-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Van 2 sata hdd a gépben. Tegnap leformáztam a másodikat (nem a rendszervinyót) és most nem tudok korlátozott fiókból írni rá. Rendszergazda fiókból megy az írás.
Hibaüzenet: a file nem másolható: Hozzáférés letiltva
ellenőrizze, hogy a lemez nincs-e tele, nem írásvédett-e és hogy a file nincs-e jelen pillanatban használatban.Romani ite domum.
-
Koszta
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet egy mappára beállítani, hogy a windows automatikusan törölje időközönként (pl. 5 naponként)?
Szóval lenne egy mappám, amit, vagy aminek a tartalmát (egész mappát is lehet), törölné a windows mindig.Köszi.
-
akaido
addikt
válasz AirBooms #10454 üzenetére
Remélem ez volt az:
[bootlogxp]Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
zoli03
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e a windows hangerőszabályzóját gyorsbillentyűvel léptetni. Vagy ha nem (én nem találtam) akkor van-e valamilyen program erre a célra? -
Lacafi
tag
Hi!
Hogy jobb az, ha 2-3-4 oprendszer egy, vagy két HDD-n van. (Win-Linux)
Van-é erről valahol leírás.
Kérném az indokokat, egyebeket is.
Kösszi!!
[ Szerkesztve ]
Itt amatőr, egyéb téren sokoldalú.
-
ádyz
addikt
válasz martonx #10473 üzenetére
Úgyse jó.
Kékhalállal kifagy, de mindig ugyanarra hivatkozik: Távolítsak el minden víruskereső, lemezfigyelő, lemeztöredezettség-mentesítőt, és futtassam le a lemezellenörzőjét a vinyón az xp-nek.
De az a számsor vagy mindig más.
lúzer: Másik gépbe 20Gb-os vinyó van.
[ Szerkesztve ]
-
Carlen
csendes tag
Szia!
A beállításokban nincs EXE, csak EXC, és az jegyzettömbre van beállítva, és bele tudok abba mászni, hogy azt a kiterjesztést, mihez társítsa, de nem tudom mihez, ott csak programok vannak, nincs valami parancs, ami arra késztetni, a win-t, hogy valami parancssorba futtassa a progit?ÜrPil Rc Offroad Team 4ever!
-
Sipi16
őstag
válasz Winner_hun #10488 üzenetére
Sikerült megoldani Dell noti amúgy jó helyre volt bedugva csak egy gyári dell progi bezavart.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Carlen
csendes tag
Sziasztok! Az a gondom támadt a Winnel, hogy egy program miatt az .exe fájlokat társítottam a jegyzettömbhöz, és mindent abban akar megnyitni, még a Sajátgép-et se tudom elindítani az asztalról Valaki nem tudna segíteni, hogy tudom vissza állítani?
ÜrPil Rc Offroad Team 4ever!
-
Sipi16
őstag
Helló!
Lenne egy olyan problémám, hogy szeretnék skype-on beszélgetni, de a mikrofonnak nincs hangja. A hangbeállításoknál elvileg maximumon van a hangerő és nincs elnémítva se. A Windowson belül valahol lehet még állítani a mikrofon hangerejét vagy az elnémítást?? A hangfelvételnél is nagy csönd van. (A mikrofon biztos, hogy működik.)Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Khaal
őstag
válasz canniball #10459 üzenetére
Köszi, ezt tudom, csak ezzel a megoldással az a gond, hogy mindig lekapcsolja 1 perc után, pl. akkor is amikor egy weboldalt olvasok, és baromira idegesítő tud lenni. Valami olyan megoldás kellene amivel akkor tudom kikapcsolni amikor szeretném, billentyűkombinációval, vagy egy parancsikonnal.
-
Fera_27
tag
Ismét én vagyok, az a baj hogy miután felvetettem a problémám alig voltam gépközelben.
De akkor most már bemásolom újra, és éberen figyelek.Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Service Pack 2-es Xp-m vajon miért csinálja azt két napja, hogy mikor rákattintok a C: meghajtóra akkor nem behozza, hanem társítani akarja?
Így néz ki
Mondanom sem kell mennyire idegesítő, és lassítja a munkát.
Fogalmam sincs mit tudnék tenni, már eszközkezelőben próbáltam eltávolítani a merevlemezt, de a helyzet nem változott.
Lécci segítsetek
Ja és előre köszi -
Hasaggymeg
veterán
0x00000044: MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS
0x000000FE: BUGCODE_USB_DRIVER Ez a 2 hiba keseríti életem már vagy jó pár hónapja.Időnként,főleg játék közben jelentkezik már sok mindent próbáltam de hiába.Szerintem összefüggnek de nem tudom kinyomozni mi lehet.Valaki?Akárki?"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
martonx
veterán
Úristen havonta egyszer kiakad a windowsod??? Ajjaj
Tudod, ha minden windows kiakadásra lenne megoldás, akkor talán nem is windowsnak hivnék ezt az oprendszert
Néha nekem is kifagy bootoláskor a víruskeresőnél. Kb. havonta egyszer. És ki tudja mi a megoldás? Nyilván senki, vagy használjak más víruskeresőt, vagy bohóckodjak az alkatrészekkel, windows beállításokkal, de lehet csak simán van valami bug az Avira-ban? Na és? Lesz*arom.
És ezt javaslom neked is.
Én kérek elnézést!
-
WD40
aktív tag
Heló mindenki,
mivel a probléma most már harmadszorra fordul elő és nem tudom rá a megoldást, beírom:Adva vagyon a gépem (lásd: cuccok). XP Prof., Catalyst 7.12, egyszer csak minta lefagyna, de nem, mert az egeret tudom vonszolni. De hiába kattintok, semmi, még a tálcán a tűzfal animált ikonja is megfagy. Akkor jött egy reset, és az alaplap logó után megáll, villog a kurzor. Namost mi a jó fene van. Újra reset, megnézem a bios konfigot, minden tökély.
Végül bios reset, aztán megint beállítom úgy, ahogy addig is működött, és lássatok csodát, tényleg működik.
De mi lehet akkor a baj? Nem felejtette el a bios beállításokat, kifogástalanul működik egy hónapig aztán eljátssza ezt már harmadszor. De van, hogy bekapcsolás után rögtön megáll a kurzornál.
Ötleteket várok, amelyeket nagyon megköszönnékAz analog világ utolsó (?) harcosa.
-
ádyz
addikt
Hello.
Adott Sp2-es Hun XP, és ezzel a hibaüzivel az indítóképernyőnél(ahol kék csík mozog) kékhalál.
0x00190203,0x89870ef0,0xc0000102,0x00000000
Mit jelent?
Azt irja kapcsoljam ki bármely lemeztöredezettség-mentesítő vagy lemezfigyelő progit.
-
Break
senior tag
Win xp sp2 pro hu .....
Virusírtás után nem lehet visszakapcsolni a saját tűzfalát.
Hibaüzi : Meghatározhatatlan hiba miatt a windows nem tudja megjeleníteni a windows tűzfal beállításait.1 nem akarodzik felrakni semmiféle "külső" tüzfalat....
2 a probléma már meg lett egyszer oldva itt a topicban de 2 óra keresés után sem leltem rá..... ha jól emléxem akkor a netsh parancsal kellet valamit buherni, de már marha régen volt ...
Előre is thx mindennemű segítséget''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
-
zvaragabor
senior tag
válasz zvaragabor #10466 üzenetére
Megoldva.
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,
-
zvaragabor
senior tag
Üdv. XP SP2-nél hogyan tudom letiltani a jelszó kérő párbeszédpanelt? Nem a bejelentkezésnél, amikor a felhasználói fiókot kell választani, hanem közvetlen a rendszer felállása előtt van egy párbeszédablak.
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az ügyben, hogy valamiért a sima betű helyett dőlt betű van a Windowsban. A google searchben is dőlt betűvel írok az ablakba, most jelenleg ezt a hozzászólást is dőlt betűkkel mutatja, meg a több helyen is dőlten ír a windows a betűket.
Valakinek valami ötlet?
Köszi szépen előre is! -
whitezo88
nagyúr
van egy gondom.
vmitől elment a mikrofonhangom, windozba sincs se sehol. hangrögzítő süket. Audio Manager szerint csatlakoztatva van. hangbeállításnál ezt látom:
[link]itt nem kéne állíthatónak lennie a csúszkáknak?
mivel Ventrilot rendszeresen használok erndszeresen ez elég nagy probléma nekem.
[ Szerkesztve ]
-
netboy
senior tag
Miért kér jelszót a windows xp amikor egy "mindenki" joggal ellátott megosztáshoz akarok csatlakozni?
Jah, a jelszót már akkor kéri amikor a számítógépre kattintok. -
DZs
senior tag
Megosztottam a merevlemezt, rajta egy-egy win xp, az egyik rejtetten. Szeretnék az egyik partícióról a másikra anyagokat másolni. Hogyan tudnám ezt közvetlenül megtenni?
Köszönöm a segítséget!
-
maru
aktív tag
válasz Dr. Romano #10458 üzenetére
Hali !
A SteadyState progival lehet korlátozni a net hozzáférést is.
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Egyik haverom "problémája":
"Olyan kérdésem van hogy egy gépen két felhasználó van az egyik rendszergazda jogokkal a másik pedig korlátozott jogokkal... a korlátozotton a net kapcsolatot szeretném letiltani vagy jelszóval levédeni... a lényeg hogy neférjen a nethez sehogy csak a rendszergaza jogú felhasználó.... remélem megoldható.
előre is köszi szépen"Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Glave
csendes tag
Egy kis segítség kéne: 2 meghajtóm van C és D, C-n van a windows és szeretném újratelepíteni úgy hogy ismét a C meghajtón legyen majd a windows de telepítéskor nem engedi formázni a C meghajtót (D-re húztam át a megőrizni kívánt cuccokat). Ha valaki tud akkor légyszi segítsen mert sürgős lenne (egyszer már sikerült ezt a problémát áthidalnom de nem emlékszem hogyan )
Glave
-
Redplee
senior tag
hellobello!
wettem egy uj hdd-t. nos, beszereltem a gépbe, úgy, hogy a régi is benntvan. semmit nem csináltam még vele, mert nem értek hozzá. 1: hogy tudom az újat teljesen leformázni? 2:hogy tudok partíciokat létrehozni rajta? 3: hogy tudok rá windowst rakni, úgy hogy a mostani hdd-n levő is megmaradjon, de az újról bootoljon? 4: mikor másolhatom át rá a régiről az adatokat, és a régit mikor formázhatom teljesen? meg egyáltalán hogyan? léccike :]Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
AirBooms
addikt
Lehet, nem a legjobb topicba írok, de akkor irányítsatok tovább...
Tudtok olyan programot, hogy amikor elindítok egy programot, akkor követi végig az indítási folyamatot, és ha hiba van az indítási folyamatban, akkor kiírja, hogy mi az a hiba?
Régebben volt nekem ilyenem, de már nem emléxem, mi a neve...
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz joki19 #10444 üzenetére
Ha esetleg ez se lenne elegendő, a legközelebbi újratelepítés esetén inkább próbáld ki az AfterFixProject-et! Remek munkát végeztek a fiúk, összehoztak egy "Windows XP SP2 utáni frissítés gyűjtemény"-t. Le a kalappal előttük!
Sk8erPeter
-
Obus
tag
Mit és vajon hol kell beállítani, hogy ne legyen teleszemetelve a legtöbb MP3 könyvtár holmi rejtett "albumartXY.jpg"-kkel folyton? Hiába törlöm ki őket, megint előmásznak valamikor.
Windows Media Playerre gyanakszom, de ha jó helyen keresgélek is, mit kell kikapcsolni, hogy megszűnjön a nemkívánatos állapot?Honnan tudod, hogy tudod?!?
-
törölt tag
-
törölt tag
sziasztok,
problema: vista utan a 32 bitesd xp nem latja 2 vinyomat, amiket vista alatt formaztam, a 64 bites xp-vel nincsen ilyen gondom
de most szeretnem visszatenni majd a 32 bites xp-t, de a vinyokat nem fogom tudni hasznalni
van erre vmi progi vagy hotfix windowshoz, amivel megis meg lehetne ezt oldani? -
szeko
csendes tag
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy windows xp-n belül hogyan tudok olyan billentyűparancsot kiadni, hogy az ékezetes betűket billentyűzetkombinációval előhozzam minden programban nem csak office-ban(ott megtaláltam)!?
[ Szerkesztve ]
-
joki19
tag
válasz Sk8erPeter #10426 üzenetére
Megtaláltam a listát, (programok telepitése és törlése => Frissítések megjelenitése) ott van minden hotfix az sp2 óta.
Brd, Sk8erPeter köszönöm.25101823
-
Sk8erPeter
nagyúr
Kösz lúzer és Lenry! Így már OK.
Egyébként most nézem a Frontpage kód-nézőkéjében (, hogy az RGB-be átalakított számokat visszaalakította a 16-os számrendszer szerinti számokká.
Ezek szerint nem is kell átalakítgatni, csak mindig a megfelelő helyre beszúrni ezt a kódot. Bár lehet, hogy még mindig egyszerűbb RGB-ben beírni, mint sz*rakodni a kódokkal.Szerk.: Basszus, most látom, hogy a betűtípusnál meg lehet határozni Hex szerint is:
Így mindjárt jobb! De hála nektek legalább már át tudom váltani...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
S.J.M.
senior tag
Helló
Kipróbáltam amit írtál, de egyik sem vol dőlt-re állítva. A biztonság kedvéért mindegyiket egyszer dőltre majd vissza normálra állítottam, de az említett dőltség így is megmaradt.
Mi a fenétől lehet ez?Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
Panthera
őstag
Hogyan lehet csökkentett módban késleltetett újraindítást csinálni?
Régebben sikerült de nem emlékszem hogyan. Egy vírusos fájlt kellene kitörölni, ami használatban van. Amikor sikerült ezt elérni a hozzáférés megszűnt és a 60 másodperc alatt simán kitöröltem. -
kraftxld
félisten
válasz haralambusz #10435 üzenetére
Ha a telepítővel mondjuk csak egy 20gb-os partíciót csinálsz a lemez elején, a maradék helyet pedig kiterjesztett lemeznek partícionálod akkor nem lesz ott a 8mb
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
haralambusz
tag
válasz canniball #10420 üzenetére
Hát elméletileg az XP-nek vagy egy olyanja hogy Dimanikus lemezhasználat, kötet.
Na ahoz kell neki ez a 8mb a lemez végén!Foggalmam nincs hogy mi ez és hogy mire jó csak gondolom, hogy az ilyen RAID-es dolgok csak ezzel működnek!
[link]-Itt olvastam róla, hogy ez mire is jó de ennyire nem értek hozzá!Nekem tuti nem kell mert notira telepítem és azt írja hogy ott fölösleges!
-
Dilikutya
félisten
Érdekes probléma: van két Windows XP felhasználói fiók, az egyikben gond nélkül megy a WLM, a másikban nem. Az első gond, hogy az emailcím beírása nehézkes, másodpercekig tart, míg egy karakter megjelenik (CPU terhelés nincs), majd bejelentkezés közben a 800401f3 hibakóddal kilép. A régi, alapból meglévő Windows Messenger tökéletesen fut itt is.
WLM-ből a 8.5.1302.1818 verziójú,van fönt, de úgy emlékszem, próbáltam a januári verzióval, és ott is ugyanez volt. Újratelepítés, temp és temporaty internet files mappák ürítése megvolt, mi lehet akkor a probléma?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #10425 üzenetére
ja bocs, színenként kell
F0
98
38de van olyan progi ami mindkettőt mutatja
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
papg79
tag
Sziasztok!
Készítettem Nlite-al egy XP telepítőt. Kivettem belőle egy-két felesleges dolgot, mint pl.: billentyűkiosztás csak a magyart hagytam meg, movie maker, MSN explorer, windows messenger, stb. Kiírtam egy cd-re, és próbaképpen telepítettem egy virtuális gépre. Az első indításnál telepítés után kiírta, hogy tegyem be a lemezt, mert a windows file-jai felül lettek írva. Betettem, és utána már nem volt semmi gond, a második újraindításnál már nem kérte a lemezt. A kérdésem az lenne, hogy ettől még jó lehet a telepítő cd? Előre is köszi a válaszokat!
-
Lenry
félisten
válasz Sk8erPeter #10425 üzenetére
majdnem...
a számokat két számjegyenként írd be, tehát először váltsd át külön az F0-t, majd a 98-at és végül a 38-at, úgy jó leszGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Jazz
veterán
Hali!
Egy komoly problémám van XP-ben: állandó merevelemez tevékenység ami már jó ideje megy, egy idő után feladtam a vele való kutakodást, de most lett elegem:
- cisvc (indexelő szolgáltatás) letiltva
- PowerToy-ban: "Optimize HardDisk when idle" kikapcsolva
- SpyDoctor, HyJac...semmit spy-t nem talált- Még is, akár pl. filmnézés közben egy idő után elkezd ezerrel tekerni vinyó, de úgy hogy még a film is beszaggat!
- Feladatkezelőben Cpu terhelés-t esélyem sincs lelesni, mert amint megnyitom (még ha a tálcára elő is van készítve feladatkezelő) azonnal abbamarad, akárhogy figyelek nincs nyom, "lassú vagyok".
- A legfurább, kipróbáltam: feladatkezelő megnyitva úgy, hogy látszik is az oldalon, és csak akkor: Érdekes módon így a jelenség órákig, egyáltalán nem jött elő!!
- Továbbá ezektől függetlenül a további jelenség mindig is volt: 3mp-enkénkt állandó Hdd led felvillanás-művelet van. Olvastam hasonló címmel indított topic-ot de nem nagyon segített.
Pls help, mert már nagyon elegem van ebből. Thx!free your mind
-
Lenry
félisten
válasz S.J.M. #10422 üzenetére
jobb klikk az asztalon, tulajdnságok / megjelenés fül / speciális, itt a legördülő menüből kikeresed az Üzenetpanelt, és kapcsold ki a dőlt betűket, (kattints a kis I betűre)
ha esetleg nem ez volna, akkor nézd végig a menüben a többit is, hátha még valahol be van kapcsolva
remélem nem volt túl zavaros, amit írtam, kicsit fáradt vagyok már...
#10409 Sk8erPeter: nagyon szívesen
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
S.J.M.
senior tag
Üdv
A mai napon valami történt a gépemmel és a legtöbb írás dőlt betűs lett. Mint pl Opera-ban Explorer-ben a Prohardver / Google (és sok más oldal) szövegei, Counter Strike-ban a szövegek, Winamp szövegei (mást még nem próbáltam).
Itt van pár kép is hogy ha valaki még nem értené:
Google
Prohardver
Counter Strike
WinampEzek a másik gépemen mind normál betűkkel (normálisan) jelenik meg.
Bárkinek van ötlete azt előre köszönöm.
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
canniball
nagyúr
válasz haralambusz #10418 üzenetére
Nekem is! Nekem is!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
gaben
aktív tag
válasz haralambusz #10418 üzenetére
És mire jutottál?Megosztanád?
-
haralambusz
tag
válasz haralambusz #10417 üzenetére
Tárgytalan...
3óra Guglizás után csak informálódtam!
[ Szerkesztve ]
-
haralambusz
tag
[link] Erre valaki valami ötlet?
Bocsánat, csak sürgős lenne!
-
RockHaRD
addikt
válasz canniball #10415 üzenetére
teljes formázással csináltam. De ez a lehuzosdi jó ötlet. Legközelebb bejátszom
de amugy nem értem miért ilyen láma magátol a cucc arra gondoltam, h az játszhat közbe, hogy az 500-as az ujabb, és asszem, h Vista volt fent mikor azt berkatam először, és vista alatt csináltam meg a particiokat...
-
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amiota az uj alaplapom van, windows telepitéskor összevisszarakja a meghajtokat. Van egy 250--es Maxtor winyóm, meg egy 500-as WD. Ugy van felosztva, hogy maxtor 100-150, WD 250-250, és a 100-asra rakom a windowst, többi adat... a biosban is és az alaplapon is elsőnek van a maxtor, és mégis G meghajtóra rakja a windows-t C, D, E pedig összevissza a maradék 3. F meghajtó pedig a plextor író... hogy a rákba tudnám megcsinálni, h C legyen a windows?
-
haralambusz
tag
Esetleg valaki még, hogy XP telepítő miért csinál egy 8MB-os partícionálatlan területet?
És hogy kell-e nekem ez vagy fölösleges?
Valaki help plíz!
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #10409 üzenetére
lehet hogy az s-video résznél sérült még a jel
fényesség megvan, színcsatorna meg hiányzikMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
lúzer
veterán
válasz Sk8erPeter #10405 üzenetére
beírod a windows számológépébe
tudományos nézetbe és hexába majd vált decimálisraMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
haralambusz
tag
válasz Sk8erPeter #10406 üzenetére
És akkor szükség van erre?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Sk8erPeter #10408 üzenetére
Megoldódott a fekete-fehérség is. Az S-Video-RCA átalakítóval volt a baj... Kicseréltem a régit az új átalakítóra, aminek asszem mostanság 3-mal több tűje van. Nem igazán értem, hogy ettől miért lesz színes önmagában, mert tudtommal az RCA-ra csak egy jelet küld. A régi videokarival működött a régi S-Video. Szóval ez kb. olyan lehet, mint hogy miért érdemesebb 40 eres helyett 80 erest használni.
PazsitZ és Lenry: nagyon köszönöm a segítséget, most már értem az átváltást! Tisztelet jár ezért nektek!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Időközben rájöttem, annyit cs*sztettem. Megoldás az volt, hogy Vezérlőpult-Hangoknál az Audió fülön a Hanglejátszást át kellett álítani ATI HD Rear Audio Outputról Realtek HD Audio Outputra.
Mondjuk akkor nem igazán értem, hogy miért működött a hangkari tesztere (hallani lehetett a hangot), és miért nem lehetett hallani az mp3-ak, filmek hangját.Már csak azt kellene megoldani, hogy a TV-re kirakott kép NE legyen fekete-fehér. HD 3850 kártya, S-Video-RCA átalakítóval összekötve egy viszonylag régi TV-vel, ami az előző videokarimmal (Geforce4 MX440 ) még működött. Amikor ott ugyanez a hibajelenség előfordult, akkor csak átállítottam néhány dolgot (frissítési frekvencia, gamma, telítettség, stb.), és ez megoldotta.
Itt próbálkozom, de semmi.
Telepítsem újra a drivert? Vagy más 5let?Sk8erPeter
-
PazsitZ
addikt
Egyszerű 16os számrendszer átváltás.
#F09838 = 240 152 56 (F0=16*15+0=240, 98=16*9+8, 38=16*3+8)
(A=10...F=15)
A tizesek helyén lévő számot megszorzod 16-al és hozzáadod még az egyes helyiértékű számot.- http://pazsitz.hu -
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz haralambusz #10402 üzenetére
Ha minden igaz, ezt az XP a Master File Table (MFT) részére tartja fenn.
Javítson ki valaki, ha tévedek.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez igen, köszönöm...
De ezt hogy csináltad?? Mi az átváltás lényege?Más: van egy GA-P35C-DS3R lapom, ennek ugye 7.1-es hangkimenete. Probléma: az mp3-ak és videók hangjai egyszerűen nem mennek, míg a hangkari teszterében hallom rendesen a hangokat. Ez mitől lehet??
Sk8erPeter
-
Lenry
félisten
válasz Sk8erPeter #10403 üzenetére
akkor váltsd át RGB-re
#F09838 = 240 152 56 (F0=16*15+0=240, 98=16*9+8, 38=16*3+8)
#A03028 = 160 48 40[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz canniball #10400 üzenetére
Sebaj, azért köszi az erőfeszítést!
Valaki meg tudja mondani, hogy Frontpage 2003-ban hogyan lehet a hátteret és betűszínt kódszám alapján beállítani? A háttér #F09838, a betű #A03028 kódú szín kellene, hogy legyen.
Fogalmam sincs, hol kell beállítani (azt még tudnám, hogy RGB szerint hogyan kell, de ezzel a kóddal még nem találkoztam).
Előre is köszi...Sk8erPeter
-
haralambusz
tag
Hello!
Ha XPvel particionálok... akkor miért marad egy 8mb-os particionálatlan terület?
Azt az XP használja valamire?
-
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office