-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz mtade #138171 üzenetére
Én nem értem, miért lenne a WG-nek érdeke, hogy Te gold lőszerrel lövöldözz. Ha még mindig csak aranyért lehetne venni akkor azt mondom oké, de mióta kreditért is lehet, és az emberek 99,5 %-a kreditért veszi nem értem miért lenne ez érdekében bárkinek hogy only goldot használj. A wg nem lát ebből egy petákot se
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz mtade #103042 üzenetére
A jobb oldali wn8 számlálót a következőképpen tudod áthelyezni:
res_mods\0.9.10\scripts\client\mods\MultiHitLog\ könyvtárban kiválasztod azt a .json filet, amit használsz (kép alapján a Dmg-WN8-Eff.json fájlra tippelek), ebben a WindowKeyList részben az x és y kulcsokba tudod írni a felirat pixel koordinátáit. Ha csak lejjebb akarod tenni akkor az y-t növeld meg 10-15 pixellel. A pontos pozíciót egy képernyőmentést betöltve egy képszerkesztőbe (pl. windowsos paint) viszonylag könnyen megnézheted.ui.: Aslain csomagban nekem az x-et kell állítanom, mert lemaradt az elejéről egy 1-es és így full hd felbontáson is belelóg a tankokba. A tegnapi Aslaint még nem telepítettem, abban lehet hogy javítva van.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
mcwolf79
veterán
Azért is írtam, hogy nem megváltó, mert az is tud pattanni. Nem hozza magával, hogy a player minden lövése találni és sebezni fog.
Dani:
Jgpze100-ban azért sem szerencsés a prémammo, mert HEAT, tehát a lánctalp hajlamos elnyelni. És akkor jön a , hogy a BC-et nem sebezte a találat (saját tapasztalat -> mármint én voltam a BC-ben).[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
h1mpi
félisten
De csak már kész vagyok attól, hogy 5 ágat viszek egyszerre a küldetés miatt. Elkezdtem a KV1-KV2 ágat a T7-es orosz arty miatt, erre megcsináltam a 105 le-vel a küldit
T34-85 megy a T-54-ért
T32 megy az E5-ért
Tigris II az E75 E-100-ért
KV4 az STI-ért (ez a legreménytelenebb )
VK28.01 azért, hogy a missziót meg tudjam csinálni valamelyik görccsel[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
tick
aktív tag
Sajnos igazad van. A sebesség, mozgékonyság nem is érdekelne... viszont ez a kulcslyuk résnyi horizontális látószög (oldalra) kiborít. Arról nem is beszélve hogy szinte képtelen vízszintesnél feljebb fordítani az ágyúját. Lehetetlen átlőni a pályán, de még egy kis részét is.... Alapból béna vagyok artyval, de ember legyen a talpán aki ezzel ölni tud.
Everything that has a beginning... has an end
-
csaba17
senior tag
fontosabb mint a te hozzászólásvadász beírásod...
csak ilyenkor ha másnak is gondja van akkor lehet vki tudja melyik mod csinálja....
szerk: vagy tényleg ez van az update-ban?
akkor sorry.szerk2: melyik mod szokott ilyen kérjük frissítsd a kliensed hibát dobni?
mintha mindig az a mod lenne a hibás, talán[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
Persze, de az XP-t win esetén adja lehetek én minden körben lila WN8.... Ez is egy f@szság...
Legalább a vesztes oldalon az első 3 kapná meg a rendes XP-t... Meg engem a win arány jobban érdekel, mint a WN8, az jön magától, ha jól játszol...Most is T20-al sebeztem 2000-et, második legtöbb xp a csapatban és 300 kredit... Tudnék mit átalakítani ezen ...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez kész!!! A Jpanthert szeretném 5X-ni. 3. lila WN8-as kör 15 frag és LOST.... 36%-nál még nem volt magasabb az esélyünk... Ezen kellene csiszolni, hogy tiszta narancs a két csapat, annyi különbséggel, hogy nálunk 3 piros van még, a másikaknál 3 zöld... Ez nem igazságtalan, akkor mi????
Én egyet értek veled jano, szerintem is inkorrekt az egész rendszer, ahogy felépíti a csatákat. Ezen az algoritmuson kellene változtatni nem a TD-ket nerfelni. Ha a TD-ket nerfelik, akkoir a büdös artykat meg ki kéne venni a játékból...
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Majdnem
(#72595) Akcok94: Wotstats.org
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Drenadar
veterán
ööö... mi biztos egy játékkal játszunk? Vagy csak noob az aki nem tudja hogy szerinted mely tankok ezek? Jó az utolsó oké, bár az is lehet ennyi erővel bármelyik francia tank...
szal sok sikert a duplázgatáshoz...
A másik meg... tudod ... itt a topicban mindig azt mondjuk: amiről nincs replay, az meg sem történt...
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi0703
addikt
Ja, mondjuk én sem mentem a kicsit több mint 2 év alatt 8100-200-nál több csatát.
(#68204) Zsolt_72: Vannak tankok amelyeknek kvázi nálam is örök helyük van, de én könnyen rájuk tudok unni. Elég ha szar napom van és nem hozom velük, mondjuk 3-4 körön keresztül az átlagsebzésemet.
Mondjuk mostanában már úgy az egész játékra kezdek ráunni.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Csak 2.??
Amúgy köszi. Nem is tudtam, hogy lehet ilyet is nézni, asszem valami 3900-at sikerült nap végére összehozni, 3001D meg T-34/85, plusz pár dupla még. Ma szar volt, 400-as ping (ahogy Chris is említette), seggbelőnek a csapattársak, stb, gyász ez a játék néha.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Enzolord
addikt
Plusz tesztszerón mindenki aranyat lő, arany felszereléssel, mivel ugye arany meg kavics annyi, mint sz#ron a légy, ennél azért jobb lesz a helyzet normál szerón..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Tesztszerver lényege a próbálgatás.
Ha olyanokkal futsz össze a csatában, akiknek több száz csatájuk van azzal a tankkal amivel épp játszanak, azok ritkán hullanak el olyan gyorsan.
A többség már kitapasztalta a tankja erősségét és gyengéit, ezért igyekszik aszerint helyezkedni. -
Teasüti
nagyúr
Ha nem kínlódik, fixen kreditet veszít. Nem is értem. Vagy megy rögtön másik csatába, az aktuális tankja meg letojva?
Ha csak a gépe gyenge, akkor a meccs végére már illene megindulnia.
Az is milyen már, hogy rábök a csatára, majd fél perc múlva jön rá minden tizedik emberre az AFK.
Ha meg bomlasztja a csapatot, azzal ő sem jár jól, szóval megint nem.
Telefonhívást én nem veszek fel, max ha már vártam. Majd visszahívom utána.
Váratlan WC fél perc alatt? Na ne már...
Nincs kedve a csatához? Miért indította el?
Kapcsolódási hiba? Azért néhány perccel később már újraindul a net is meg a játék is. Csatába tölt be belépést követően.
A bot viszont ismeretlen számomra. Ilyen is van? (Nem is értem miért vagyok meglepve, elvégre pont ilyen választ vártam.)
És annyit tudnak a botok, h megvárják, amíg kilövik őket? -
törölt tag
Úgy az igazi.
Az agyhalott kamikázékat tartom a legfeleslegesebbnek, bár mostanában inkább az arty mellett dekkloás a divat.
Az ominózus esetem prohorovkán volt.
A csata kb 5.-6. perce ment már, amikor eldurrant az agyam.
Ami a poén, a teljes csapat rajtuk szórakozott, és többen jelezték hogy reportolják őket.Normál esetben csak megbökdösöm 4-5 felszólítás után, majd leláncolom a barmot.
Erre általában elkezd szétlőni, de a harmadik találata után bannolja a rendszer,
Tegnap fordult elő először hogy bekéküktem a garázsban kb. 3 óra hosszára az eset miatt.[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Én is arty-ztam egy rövid ideig tudom hogy nekik sem jön össze mindig minden de az azért tényleg vicces mikor mondjuk egy 7-es csatában a lőhető 7-es és 5-ös tank közül az utóbbit szedik ki. Egyébként a vicc az hogy nem is scout tankkal szoktam lenni mikor ilyen van mert azt még emgérteném hogy rá hajtanak. Scouttal én is szeretek arty-t spottolni meg levadászni őket hisz részben ez is a feladatuk.
De mikor a totál használhatatlan Covennaterben engem lő ki először az ellen arty-ja az az már fura.Més que un club!
-
törölt tag
(#54966) HáGé: "Bemegy 7esbe?"
Igen, de szerintem jóval kedvezőbb a sorsolása, mint amit általában kapni szoktam. Ezzel a csaták felében top tier voltam, holott ez amúgy ritkán esik meg velem.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Én szeretek artyzni.
A SU-14-1 valami brutális szörnyeteg a 203mm-elI igaz pontatlan és 49s mire betölt,de ha betalál akkor ot az ellenek általában vége.
Ami nagyon jó az az USA M44. Töltés és célzás gyorsítóval igazi ász arty.
Amíg nem jön valami javítás a kidobálás és az állandó lagg miatt hanyagolom a játékot.
Élvezhetetlen és játszhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
milyen 375 gold?
Mindenkinek:
A legénység akkor is megkapja a tapasztalati pontot ha a tank megsemmisül a harc alatt?ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
jr1994
addikt
Én is a goldra hajtok, ha már megvan az a kis száguldó veszedelem hamarosan meg is lesz. Egyébként érdemes legalább így az akcióban megszerezni, feszültséget levezetni jó. Remélem aki savazza úgy teszi hogy kipróbálta legalább úgyis csak a funról szólnak a kis tierű prémek
Más: öcsém kitalálta hogy kell az ölj meg x db 2 szinttel magasabb tankot (valami ilyesmi) medál, olyan tankot keresett hozzá aminek jó nagy az átütése. Nos, így találtuk meg a pz II G nevezetű tier3-mas csodát. 95 átütés nem is hallottam róla ezen a fórumon pedig nagyon poén, már csak ezért is megéri kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Mister_X
nagyúr
Ennyiből eljuthatsz akár Bishopig is, az meg már elég élvezetes. Valentine ágon T3-ig vagy esetleg Sexton II-t kifarmolni hagyományos úton (nem tart sokáig és nem is vészes).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Djuree
félisten
itt hol tudom megnézni az előző napi statot?
Napfénysüti: ne hari h nem játszottunk tegnap, mindössze 3 csatát toltam, azt is 10 óra felé. fent vagyok szinte mindig mert mikor hazajövök munkából belépek, de nem ülök ott. odaülni csak este tudok már.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dreadloord
senior tag
Ha neki így nem tetszenek a találatok, azt ír be amit akar, ennek az a lényege, hogy egy 3 éves csecsemőnél legalább 1 fokkal igyekezzen nagyobb önállóságot produkálni, nem az, hogy most pont én mit írok be neki a google-be, legközelebb azt írom be, hogy google, hátha akkor rátalál XD...
-
-
Jo33by
tag
A Tigris 1 az egy jól játszható tank én vissza vettem. Hp-ja van bőven,sebessége átlagos de nem olyan lassú mint gondolni, sebez elég jól, átütése is rendben van. Egyik legélvezetesebb tank a játékban. Ráadásul mostanába sok kreditet termel. Majdnem olyan érzés mintha egy prém tank lenne. Jó helyekre sorozza be nem lehet rá panasz. Legénységhúzásra is jó. Nekem tetszik. Tiger P is megvan, az egy kicsit lassabb, de elől védettebb.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nyugi... az első 500 - 1000 csatám nekem is úgy telt, hogy rövid időn belül elhaláloztam. Többször gondoltam is, hogy törlöm a fenébe az egészet, mert így nagyon uncsi. Azóta is ha új tankkal vagyok az első 50 - 100 csata abból áll, hogy próbálom kitalálni, vajon honnan a fenéből lőttek ki. Van olyan, hogy ablak nélküli házon keresztül lepuffantanak. Lassan, rájön az ember, hogy sokszor el kell halálozni, hogy egyszer neked jöjjenek össze a dolgok.
-
Tenken
őstag
Engem is lőhetnek ki az első percben. Nem ezzel van a para. Nekem a növény az az, aki nekimegy a map szélének, mert fogalma nincs, hogy hol van. 8-as vagy akárhányas prémtankjai vannak alig 1000 csatával, vagy 40% körüli wr-el.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
bullseye
addikt
Azért ha ráérsz, akkor maradj bent a csatában és nézelődj. Megtanulhatod ki hova megy, és bejön-e a dolog. Ha felrakod az xvm-et, akkor különösen hasznos lehet egy-egy jobb képességű játékost megfigyelni, de a visszajátszásokból is sokat tanulhatsz, hiszen legtöbbször a nagy sikereket teszik fel
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Djuree
félisten
én azt mondom 80 csata után még felesleges kérdezni. majd rájössz sokmindenre magadtól. játssz, játssz és játssz. majd 4-500 csata után elkezdesz kérdezni, addig sokmindent megtanulsz magad. így csak összekeveredik benned minden, az a kevés is amit eddig tudsz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
csaabz
őstag
Mozgás közben felesleges lövöldözni, a találat valószínűsége azokkal az ágyúkkal kevesebb, mint 1%.
Az 53%-os legénység nem ér semmit.
Ismerkedj meg a pályákkal, tankokkal, csata közben nézd a térképet, próbált meg felmérni mi történik a pálya másik oldalán, esetleg tudsz-e ott segíteni.
Használd ki a fedezékeket, a bokrokat az elbújáshoz.https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest