Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Remus389 #15996 üzenetére
ez egyértelmű, na de egész nap ? és mindig így hogy 3x annyit sebzek mint bárki más a csapatomból és a fele elhull sebzés nélkül ? az a következő 12 tanból 7ről sikerült lejátszani a szorzót 4 és fél óra alatt ...
-
Quan-Chi
őstag
ááá képtelenség nyerni , 20bukás 7 győzelem a mai termés. és mind ilyen ...
-
Chris0321
veterán
válasz
yarsley #15987 üzenetére
Nekem van Ferdim, lassan ki lesz fejlesztve a JT. Volt már olyan, hogy IS3 akart megkerülni és nem jött össze neki én viszont szépen tudtam az oldalát lőni és sikerült is kilőni. JP2-őn nincs, csak ellenségként találkoztam vele de csak nagyon ritkán pattogott ha domb tetején állt és onnan lőtt. A Ferdivel ha jó szögben áll az ember azért sikerül pattintani. Mivel az ágyú ugyanaz abban nincs különbség de az biztos, hogy nem sajnálom, hogy a Ferdit vettem meg.
-
Bingisz
addikt
Amúgy az AMX 50-120-on a motor->lánc->löveg fejlesztési sorrend jó lesz?
Mert az 50-100 ágyúja annyira azért nem vészes, de a sebesség hiánya az zavaró. -
Bingisz
addikt
válasz
myckey #15971 üzenetére
A nagyobb lánc szerintem teljesen felesleges.
(#15941) LZs?!:
"- ahol az avg 240 dmg kevés, oda az avg 320 sem elég"- Az IS3-on kívül az összes többi tier 8 heavynek nagyjából ennyi az alpha sebzése, de a Caernavaron még ennyi se (a prémiumokat nem számítva).
"- sem a +dmg, sem a +pen nem kompenzál az alacsonyabb RoF és a magas shell cost okozta kényelmetlenségekéért"- Ugyan az mint az előbb. Az IS3-on és a Caernavaronon kívül minden tier 8 heavynek ennyi a töltényára.
"- de ami a legfontosabb: a hosszú 105-össel a WoT egyik legpofásabb tankja aránytalanná válik, ami esztétikailag előnytelenné teszi..." Hát ugye kinek mi, de szerintem a hosszú 105-el gyönyörűen néz ki.
A legénység szerintem jó, kb. én is így használtam.
Szerintem a legnagyobb ágyúval az igazi. -
Minimum egy hétig hanyagolom ezt a játékot.
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
Még, hogy a KV-val nem lehet killeket farmolni: (10kill):
Victory!
Battle: Fjords 2013. augusztus 6. 19:46:11
Vehicle: KV-1
Experience received: 1 513
Credits received: 33 030
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Pool's Medal, Pascucci's Medal, Steel Wall, Top Gun, Cool-HeadedNem is tudom mikor kaptam utoljára 5-nél több medált, most 6 is összejött
-
nyunyu
félisten
válasz
Axel007 #15968 üzenetére
Tervezem megvenni a következő 8-as TD-t, melyik a jobb szerintetek az AMX AC 48 vagy a Ferdinánd.
Ezen mi a kerdes?
Teljes erteku nemet TD jo pancelzattal, brutal agyuval, vs egy csigazabalo, ami a tetejen hordja a celtablat, de legalabb loni sem tud az atlagos tereptargyak mogul, vagy ha igen, akkor is kiszamithatatlan, hogy sebez-e?
Innen pl. nem lat ki az AC48, de rohogve ellovik a kupolajat.
Vagy Himmelsdorf bananban sem tud loni a keresztbe belogo dombok mogul, ahova a heavyk szoktak bujni.Szerencsere holnapi duplaval elit lesz, asz meg mar reg megvan, igy felszabadul egy garazshely.
Kerdes, hogy meg akarom-e venni a Focht, de komoly ketsegeim vannak afelol, hogy szeretek-e franciazni. -
L-e-f-i-e
senior tag
-
nyunyu
félisten
válasz
Djuree #15929 üzenetére
az egy nem jó TD, ahogy az 54-es sem.
Ennyire nem erdemes kinlodni a masodik szovjet TD aggal?
Mar a SU-100M1 is nyogvenyelos volt, de a SU-101 az egy rossz vicc, annyira nem tud semerre se loni.
Raadasul a loszere is durvan el van arazva, van pofajuk 1230 penzt kerni 217 pen+320 sebzesert.Tobbi nyolcas TD loszere ezres korul mozog, es van 248 pen+4-500 dmg-je.
-
mikron
tag
Közeljövőben kapunk ismét 3 új térképet " Arizona, Mexikó, Szavanna "
-
nyunyu
félisten
válasz
bullseye #15917 üzenetére
Az XVM csak a tankok és a játékosok statja alapján dolgozik, nem láthatja előre, hogy mikor jön a lemmindvonat.
Plane, hogy ugyanolyan sulyunak szamolja az osszes tankot a nyeresi eselynel, holott egy 2000 WN6-os Hellcat nem fogja tudni ellensulyozni a 400-500-as T34-et.
Ugyhogy erdemesebb meccs elott a pirosak/zoldek eloszlasat is nezni, nem csak az eselyt.
Na meg az kulon vicces, amikor az egyik oldalon harommal tobb top tank van, mint a masikon, ilyenkor mar a 2 zold vs 5 narancs felallas kimenetele sem josolhato elore, barmi lehet.
-
myckey
veterán
Tiger H-ra mit érdemes előbb feltenni?
Lánctalp vagy Top Motor?
(egyéb már fel van szerelve)Köszönöm.
-
Quan-Chi
őstag
ma valami akció van? hogy aki nem tud játszani és 0-át sebez illetve a leghamarabb hal meg az bónuszt kap ? mert kb ma minden meccsem úgy kezdődött hogy 3 perc után 7-8:0 -ra vezetett a másik csapat (onnan szép nyeri ugyebár) ...már rég nem számolom hanyadikat bukom ma
-
Axel007
tag
Sziasztok!!
Tegnap meglett az ISU-ra a BL-10-es löveg. A véleményem röviden: durrogtat rendesen, még a t10-eseket is, pláne szakaszban 2 ISU.
Az SU lövege után kész felüdülés, és a tp-k is könnyebben jönnek.Tervezem megvenni a következő 8-as TD-t, melyik a jobb szerintetek az AMX AC 48 vagy a Ferdinánd.
-
jimmy74
őstag
válasz
bullseye #15817 üzenetére
Hát nekem az 50 100 az istenkirály!
Van vagy 30-40 tankom abból 10-et biztos farmolok a következő gépre de az biztos hogy a vk 3601, pz4 az m4 és a T-150 mellett az 50 100-at favorizálom,ők a kedvencek.
Velük nem csak az első win-ig megyek hanem amig van kedvem mert élvezem velük a játékot.
Én most a kinai 8-as mednél sokaltam bemár a 7-es is egy fos volt de a6-ost azt szeretem-meg is tartottam
De a comettel meg csak vagy 20-at mentem mert nem igazán jött-jön be de lehet fullosan jó lesz de a cromvell sem fogott meg el is adtam a comet előtt. -
Cseri0058
őstag
tudtok linkelni olyan minimap modot ami csak a sonart teszi fel? nekem nem kell semmi más csak a sonar
-
CHaooSS
őstag
Kezd egész jó lenni már. remélem így is marad és egyre jobb lesz
Viszont Top Gun már 2 napja nm volt...
És az a Bronysite Rating az mi a tököm ?
-
dfsz34
őstag
válasz
forras2 #15947 üzenetére
"Most őszintén, a T32-nek mi értelme?
Ugyan az a löveg, mint a T29-en, ugyan az a motor, ugyan az a rádió."Az a löveg opcionálisan fejleszthető, nem kötelező és op vele a T29. Hogy miért csinálták így, passzolom.
De ugyanez a helyzet, mondjuk az isu-val, csak egy tier-el fejlebb, rá lehet rakni ugyanazt a löveget, mint az obj704-re, csak kicsit lassabban tölt.
-
Imilenni
addikt
#15883) Angel1981
-
janimilan
csendes tag
Végre 5 napi szivatás után kegyes volt hozzám a szerver:
-
Angel1981
veterán
-
balintka
addikt
Van olyan mod ami vmi diszkrét módon mutatná csata közben az általam bevitt összes sebzést?
Nem az aktuálisra, hanem a kumulált, addigi összest jó lenne, ha láthatnám.
Elég lenne, ha csak egy számot írna ki.
Jimbo-féle célkereszt modom van. -
Cseri0058
őstag
Segítséget kérnék!
Fel tettem a xvm-et. Elindítom az exe-t aztán a játékot és a csata betöltésénél kiírja a % esélyt aztán többet nem mutat ilyen statisztikát. Meg a játékosok statisztikáját sem mutatja. Minden más működik. -
myckey
veterán
válasz
Snakeiboy #15949 üzenetére
na és persze kisebb test
valamivel jobb mobilitásMcray
nekem tetszik fullosan az M103
csak a probléma az,hogy ugye mindenki a T-- gépeken "nőtt fel"
szokni kell a százhármast,mert más stílus
T32 löveggel meg kerülni,vagy nagyon kevés csatát menni,esetleg sok gód lőszert használni -
Mcray
senior tag
válasz
forras2 #15947 üzenetére
T32 vel már akkor 5200* sebzésese köröket futottam tier 9-ek ellen amikor még nem volt ingyen Gold lőszer.
*Természetesen nem minden csatában, de meg lehet csinálni 10-20 csatánként.
T32-vel nálam 2000+ sebzés számít elfogadható körnek és 3500+ jó körnek. Meg lehet csinálni.
Most meg hogy van prém lőszer "ingyen", most már az E100 sem okoz problémát, ha mellé tudok parkolni.
Jelenleg az M103-mat szokom, és kb annak nem látom (még) értelmét
-
forras2
őstag
Sziasztok
Most őszintén, a T32-nek mi értelme?
Ugyan az a löveg, mint a T29-en, ugyan az a motor, ugyan az a rádió.
Magyarul annyit jelent, hogy a T29 feljebb lép 1 tierrel. Ennek akkor mi értelme?klambi
Napi 30 killt kell összeszedni tier4-esnél nagyobb tankkal, és akkor kapsz 300k kreditet. -
virkir
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #15928 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz vele.
Megnézetem a statod, lényegében sebzés/kill-ben nincs jelentős eltérés az enyémhez képest még a tank effi is csak 200-al kevesebb neked viszont az átlag xp-d majdnem fele az enyémnek ami tisztán prémium nélküli.
Klasszikus stílusban használod vagy inkább támadóként? Mert inkább az utóbbi. -
Sziasztok,
A Tigris 2-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, észrevételem.
Anno megpróbálkoztam vele, de feladtam nem sokkal a hosszú 105-ös löveg kifejlesztése előtt. Ezek után átvittem a legénységet a német TD vonalra, aminek a Ferdinand Elitté tételeével mondtam búcsút.
A Ferdinand, bár nem volt rossz, nekem a játékélményt tekintve végülis nem vált be, és ebből arra a következtetésre jutottam, hogy a JT sem lenne az én esetem. Annyi előnye mindenkép' volt ennek a kitérőnek, hogy "megtanultam" a Ferdi (vagy KT...) méretű kisházakat elrejteni a kíváncsi szemek elől...
Ezekután vissza a KT-re: visszavásároltam, átültettem a Ferdiből a legénységet és megindultam a hosszú 105-ös felé...és nekem ez a löveg összeségében egy csalódás; nem önmagában, hanem a 88-ashoz képest.
Ahogy észrevettem:
- aminek az átütésével a 88-asnak meggyűlik a baja, azt a 105-ös sem tudja fölénnyel legyűrni
- ahol az avg 240 dmg kevés, oda az avg 320 sem elég
- sem a +dmg, sem a +pen nem kompenzál az alacsonyabb RoF és a magas shell cost okozta kényelmetlenségekeért
- de ami a legfontosabb: a hosszú 105-össel a WoT egyik legpofásabb tankja aránytalanná válik, ami esztétikailag előnytelenné teszi...Jelenleg ismét a 88-ast használom, a 105-ös majd jó lesz az E-75-re; egyedül az előbbi magas célzási ideje zavaró, de az is csak akkor, ha mozgásból kell hirtelen célzásba váltani (pl. hirtelen spot, sarokharc, etc), egyébként ellentételezi a Vert. Stab. + Snap Shot.
Esetleg ezzel más is így van, vagy csak nekem akadtak ilyen jeleggű problémáim?
Illetve a legénységgel kapcsolatban is lenne kérdésem: harmadik skillset-nek mit javasolnátok?
Jelenleg:
Commander: Sixth Sense + 100% Repair + X
Gunner: Snap Shot + 100% Repair + X
Driver: Clutchbreaking + 100% Repair + X
Radio Operator: Situational Awareness + 100% Repair + X
Loader: Adrenalin Rush + 100% Repair + XÉrdekes módon amióta visszavettem nem nagyon gyúlladok ki, az ammo rack sem sérül vagy esetleg száll el többszőr, mint más tankoknál; ellenben a javítás sokszor segített ki.
Köszi!
-
sutyi^
senior tag
válasz
myckey #15935 üzenetére
Nekem van 122-54, és igazából egy nagy baja van, hogy ez Tier 8,5...
Pro:
+ "jó" camo
+ mobilKontra:
- nincs se negatív, se pozitív agyú kitéríthetőség
- hogy vízszintes hiányát ne is említsük...
- tré aimtime és mindig forogsz a fentiek miatt...
- kaksi front armor
- legalacsonyabb T9 TD healthpoolAzt csak így margóra, hogy ezek mellé a DPM sem a legjobb a tierjében.
-
yarsley
aktív tag
válasz
En ugyan igy jartam a Churchil 1-el, miutan minden mas heavy agat mar t7-t8-ra felhuztam, 30-40% winrate 1500 effel. Most 1874 a WN7-em vele 43% WR-rel
-
BaLee
addikt
válasz
Érdekes ez a játék, mert nekem meg pont fordítva van.
SU 122-44 winrate 62", Jagdpanther 44%.
Mondjuk utóbbiban nagyban közrejátszik, hogy míg nem volt maxos addig elég nyögvenyelős volt vele a játék, utána nem rossz TD.Amúgy én nem mondanám a SU 122-44-re, hogy rossz.
Szemből elég pattogós tud lenni, gyors, nagyot sebez, gyorsan tölt, átütése az ami lehetne kicsit nagyobb bár akkor már minden hasonló TD-nél jobb lenne. Pontossága hagy még kívánnivalót maga után, nem egy túl pontos TD. -
klambi
addikt
na srácok ez mitől lehet:
Defeat
Battle: Redshire 2013. augusztus 6. 15:12:58
Vehicle: IS-3
Experience received: 340
Credits received: 319 774 <---- -
PAtr0n
addikt
Persze, értem én a másik oldalt is, meg azt, hogy próbálnak egy mindenki által szerethető játékmenetet kovácsolni, hisz így lesz több játékosuk ergo több pénzük a premium cuccokból. Amiket leírtál, teljesen igazak, lehetne hőbörögni sok olyan dologra még, aminek köze sincs a valósághoz, de én nem is azt mondtam, hogy full szimulátor legyen belőle, mert akkor erősen csak rétegjáték lenne.
A legnagyobb baromság akkor is a keretezés, a többit egye-fene elismerem nem akkora baj, de az... Elég lenne annyi is, hogy ha spotoltak valakit jelenjen meg a tank oszt kész.
Ettől még szórakoztató maradna, de nem b*szná szét sok ember idegeit köztük az enyémet is. Írom ezt úgy, hogy elég eredményes vagyok a játékban, nem azért nyavajgok, mert kicsi a winrate-em, vagy a találati pontosságom. De mind1, hagyjuk a témát, élvezem ezt így is, majd csak belejövök mégjobban -
Djuree
félisten
válasz
az egy nem jó TD, ahogy az 54-es sem. egyszerűen semmiben nem jó...
-
PR0JECTNR56
addikt
Nos a SU 122-44-et a Jagdpanther/10.5cm-hez hasonló játékstílus miatt vettem és teljesítményét tekintve remek páncélvadász a szoviet.
Az első 32 csata után viszont azt kell mondjam elég nagy csalódás. Egész egyszerűen mindegy mit csinálok, mindig veszítünk, a 8.7 óta az MM teljesen el lett szúrva. A 31%.os winrate valahol a gyalázatos és a vállalhatatlan sarkán tanyázik, egyszerűen totál lerombolja a játékélményt. Nem mindig nyerni akarok félreértés ne essék, de a Jagdpanther-el ugyanez 53-54% szokott lenni, szóval nem értem a jelenséget. -
sutyi^
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
Habib[HUN] #15910 üzenetére
én tegnap rontottam neki foch-al egy is-8-nak lejtőről, hát fájt neki, 500 körül kapott
-
iwu
addikt
válasz
Habib[HUN] #15912 üzenetére
jah, nem idegből, csak hogy szokja
-
CHaooSS
őstag
Win Rate:
8.7 óta: 72.22%
8.6 alatt 33.3 - 47.71%Lassan kezd visszanőni a hajam
-
dfsz34
őstag
Letörlöm az xwm-t, egyszerüen használhatatlan ma. Olyan csatákat nyerünk simán, ahol van 34% esély és olyanokat bukok, ahol 60-70%. lemminghorda, 8-9 tank elindul és három ellenség feltartja az egész bandát olyan sokáig, hogy közben minket kiirtanak a másik oldalon meg a bázison. Érthetetlen.
-
Remus389
veterán
ha meglett az 50K XP akkor azt kiírja?
-
bullseye
addikt
válasz
Habib[HUN] #15912 üzenetére
Szerintem papa visszajött a klotyóról, és elzavarta a kölkét a gép elől, azért a hirtelen váltás a Löwe viselkedésében
-
szbalogh
addikt
válasz
Habib[HUN] #15907 üzenetére
Ha engem szidnak csak helyeselek nekik. Ilyenkor általában nem értik mi van és abbahagyják.
Chaos: jah, akinek van Type....
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
szbalogh #15906 üzenetére
Az e50 igazi szépsége az amikor teljes sebességgel nekimész egy batchat-nek. Na az igen komolyan tud fájni a karambol áldozatának. Még csak pár kört mentem vele, hála egy havernak. Viszont nagyon ott van a kifejleszteni valók listáján. Közelharcban igazi faltörő kos, ha nála kisebbekkel találkozik.
-
iwu
addikt
válasz
Habib[HUN] #15904 üzenetére
nah, az biztos, hogy az ilyent én tk-zom, leszarom a büntit...
-
szbalogh
addikt
válasz
CHaooSS #15903 üzenetére
50M volt az első X-es tankom. Nincsenek jó élményeim azzal az ággal. Talán a Pz III és a Pz III/IV tetszett. De akkor még kezdő noob voltam. Lehet, hogy ezért nem ment velük a játék
Egyébként az új patch óta valóban jobb lett az 50M. Többet pattognak róla. Azért az vicces, hogy a T-44 páncélja a tornyot leszámítva (ami alig számít, mert olyan kicsit célpont) jobb, mint az 50M-é.És akkor még mindig ott van, hogy sokkal kisebb és mozgékonyabb. És akkor az álcáról még nem is beszéltünk...
Jah, 3 meccs, 3 győzelem eddig a T-44
Ja bocs, benéztem, összetévesztettem a tornyot a törzselViszont a PárducII-vel szemben igazak a fentiek.
-
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #15904 üzenetére
A nap dumája :
Szevasztok buzi zsidók!
Mire a válasz:
Nem otthon vagy! Itt siemkával köszönj!Természetesen a zsidózó azonnal kilépett.
Jót nevettem. -
-
szbalogh
addikt
Az orosz med ág a legjobb talán. Most vettem meg a T-44-et, az utánalevőkről ugyancsak jókat mondanak. A lánctalp ment rá freexp-ből de így is iszonyat milyen jó. Olyan a páncélja, mint a Tigris II-nek csak épp nem lehet eltalálni mert kicsi és még gyors is. Félelmetes.
A T-43-al pedig tegnapi klánbajnokságban a 8-as francia TD-t szedtem ízekre egy vs egy-ben
T-44-re felmegy pár modul fejlesztett lánctalp nélkül is. A középső motor pedig 50kg-al könnyebb, mint az alap motor. Szerintem érdemes inkább ezzel kezdeni ha van elég freexp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest