Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz
Multikiller #15177 üzenetére
HE löveg volt az első amit le rugdostam a tankról,miután m103 hátulját megkínáltam HE lövedékkel és közölte hogy"bounced off"rá néztem a lőszerre hogy nem e APt lőttem e véletlen de nem a HE lövedékkel pattantam..na itt adtam fel.2.122 es már használhatóbb,110%os legénységgel képes olyan lufi lövésekre hogy a pofám le szakadt tőle,lassú mint a tetű, forgásban még a t95 is le alázza..de ízlések és pofonok.. nálam a jagpanther a befutó tier7tdben,fürge jól mozog,pontosabb 88assal még farmolni sem rossz,igaz hogy 105össel jobb sebzést lehet be vinni de az meg zabálja a pénzt
patrikgtaivs: embere válogatja kinek mi fekszik,nekem nem tetszik a pontatlansága lassúsága,az hogy az artynak én vagyok az elsődleges célpont még akkor is ha 8as mecsben vagyok,meg az sem hogy egy szaros mednek nem tudok utána forogni vele bele lő az oldalamba és kész már vagy égek vagy a láncom hullik le,kínomban már javító ládát is vettem rá...
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest