-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
A Leo PTA-val tényleg fel van adva a lecke az ászhoz. Igazi Kolobanov (nem olyan, hogy nem bír befoglalni támadás módban az ellenfél és egyedül maradok), top gun, 4,3e sebzés, jó része már úgy, hogy egyedül voltam stb. Hogy miért he -vel lőtt a T34, nem értem, kilencet lőtt az egész csata alatt, tehát nem az volt az oka, hogy csak ez maradt neki. Aranyat a végén használtam, amikor már csak két ellenfél maradt.
Map: Redshire Leopard Prototyp A 3 800 (x2 minden nap az első csatáért) 58 938
Csatában elért Achievement Top Gun, Védő, Kolobanov medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
[link]Egy bajom van ezzel a pta-val, hogy nagyon lefele hord az ágyúja. Ha középre célzok, a földet büntetem vagy lánctalp lesz belőle.Ha feljebb célzok, akkor meg felmegy az égbe...
[ Szerkesztve ]
-
Lazsa Boy
aktív tag
válasz Lazsa Boy #69476 üzenetére
Korai volt az öröm, minden játék újraindításnál elszáll az egész és visszatér a bágos rettenet! HD tankok lánctalp körvonalai a többinél meg semmi jelölés.
Azért várom a tanácsokat/ötleteket hátha...
Ne csak "off" legyen, pár jól sikerült csatám végeredménye még 9.2-ből: SU-18, M4A3E8, Pz.Sfl. IVc
A térerő legyen veletek!!!
-
Angel1981
veterán
válasz dfsz34 #69486 üzenetére
A WG nagy örömére......
Jó, ezt szinte borítékolni lehetett, hasonló dolog történik most, mint anno WTF 100 vonal esetében.
Egyik népszerű magyar streamelő mondta, hogy "itt van ez az "X" tank, ami később került be a játékba, mint az az "Y".............úgyhogy erősebb nála!"
-
Simi37
őstag
Huhúúúú. Ilyen alacsonyan még nem volt ászom Hellcattel Ma 2 is volt 8 körből 1500 átlagseb és volt tupgun is Ami nagyon szúrja a szemem (régebben is írtam) az 12km/h tolatás. Nem lehet azt h kidugod magam azt 10m vossza mert meglőnek
Szerintem rástartolok a 3. csillagraRyzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Jarod1
veterán
a irányítás csak billentyűzetről megy usb s konzolról nem mehet?
-
vhw
addikt
Olyan nyugodt, kellemes érzés, hogy már lassan egy éve semmi modot nem használok...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bad Pritt
félisten
válasz neato3loco #69484 üzenetére
De nem mindenkinek megy felhőtlenül, valaki modok nélkül játszani sem bír, másoknak hardveres problémáik vannak, stb... néha minden együtt.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
Embertelen mennyi szabad xp-t égettek el a zemberek, hemzsegnek a csatákban az új tier7-8 light tankok.
-
Flayer
senior tag
válasz Patrick76496 #69480 üzenetére
Még neked le kell tölteni egy területi friss. és akkor jó lesz!
Nekem is ilyen volt lejött 10Mb és jó lett!
Az előbb mentem egy csatát modok nélkül ellenőrzés képen minden oké csak hát a modok nagyon hiányoznak![ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Bad Pritt
félisten
válasz neato3loco #69482 üzenetére
Szokj hozzá, a kövi pár nap/hét arról fog szólni, hogy a különböző emberkék lerobbant WoT-jait próbálják/próbáljuk meg foltozgatni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
neato3loco
senior tag
Nem tudtok várni? Én megvárom még újra jó lesz. Nincs kedvem ezzel kínlódni.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
h1mpi
félisten
Meg lett az első JagdPanther tank ászom és az új 9.3-al Vannak új kitüntetések, mint a tüzelj és ölj és a zúzó
Nekem fent van az Aslains modpack és működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Lazsa Boy
aktív tag
válasz Lazsa Boy #69475 üzenetére
Probléma konkrét oka nincs meg, viszont megjavult a rendszer. Csak a játékot raktam újra a hozzá kapcsolódó: ...AppData\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\ könyvtárat nem. Ledúrtam azt is. Újrakalibrálta az egészet és így már van körvonal piros/zöld ami kell.
-
Lazsa Boy
aktív tag
válasz Djuree #69468 üzenetére
Semmilyen mod nincs, teljesen új nulláról rakva. Saját járgány.
-
adamgreen
senior tag
Nah most leszedte a maradék 10 Megát most igy tökéletes .Modok most sincsenek.De a launcher még mindig nem megy.Valoszinu mindenki most akarja frissiteni egyszerre azt összedölt a mutatvány a ruszkiknál.
-
-
Diarmand
senior tag
válasz adamgreen #69470 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy nem megy minden mod amit felraktam, de vannak amik igen. A Patchet meg torrent kliensben szedtem le, bemásoltam a megfelelő mappába, launcher elindít, dolog elvégez és megy. Mintha a launcher hibát írt volna ki indításnál, de ugyanúgy el lehet indítani a gammát és megy is.
-
Lazsa Boy
aktív tag
Üdv! Az alábbi problémám jelentkezett 9.3 frissítéssel. A "becélzott" jármű akár barát vagy ellenség nem jelenik meg a zöld/piros körvonal. Némely járműveknél a lánctalp jelzése látszik a képen látható módon. Segítséget kérek, mi okozhatja a gondot? /Teljesen újra raktam, nincs semmi mod, GPU: 7850, full/csökkentett grafikai részletességgel is hasonlót produkál/ KÉP
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Na akkor látom mindenki felcsapott programozoba és patch szakértöbe.
Valoszinüleg hibás a patch vagy szásenkáék valamit csunyán elbasztak mert nekem lejött a patch le is frissitette de ugyanugy hibát ir ki a launcher. Viszont ha launcher nélkül elinditod a játékot akkor elindul és megy a 9.3. na de itt jön a fekete leves.Modok nem mennek egyik se.Sőt az uj kezelöfelület krixkraxokbol áll olvashatatlan minden. olyan mintha a programozo feléig irta volna meg a patchet vagy a játékot.Tehát biztos hogy lesz javitás vagy leállás.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ezeket az idiótákat, kifagyott és figyelmeztettek inaktivitásért
Nekem lejött mindent feltett és zöld utat kaptam. Egy pár órám ráment, de kitartás, mert van esély, hogy frissül.
[ Szerkesztve ]
-
Susana
tag
a héten csak ma van szabadnapom és pont most kínlódik a frissités...
-
Flayer
senior tag
Próbálgasd én is így csináltam!
Nekem elindult a játék csak az volt a rossz,hogy a karakterek össze vissza voltak gondolom az angol nyelvű kliens miatt!
Nyomogattam sokszor a frissítést egyszer csak leszedte a területi hülyeséget kb 10 Mb volt!
Játék indul és a betűk is normálisak most már![ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
scyllarus
veterán
Aslain nekem se ment, megállt a csata töltésnél. Mod nélkül megy, úgyhogy ott van valahol a hiba. Nem baj, naponta 2x javít úgyis, ezt is meghegeszti estére.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Angel1981
veterán
"És hogy még egyértelmű legyen a WG ezeket a ligh tankokat úgy alkotta meg, hogy a játékosok FELDERÍTÉSRE használják."
Az elv lehet, hogy ez, de ahogy valamelyik kolléga írt itt korábban, ténylegesen ezt a taktikát a pályák max. 1/3-ában lehet használni. (Nagy, nyílt pályák, tele bokrokkal.)
Az okok a következők:
- a magas szintű tankoknak mind 400 méter körüli a látótávja, plusz az esetleges módosítók, mint coated optics, consumables, situational awarness, stb. - nem olyan nagyon nehéz kiszúrniuk egy scoutot, hiába, hogy annak mozgás közben nem változik a camoja
- a mostani pályákon magas szinten már gyakori eset a "mindenki lát mindenkit", mert egyszerűen kicsik a pályák! Ha lennének 1200x1200, vagy akár esetleg 1500x1500-as pályák, sokkal jobban lehetne használni tisztán felderítésre a scout lightokat, ténylegesen információval szolgálnának arról, hogy vajon merre csoportosulhat az ellenség? (Ez szerintem ráadásul egy tök izgalmas szerepkör is lenne, hasonlítana a valósághoz!)Nem véletlenül gondolkodik a WG azon, hogy minden magasabb szintű tanknak nerfelje, a scoutoknak meg buffolja a látótávját - mondjuk megértem, mert egyszerűbb, mint gyorsan csinálni fél tucat, 1500x1500-as pályát.
#69453 Habib[HUN]: "Igazából egy könnyű tanknak szerintem a feladata kissé összetettebb annál hogy pusztán felderítsenek."
+1 az utána leírtakra
[ Szerkesztve ]
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz Bingisz #69450 üzenetére
A magasabb tier-ben található könnyű tankok tényleg nem csak felderítésre használhatóak. Legalábbis nem mind. Pl a mostani patch előtti Chaffe igazi gyilkológép tudott lenni. Egy táras francia is igen kellemetlen tud lenni ha az ember oldalába kerül... t71 szintén egy vadállat. Sőt a most megjelenő könnyű harckocsik simán képesek ellátni egy közepes tank feladatát. Csak gyorsabban, de kevésbé páncélozottan.
Igazából egy könnyű tanknak szerintem a feladata kissé összetettebb annál hogy pusztán felderítsenek. A csata első szakaszában a felderítés a fontos feladat. Vagy ha a pálya úgy kívánja gyorsan a kulcspozíciók elfoglalása. Ez akkor számít igazán, ha nincsenek medek, vagy ha vannak de jó szokásukhoz mérten nem teszik a dolgukat. Ha megvannak ezek a kulcspozíciók, jöhet a nyugis időszak számomra, a passzív scout felállás. Ez nagy segítség a tüzérségnek, és a tankelhárítóknak. Ha jó helyen van az ember, akkor ki lehet menni kávéért A végén, amikor már elég sok tank sérült, akkor jön a könnyű préda időszaka. "Release the Kraken" Az ember gyors, jó tűzgyorsasággal rendelkezik szinte bármilyen tankot képes kivégezni ha ügyes. Ilyenkor jön a szokásos arty mészárlás (counter arty lövést publikban ritkán látni), a lassú sérült nehéz tankok és td-k kivégzése.
Nos városi pályán nehezebb a felállás. Ott ugyebár a bokorban ülök és figyelek megoldás nem működik. Pl Himmelsdorf. Én ezen a térképen könnyű tankkal vagy mentem fel a hegyre. Vagy bevártam a saját tüzérségnek rohanó ellenséges könnyű tankokat. Első körben ezekkel végeztem. Miután kellően szétszóródott a nép, akkor akár még középen lehetett alkotni a felderítővel. Pár perc után, simán be lehet slisszolni. Elvégre eddigre már több részre szakad az ellen.
Én személy szerint a meccs elején meginduló, és 2 percen belül meghaló öngyilkos felderítőket nem értem. Szerintem akik ezt csinálják, nincsenek nagyon tisztában mire kapják az xp-t meg a kp-t.[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Mi az hogy nem való?
Úgy kell használni egy tankot, hogy a lehető legtöbbet megtedd a győzelemért. Az, hogy egy tankkal nem lehet sebezni, mert light, eléggé elmaradott gondolkodásmód. Anno a francia tankok és a goldammo előtt volt ez igaz."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
K6000
aktív tag
válasz Bingisz #69434 üzenetére
Nem számít bele de ki mondott ilyet? És mielőtt belekötnél a mondatba, az egész erődösdi előtt is létezett Wot és emberek használták ezeket a tankokat. Én csak jeleztem, hogy a klán számára hol lehet még érdekes a light tank.
És hogy még egyértelmű legyen a WG ezeket a ligh tankokat úgy alkotta meg, hogy a játékosok FELDERÍTÉSRE használják. Ezért alacsony a páncélátütésük, és ezért alacsony a sebzésük is. Az álcájuk viszont menet közben sem csökken. (persze csak abban az esetben ha közben nem lövöldözünk vele)
Ez tény aki nem hiszi járjon utána. Egy WN8 meg nem veszi ezt figyelembe, és arra kényszeríti a játékosokat, hogy arra használják ezeket a tankokat amire nem való. Ennyi, szerintem nem nehéz felfogni, de rakok fel képet, hogy mindenki értse mire gondolok.És tényleg, nálatok 4 ember megugrotta a szintet, az elit 60 emberből akinek T71 -tankja van.
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
v!ct0y
veterán
Nem tudok játszani reggel óta... Segítsetek!!!
-
dvids
aktív tag
"Ha a T71 light tankot medként használod akkor az esetek 80%-ban biztos halál garantált."
Hogy használod a light tankodat olyan pályákon, ahol a harcok zárt térben zajlanak, ahol a maximális látótávolság 400 méter alatti? Ha számvetést végeznénk a jelenleg játékban levő pályáknál akkor kb a 2/3-ukban ritkán használható ki a light tankok egyetlen egyértelmű előnye: a mozgás közbeni magas álca. Innentől pedig oda jutunk amit mondtam is: kvázi medium tankként kell játszani ezekben az esetekben. Na persze a medium tankok sem mind ugyanolyanok, úgy kell játszani egy light tankot is mint egy könnyen páncélozott mediumot.
-
mokus1
addikt
Nálam reggel óta nem indul a game. Azt írja nem tud kapcsolódni a szerverhez és nem tud frissiteni. Mi lehet a gond?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy kint van-e már a 9.3 patch illetve amennyiben igen, ha vki használja már, akkor működnek-e a 9.2-es modok? Úgy hallottam, hogy talán most nem nyúltak bele annyira, hogy a régi modokkal nem lesz gond, ezt visszaigazolná vki?
Köszönöm
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
K6000
aktív tag
Ha a T71 light tankot medként használod akkor az esetek 80%-ban biztos halál garantált.
(#69428) dfsz34
Én nem is lövöldözök vele arannyal, a HEAT nem a barátom Magányos nagy lassú tankot meg már sok 100 csata óta nem láttam. A végén igen, amikor már csak 1-2 ellenséges tank marad, de azt az utolsó szerencsétlent az esetek döntő többségében egyszerre 5-6 tank is lövi. Leseik nekem belőle 200 - 300 HP ami nem sok.
Régen már a közép játékban is voltam olyan bátor és buzgón forgolódtam a magányosnak gondolt tank körül, aztán nem csak az ellenséges tankoktól kaptam a találatokat, hanem a sajátoktól is. Erről már régen leszoktam, nem egy szép történettel lettem gazdagabb, a kiszemelt (és körbetáncolt) tank meg egy szerencsés medállal. Az arty nerf óta igazi istenkísértés egy ilyen manőver, a sok rossz tapasztalat miatt belese fogok már hasonlóba. (tudom ahol fát vágnak ott hullik a forgács)
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
h1mpi
félisten
válasz Simi37 #69435 üzenetére
Azzal se indul el nem akarja frissíteni, pedig bemásoltam a updates mappába a patch filet is...
Jó votl nekem a 9.2 azzal legalább lehetett játszaniFolyamatosan ezt írja ki: Az adat, amit a frissítő szolgáltatástól kapott hibás!
Szerver túlterheltség lehet....
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Úgy néz ki újra kell 0-ról raknom, mert nem tölti be a csatát... megáll és a csata végével dob csak vissza a garázsba...
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #69427 üzenetére
Nocsak? milyen kapitányi a fizimiskád...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
A T71-be nem kell arany, mióta játszom vele 2x táraztam aranyat bele, elhasználtam kb 8 darabot összesen. A másik, hogy pontosan el tud bánni a nagy böszme TD-vel vagy a lassú tornyos tankokkal, mint az E100, csak a környezet legyen adott hozzá, magányos tank, nyílt terepen (körbefutható legyen). Mindig flankra kell mozogni vele, legjobb ha az ellenfél háta, hát, oldal, gyenge pont, kb ebben a sorrendben igyekszem célozni és simán elég az a pen. Van hozzá sebessége, hogy a manőverező harcot folytassa az ember.
-
jozefgucci1
addikt
válasz gilfoyle #69423 üzenetére
Tegnap nekem is volt egy köröm OB261-el amiben 5-5 arty volt oldalanként .Ráadásul ebből 4 tier10-es és három bc arty . Viszont a legtöbb csatában meg vagy nincs arty vagy csak egy .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz gilfoyle #69423 üzenetére
5 a max most már, de régebben, amikor ez még nem volt korlátozva, volt hogy oldalanként ennél is több volt..
Itt a fórumon is voltak fenn olyan MM képek, hogy 10 arty volt 1 oldalon.. :Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
K6000
aktív tag
válasz ddt500hu #69401 üzenetére
A válasz erőd csata. Tier 6-ban az amx 12t a király, igaz nem nagy szám, nem is különösebben kiemelkedő a látótávolsága, de a KV-1S 330 méteréhez képest brutális. Erre mondják azt, hogy a vakok között a félszemű a király
Tier 8 csatában meg az amx 13 90, és a T71 van ezen a poszton, mert az IS-3 a saját orráig sem lát
-
ddt500hu
veterán
válasz Habib[HUN] #69402 üzenetére
Utólag belegondolva kár volt reagálnom. Ki az az állat aki annyit megy light tankkal (rosszul), hogy amiatt nem jó a wn8-a???
Persze ESL, Stronghold, századba kell ezért mondtam a normál clan war-t. Úgy vélem az a csúcsa a WOT-nak. Lenne stabilan pár Francia vagy Német területünk....álmodik a nyomor! -
K6000
aktív tag
válasz Bad Pritt #69400 üzenetére
Na ezt azért gondoljuk át még 1x. T71 light tank, az esetek 90%-ban tier 10 tankokkal találkozik. Az alap látótávolság 400m. Gyakorlatilag az összes tier 10 tanknak 400m az alap látótávolsága, induljunk ki ebből. Természetesen sok tier 10 mednek (tier 9-nek is) 410 - 420m az alap látótávolsága, de induljunk ki abból, hogy olyan tier 10 csatában vagyunk amiben csak TD és csak heavy van. Ebben a csatában 2 lehetőség adódik.
A. Kell a WN8 így biztonságos távolságból (TD - arty mellől 400-500 méterre) prémium lőszerrel megszórom a mások által felderített ellenséget. Ha a nálam lévő lőszermennyiség harmada sebez akkor már meg is van a lila WN8.
B. Kihasználom az egy szem adut amim van mégpedig azt, hogy nekem van a pályán a legjobb álcám. Látótávolságom nem jobb mint az ellenfélé, vagy a saját csapatomé, így előrébb kell mennem mint a mellettem álló periszkópos Waffenträger auf E 100 (alap 420m látótávolság mindenféle extrák nélkül). 300 m körül meglátom az ellenséges Waffenträger auf E 100 csak azért mert ellőtte magát. Tudom, hogy ő csak az álcám miatt nem lát engem, de ez az álca csak addig tart amíg rá nem lövök. Tehát b esetben a lövöldözés ki van zárva, mer az egyben a T71 halálát is jelenti.
Én a B csapatot erősítem, és szerintem a light feladata a felderítés és nem az, hogy megküzdjön az E100 nehéztankkal. És szerintem az a jó light játékos aki egy csatában 9000 spot demage mellett járőr medált kap, és nem az aki meg tudja lőni 5 tárnyi prémium lőszerből az 1000 HP saját sebzést, és a csata elvesztése után szidja a csapatát, hogy bezzeg ő light létére milyen sokat lőtt. A T71 1200 demage és 1 kill a lila limit. Még a top über szuperunikum nagyonlila játékosoknál sem találtam 1100 átlag demage felett senkit. Remélem te találsz olyan játékost aki 1200 felett tudja tartani az átlagát T71 tankkal....
-
dfsz34
őstag
Jó lenne már menni a type62-vel, ma befejezem a küldetést, de még ugye nem lehet menni, #&@###@
Más, nem ismertem korábban ezt az ikon készítőt [link], de nagyon jópofa.
Mindig az volt a gondom, hogy nekem egy egyszerű ikon, számmal (arab) legyen kiírva a tier és a tank neve, meg legyenek más színű háttéren a különböző tank osztályok, semmi más nem kell. Nagyon nehezen találtam ilyen ikont, mind csicsás, mint a fene. Ezzel meg magam szépen összeraktam egy ilyen minimalista verziót.
-
Angel1981
veterán
válasz Bad Pritt #69408 üzenetére
Szoktam nézni, és a piros játékosok szidalmazás a részéről szerintem még a határeseten belül van, az jobban zavar, hogy mennyire szidja az artikat.
Nem értem, hogy egy ilyen jó játékos, mint ő, miért nem látja be, hogy igenis szükség van rájuk a játékban - nem, nem vagyok artista. -
-
vhw
addikt
Tanulság: nem hátrány, ha vékony, magas hangod van - ún. prók közé is be lehet férni, ha
lány vagylánynak adod ki magad"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bingisz
addikt
válasz szbalogh #69359 üzenetére
Van zöldünk igen. 2500 recent wn8-al. Sőt két sárgánk is van, abból az egyik, egy átvett acc (2500 recenttel), a másik meg egy feltörekvő arty pro hölgyemény.
Hágé: A többiekkel kell megbeszélnem a dolgot.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #69406 üzenetére
Meg szerintme nem magával a WN értékeléssel van baj, hanem azzal a kultusszal meg fétissel, ami köré nőtt.
Ph3lan-t érdemes megnézni mostanában főleg a live adásoknál, mennyire becsmérli már a visszaszámolás alatt a piros játékosokat, kicsit belefáradt már ebbe a játékba, néha úgy tűnik. Ráadásul őt sokan nézik, úgyhogy ez nem biztos, hogy jó példának számít a közönsége számára.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Angel1981
veterán
"Ezt a WN8 -as értékelést felejtsük már el könyörgöm."
Azért valamihez viszonyítania kell egy klánnak, pláne egy ilyen jó klánnak.
A WN8 pont azért jobb, mint a WN7, mert tankra bontva vannak a követelmények (az más kérdés, hogy jó pár van, aminél "furcsa" az a bizonyos követelmény).
Olyan játékosról pedig még nem hallottam, aki csak magas szintű lightokkal megy, és ez gátolja abban, hogy beliluljon.Kicsit olyan ez, mint egy jó állásra való jelentkezés - valahol meg kell húzni a követelményeket, aztán majd a próbaidő eldönt, hogy maradhat-e az illető, vagy sem?
Aki meg valamiben annyira jó, hogy messze földről híres, azt úgyis beveszik, a stat nem is számít - újabb példa; anno, az én időmben, aki az általános 8-ban megrendezett országos matekversenyen bekerült a legjobb 10-be, az automatikusan felvételt nyert az olyan gimikbe, mint pl. Berzsenyi, vagy a Fazekas, felvételiznie sem kellett.
-
h1mpi
félisten
A Client patch file-al mit kell csinálni, ha letöltöttem, mert nincs indítható kiterjesztése?!
-
dfsz34
őstag
válasz ddt500hu #69401 üzenetére
Például azért, mert aki jól tud menni egy könnyű tankkal, az nagyon valószínűen nagyságrenddel jobb játékos, mint aki csak a nehezet meg a TD-t ismeri, artyt meg sem említeném egy napon. Még egy jó medes lehet közel ehhez, de a könnyű tank a játék csúcsa, már ami az ismerteket, taktikát, tudást stb feltételez.
Bár mondjuk, aki jól megy könnyű tankkal, annak nem probléma a wn8. Azt mondjuk megértem, hogy cw-re nem lehet vinni mondjuk egy t71-t vagy amx1390-t, de helyette ott a batmobil, nagyon hasonló feladatkörben.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
És egy klán mire megy egy olyan emberrel aki light tankkal megy állandóan?
Normál clan war-on nem láttam még 13 90-et vagy Chaffe-t esetleg vk 28-at. Csak T10-es heavy, med, td, arty játszik. Egy klánba olyan ember kell aki ezekkel jól és sokat megy ééééss.. sokat sebez.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKWB CPU és GPU vízhűtés
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest