-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Strauss
senior tag
válasz Napfénysüti #17399 üzenetére
És hogy? mert nekem csak annyit enged amennyi tank van .. help..
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Strauss
senior tag
Fogyóeszközökből ( eü csomag, poroltó.. ) be lehet spajzolni , vagy csak annyit lehet amennyi tank van ?
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma volt egy egész jó köröm Ferdivel, szerintem saját rekordom:
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. szeptember 30. 9:48:49
Jármű: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 3 104 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 62 317
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"Prémes mondjuk de sikerült 6375 sebzést adni.
Més que un club!
-
Atlantis
veterán
Ez nem semmi...nem is biztos, hogy akarok T10-es gépet. ~3500 sebzés és még prémiummal is mínuszos egy győztes csata....tényleg röhej.
Gyuri27: peeersze. Sosem vettem még és nem is fogok. Prémiumra hajlandó vagyok költeni, de másra nem.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
joeetm
tag
most raktam fel a jgpnather-re a 10-es löveget, jól sejtem hogy ha nem akarok negatívba kijönni akkor minden lövésemmel sebezni kellene?
_Az a hülye aki nem normális_
-
Strauss
senior tag
Sziasztok!
valaki nem tudja feltenni külön az audio mappát? sajna vmit sikerült átírnom... nincs hang csak zúgás....
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Stauffenberg #17384 üzenetére
Kár
Én viszont mostanában nagyon jól szórakozok az amcsi TD-ággal. Az M10 is jó volt, de ez az M36 még jobban tetszik. Most egy kicsit lejjebb ment vele az arányom, már csak 67%, de 1100 az átlagsebzésem vele még úgy is, hogy edddigi 60 körből kb 40-45-öt a 76-os ágyúval mentem, mióta megvan a 90-es, azóta pedig 1500-2000-s körök vannak. Tier6-ostól nem is rossz, főleg, hogy 160/240/0.36 az ágyúja, tehát se túl nagy pen (tier8-as csatákban csak gyenge részeket viszi át), se túl nagy dmg, sem túl pontos.
Próbáld ki az amcsi TD-ágat, hátha neked is bejön.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Stauffenberg
nagyúr
Na végre én is eljutottam az éles 8.0-ig (eddig csak a tesztszerveren nyomtam).
Reméltem, hogy a hangokból visszarakják a régieket, mert ezek az újak egyszerűen borzalmasak. Minőségileg is... van olyan ami még recseg is (nem... nem az én hangrendszerem béna, hanem maga a hangfelvétel szar de nagyon). Ágyú dörrenés helyett mindennek olyan hangja van, mintha szőnyeget porolna a szomszéd...
Viszont öröm nézni, hogy 1 hónapja nem volt nyertes csatám... Megfogadtam, hogy amíg a játék szopat addig nem játszom többet napi 5-6 csatánál, mert csak idegeskedés lesz a vége.
Hetente egyszer belépek, lejátszok 5-6 csatát, mindegyikben kiosztok egy nagy adag sebzést, megkapom a kreditet, de mindig bukjuk a köröket 2<15, 1<15, 3<15, stb arányban. Tudok így is fejlődni és van kreditem is bőven, de egyáltalán nem élvezem a játékot. Számomra a WoT már nem a régi... tényleg úgy érzem, hogy ez a játék is legalább annyi együgyű szerencsétlen barmot vonz, mint a CoD. Régen tök jó köröket lehetett menni, de most már annyi gyökérrel van tele a random játék, hogy egyáltalán semmi szórakozást nem látok benne.
-
sutyi^
senior tag
WARNING WALL OF TEXT!
T-62A riport: Hull armor igazából sokat nem ér, de hát sok minden a többi T10 med aljáról se pattan le abban az MM-ben. Torony trollkodni és facehuggolni néha vicces, ugyanakkor vegyes érzelmeim vannak mert néha 2 centiről gellert kap az elejéről a 152mm M64 és hasonlók, máskor meg E-100 150m rofl cannon átlövi 300 méterről. Ágyú az credit temető... 5,4mp-enként 1k combinálva a gyengusz alfával egyenlő sok ellőt skuló. Ugyanakkor ez a ROF szerintem a legnagyobb előnye és hátránya is ennek a szerkezetnek. Két élű fegyver ez, mert bármit perma trackelsz és ölsz meg félpályáról, de ugyanakkor elég szívás mikor a minyima 240-et dobja a gép. A másik "előny" hogy maga lőszer böszme gyorsan repül, így nem kell sokat elé célozni szinte semminek. Pontos menetközben is, de a nulla gundepnek hála a legkisebb hupli miatt is sokszor lősz mellé. Játék stílus ügyileg valahol egy médium és egy mobil TD között van. Én leginkább úgy próbálok játszani vele mint a Hellcat-tel. Persze a legjobb mikor egymással vannak elbíbelődve és te kényelmesen melléjük vagy mögéjük kerülve lyukacsora lövöd őket a tűzgyorsaságnak hála. Jah... mobilitás. Sebességet jól tartja a sok hidden statnak hála, de egy plusz 40 lovat elbírna hegymászáshoz.
Verdikt: Nem rossz ez az izé.
Átlag sebzés ~3636
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
-
S.Copperpot
tag
Victory!
Battle: Karelia 2012. szeptember 30. 0:24:02
Vehicle: T-127
Experience received: 2 306 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 15 859
Battle Achievements: Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"http://mwreplays.com/replay/PZO6OIE94KWT/
Hogy Duke szavaival éljek: Muhaha... muhahaha
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
veterán
no, eljött 8.0ba is a "10sec-enként egy ally tank mínusz" effekt.
1.5 perc alatt 9 ződ füstölt el...
vicc...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
emerico2004
aktív tag
kv-2 ismerem vk3601 1x már arcavágott...
-
.mf
veterán
válasz emerico2004 #17371 üzenetére
KV1 nálam nagy favorit, nálam rammer, periscope (vagy coated optics), és toolkit.
BIA helyett én repairt teszek elsőként heavykre, KV1-nél sztem kell is, mert sokat kibír (pattint), de leláncolást is kap eleget.Hogy utána melyik tank, ízlés kérdése.
Ha én újrakezdeném, akkor KV1S - gyors, egész jól páncélozott, és megkapta a 122-est, ami 175/390, de 0.46 és 1025 a lőszer;
KV2, ha trollgunnal szeretsz alázni, viszont az majd' fél percig tölt;
T150-re van a 107-es, ami 167/300 és 0.45, kicsit jobban páncélozott és minimálisan több hp, mint a KV2, valamint kisebb célpont.
Már mindkettőt eladtam, de mostanában ellenfélként a kettő közül a trollgunos KV2-től tartok jobban. A három közül viszont szerintem a KV1S a legjobb, és most már az is az IS-hez vezet.Tüzi: "heavy az dmg-t vesz fel/ad, nem spotol, arra ott vannak a scoutok, meg a medek."
Ja, egy ideális világban. De azok általában ellemingelnek vagy kempelnek, s a heavyre marad, hogy vigye a hátán az előrenyomulást.
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
veterán
válasz emerico2004 #17373 üzenetére
spotolni nem neked kell...
az kell rá, amit írtam.
heavy az dmg-t vesz fel/ad, nem spotol, arra ott vannak a scoutok, meg a medek.
szerintem.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz emerico2004 #17371 üzenetére
venti-töltő-vstabi/célzásgyorsító az általános heavy-kre.
skillek meg ami tetszik.
BIA általános, ugyanúgy mint a szerelés.
többi meg ízlés dolga.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
emerico2004
aktív tag
üdv na pz4 leőlése végett... átértem az orosz ágra... megvan a kv-1 full modulokkal ... tanácsotok kérem....
kv-1 minden modul full, álcaháló + töltősgyrosító + festés és 95% legénység.
mire menjek tovább ?
kv1-s , kv-2 , t-150 ?
és milyen + képesség legyen a legénységen és mi legyen a 3. felszerelés ?
nekem egyedül a sebességgel és a látótávolságával van bajom...
de végre egy tank amivel lehet a harc közepén lenni,német ágon a tigrisig jutottam prém nélkül lehetetlen szint +köröket menni... vk3601 -em fullos nagyon jó de más de nincs út tovább...
-
redzsi
senior tag
Mondjuk az sem normális szerintem, hogy 2 átütéssel, 800-as sebzéssel több xp-t kapok mint itt, csak mert győztes a csata.
-
Vigneau
félisten
válasz forras2 #17331 üzenetére
Nocsak, ezek szerint hasonló cipőben járunk. Én az A-20-szal jártam ugyanígy: kb. 10:0 a vereség javára (így nehezen lesz meg a T-34). A jelek szerint mindig kifogok egy páncélost, ami az adott napon abszolút betli. Legutóbb a Pz III/IV volt az ügyeletes.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
veterán
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
jahrn
senior tag
-
veterán
hihetetlen, hogy engem statikus tankként mindig észrevesznek a szemből támadók, akiket én meg nem látok, pedig 40-50méterről lőnek rám...
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Fel
addikt
Röhej...
T110E4-gyel mentem egy kört. Ritka szar lett... Győzelem ugyan, de...
13 lövés, 8 találat. Hmm... ugyan némelyiket messzire küldtem, de mikor egy oldalát mutató KV-5-öt nem sikerül telibe találni, azért az vicces. Pontos a puska, na.
8 találatból 7 penetrált. Végülis az a 295mm-es átlag páncélátütés csak tud valamit.
A 7 átütő találatból 2969 sebzés... 850-es átlag dmg mellett... Magyarán a 7 találat kevesebb, mint fele sebzett.. azaz 3. Na jó vehetjük 3,5-nek, mert egy alacsony hp-s E-75-öt sikerült kilőnöm..
WG én ezért szeretlek![ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
válasz Dobi 562 #17360 üzenetére
Én bezzeg sorra kaptam őket tegnap
---
Egy ideje nem kapok sniper medált. Most egy 13/15, 11 pen és 2234 dmg; előbb pedig 10/11, 9 pen és 999 dmg. Senki sem kapott a csatában, tehát az se lehet, hogy más kapta. Megnéztem a garázsban, továbbra is 85% és 1000 potenciális dmg a feltétel. Vétéef.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
jahrn
senior tag
válasz Napfénysüti #17358 üzenetére
Szerintem E8-al jobban jartal volna, az jobban felkeszit a T20-ra.
-
Dobi 562
addikt
Widepark kikerült a játékból? A 8.0 eljövetele óta nem voltam rajta... Bezzeg a Sirene Coast-on...
-
Bingisz
addikt
válasz Napfénysüti #17358 üzenetére
Pedig az a Sherman Isten tank!
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jahrn
senior tag
válasz Napfénysüti #17351 üzenetére
T20 egy isten(no) Nekem a kedvenc tier 7-em, de itt a forumon masok is istenitik. Persze az egesz arrol szol h bejon-e a stilusa vagy sem.
-
Cooper911
senior tag
-
emre
veterán
válasz Napfénysüti #17351 üzenetére
Nekem nagyon bejövős, utána a pershinggel viszont szopok.
Sajnos csak 7.5-ös replay-eim vannak [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Joe.36
addikt
Nekem tetszenek az új hangok, főleg az E-100 asom hangja ahogy lövés után jön a menydörgés
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Napfénysüti
nagyúr
T20 amcsi med jó tank?
Més que un club!
-
Enzolord
addikt
válasz redzsi #17347 üzenetére
Gondolom, vereség, mert elég kevés tpt kaptál...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Remus389
veterán
hú ez az IS3 nagyon faxa gép
legtöbbször a 3 legerősebb közé tesz
és nagyon lehet irtani vele
-
Atlantis
veterán
válasz Djuree #17330 üzenetére
Azt hittem, csak én vagyok így vele, nekem se tetszenek az új ágyúhangok. Arty-k mondjuk tényleg szépet szólnak (hogy görbülne el a csövük), de a többi...egy pezsgősüveg szebbet szól. Ez legyen a legnagyobb baj, a lánctalp és a motorhangok cserébe jobban tetszenek.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Dobi 562
addikt
Kaptam egy új medált.
(#17341) Sontir Fel: nekem jóval gyengébb konfigon 40-60 fps között megy a játék maxra vett grafikával 1280*1024-ben. Az egyetlen hiba amit eddig tapasztaltam az a Mines pályán volt, betöltéskor szürke volt a talaj, gyorsan kiléptem, majd vissza és így megoldódott. Ez kétszer is előjött.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Sontir Fel #17341 üzenetére
kevés a géped. talán az 1 fájlos mariót még viszi 60fps-el
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sontir Fel
őstag
Sorry ha mar felmerult... de mas is tapasztalja, hogy bizonyos palyak jatszhatatlanok? Konkret 20-24 fpsem se nagyon van, horog-csorog az egesz. Eddig azt hittem megfelelo a konfigom, de maris eljart felette az ido???
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Dr_Syrex
senior tag
Sikerült végre áttörnöm az 1000-es eff határt
Kíváncsi vagyok el tudom-e érni pl. az 1200-as szintet? Ha nem sikerülne, akkor sem hagyom abba játékot, mert a lényeg továbbra is a játék öröme /de csak megnézem időnként, hogy mennyi az annyi /Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
forras2
őstag
válasz Dobi 562 #17338 üzenetére
Rendes kör volt, azaz 15 perc.
kb 14:40 volt, amikor oda ért a T-50
14:10-kor még mind a 4-en rá vadásztak
A kis T-50 kilőtte 2 artynkat, és utána elszaladt....
Gratuláltam nekik, de utána én voltam a rossz, és nem jöttek segíteni.... ahova beálltam, onnan meg így segítség nélkül már nem volt vissza út, így végem lett sajnos.... -
Dobi 562
addikt
válasz forras2 #17337 üzenetére
Az a jelent vicces szokott lenni amikor jön egy T-50-2 átcikázik a tankjaink között, akik leadnak rá egy lövést, persze nem találják el, majd torony előre és mennek tovább mintha mi sem történt volna... Az "elé célzás" fogalmát nem ismerik sajnos sokan, amit mozgó célpontoknál alkalmazunk.
-
Dobi 562
addikt
Összejött a kis ördöggel a Tank Ász, bár szégyenszemre csak 1 tankot sikerült felderítenem.
Itt a visszajátszás is, bár az mwreplays továbbra sem kezeli megfelelően a 8.0 visszajátszások adatait. Nem mutatja a Tank Ász medált.
-
Bingisz
addikt
-
forras2
őstag
Minden tankkal simán ment ma a játék, kivéve a KV1s-t... azzal egyszerűen nem tudok ma nyerni.... Előre rohantam az előbb, 6 tankot felderítettem... Senki nem volt se közel, se távol, mégis a végén azt írta, hogy én csak 1-et derítettem fel
-
Djuree
félisten
-
Dobi 562
addikt
válasz bandiras2 #17326 üzenetére
Nekem a mai személyes kedvencem az az AMX 50 120 játékos volt, aki közölte hogy túl drága a javítási költség prémium nélkül és végigkempelte a csatát a zászlónk mellett.
------------------------------------------------------------------------------------------(#17328) Napfénysüti: erre a kérdésre nem lehet válaszolni, neked kell rájönni hogy melyikkel boldogulsz és melyikkel nem. Olyan nincs, hogy ezen vagy azon az ágon vannak a legjobb tankok. Eléggé ki van balanszolva a játék (hú ezért mit fogok kapni). Minden ágon vannak jó és kevésbé jól sikerült tankok.
Én nemetekkel játszottam sokat, ezekről tudok mondani pár szót:
VK3002DB: vele még nem játszottam. Belőle fog kiindulni a leendő Leopard A1 ág.
Párduc: hosszú 7.5-ös löveggel, 4mp-ként csipked, nagyon pontos, elég jó az átütése. Közelharcban nem jó tank, sérülékeny a lőszerrekesze, gyúlékony, lomha.
Párduc 2: még mindig pontos a lövege, jó átütéssel, nagyobb sebzéssel, jobb végsebességgel és gyorsulással mint a Párduc. 8-as nehéz tankokat sikerül vele meglepni face-to face. Sajna ő is eléggé sérülékeny, bár nem annyira mint kistestvére.
E-50: brutális faltörő kos tank. 60 tonnájával beleszáguldani 64 km/h-val szegény kis betcsetbe nagyon jó móka! Az ágyúja véleményem szerint a legjobb 9-es med ágyú, pontos, gyors, sebez is. Sajna ő is gyullad szemből.
E50M: még nem próbáltam.
-
Napfénysüti
nagyúr
Srácok: med ágból melyiket éri meg elkezdeni? Hol vannak a legjobb tankok?
Més que un club!
-
Bingisz
addikt
Hú a BL-10-nek milyen mennydörgő hangja van
Félelmetesen jó."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
bandiras2
senior tag
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
Dobi 562
addikt
válasz myckey #17317 üzenetére
Oké, rosszul olvastam.
-----------------------------------------------
61 bekapott találat E-75-el, 7 felderítés mellett.Itt a visszajátszás is, ha valakit érdekelne. Karelia védő csapatban voltunk szakasszal. A plecsniket még mindig hibásan jeleníti meg az mwreplays.com, Acélfal és Szárnysegéd medálokat kaptam.
A T29 hull downban még mindig nagyon kemény dió, lőhettem volna HE-vel, hogy csináljak neki modulsérülést, hülye voltam.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Igen,így van írva.
5% az álcázási képességhez,vagy valahogy így.....de hogy ez az adat mennyit jelent a játékban...na azt ne kérdezd...én csak azé vettem me olyan cool
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
vbbb
addikt
Őőőő...kövezzetek meg érte, hogy lusta vagyok guglizni, de az álcafesték ezzel a patch-el ér már valamit camo-ban vagy csak flancolás még mindig?
-
Atlantis
veterán
válasz myckey #17317 üzenetére
Jóvanna, javítva, tököm bírja megjegyezni, amilyen értelmetlen nickneveket képesek a népek választani. Bár az övé még nem olyan bonyolult...a magánhangzó stimmelt is.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Dobi:
természetesen TR8 századra írtam a Hármas tankot.ugye elsőnek írtam hogy század majd utána a klán vór.tank neveket is ilyen sorrendben írtam.IS3 majd IS7
század,clan war....Enzo:
persze persze....nem is a szovjet tankkal van nekem bajom csak amikor lökik a szöveget,hogy mindenkinek olyan legyen,há me máskülönben törés keletkezik a tér idő kontinuum-ban......Atlantis:nem Dev_Hun
Null...ezt muszály volt beírnom,mert szakadok...
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Atlantis
veterán
válasz Vigneau #17307 üzenetére
A Ferdinand az első, amire nem raknék álcát, az elődei még lapos, sunnyogó gépek. Mehet rájuk.
Más: a T28Prot legnagyobb baja valóban a sebesség, de már hozzászoktam. A nagyobb ágyúja viszont igen jó, szerintem jobb, mint a Ferdi 12,8-asa, kevesebb az "elvesző" és a 0-t sebző lövés. A páncél szemből azért nem olyan gyenge és jól lehet vele lapulni és hátulról szedegetni, aránylag lapos és mivel forog a torony, nem kell mozgatni a hull-t, hasznos rá az álcaháló is. Az elején én se szerettem, de már kezdem kedvelni. Sajnos mivel nyitott, arty-ra fokozottan érzékeny és venti se megy rá...
Amúgy már kezdett jó lenni a hangulat a topicban, miért kell megint arcoskodni? Dev_null, nem értelek, lehet, hogy máshol jó játékos vagy, de itt biza újonc, ha tetszik, ha nem. Tessék már elfogadni a tapasztaltabbak véleményét. Én a stílusban se láttam semmi kivetnivalót
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz myckey #17308 üzenetére
Azért egy IS7 igen kellemes és hasznos háttér...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Bingisz
addikt
Ehhh....
Syrene Coast, map betölt, 8800gts kifagy....
Ez így érdekes lesz...
Pedig most hogy beváltottam a Wg gold felét, kv5-el jönnek a 100.000-es körök"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Vigneau
félisten
válasz Eagle16 #17310 üzenetére
Akkor jó, próbálok erre gyúrni - a legénység 99%-os, már nem kellhet sok és kezdhetem az első képzésem. Legutóbb szúrt szemet - Pz III/IV-ben voltam akkor -, hogy egy StuG eltűnt a szemem elől és csak kb. ~40m-en belül vettem észre ismét és akkor már késő volt.
Köszönöm az infókat!
-
Ranger^41
aktív tag
válasz Scheffer #17286 üzenetére
Hát 120assal már kellemesebb... Szemből azért elég sok a lepattanó, bár oldalról még t4es is átlövi... a 18as sebességlimit rohadtul idegesítő, mindig lemaradok midnenről, igaz multkor egy e50 megszánt, és eltolt az úticélomig, 25-28at elértük, lobogott a hajam
t25/2: hát elég sokat, de nagyrésze kellemesen telt, aránylag gyors, a tornya azért rendesen pattog, és a pershing ágyújával azért oda tud baszni...
-
myckey
veterán
hejj...ez a T25/AT is okoz nehézségeket....jóformán nem is tudok vele mást csinálni,csak bújni,aztán a látatlanból osztani a lövéseket(ha van egyáltalán célpont) max akkor tudok előrébb menni a darálóba,ha nagyritkán első 4-5 be rak be az MM.
Igaz! még csak most veszem rá az erősebb ágyút,bár ez a stílusán sokat nem változtat a tanknak...lehet jobban meg kellett volna gondolnom ezt a fix löveges TD-zést
Látom írtátok többen a T32 lövegét....én nem vettem észre,hogy annyira gyenge lenne,lehet vele simán boldogulni,még így is a legjobb TR8-nak tartom(saját vélemény)
frászt kapok mikor lökik a szöveget hogy századra,meg klán vórba legyen IS3 és IS7 tankod
anyám segíts[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Eagle16 #17302 üzenetére
Két TD-m van jelenleg: Stug III és JagdPz IV. Gondoltam, a StuG csak jó lesz farmolni, ezért próbálnám felfuttatni és kérdeztem rá, hogy mehet még oda az álca? A JagdPz legénységét meg vinném tovább a Jagd Panther-re.
Mellesleg mennyi képességet lehet felvenni összesen?
[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
válasz Djuree #17305 üzenetére
Régen született egy írás ViZion által a LOGOUTon, igaz nem sokmindent említ róla, de felkeltette az érdeklődésem és mihelyt OB lett, azonnal regeltem. Azóta játszottam. Mostanra kicsit sok lett és hanyagalom. Bár nem telik el nap, hogy ne könyörögnének TSen menjek vissza. Kell a heli pilóta a klánban.
Viszont a WoT is eléggé addiktív. Most ez van terítéken. KV-1et mindenképp meg akarom csinálni, még mindig kell 2500xp.
[ Szerkesztve ]
-
DEV_NULL
őstag
válasz Djuree #17303 üzenetére
Battlefield Play 4 Free, alapból ingyenes, mikrotranzakciós rendszerrel, kb. mint a WoT. Kozmetikázott BF2 egy-két BC elemmel. BF3 nekem nem tetszik mert a repülőkön nincs bomba és a helin nincs hellfire.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz DEV_NULL #17270 üzenetére
zsír! ez melyik bf is pontosan? én a bc2-vel toltam sokat xbox-on, elég jól is ment, de helit azt nagyon nem tudtam vezetni, mindig lezuhantam, meg repkedtem össze vissza, ha eltaláltam valamit az saját volt rendszerint úgyhogy nem is erőltettem. lőni viszont nagyon tudtam a bf3-mal még nem toltam, a wot elviszi előle az időt
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.