-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz Multikiller #15177 üzenetére
HE löveg volt az első amit le rugdostam a tankról,miután m103 hátulját megkínáltam HE lövedékkel és közölte hogy"bounced off"rá néztem a lőszerre hogy nem e APt lőttem e véletlen de nem a HE lövedékkel pattantam..na itt adtam fel.2.122 es már használhatóbb,110%os legénységgel képes olyan lufi lövésekre hogy a pofám le szakadt tőle,lassú mint a tetű, forgásban még a t95 is le alázza..de ízlések és pofonok.. nálam a jagpanther a befutó tier7tdben,fürge jól mozog,pontosabb 88assal még farmolni sem rossz,igaz hogy 105össel jobb sebzést lehet be vinni de az meg zabálja a pénzt
patrikgtaivs: embere válogatja kinek mi fekszik,nekem nem tetszik a pontatlansága lassúsága,az hogy az artynak én vagyok az elsődleges célpont még akkor is ha 8as mecsben vagyok,meg az sem hogy egy szaros mednek nem tudok utána forogni vele bele lő az oldalamba és kész már vagy égek vagy a láncom hullik le,kínomban már javító ládát is vettem rá...
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest