-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz Kean_Sorbo #71689 üzenetére
Köszi!
Ezt a belenagyítást én is észrevettem, meg is lepődtem rajta, magamon nem vettem észre játék közben. :-D A BDR-nél elég látványosan kivártam, hogy pont a hátsójába lőjek.
Majd megpróbálok figyelni erre, csak korábban túl sokat puffogtattam mellé a türelmetlenségem és pattogtam a figyelmetlenségem miatt.
(Egyelőre nem tervezek feljebb lépni, a KV1 már elit pár napja, de nem vettem meg még utána semmit. Egyelőre felhozom fullosra a két 5-ös TD-met, meg a KV1S-be is tolok néhányat, KV85-re gyúrok (ide megy majd a KV1 legénysége). Ja meg persze a T-34-85 med, ami már hatos, de nem hagytam ki a 30%-os akciot, 600e-ért ajándék volt. :-)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
scyllarus
veterán
Minek szenvednél a Löwével, ha ott a JagdTiger 8.8 erre a célra?
(Félreértés ne essék, nem a Löwe maga a szenvedés, csak TD legénységképzésre az)
Mivel nincs nekem, nem tudom a legénység megoszlását, 1 az 1-ben mibe stimmel (gondolok itt az 5-6 fő, 2 töltő/2 rádiós verziókra)[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Diarmand
senior tag
A tegnapi nap annyira kivett, hogy nem bírtam aludni és így mentem pár meccset éjjel a tájppal, köztük egy második ilyet
Ahol kellett oda szórtam az aranyat (jagde100), de összességében egy kis plusszal jöttem ki. Egyre jobb haverok vagyunk ám
(#71596) Angel1981
Így viszont sokkal jobb lesz, mint amilyen most. Igaz, kaphatna annyi hp-t, mint az AT7, mert az ágyúja még úgy is gyengébb lenne, de legalább nem megy majd kilencesbe 170 pennel, ahol pl egy SP-nek helyt kell tudnia állni ugyanekkora átütéssel. Jó változtatás ez.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Karácsonykor tuti lesz de van egy örökös szabály:
II-V 50% kedvezmény
VI-VII 30% k
VIII 15% k
Ennél se kevesebb se több a prémtank akció. Legalább is tavaly karácsonykor és az év során elszórva is ez érvényesült.Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
h1mpi
félisten
Szerintetek lesz valaha nagyobb akció a T8-as prémium tankokra?
A T34 érdekelne és a Jagdpanther pak 8.8.
Egy 50% jó lenne. Az a vicc tudnék venni másik fiókot, ahol ezek megvannak, de az a bajom, hogy a kettőt nem tudnám vinni....Fully electric lifestyle!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz galervin93 #71688 üzenetére
Hú, ez fájdalmas volt. A végén az a csúcssebesség.
Egyébként gratulálok.Nem kötekedésből, de szerintem túlságosan benagyítasz közelharcban, egy gyorsabb tankot nehéz így követni. Később szerintem gondok lesznek ebből (nem fogod átlátni az adott szituációt).
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
galervin93
addikt
Bohózatba illő csatám KV1-gyel:
Az eleje nem túl izgalmas, kellett pár mellélövés, míg rájöttem, hogy érdemes volna megvárni a beszűkülést. :-))) Aztán 12 percnél kezdődik a vicces rész. A tolatásnál gondoltam bemegyek én is a bázisra, aztán inkább elindultam megkeresni a nehéz tüzéreket. Közben fél szemmel már láttam, hogy a másik oldalon szétkaptak minket, sőt már a bázison át feém jönnek, ezért indultam vissza. Na onnantól jött az epik rész, fullról lelőttek 10 hp-ra, és még maradt két tankjuk. Szegény DW lehetett volna okosabb is, nem tudom mit csinált. A kis 3-as a végén meg egyértelmű volt.
Ez az első ászom, a legtöbb killem is csak 6 volt eddig. (Mondjuk az össz sebzés meg annyira nem lett magas, sokat "loptam".)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
tigerk
tag
válasz PR0JECTNR56 #71686 üzenetére
Szerinted miért osztogatják ennyire a prémium tankokat?Egyszerűen csak húzzák az időt és ülnek a babérjaikon meg a külsős modellező csapatokat hibáztatják....Nem véletlen szerintem hogy nem xp farmolós küldit kaptunk hanem ilyen szar naponta 1x-set.
-
PR0JECTNR56
addikt
"- Storm is now aware of the “ghost shell” bug in 9.4 (shells are flying through tanks)"
A következő javítás meglehetősen szerény újdonságtartalma ellenére is ragyogó lesz.
Nincsenek új HD modellek? A Havok-ot az életbe sem élesítjük a játékban? A többmagos támogatás ítéletnapjára lesz kész? Sebaj srácok, visszahozzuk a szellemlövedékeket! -
vhw
addikt
válasz Bingisz #71682 üzenetére
300 csata?
Na de mennyi idő alatt?
Mennyi fake landing csatát lehet lenyomni... csak ismerősök/klánok - 10-20 fős 2-3-4...x-dik fiókos kamu klánok - kellenek, meg valami jelentéktelen landing.F@szság? Igen... de ha neki erre keményedik... Látszik az egész fiókon, hogy erre van csinálva.
Mégiscsak "valószerűbb", mint hogy feltöri ezért a játékszervereket.(A company csaták még mindig a sima random statba számítanak?)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Bingisz
addikt
válasz rlazol #71671 üzenetére
Például, hogy A44-el nem lehet 9800-at sebezni egy körben. Ráadásul minden körét megnyerte vele, és még sincs vele tankásza.
Érdemes megnézni az adatait a tankokkal, a rekordja AFK pantherral van 10k+ sebzéssel.
Az az érdekes, hogy hogyan csal. Ezt nem tudom elképzelni. Nem hiszem, hogy a csatákban csalna, mert olyan statisztikákat csinál amit még csalással se lehet szvsz.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jr1994
addikt
válasz ddt500hu #71667 üzenetére
Eddig is hülyeségnek tartottam az xvm esélylatolgató százalékát, de ha ez igaz, tényleg felesleges. Egyszerűen ránézek a színekre, ha nincs nagy különbség úgyis az rng meg a játékosok tényleges teljesítménye, akár lelkiállapota dönti el a csatát. Hogy lehet a %-ot kikapcsolni? (Jacktor packom van)
A HP kijelzés nagyon hasznos, sokat segít pl 8-8 állásnál ha látod hogy a csapatok hp-ja kinek a javára pl 10000-6000, lehet látni hogy hamar vége lesz már.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Gergo_R6
csendes tag
Igen igazad van a szamitasban, de ha jol tudom 2fele keppen is lehet szamoltatni wn8 es csata alapjan is. Az esely szamitas egyebkent az esetek 90% bejon. A tankokat is nezni kell, pl 1 spotter magas wn8al siman lehozza a csatat, ugyanez igaz artyra is szerintem, inkabb legyen a csapatomban egy kek vagy lila tier8 papir spotter mint 1 zold e100. Az uj modoknak koszonhetoen megfigyelheto az is hogy pl mennyi a HP elteres a 2 csapat kozott, eleg kiabrandito tud lenni, hogy a csapatodnak 2000el tobb HP-t kell lelőni a győzelemhez.
-
Bad Pritt
félisten
Csak szerintem jobb a maga szintjén a 13 75 mint a 13 90? Nagyon nagy csalódás eddig, nem megbízható ez az ágyú és irdatlan sokáig tölt. Azon filózok, hogy visszaveszem inkább az előzőt, azt élveztem a végére.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mtade
aktív tag
Nekem csak a meccs végén látszik az esély. Az pont elég. Talán még az sem kellene. A jó statos játékos egy külön kaszt, egy top tier lilába tegnap majdnem belevertem egyet, bázistól 2 méterre beállt kempingezni, amíg a támadóéket szétszedték...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
ddt500hu
veterán
Tök egyszerű. Azt kell nézni, hogy a top tieres tankokban kik ülnek mert az xvm nem törődik vele. Ő csak összeadja a wn8-at. Már ahogy én megfigyeltem de lehet, hogy tévedek.
Egyszerű példa.
T8-as csatában nekünk van 3db 1800wn8-as Is3, 1 1400 wn8-as 50 100. Az ellenfélnél van egy 3000wn8-as M6, 3 2500wn8-as KV85 és az xvm szerinte nekik van esélyük nyerni, holott a két tier különbség miatt egyszerűen nem tudnak mit kezdeni az elvileg gyengébb játékosokkal.
Szóval hiába ír 57%-ot az xvm ha az egy lila T37 miatt van és felül meg ott a full tomato 3db E100 az ellenségén meg 3 zöld E100 van.(71657) sebijani1982
A 268-nak nem az átütését nerfelték mert az a nerf előtt is 303 volt hanem a sebzését vették le 850-ről 750-re amit ráadásul alig ad be. Sokkal gyakoribb, hogy 600-at lő. Az utolsó csatámban első lövés 588, második 587!!!
A Waffen E100-nak már nincs 6 lőszere csak 5.
268 valóban sokkal rosszabb lett (pláne, hogy 300k XP kell hozzá) de fürge és jó a camója és pontos az ágyúja. JPZE100-é is pontatlanabb a 183-é meg pláne.[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Még nem töltöttem fel soha replay-t, de egyszer ezt is ki akartam próbálni.
Egy laza csatát mentem az IS6-al, 4 kill meg egy tank mester. Akit érdekel: [link]
PC-STYLE.hu
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz fradi81 #71660 üzenetére
jaja, csak skill kell hozzá, egyszer nekem is megvolt. Full szétterült célzókörrel odatettem, ahova gondoltam, hogy érkezni fog és kicsit imádkoztam, bejött (:
Meg amikor már eltűnik és vakon utána lősz artyval erre a narancssárga felirat megjelenik
Az új barátom a kv-2; nem lehet megunni ezt az ágyút!
-
Angel1981
veterán
válasz Zeratul #71559 üzenetére
Teljesen egyetértek!
Úgy csináltam vele 7 killes tankászt, hogy HP-t nem is vesztettem - Ensk, T8.
De volt olyan is, hogy első spot után 2,5 másodpercig éltem - szó szerint.Valóban nagyon térkép, és MM függő, ebből adódóan frusztráló is vele a játék - és eléggé gyengén is teljesít, a statisztikák alapján.
-
v!ct0y
veterán
Na ma csak 14 tetves csata kellett az 5 győzelemhez. Ja és az arty full hpról kiszed úgy, hogy a dombról jövök le 60 al. Nemérdekes. Ez mind mind teljesen véletlen.
-
benvolio
őstag
válasz sebijani1982 #71657 üzenetére
A T30-ast én is kinéztem magamnak, egyelőre a T25/2-nél tartok, csak nálam a WOT malmai lassan őrlik az ezüstöt. Ami nálam eddig elérte az örök garázst azaz E75 és IS3, ezek az akciókban szerzett aranyból megkapták az állandó álcafestést is.
-
sebijani1982
senior tag
válasz xAttilax #71653 üzenetére
Benvollo
DETTÓ!ISU-val távolról kellene németesen sniperkedni, de ahhoz pontatlan. Viszont az Obj. 704-el lehet "arctámadózni" is. Sniperkedni továbbra is borzasztó, cserébe a célpontok nagyobbak. :-)
268-at pár patch-csel korábban nerfelték: leginkább az atütését . X-es TD-k között vannak sokkal nagyobb alfa sebzéssel rendelkező alternatívák. (Jgdpz. E100, FV215b 183, vagy a 6 töltény miatt a Waffen E100-as.)
Haver a T30-at és a T95-öt dícséri nagyon! (T95viszont atom lassú, ezért arty mágnes)
Ma jött ki a 9.4 teszt szerver. Ott ki tudod próbálni mindet. Nem kavar be a normál fiókodba.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
benvolio
őstag
válasz xAttilax #71653 üzenetére
Na akkor nem tudom mi lesz, majd elválik nekem melyik tetszik, ez az ISU úgyis hosszú távú lesz nálam egyelőre, mert free gamer-ként nekem nyögve nyelős a haladás és nincs kópé se az újabbakra, más ágon is haladni kell. Próbálom megtalálni az adott ágak nekem tetsző darabjait, nem célom a X-es tier egyébként.
-
fradi81
veterán
Melyik is az a weboldal ahol a tankokonn gyakran használt skilleket lehet megnézni?
moto g72, Ninebot d28e
-
xAttilax
őstag
-
zozyk
addikt
válasz Oxy.kiraly #71650 üzenetére
Ha 9-nél csinálom a képet,ugyanez lett volna...
-
zozyk
addikt
Ki mikor szokta abbahagyni?
-
Enzolord
addikt
válasz benvolio #71646 üzenetére
Alap toronnyal 1650, fejlesztettel 1750..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
benvolio
őstag
Nekem nincs arty-m, amik engem sokszor "one shot"-oltak az enemy-től, de most én is átéreztem azt az érzést! [link]
Egyébként azt nem értem, hogy 1750-et lőttem bele lőszerrekesz felrobbantásával, de a "tech tree" szerint 1650 a hp-je.
Ezt az ágat szerintem végig viszem, brutális ez az ágyú, tényleg mosolyt fakaszt.szerk#71645) LobiDrg: Köszi! Nekem a 7790 1GB-ot tele írja és nincs is max-on, de így tudom, hogy a következő kártya 2 vagy 3GB-os lesz az biztos. Mikor vettem azt mondták elég az 1giga ehhez a kártyához, de sajnos nem.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz FoBCRaistlin #71642 üzenetére
Igazán nincs mit. A proci szerintem elég lesz neki, főleg ezen az órajelen.
Esetleg, ha kicsit előre akarsz gondolkodni, akkor a HD7770 szintnél vehetsz egy kicsit erősebb VGA-t is, ki tudja mit hoz a jövő. -
benvolio
őstag
Ha már grafikáról esett szó, megtudná valaki nézni /akinek 2-3GB-os kártyája van/ a GPU-Z programmal, hogy mennyi a max dedikált memória használata a játéknak full hd felbontásnál /max. grafikai beállításokkal/?!
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz PR0JECTNR56 #71618 üzenetére
Ez a megoldás jónak hangzik. Thx!
Az e8400 sztem egy 4ghz-re lenne rántva, szóval kellemesen elrohangálhat vele.Próbáltam e6500-al meg HD4870-el, egész szép volt. Csak a kari nemrég lehalt.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
törölt tag
Pár napja volt egy 89%-os 5-ös szintű csatám Sand river védelemben.
Az igaz hogy mindenki zöld volt a csapatban, de 1000 csata alatt voltak.
Az ellen full tomato, de mindenki 10000 csata fölött.
A rutin lenyomta a statot, és 15:3 lett a vége.
5-6 perc alatt győztek a támadók.
Ennyire lehet bízni az xvmben. -
LobiDrg
aktív tag
Egész korrekt napot zártam magamhoz képest és többnyire normális csapattársakat is kaptam Mikor az első csatára összehoztam a Pantherrel a Radley Walterst akkor már tudtam hogy nálam van a szerencse.Az IS3-ból mondjuk jóval többet is ki lehetett volna hozni a T-25-el meg még barátkozok Nem szokásom ilyen képeket berakni de most nagyon feldobott ez a délelőtt úgyhogy engedjétek meg
-
jimmy74
őstag
válasz PR0JECTNR56 #71618 üzenetére
Sajna nekem is ez a baj....6 magos amd phenom, 4 gb ramddr5;hd7770 a monitor csak hd(nem full)és full grafikán beszaggat.amugy közepesen is csak 30-70 közt van, rosszabb ennél meg a fehér havas pályákon van.
Mivel a lapom amd-s nincs valami jó erős egyszàlonfutó mag az amd-től amivel a grafika fullon mehetne?!WoT:jimmbo
-
04ahgy
nagyúr
A WG-nek nincs köze az XVM-hez és az esélylatolgatásához. Az egy 3rd party dolog. Ha máshogy állítod be, más %-ot kapsz.
A WG-nek nincs köze a performance, efficiency, WN4-6-7-8 ratingekhez sem. Nem fog ezekre építeni, sokszor le lett már írva.
Ha zavar, kapcsold ki a % kijelzést, vagy teljesen az XVM-et.
Amúgy meg semmit nem jelent, a múltkor beírta valaki, hogy get rid of them, 72%, és akkora 15-3-as bukó lett, mint a ház!
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
h1mpi
félisten
ha megvan a lánc, akkor érdemes fent hagyni a megerősített rugókat?
Szerk: Sherman Jumbo esetében
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
sebijani1982
senior tag
-
superfly2
tag
Értem, köszi a válaszokat!
-
KaLeun
senior tag
Nem játszottam vagy egy hónapig és most visszakapcsoltam, de egyáltalán nem éri meg azért, hogy talán ezer csatánként egyszer olvashatok valami elmés szösszenetet. Ellenben szinte minden csatában megy a céltalan farok méregetés, oda-vissza ugatás és a bűnbak keresés.
Csata elején megszakadt a netem, mire visszaérek már nekem ugat egy 2k wn8-as IS-6 az ellenféltől. A nagy übermensch a redditből, a tuti wr-jével, full golddal, döntő többségben szakaszban, WN8 húzó gépekkel és a "noob"+"cry"+"kid" hármasban kimerülő szókincsével van annyira felsőbbrendű, hogy egyedül betaktikázza magát 4 t8-as med közé és ezután arra veri magát, hogy az AFK artymat kilőtte kemény 3 lövésből.
Cila
-
válasz superfly2 #71621 üzenetére
Nem sebzésre adják, hanem xp-re. Link 1235 A legalacsonyabb amire adták, de ez folyton változik.
(#71624) jagada Nem bízok 100%-ra a statokban. Az említett béna húzást ugyanúgy elkövetheti egy statpadder lila és egy mindig felderítővel és gyenge géppel játszó piros.
[ Szerkesztve ]
-
jagada
addikt
válasz Arpee78 #71620 üzenetére
Nem kell 100%-ban bízni a statokban, tegnap is nyertünk full tomato bandával 34% nyerési esély mellett, és csak én voltam egyedül citromsárga a csapatban, ami azért elég gáz az ellenfél szempontjából, mivel ott voltak sárgák, zöldek, sőt lilák is!
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
bigobert
tag
válasz FoBCRaistlin #71612 üzenetére
Szia!
Én HD 7770-en játszottam sokáig, és fullHD felbontás mellett, közepes, néhol magas grafon bőven játszható volt. legalábbis 2-3 patch-el ezelőtt. Aztán recegni kezdett a ventije, így levettem olyan minőségre, hogy ne pörögjön 55% fölé. Akkor AMD-s procim volt, így az erősen korlátozta a teljesítményt.
(Visszaküldtem a kártyát gariba, most jött meg nemrég, szóval eladó Bár még várom hozzá a munkalapot, hogy egyáltalán cserélték vagy javították, mert ugye telefonba csak annyit mondanak, hogy a márkaszervizbe küldték, és azt ők tudják. Magyarország...)
(#71625) vhw: Gigabyte, HD7770 OC Rev 2
[ Szerkesztve ]
-
superfly2
tag
Nem tudja valaki hogy a Centurion I-re kb mennyi sebzéstől ad tank ászt? Most mentem egy meccset, mindkét oldalon 4-4 T9-es tank volt, sebeztem 3680-at(ami a legtöbb volt) és spotoltam 1379-et és kaptam rá egy sz.ros 2. osztályt
-
válasz sebijani1982 #71594 üzenetére
Mostanában Random módban 10 csatából legalább 6-7-ben a csapat egy oldalazik. Teljesen mindegy melyik Tier. Természetesen emiatt "bukovári" a csata
Önmagában az egyoldalazás nem feltétlenül rossz vagy jó. Ahol nincs elég fedezék és hely ott lesz gond, mert nem tud érvényesülni a létszámtöbblet. Nem várható az a rush szerű nyomulás mint a szervezett csapatokban, ezért randomban sokkal jobban építenek a fedezékből csiki-csukizásra. Ahol 1-2 jármű fér el ott ennyi fog harcolni ugyanennyi ellenféllel szemben, miközben a tömeg ott bámészkodik mögöttük.
A másik lehetséges probléma, ha a lemmingek könnyen oldalba támadhatók, például a pálya közepéről lövik őket, nyilván szét kellett volna szóródni legalább a pálya közepéig. A harmadik bajság amikor túl kevesen védik a másik oldalt. Ja és a negyedik ok a lemmingek vereségéhez, az 1-2 noob aki az üres oldalon akar nyomulni.Szerintem öt dolgot lehet tenni lemminggezés esetén:
-Beállunk védekezni az üres oldalon és távolról támogatjuk a lemmingeket ha lehet. Ezt akkor ha: Túl kevesen maradtak védeni. A járművünk valami defenzív/support cucc, pl T28, T95, Sturer Emil. A védekező csapatban valami hiányzik, pl csak papírpáncélos TD maradt, akkor jó ha van előtte egy scout vagy egy golyófogó heavy. A védők érdeke, hogy minél később és jobb helyen fogadják a támadóikat és minél tovább tudjanak támogatni.
-Elindulunk a frontvonalra és a lemmingek élén vezetjük a rohamot. Például assault heavy-vel top tierként(szerintem a csata kezdetén a lista tetején lévőknek kellene az élen haladni) vagy egy jó aktív scouttal.
-Ha a lemming sereg oldalról nyitott, akkor célszerű arrafelé helyezkedni.
-Ha pedig sem a frontvonalon, sem a védekező oldalon, sem a front oldalán nem tudnánk hasznosulni, akkor várjunk valahol a lemmingek és a védők között.
-Mindig van 1-2 noob aki elrohan az üres oldalra, ált piros, sárga vagy zöld stattal. A sárgák és zöldek még megírják a szokásos "noob lemmings" szövegüket és aztán halnak meg haszontalanul. Ezeket lehet követni ha elég gyors tankkal vagy, a noob jó lesz spotternek és golyófogónak. Majd ha megpusztult visszatérsz az előbbi megoldások valamelyikéhez.Szerk: HOW TO HANDLE LEMMING TRAINS Nem olvastam el, nem tudom egyezik e az én véleményemmel.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
1400 felfogott dmg a Jumboval Kicsit olyan, mint amikor a T29-est lövöm csak most én vagyok jó oldalon
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz FoBCRaistlin #71612 üzenetére
HD7770 1Gb és ami attól jobb Nvidia fronton is nézelődhetsz. A konfigodat és az 1080p-s felbontást alapul véve ez már elbírja a játékot, akár néhány moddal is társítva, közepestől jobb grafikai beállításokkal. Amit érdemes tudni, hogy a WoT nem támogatja a többmagos processzorokat, tehát egy szálon kell a lehető legmagasabb órajelnek lennie, de ez az E8400-el megoldottnak tekinthető.
-
h1mpi
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz dfsz34 #71604 üzenetére
A bulldog a legnagyobb fun tank, még így is, hogy nincsen kamo meg látótáv növelő skill a legénységen csak hatodik érzék. Mikor lakeville-n még el sem kezdődött a csata és burst sebzéssel leszedek 1200 hp-t egy bamba T34-ről
A mai nap túl jól kezdődött, félek a folytatástól...
Тank Wins Átl.Sebzés WN8
M41 Bulldog 1/1 2682 4962 (100)
E 25 1/1 2766 7131 (100) -
h1mpi
félisten
Megfigyeltem, ha kifejlesztek egy magyobb tieres tankot onnantól az alacsonyabbal nem megy a játék. Pl. mióta megvan a JagdPanther II az I-el nem tudok játszani...
Amúgy szerintetek felszerelésből mit tegyek a JagdPantherekre? Most csigaszem, háló és venti van.
A Sherman Jumbon hagyom az alap tornyot, mert csak a lövések számában van difi és egy kicsit a pontosságban. De az nem kárpótolja a torony erejét
[ Szerkesztve ]
-
-
fradi81
veterán
válasz FoBCRaistlin #71606 üzenetére
Minimum grafikára? Arra jó a 7000 körüli használt vga.
moto g72, Ninebot d28e
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz PR0JECTNR56 #71607 üzenetére
2 opció lenne.
1680*1050 20" vagy TV-n Full HD 42"Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
szbalogh
addikt
-
jimmy74
őstag
válasz sebijani1982 #71594 üzenetére
Azért az nem biztos hogy lemmingek ha egy oldalra mennek.Kis map-on ez jó megoldás is lehet ha nem idióták a társak mert ha cw-nek akkor tudják hogy megnyomjàk elöl aztán vissza helpet lőni.Menj a többséggel hobban jársz ne légy mártir mert nem lesz se sebzéset se xp se credit amúgy meg sokszor van igy nálam is de nekem valahogy sikerül ezt forditani mert látjàk hogy meglehet nyerni és más is visszajön.Egy biztos:arrol leszoktam hogy induláskor rögtön megyek a vélt nyerő helyre majd percek múlva kiszednek!
[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz FoBCRaistlin #71606 üzenetére
Még érdemes lenne leírnod, hogy milyen felbontáson játszanál.
-
FoBCRaistlin
őstag
Aloha!
Technikai kérdés:
Milyen VGA ajánlott egy E8400 proci illetve 6gb ram mellé, ha csak a WOT teljesítmény a szempont?Thx!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
dfsz34
őstag
Én a bulldogra raktam átmenetileg, hatodik érzéket felraktam rá, az a legfontosabb amúgy is. Majd később mennek a T29-be, ezért nem választottam más (nehéz tankra más skill sor kell) de még sok van hátra, mire kifejlesztem, én az említett jumbo-val húzom.
A bulldog per pillanat szerintem a legnagyobb fun tank játékban.
A te témád, pont volt szó erről nemrég, hogy el kell döntsed a jumbo-val, hogy rárakod-e a top tornyot, mert az jóval gyengébben páncélozott, cserébe jobb ágyút lehet rárakni, látótáv, töltésidő, célzásidő, pontosság stb.
A stock toronnyal viszont jól lehet hull down-ba menni meg közelharcra, nehéz belőni a testét is meg a tornyot is, ha a stock van rajta.
Érdemes mindig forgatni, az eleje forgatva, de bedöntve is nagyon jól pattint. A kis sz.rok csak úgy pattognak róla mindenfele. Nekem az ágyúk nem tetszenek egyedül, kicsit kevésnek érzem, olyan, mintha szúnyog csipkedne, olyan érzés.
-
sebijani1982
senior tag
Mert tankfüggő az MM és nem játékosfüggő!
Egyébként a legjobb érzés a 20-40 %-os csatákat megnyerni..."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
h1mpi
félisten
27%-os roundot, hogy tud össze rakni az MM? Ezt kéne fejlesztenie a sok okosnak ott a WG-nél, nem a baromságaikkal lennének elfoglalva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Óra topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest