-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gy-daniel
tag
válasz beluschi #17697 üzenetére
Te értetted félre a hallgatásunkat. Valszeg azért nem reagált rá senki, mert 2-3 naponta vki bekérdez hasonlót. De, hogy vmi hasznosat is írjak:
Megnézed a tankodnál a tömeg/ terhelhetőség adatot. Megnézed, h mennyi fér még rá, és ezt összeveted a nagyobb tornyod plusz súlyával. Mivel pár elemi művelet, így mindenki képes rá. -
beluschi
tag
Üdv!
Megkérdezem még egyszer, mert a szerver mizéria miatt elsikkadt a kérdésem:
KV-1-en az erősebb toronyhoz kell-e a fejlesztett lánctalp, vagy az alap is elbírja? (Lövegből a könnyebb 57 mm-es van fent, nem az alap 76 mm)
Homeworld forever
-
mynames
senior tag
Tehát: az elmúlt két hét
+
a MM rendszer általában rosszabb tiert oszt a csapatnak amiben vagyok.
Vagyis a 15 tankból az ellenfélhez képest mi alacsonyabb tiert kapunk vagy 2 db-ot...Lószar van nem balance...[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
Amúgy az elmúlt két óta tapasztalom főleg:
- majdnem minden kapott lövés vagy modult vagy embert is kiüt
- kigyulladás minden tankkal
- xvm szerint tök hülyékkel kerülök egy csapatba -
MRProff17
csendes tag
kösziCHaooSS
És valaki abba segítenimien skilleket rakjak a vk.30.01 (P) tankomra -
gy-daniel
tag
A repülős játékukban 9h-13h-ig szervarkarbantartás van. Lehet rossz kábelt húztak ki.
-
-
mikron
tag
Mindegyik szerver áll EU1, EU2, és az NA szerver is áll wft ????
-
octopus666
tag
Ilyen nincs, végre össze jött volna a top gun Is-el, erre kivág most meg nem lehet bemenni F...........WG
-
-
Kowi84
aktív tag
válasz mefistofeles #17680 üzenetére
Nekem is gatya!
-
csapee
őstag
A szokásos - Kátya takarító-elvtársnő kihúzta a szervert mert nagyon zúgott munka közben
Csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel a népharag kisebb beszólástól is elindult már.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
beluschi
tag
Üdv!
KV-1-en az erősebb toronyhoz kell-e a fejlesztett lánctalp, vagy az alap is elbírja? (Lövegből a könnyebb 57 mm-es van fent, nem az alap 76 mm)
Homeworld forever
-
Stigma.HC
senior tag
Én most is játszom a kettes szerveren Semmi lagg, minden frankó
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
törölt tag
a honlapon is állnak a lányok
-
-
Quan-Chi
őstag
szerver nem áll készen ( játék közben dobott ki ) nem is lenne ez annyira frusztráló de így hogy fizetek érte ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
mcwolf79
veterán
na mi a fax van már megint a szerverekkel ?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Skacok nem tudok felmenni a szerverre. Se EU1-se EU2, se automata mód.....
Nálatok minden rendben?Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bingisz
addikt
válasz mikron #17668 üzenetére
Meglőttél egy kínai tankot. Azoknak van ilyen beépített elhárító rendszerük. Ha utána meglősz egy másik tankot eltűnik a szám.
Amúgy Fel megmondta már korábban, hogy egy ingame osztályozó rendszer. Kettest kaptál a körödre, ami nem túl fényes osztályzat....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
emre
veterán
Egy ász WZ-131-el. replay
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
grex4
aktív tag
üdv
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #17659 üzenetére
mert néha jó kikapcsolódás a kezdők között játszani a királyt... és a kilőtt tankok számát ott lehet legegyszerűbben feltornászni... lehet nekem is ezt kellene csinálni
-
emre
veterán
válasz mikron #17658 üzenetére
IS8 volt túlsó oldalt, és tényleg nem sokat csinált, a mögöttem levő T30-nak azért sikerült 2000 körüli sebzést kiosztani.
bullseye
8000 feletti sebzéssel már jó leszel.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
bullseye
addikt
Végre mentem egy nagyon izgalmas kört O704-gyel, 1214 alap xp, na vajon megadja rá az ászt, talán ahhoz alacsony.... nézem. Még 1. osztályt sem ért... mennyi kell ehhez?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Fel
addikt
Kinyírtad őket? Mindet?
----------------------------------------------
Érdekes látni, hogy hogyan változik a játék képe egy-egy mapon bizonyos idő után. Korábban ott volt az az Erlenbergen nem megyünk C2-be a felső kezdőből dolog.. Most meg már kezd adoptálódni a nép Pearl Riverhez is:
Eleinte mindenki zúzott be a fenti szorosba. Aztán mostnában már azzal indultak a csaták, hogy "Ne menj be! A hídnál verj tábort!"
A fenti képen pedig már a jövő körvonalazódik: "F.ck that canyon!!"
Nem vagyok meggyőződve, hogy jó taktika..bullseye: Nekem 2203 a top xp-m O.704-el (prémiummal. anélkül 1469 lenne). Alap 1400 biztosan kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Sokszor látok öreg veteránokat beülni tier 1-2 es tankokba. Gondolom érdekes dolog lehet egy 8-10 szintű monsztából átülni egy 120 hp-s bogárba......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
emre
veterán
válasz zsolthee #17645 üzenetére
Köszi, de messze nem vagyok profi. Akkor nem csak 1400 körüli átlagsebzésem lenne ezzel a géppel hanem 1700 körüli mint Zsoltinak. A csatáim jó részében átlagos teljesítményt nyújtok és mondjuk 10-ből 2-ben jön össze ilyen átlag feletti teljesítmény. Amihez a csapat is kell. Itt is igyekeztem úgy helyezkedni, hogy a többiek is tudják lőni őket és a jelentésből lázszik hogy az afk-nak tűnő T34 milyen sokat sebzett. Ezeket egyébként nem a dicsőség miatt töltöm fel, hanem hogy lehessen tanulni, hogy bizonyos szituációkat hogy lehet megoldani.
-
CHaooSS
őstag
válasz MRProff17 #17653 üzenetére
300k azért, hogy ha valaki egy nap 30 kill-t csinál
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
MRProff17
csendes tag
Sziasztok
Milyen skill-et rakjak a VK 30.01 (P) tankomra és valaki elmondaná mi ez a 300k + versenyért? vagy hogy is van ez? -
CHaooSS
őstag
Na megint egy...
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
xenom0rph
őstag
válasz PR0JECTNR56 #17650 üzenetére
Eddigi tapasztalataimat figyelembe véve, csak rosszabbodhat.
halahala
-
PR0JECTNR56
addikt
Még egy kérdés, a 8.8-as patch leírása szerint néhány egyéb jármű mellett a Jagdpanther. Jagdpanther II is újra lesz balanszolva a motort illetve néhány általános paramétert illetően. Tehát rosszabb lesz mint volt vagy van némi szerény esély arra, hogy javítanak valamin ténylegesen?
[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
pár hónapja volt szó egyszer prem tank visszaigénylésről, le is irta valaki, sőt még angolul is, hogy mit kell írni
be tudná nekem ezt linkelni valaki, mert nem találom -
PR0JECTNR56
addikt
HAO/ MKTE klántagok vannak itt a fórumon?
-
nyunyu
félisten
Ha meghaltal, akkor nem kell megvarni a csata veget, nyugodtan kilephetsz.
Aztan ha vege van a meccsnek, akkor jovairja a szerzett XPt+lovet, meg utolag megnezheted a jelentest.Persze addig nem hasznalhatod azt a tankot, amig nincs vege annak a kornek.
Ha Alt+F4-gyel leptel ki vagy leszakadtal a netrol, akkor a kovetkezo belepes utan irja ki, mennyi XPt+lovet szereztel, de akkor mar nem tudod megnezni a jelentest.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #17638 üzenetére
Kozben lejart a szerk ido.
Lanckereke sem szereti, ha meglovik. (Lovegpajzs az nem en voltam )
Szembol nem biztos, hogy sebezte volna, de itt felig oldalrol kapta.Ezen felul felul a kupola, plusz a periszkop kozepe sebezheto, ahol a bohoc skinen a tavcso van.
Periszkop ket csucsket hiaba lovod, az max az observation device-ot lovi el, de nem sebez.[ Szerkesztve ]
-
zoszt
tag
Azt hiszem volt már erről szó, de nem találom...
Azért kevesebb xp jár hogyha kilépek a nyertes csatából, miután kilőtték az utolsó ellent, de még nem jön az automatikus jelentés?"Egyszerű életet élek: ami üres, megtöltöm, ami tele van, kiürítem."
-
nyunyu
félisten
válasz SoulReaver #17633 üzenetére
Annyira utálom a francia fos td-t......e-75 goldal 311 pen és pattan a hasáról? hát miez???
Rossz helyen/szogben lovod.
Foch 155 hasa legalja sima APval is atloheto.
-
erikke17
őstag
Tesztszerver kb. mikorra várható?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
zserrbo
aktív tag
Egyes legénységnél a legénységi szint mellett megjelenik egy sárga ikon az micsoda? Mindig is meg akartam kérdezni
-
emre
veterán
Indien Pz 2050xp-s kör
Ezért jó Ruinberg, Encounter módba több gépnek is középre menni, és nem a foglalással vacakolni."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
SoulReaver
veterán
Annyira utálom a francia fos td-t......e-75 goldal 311 pen és pattan a hasáról? hát miez???
-
Fel
addikt
Minimum 3 karakter kell legyen.. Ez lesz: o_O
-------------------------------------------------------
Viccet félretéve...
A WZ-132-t gyűri-e valaki a jobb 85 mm-es löveggel?A 100-assal használom most, de nem vagyok meggyőződve, hogy ez a legjobb rá.
Bingisz: Nem rossz megoldás, de megelőzni nem lehet vele sajnos. Szinte nincs nap, hogy ne keresne valaki klánügyben, és egy kicsit uncsi már..
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Most olvasom, hogy a vk3001h és a vk3600h med-ből heavy lesz... Ez milyen változásokkal jár(hat)?
halahala
-
emre
veterán
válasz SoulReaver #17622 üzenetére
A bonyolult, és ha összekeveri?
Szerintem ennyi elég: _"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
dorka16
aktív tag
válasz SoulReaver #17616 üzenetére
http://wotreplays.com/
-
emre
veterán
válasz marked one94 #17612 üzenetére
Kb igen, annyi hiányzott az indien masterhez is neked.
-
dorka16
aktív tag
válasz SoulReaver #17611 üzenetére
Az nem érdekel ha utálnak csak kell a változatosság. Ahogy nézem magasabb Tierekben elég gyakori az állóháború ahol van értelme artyval menni.
-
CHaooSS
őstag
válasz marked one94 #17612 üzenetére
Nem a tank sz@r hanem te !
-
dorka16
aktív tag
Nem játszottam még artyval egyáltalán. Melyik ágat érdemes elkezdeni?
-
Fel
addikt
Egy kérdés...
Ha megváltoztatom a nevem, akkor azoknál akiknél fent vagyok a barát/ignore listán továbbra is ott leszek (új néven), vagy eltűnök?
-
SoulReaver
veterán
Nos, 8.7 -el most játszottam először 10 percnél tovább, de semmi változást nem vettem észre.. talán több az agyhalott mint ezelőtt... de a napi 30 kill bőven meg lett, ezért hálát adok magamnak, h van rutinom XD
-
emre
veterán
megtaláltam a screen-t, hát itt is van
Szerintem a tájp 34-est is szeretni fogod. A gondok az 58-al és a 34-1-el kezdődnek.
Az IS2-es szintén jó, meg a kis WZ is. Az 59-16 meg natúr spotter, ne is akarj mást csinálni vele.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz marked one94 #17602 üzenetére
Hol van ez már, egyébként 1909 xp (nem sokszorozva tízezerrel) a legjobb köröm vele
-
SoulReaver
veterán
Győzelem
Mines 2013. augusztus 18. 17:30:39
IS-3
: 908 Szerzett kredit 327 816
Csatában elért Achievement TestvériségJavítások: -5 371
Lőszer: -10 250
Össz: 312 195hehe
-
virkir
veterán
válasz marked one94 #17602 üzenetére
Már beszélgetünk. Mert csak a lényeget felejtetted el közölni vele?
bakker miket veszel te meg
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
emre
veterán
válasz Angel1981 #17599 üzenetére
De nem is toltam azóta, viszont ezen a hosszú hétvégén piszkosul unatkoztam....
Ha csak az ászon múlik itt is van egy még délelöttről IS2-vel
[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest