és nagyon sokat tud hozzáadni-elvenni a játékélményhez. Én is inkább gyűjtögettem és vettem egy G25-öt (tudom, hogy nem lehet már kapni), amit egyáltalán nem bántam meg. A játék kezeli a kuplungot és a H váltót, remek dolog kapcsolgatni, a 12 sebességes váltók kezelése is megoldható többféleképpen. Szóval óvatosan az olcsó kormányokkal, mert könnyen csalódás lehet a vége. Először mindenképpen rosszabbul fogsz menni, mint bill-tel, de gyakorlás és jó lesz. Ráadásul egy drágább-jobb kormány más játéknál is jól jöhet (Assetto, GT Legends, Project Car stb). Én gyűjtögetnék még pénzt, a játék megvár...
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
Senquist
tag
Sziasztok!
Kb 3 hónapja játszom ezzel a játékkal, stream nélkül, és úgy gondoltam vennék egy kormányt hozzá.
Ehhez kérném a tanácsaitokat, hogy milyen szempontokat nézzek.
Árra max a 25-30 Ezret gondoltam, találtam 2 típust ami úgy ahogy tetszenek, azt már tudom, hogy a minimum 180 fok kell neki.
Esetleg van olyan ami kifejezetten az ETS 2 re van tervezve?
Vagy milyen pontokat kellene még figyelembe vennem?Előre is köszönöm a segítségeteket!
Máté
..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
donmackó
addikt
Itt több játékost találsz -> Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz)
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Mennyire aktív még a topic?
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Nekem is meg van az eredeti Euro Truck Simulator 2 és a gold is,de nem lemezes verzio volt a ketö,hanem a godal regeltem a steamnál,majd késöbb a america truck simulatornál is regeltem.Az a gond,hogy magyarokat sehol nem látok a multi pályán,csak robotokat.Sok videot látam ahol a személyek fuvaroztak,hiszen a jelét adták nekik,hogy nem robotok,hanem élö személyiségeg,Egy gondom van a vezetéssel,hogy nehezen tudom a kormányt egyenesben tenni,ha gyorsan megyek,akár hogy állitom be a beállitás menüben.Nincs semmi segédem,csak a gombok.Hogy lehet beállitani,hogy tökéletes kormányzást hozzak ki belöle.Amugy nekem tetszik,még most Amugy nem látom a multi verzio számát,hogy hányas verzio fut a multinál.
A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!.
-
unravel
őstag
heló
feltettem a multiplayer modot. elviszem az első fuvart és utána üres a fuvarlista. már háromszor csinálta. mit rontok el?
¯\_(ツ)_/¯
-
terencehIII
tag
Üdv, megvettem steam en a játékot, de multihoz külön kell regisztrálni??
Valaki írjon mit kell csinálni pls. -
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
dokee78
félisten
Elég kihalt a topik.
Régebben játszottam,hogyan is lehet megcsinálni,hogy a Mercedes saját nevén legyen? -
mefistofeles
addikt
Bocsi sakcok ha túl láma a kérdésem de most kezdtem el a játékot, felvettem az első +sofőrömet. Bent van a garázsban, ugyanott ahol a kamionja is. De, hogy tudok melót adni neki?? Bármit elvállalok azt nekem adja. A srác vagy a garázs menüjében sem találok megoldást......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide beírok ilyesmit, de van egy eladó Euro Truck Simulator 2 Gold giftem steamon, ha valakit esetleg érdekelne nyugodtan írjon nekem!Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
Skizz
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Szerintem tök jó lett az 1.11 frissítés. Pl. nem tudom korábban is így volt-e, vagy kamionfüggő, de a bányáknál a homokon faszagányosokat lehet driftelni
-
Chrys_
addikt
Hogy lehet multiban a chat-t használni?
Találtam infót:
U (team chat)
Y (server wide chat)U nem működik állítólag, mert nincsenek Team-k
Parancsok:
Commands:
• /pm <message> - private message
• /reply <message> or /r <message> - reply for last private message (sent/received)
• /players - amount of players online
• /report - reporting player, who is doing illegal stuff
Keys:
• [Y] - Open chat
• [F9] - Toggle chat
• [TAB] - Show near players list
• [F11] - Toggle nametags[ Szerkesztve ]
-
Atii91
tag
Sziasztok! Abba szeretnék tanácsot kérni, hogy pontosan milyen mod-okat érdemes beletenni a játékba? Leszedtem az orosz mapot, a HD textures 1.9.22 illetve valódi márkák legyenek, meg még többféle sportosabb autókat, de egyszerűen a MAN kamionok szétesnek ezekkel a mod-okkal, eleinte csak átlátszóak aztán szétesnek stb. Emiatt érdekelne, hogy mit érdemes letölteni.
Előre is köszi! -
slice14
veterán
Ez ám az új ai (1.9.x).
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
donmackó
addikt
Jazzycat military cargo mod:
Ebből háború lesz.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #8 üzenetére
Meglett
A fehér vonal..
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Tattix
tag
Sziasztok!
Nem tudok rájönni hogyan lehet aludni!Ásítozok össze-vissza de nem alszok És büntetnek a tachográf figyelmen kívül hagyása miatt!(kb.43000Ft per alkalom)Hogy lehet aludni?Tudja valaki? -
zolee5016
őstag
Üdv a klubban...de ide is csatlakozhattál volna.....LINK
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
olivera88
veterán
Eljutottam a 12 ig szintig, szakképzett sofőr lettem. Azóta minden fuvaromat eltoltam, érdekes. Egyszerűen nem lehet megérkezni időben. Egy 480 lóerős MAN TGX teherautóm van.Előtte gyengébbek voltak és azokkal időben megtudtam érkezni. Nem tudom mi lehet az oka.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Láttam hogy nincs még játéknak topicja így hát gondoltam nyitok neki. Nagyjából két hete kezdtem játszani a játékkal és eléggé megtetszett.
A játékban kamionozás érdekes világába kaphatunk betekintést.
A játék hivatalos weboldala: Euro Truck Simulator
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Samsung SM-S908B/DS Galaxy S22 Ultra 5G Dual Sim 256GB 12GB RAM Burgundy
- Fujitsu Esprimo P557, i5 6400, 8gb RAM, W10, kompakt házikó
- 24Gb (6x4) DDR3 1600Mhz memória eladó.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,február végéig garanciás,hibátlan!
- Xbox 360 + kinect + wire speed wheel FULL BOX!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest