-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
a szerver foglalt! mióta wotozok nem volt ilyen, pedig ne ma kezdtem...
pedig 1 meccs a nagy fochLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
Annyira kedvesek a WG-sek, hogy már megint elszállt a szerver és nem lehet játszani....KÖSZÖNJÜK WG....szeretünk benneteket! Remélem így megfelel minden "finnyásnak"
(#16795) GaburroSan: ne beszélj ilyen csúnyán....teljesen normális ez a hozzá állása a WG-nek!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Bozso68 #16794 üzenetére
72.000 játékosból 72.000 a kettes szerveren van éppen Amúgy itt is szépen megy a lagg.
Nahát, beléptem egy csatába, kifagyott a játék mikor már bent voltam és most nem enged vissza Zseniális
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
GaburroSan
aktív tag
Na ez már Vicc!!! Amit ezek csinálnak!! Komolyan az agyfasz kerülget!!!!
-
Bozso68
őstag
Leállt a szerver?
Nálam azt írja ki, hogy foglalt, várakozzak...[ Szerkesztve ]
-
Preda
aktív tag
válasz octopus666 #16791 üzenetére
EU1 éppen meg is halt.
-
St3venson
tag
válasz octopus666 #16791 üzenetére
Szerintem leállt mint néhány napja...
Legalábbis nálam hasoló helyzet. -
octopus666
tag
Nálatok is laggol a játék iszonyat rossz így játszani.
-
Quan-Chi
őstag
szeretem mikor ÍGY indul a nap
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
CHaooSS
őstag
válasz nyunyu #16785 üzenetére
De nem értem miért erőltetik a heavy tankra való löveget medium tanknál.. T-34-2 is brutális messzire.. amire becélzom eltűnik, ha nem akkor meg olyan pontatlan, hogy el se találom
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
L-e-f-i-e
senior tag
Hát ilyen boldogan még nem veszítettem mint most. Épp izgalmas végjáték, oldalunkon egy Unica player kihalva osztja a parancsokat...mondom jolvan ismerem ezt a beképzelt bandát leszarom hogy spammolja a chatet, meg hát tud is játszani, biztosan, felőlem játssza a parancsnokot. Aztán viszont elkezd osztani hogy ne úgy álljunk be meg hogy milyen szar a a win ratunk, és hogy miattunk ki fog kapni...megjegyzem simán lehoztuk volna a meccset, de mivel én is voltam olyan fasz hogy visszaírtam neki egy kétsorost, így pont akkor bukkant fel a sarokban az ellen és persze hogy ezen múlt a meccs, ha nem pofázik simán nyerünk, így kikaptunk...de élveztem minden percét
Ui, nem először találkoztam már hasonló mentalitással, ugyancsak ezektől a majmoktól, ha nem épp úgy alakult a meccs, ahogy ők akarták, sőt goldnooboztak is már, azt meg már meg sem említem (de mégis ) hogy tegnap este Unica KV5-el, kezdés után tök egedül berohant az ellen bázisára és szarrá lövette magát, Pro
=^-^=
-
Bingisz
addikt
-
nyunyu
félisten
A T-34-3-nak van még egy nagyon gyenge pontja, az irtó ratyi negatív lövegkitéríthetőség (-3°!).
Napokban ajanlgatta itt valaki a T-34-2-ot az IS-2 122-es csuzlijaval+belevalo gold ammoval, hogy az mekkora kiraly.
Annak is -3 a gun depressionje...Gyakorlatilag kap egy baromira lassan celzo forgotornyu TDt, ami sikeresen kombinalja a SU-152 meg a SU-101 hulye featurejeit.
De legalabb nagyot ut, ha valahogy sikerul celozni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
yarsley
aktív tag
Ha mar 8.8-rol beszelunk: mit lehet tudni a Panther II nerfrol? Lehet jobban nekifekszek az xp gyujtesnek, ha valami komolyabban megnyirbaljak...
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
GrooveHero
addikt
válasz Bingisz #16781 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De tudom milyenek az emberek, szeretik, ha minden előttük van, és nem kell sokat kattyintani. Én is, te is, mindenki. Mivel nincs tiltva, hogy más is fordítsa és jó ha itt is meg van, ezért is csinálom. Meg olyan sokszor nem is látom belinkelve. Tudom, egyszerűbb egy ctrl-c és egy ctrl-v. De legalább az angol is gyakorlom. Mondhatjuk úgy is, hogy magamnak csinálom és megosztom a tisztelt fórumközösséggel is.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
xenom0rph
őstag
-
Bingisz
addikt
válasz GrooveHero #16778 üzenetére
Respect a lelkesedésedért, de ezeket az FTR cikkeket lefordítják egy külön blogban: [link]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
bullseye
addikt
válasz GrooveHero #16772 üzenetére
"-A kedvezőbb MM besorolás a frissen kifejlesztett tankoknál magasabb tierben kb. 10 csatát, míg alacsonyabb tierben 3-5 csatát jelent."
Akkor mégis van?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #16776 üzenetére
Újabb hírek érkeznek hamarosan, mindjárt kezdem a fordítást
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
munnergep
senior tag
1. Az nagyon jó, ha vesztes csatában alakítasz valamit és nem gombokat kapsz. Ez tényleg jó hír.
2. Serb egy kis peutch, szívesen megfognám a haját és a falba veregetném a fejét, de csak kicsit, hogy ne fájjon, csak idegesítő legyen, de azt sokszor. Amúgy igaza van, de sosem jut el sem az ő, sem a WG agyáig, hogy a játékosokból élnek.
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
GrooveHero
addikt
válasz CptMisi #16775 üzenetére
Elképzelhető, hogy vmi kimaradt a fordításból. Az eredeti angol szöveg azt írja, hogy alpha damage limit. Tehát végül is igazad van, az a határ. Ez ok. De az IS-7 bl-10-zel szöveg...nem tudom, ez volt odaírva. Valami rémlik, hogy régebben volt róla szó. Elképzelhető hogy lesz rá választható lövegkét bl-10. Na igen, az sem 490-es limittel sebez
Köszi egyébként az észrevételt, mindjárt javíttatom. Remélem a többi nagyjából érthető[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
"-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése 490. "
Ez szerintem nem igaz. Például a T1 heavy, heavy tank, nem 490 az alpha sebzése.
-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése legfeljebb 490.És amiért nem privátban írom, az ez a mondat, ugyanennek a folytatása:
"Habár vannak egyéb nehéz tankok, amik átléphetik ezt az értéket, mint pl. az IS-7 BL-10-zel."
Nem értem, hogy mit akar mondani. Természetes, hogy minden tank, minden löveggel átlépheti az átlagsebzést. IS-7 BL-10-zel?Ezt most csak én nem tudom értelmezni/értelmezem rosszul? Megártott volna a meleg?
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CHaooSS
őstag
-A Type 59-et nem vették ki a játékból, mert "nem volt rá szükség"
MICSODA?? ki akarták venni?
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
yarsley
aktív tag
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
GrooveHero
addikt
Újabb hírek érkeztek. Ha a fordításban vagy a helyesírásban találnál hibát kérlek jelezd priviben
-A 8.8-as patch egy érdekes újítást fog hozni: a játékosok, akik elvesztik a csatát, de szereznek egy medált, vagy kitüntetést (tudod, sniper, steel wall és a többi) ugyanannyi xp-t és kreditet kapnak, mintha nyertek volna.
-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése legfeljebb 490. Habár vannak egyéb nehéz tankok, amik átléphetik ezt az értéket, mint pl. az IS-7 BL-10-zel.
-Ha azt szeretnéd, hogy egy tank bele kerüljön a játékba annak ellenére, hogy a Wargaming nem látja szükségét 300.000 aláírásra lesz szükség.
-Elfoglalt tankoknál lehetőség lesz arra, hogy más nemzet legénységét ültetsd a tankba, mint aki csinálta eredetileg a tankot. ( pl. német legénység az elfoglalt T-34-be)
-A modok, amik megváltoztatják a szövegeket (pl. "újratöltés 18mp alatt") nem lesznek bannolva, mert nem jelentenek előnyt a játékosok számára
-A VK4502P statisztikailag jól teljesít
-Arany visszatérítés csak akkor lesz, ha a prémium tankot drasztikusan megváltoztatják. Azonban Serb azt állítja, hogy az EULA szerint nem kellene nekik kompenzálni semmit
és simán változtathatnak. Csak úgy.
-A játékosoknak lehetőségük lesz a pályákhoz a preferált színjavító szűrőket választani. Pl. néhányan panaszkodnak, hogy a Port nevű map "kékes színű". Lehetőség lesz ezt kikapcsolni.
-Az álcázási rendszer teljes átdolgozásra fog kerülni, de nem mostanában. Habár a magas fű több, mint valószínű, hogy nem fog adni álca bónuszt.
-Az opció (ami a 0.7.2-ben volt), hogy ha csak egy modul, vagy egy személy sérül a tankban egy gombnyomással javítható legyen, nem fog visszatérni, mert csak összezavarta a játékosokat
-A kedvezőbb MM besorolás a frissen kifejlesztett tankoknál magasabb tierben kb. 10 csatát, míg alacsonyabb tierben 3-5 csatát jelent.
- A Tundra map 1x1km nagyságú
-A "Capture the flag" -szerezd meg a zászlót- játékmód jelenleg nincs tervben.
-A 8.8-as teszt már nincs olyan messze
-A Pantherek elvesztik a nem történelemhű motorokat, ez azonban nem érinti a a francia Maybach-okat. Ezeket csak akkor veszik ki, ha "szükséges"
-A Type 59-et nem vették ki a játékból, mert "nem volt rá szükség"
- Játékosok által módosítható textúrák (a hivatalos, nem a moddolt) nem lesznek, mert ehhez egy teljesen új rendszert kellene tervezni
- A pályákat nem valóságű harci helyszínekről modellezik, mert azok nem csak szimplán egy tankos játék számára felelnek meg, hanem többfajta harcmodornak is kedveznek.
-A Foch 155 elülső páncélja túl gyenge? "Milyen szörnyű..."
-Az eltávolított Panther motorokért nem jár majd free xp kompenzáció
-A különbségek ugyanazon torony esetében (oldalpáncél 80/82mm), de több Porsche modellen -rendben vannak.
-Csak komplikált kiegyensúlyozási esetekben (arty csere/változtatás) fordulhat elő, hogy egy accounton a garázsban lévő ugyanolyan típusú tankból több is szerepel
-A "sérült/károsodott páncél" mechanizmus (pl.: átütött páncélt könnyebb újra átlőni) technikailag lehetséges és megoldható, de nem kerül bevezetésre, mert csak összezavarná a játékosokat
-Puha talajon (sárban) a tankok megsüllyedése nem lesz bevezetve
-Az összes tank lövedék a játékban nagyjából kb. 700 métert tesz meg, az tüzérség lövedékei pedig max. kb. 1400 métert
-A 2012 elején megerősített hír, miszerint a KV220 kap egy erősebb motort nem lesz bevezetve, mert Storm ellene van
-Pearl River pályán a második híd nem lesz megváltoztatva, hogy a tankok át tudjanak rajta menni.
[ Módosította: Qru ]
-
CHaooSS
őstag
Ne szidd az M103-mat.. !!! jó tank az
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
De királyság, hogy az M103-nak akkora vakondtúrás van a fején, hogy a holdról is el lehet találni...
-
olcsii
aktív tag
válasz Drenadar #16768 üzenetére
meglehet de nem is lehet !! még a régi emberekkel sem lenne ugyan az de törekedhetunk a jobbra
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
CHaooSS
őstag
De amúgy tényleg.. eddig ahányszor láttam jano_77-et ide írni szidta a játékot rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
Emberek ez a wz-120 a fullos löveggel veszett jó!!!
[ Módosította: Qru ]
-
04ahgy
nagyúr
-
LZs?!
aktív tag
válasz #70516736 #16738 üzenetére
Cfc_Boy
Nekem van D.Max és PZ4S, így ezekről tudok nyiltakozni.
D.Max - Ne vedd meg, hacsak nem vagy bolondja a klasszikus TD játékmenetnek (pl. Marder II, vagyis ülsz, vársz, lősz), különben nagyon fogod utálni. Én személy szerint szeretem, de rengeteg hátulütője van: sík terepen egész gyors, de még a legkisebb emelkedőn egy pillanat alatt kifullad; kicsi a horizontális lövegkitéríthetőség, így folyton forognod kell és nulláról kezdeni a célzást; a lövedék lassan repül és ívesen, és hajlamos pattogni. Ellenben ha találsz egy jó helyet, akkor csúnyán lehet vele másokat bántani, de ehhez kell gyakorlat és térképismeret.
PZ4S - Ez általában elég jó, de sokkal inkább "sniper" (tornyos TD), mint med tank Az ágyúja jó: gyors, pontos és egyenes lövések. Az emelkedőkhöz szintén kissé alulmotorizált. Ülsz, lősz, ha kell mozogsz, és T6-osok ellen néha még "peek-a-boo"-zni is tud. Csak az én véleményem: szerintem emellett a prémium Panther nem feltétlenül éri meg a különbözetet, de ízlések és pofonok...
+ E-25: StuGIII szteroidon és eksztázin. Amint/amennyiben leárazzák, nekem biztos vétel...
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
04ahgy
nagyúr
Én voltam már top tier egyedül, de a csapat többi része béna volt, és elvesztettük, bumm, így jártam, de nem is jövök ide a fórumra frecsegni, mert van, amikor meg az ellenfél csapata olyan béna, hogy nekünk 15:0... Akkor örülök és kész...
Nem jövök ide a fórumra, kiírni az alpári stílusom magamból, stb. Pedig stat szerint kb. egy szinten állok jano_77 úrral.
Tehát abszolút igazat adok a hozzászólásodnak.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
iwu
addikt
válasz jano_77 #16756 üzenetére
ez nem a "pitypang lelkület"-ről szól, hanem arról, hogy ha visszaolvasod a hozzászólásaid, akkor látod, hogy azok nagy többségében alpári megnyilvánulások vannak, amik szvsz nem ütik meg a fórum színvonalát.
Igen, engem is bosszant, amiket leírsz, sőt, mindenki hasonló cipőben jár, de attól még nem itt vezetjük le a többi fórumozó "kárára".
Olyan hsz-t miért nem olvasok, hogy király az mm, mert én voltam egyedül a top tier tank, a többi mind kisebb? Pedig a nagy számok törvénye alapján kellett már ilyennek is lenni.
pl saját példa: a 30 kill először összejött 20 csatából, tegnap előtt meg 71-ből, tegnap meg inkább kiléptem, és elmentem kirándulni a kutyákkal (el is áztam)...
szóval kérlek, kicsit válogasd meg a szavaid, mert néha zavaróak...
üdw,iwu[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
jano_77
nagyúr
Ezek csak ennyit érdemelnek, de elnézést a fórumon lévőktől, akiknek pitypang lelkülete van...BOCSÁNAT!
Bizonyára Te jól viseled, mikor egész nap agyhalott, kritikán aluli társasággal tesz össze a gép és bármit is csinálsz, nem tudsz nyerni, mert a WG nem engedi! Vagy pedig 2 tier-el fentebb tesz be és akkor meg azért nem tudsz hozzá tenni.....hiába vagy ekkor is a csapat legjobbja, mert mondjuk T8 csatában aT8 tankok campelnek és nem csinálnak semmit, csak meghalnak....viszont azt baromi gyorsan képesek produkálni!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
olcsii
aktív tag
válasz #35692544 #16753 üzenetére
Hat az mar jo a lenyeg az hogy tudj csapatban jatszani! Kovesd az utasitast! Meg hasznald a buksid cw csapatot akarok osszeallitani a HPTS be egy elit csapatot:p hogy starok legyunk egy kicsit
Hogy tetszik az otlet?
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
04ahgy
nagyúr
Ebben az arty-sanyarú időszakban jelentem, meglett a T92...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
olcsii
aktív tag
forumon ki jo jatekos?
Mert kellenek nekemwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
dorka16
aktív tag
Ok köszi.
-
Steelheart2
őstag
válasz dorka16 #16733 üzenetére
Nézd én most raktam fel rá a top löveget.Nekem nem jött be a 152 es.Pontatlan és nagy a töltési idö.Messziröl hatástalan,közelröl meg gyorsan szétkapnak.A top löveggel használhatobb szerintem.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
CHaooSS
őstag
a T-34-3 az lényegében egy WZ-120 gyengébb páncéllal és a T-34-2 122mm lövegét kapta.. hmm
őszintén én inkább maradok type 59-nél.. talán majd a 112-őt lenne érdemes megvenni
-
Fel
addikt
válasz dorka16 #16733 üzenetére
Érdemes, még akkor is, ha nem akarod használni. Miért? Mert akkor az ISU-n kell majd ezt megtenned, ugyanis ez a két löveg előfeltétel a BL-10-hez.
De ha szereted a kihívásokat, akkor megpróbálhatsz 100k xp-t összevakarni az ISU-val, alap löveggel (mert ott a két kisebb 122-es már nem sok mindent ér).CHaooSS: Vagy egyiket sem? Hmm...
A T-34-3-nak van még egy nagyon gyenge pontja, az irtó ratyi negatív lövegkitéríthetőség (-3°!).
A 112-nek pedig nem lesz könnyített MM, a 300-as átütésű prémium lőszere miatt. Tier 10 tankok ellen meg így folyamatosan rá leszel kényszerítve, hogy a marha drága HEAT lőszert használj (ergo oda a nyereség..).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
melyik 7-es prém tankot lenne érdemes megvenni?
E25, SU122/44, M10Panther, AT15 több pénzt nem szánok rá
esetleg lejjebb a hatosok közül PZ4S, SU100Y, D-Maxmondjuk ha a kínai T-34-3 lehetne kapni belátható időn belül még arra beneveznék
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Drenadar #16732 üzenetére
Azok is fontosak, de az SOS láncjavítás már nem egyszer mentette meg az életemet.
Egy szó, mint száz, hiába, hogy az ellőtt motor nagy méreg, arra csak egészen kivételes esetekben használnám el, mint ahogy Te is írtad, van csomó fontosabb.
Bingisz: jó, ok, de mi a helyzet a motorhibával?
Mint írtam, nem magától a kigyújtástól félek, arra ott a poroltó, meg a tűzoltó skill.[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #16731 üzenetére
Próbáld ki például a KV-1S-t. Gyakorlatilag az egész tank egy üzemanyag tartály. Vagy a KV3 amikor még tier 6 volt. Közepes században az volt a császár, de folyton egymást gyújtogattuk ki.... De szép is vóót....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
olcsii
aktív tag
a 8.8 ez érdekes új vonást hoz magával: azok a játékosok, akik vereséget szenvednek a csatában, de szereznek egy medált vagy achievementet a játékban (tudjátok, acélfal, mesterlövész és a többi) annyi XP-t és ezüstöt kap, mint ha nyert volna!
Ez tetszik! Inkabb az elso 3 sebzonek vagy top 3 xpsnek adtam volna!
-
CHaooSS
őstag
válasz Drenadar #16732 üzenetére
én csak akkor hagyom lánctalpra ha mondjuk tűzvonalban lövik le.. mert ha ott leesik halott vagy
-
dorka16
aktív tag
SU152-re érdemes kifejleszteni az ágyút? A 152-el elvagyok és ha mind a két ágyút kifejlesztem az 40 000XP. 75e-el meg meg van az ISU. De ha sokkal több dmg összejön a gyorsabb 122-el akkor kiforgatom.
-
-
CHaooSS
őstag
válasz olcsii #16728 üzenetére
sajnos.. :-/
------
lehet vele szépeket szedni bár kell rá raknom célzásgyorsítót mert nagyon lassan céloz
Még 70k tp a WZ-120
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz CHaooSS #16727 üzenetére
Hmm nem oda hogy lehet menni? Ruszki jatekot kell leszedni? De az accom eus!!! Hat akkor buko a project
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
Aha ha Maus-ról van szó még mindig laza 1500-2500as lövések vannak...
Kezdtem már örülni, hogy alig kaptam lövést erre bumm
-
Angel1981
veterán
válasz GaburroSan #16719 üzenetére
Nem a tűz a gond, arra ott a poroltó, meg a tűzoltó skill.
A váltóbaj utáni csigaság, az a gond! -
Angel1981
veterán
válasz mefistofeles #16689 üzenetére
"messze nincs fullon" - ez talán a legfontosabb ok!
1. ha szembetalálkozol valakivel, forgasd a testet az óramutató járásával ellentétes irányban kb. 30 fokot, akkor a lánctalp takarja a front gyenge részeit - persze ettől még a tornyát átlőhetik.
2. igen, lassú, de annyira "nem is kell odaérni", mert ez egy sniper tank, kiváló top ágyúval, minden térképen próbálj úgy helyezkedni, ha messziről lőhess!
Én nagyon szeretem, 1,4 kill az átlagom vele!
-
-
Angel1981
veterán
válasz CHaooSS #16672 üzenetére
A Tiger II / E-75 / E-100 esetében kb. milyen eséllyel lövik el a váltót?
Távolabbi tervként szerepel egy teljes heavy vonal kifejlesztése, a fenti német, és az orosz KV vonalon gondolkodom.
A szívem a németekhez húz, és a VK 36.01-ig már el is vittem azt az ágat, de baromi idegesítő a sok váltóbaj! A javítócsomagot nem szeretem rá elhasználni, mert a gun, meg esetenként a lánc SOS javítása fontosabb, viszont nagyon zavaró, ha pl. a 2. percben ellövik a váltót, és onnantól már csak fele sebességgel mozog az egész csatában....Ha azt mondjátok, magas tierben erre kisebb az esély, akkor lehet, elsőre arra mennék tovább a KV vonal helyett.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
jaj ... össze ne kapjatok már ...
-
CptMisi
őstag
válasz CptMisi #16714 üzenetére
Mi a nicked, ha szabad megkérdeznem? Mert találtam Angel1981-et, szintén van neki KV5 és SuperPershing, játszik brit TD-kkel, ment is összesen 81 csatát brit heavyvel (Churchill I-gyel), ami mondjuk a 229 összes heavy tankkal lejátszott csatájához képest nem is kevés.
Szerettem volna összehasonlítani a brit heavy statisztikáidat a más ("igazi") heavyvel elért statisztikáiddal. De amennyiben ez a te accountod, akkor csalódnom kellett.
No offense.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz Angel1981 #16713 üzenetére
Legyen igazad!
Hogy mi baj van például a T9-T10-zel azt mondjuk nem értem, de különösebben nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz CptMisi #16646 üzenetére
"úgy kifejezetten jól szórakoztunk... Ellenben a brit td nekem szenvedés."
Nekem meg pont fordítva.Egyébként én csak azért mondtam, azt, amit, mert sith7 kolléga már kimaxolta a német és a szovjet heavy ágat, és azokhoz képest az angol heavy , mint "heavy" igenis csalódás.
A T8-T9-et mediumként, T5-T6-T7-T10-et TD-ként kell játszani, akkor valóban mókásak lehetnek, de a heavy játékstílust kerülni kell velük.[ Szerkesztve ]
-
Vitiris
aktív tag
válasz Linkin #16709 üzenetére
XVM megy vele!
Nekem most nem eszi! Illetve nem veszem észre! Az előző eredeti átirat sniper és arcade váltáskor dobott el sokat. Igyekeztem minden olyan dolgot kiszedni ami okozhatott lagot.
Igazából már csak egy dolog maradt benne, hogy a target infot animálja, de az kikapcsolható. a deegisetting.xml-ben! Teljes magyar komment van hozzá!
-
Vitiris
aktív tag
Sziasztok!
Kész az új Deegie's célkerteszt by Vitiris! Egy kis Meltymap beinjekciózással!Egyedül arty módban nem teszteltem!! Mert eladtam az összeset
Ha esetleg valaki megnézné, és küldene visszajelzést!Újdonságok.
- Javított leírás /deegiesSetting.xml/
- Javított Target infó. Volt egy két tank aminél rossz reload időt stb jelenített meg, új tankok upgradelve
- Lagmentesebb működés.
- DamagePanel felújítva, grafikus szögjelzés, hogy könyebb legyen a mágikus 30fokott beforgatni. Természetesen magyar kommenttel a konfigban. /DamagePanel.xml/
- Zoom mod 2-30XA gui\flash és a script könyvtárakat mentsd le előtte! Hogy mindent visszaállithass ha valami nem tetszik
http://data.hu/get/6824331/Vitiris_Deegie_Melty_hybrid_sight.zip
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Köszi ismét az angol tank infókat, elkezdtem ezt az ágat tegnap, Matilda - ig "futottam", az fullos, ma meglesz a Churchill I, kiváncsian várom
-
Angel1981
veterán
válasz GrooveHero #16604 üzenetére
Köszi az infókat!
-
Atlantis
veterán
Az angol tankokkal eddig én is elégedett vagyok, bár szokás szerint kissé másképpen értékelem. Szerintem a Churchill I volt vacak, a VII-es nagyon jó, a BP-nél meg attól függ, mennyire gonosz az MM..én sokszor kerültem vele T9-es csatába, ahol kb. arra jó, hogy a sebzést felveszed, oszt kinyúlsz. Ettől függetlenül nem utáltam.A Caernarvon csak tegnap lett fullos, de eddig is jónak tartottam, viszont az MM ezzel is gonosz, rengetegszer kerülök T10-es csatába, csak ez nem olyan tehetetlen, mint a BP T9-ben.
A medium-ágat viszont a Cromwell után abbahagyom. Tudom, sokak kedvence a Cromwell, de nekem nagyon nem jön be és a Comet-tel sincs túl sok kedvem szívni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest