Aktív témák

• Paul119

addikt

válasz Multikiller #15177 üzenetére

HE löveg volt az első amit le rugdostam a tankról,miután m103 hátulját megkínáltam HE lövedékkel és közölte hogy"bounced off"rá néztem a lőszerre hogy nem e APt lőttem e véletlen de nem a HE lövedékkel pattantam..na itt adtam fel.2.122 es már használhatóbb,110%os legénységgel képes olyan lufi lövésekre hogy a pofám le szakadt tőle,lassú mint a tetű, forgásban még a t95 is le alázza..de ízlések és pofonok.. nálam a jagpanther a befutó tier7tdben,fürge jól mozog,pontosabb 88assal még farmolni sem rossz,igaz hogy 105össel jobb sebzést lehet be vinni de az meg zabálja a pénzt:)

patrikgtaivs: embere válogatja kinek mi fekszik,nekem nem tetszik a pontatlansága lassúsága,az hogy az artynak én vagyok az elsődleges célpont még akkor is ha 8as mecsben vagyok,meg az sem hogy egy szaros mednek nem tudok utána forogni vele bele lő az oldalamba és kész már vagy égek vagy a láncom hullik le,kínomban már javító ládát is vettem rá...

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

Aktív témák