-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Cseréld ki erre:
"SmoothMouseXCurve"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,15,6e,00,00,00,00,00,00,00,40,\
01,00,00,00,00,00,29,dc,03,00,00,00,00,00,00,00,28,00,00,00,00,00
"SmoothMouseYCurve"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,b8,5e,01,00,00,00,00,00,cd,4c,\
05,00,00,00,00,00,cd,4c,18,00,00,00,00,00,00,00,38,02,00,00,00,00[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok xp-m van és egy pb 88 packard bell notim,feldobtam egy xp-t és az eszközkezelöben van egy ismeretlen eszköz,de nem udom beazonositani,hogy szerzek hozzá illesztőprogramot. Valami megoldás amerre elindulhatók?
-
Móci
addikt
válasz Steelmanus #9894 üzenetére
Nekem ez van:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Mouse]
"SmoothMouseXCurve"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,00,a0,00,00,00,00,00,00,00,40,\
01,00,00,00,00,00,00,80,02,00,00,00,00,00,00,00,05,00,00,00,00,00
"SmoothMouseYCurve"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,66,a6,02,00,00,00,00,00,cd,4c,\
05,00,00,00,00,00,a0,99,0a,00,00,00,00,00,38,33,15,00,00,00,00,00"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Móci
addikt
No akkor jöjjön egy kicsit registry buhera kérdés.
Hirtelen felindulásból kilőttem az xp egérgyorsulását egy kis reg fájlal, próbaképpen. Már régóta megvolt a cucc, csak sajna a visszakapcsoló párja eltűnt.
Esetleg valakinek nincs meg? Megtaláltam több weblapon is, de sehol sem lehet elérni, 404...Előre is köszönöm a segítséget!
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Steelmanus
addikt
válasz jasonka #9887 üzenetére
Esetleg az egesz eddigi Talcaikon torlese?
En erre a CCleaner ezen opciojat hasznalom,
kep:
megpedig ugy, hogy Cleaner fulon bepipalom a
Halado/A Talca emlekeztetoinek gyorsitotarazasat-t, majd Elemzes,
majd Cleaner futtatasa. Ekkor akar be is zarhatod a CCleanert.
Rogton utanna el kell inditani a Feladatkezelot, Folyamatok fulon
az Explorer-en jobb klatty, Folyamatstruktura leallitasa,
- ekkor eltunik az asztal - a Feladatkezelot nem kell bezarni,
hanem atlepni az Alkalmazasok fulre, itt Uj feldat, beirni hogy
explorer vagyis ujra inditani az asztalt, es ezzel
a talcat is, igy kapsz egy ures talcat
Kep.[ Szerkesztve ]
-
Prestoneen
csendes tag
Kedves hozzászóló!
Ez VÍRUS?
Nem,nemhiszem.Már 2007 óta többször tapasztalhattam ezt.Pár nap múlva eltűnt, ezen alkalommal 2 hete tart.Mit tegyek?A NOD32 nem talált vírust, 2 héttel ezelőtt raktam fel a(z)Outpost Firewall Pro-t.Azóta csinálja, ma leszedtem, magától felrakta ezeket az ingyenes akármiket, és még játszani se tudok normálisan .... !!!PLS HELP!HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jasonka
aktív tag
válasz Steelmanus #9850 üzenetére
A helyzet az, hogy a fájl- és nyomtatómegosztást én NEM szoktam engedélyezni - ez a QoS csomagütemező viszont nekem új... Ez is kell a Net-ezéshez ?
Megpróbálom/megpróbáltam a pipákat ki- és bejelölni - de egyelőre semmi változás - csak én nem látok a pipától...Kösz az 5leteket !- azért még kísérletezek : próbáltam már törölni az egész ADSL-hozzáférést törölni - egyelőre ez sem segített...
Hja kérem ! A Belváros !...
-
mmdms
addikt
sziasztok!
feltettem ma egy xp64 bites OS-t, de a VGA-t mindig Plug&play monitornak írja ki.
hogyan lehet ezen segíteni?(minden driver fenn van)ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Létezik arra vmilyen hotfix hogy ha rádugok egy pendrive-ot a gépre akkor ne jelenjen meg az az ablak, hogy indítsa újra a gépet a stabil működés érdekében?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
lsc
nagyúr
Üdv
Egy kis segítség kellene , adott egy új laptop , oem office 2007 basic lett hozzá vásárolva . A dobozon annyi van , hogy telepíteni kell az off 2007 prof 60 napos próbaverziót , és ezt a kulcsot kell megadni . Na ez nem működik , nem fogadja el a kulcsot . Mindenképpen ez a kulcs kellene , céges gép jó lenne ha legális lenne az office .
Még egy kérdés , xp-én lehet-e és ha igen hogyan termék kulcsot cserélni , mivel itt is oem lett véve , de feltelepíttettem egyet a boltban /sata 2 gondok miatt /,viszont itt sem stimmel a termékkulcs .Az élet kegyetlen .
-
canniball
nagyúr
Az Energiagazdálkodási lehetőségek->Energiagazdálkodási sémák->Merevlemezek kikapcsolása hogy működik? Minden HDD-t érint? Vagy a "munkában lévőket" (pl. amin az op.rendszer van) nem?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Lacpac
őstag
Nem leht törölni azokat a mappákat, ahol ott vannak a linkelt file-ok.
op_chache.atr
op.chache.idx
Csak ha másik oprendszerről bootolok. akkor látszik mi van a mappában, és akkor lehet csak törölni őket. Még csökkentett módban sem lehet.bocs a hibákért, de közben itt a gyermekem, épp altatom, babahordozóba.
[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
A problémámról ebben a fórumban írnak, az egészből ennyit értettem.
Németül tudók nagy előnyben! -
nike_
addikt
Sziasztok!
Letöltöttem egy Vista skint, csomagolnám ki Winrar-ral és 95%-nál egyszerűen lefagy. Ha kattintgatok, akkor kiírja a Winrar, hogy nem válaszol, aztán felajánlja, hogy csukjam be. Hát persze, hogy ilyenkor becsukom.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
kraftxld
félisten
válasz Satrafuckar #9864 üzenetére
shift+del sajna
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
lúzer
veterán
válasz Satrafuckar #9864 üzenetére
már írtuk, ezt elbuktad
tudom hogy sz.r de ez van, ha nincs mentésed az oprendszeerről, vagy a tanúsítványról vay hogy hívjákvéletlenül is be lehet titkosítani, tömörítés helyett
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
SLYM
veterán
válasz Steelmanus #9861 üzenetére
megoldódott. mégis csak a BIOS-ban kellett átállítani az egyetlen SATA-val kapcsolatos beállítást. AHCI-t kell IDE-re állítani a BIOS-ban, ha valakinek a win telepítésekor vinyóval kapcsolatos hibaüzenete lesz. kösz a segítséget mindenkinek. ha jobban figyletem volna a postokra már előbb megtalálhattam volna a hibát. ha esetleg lesz még valami gond, jövök megint
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Steelmanus #9861 üzenetére
köszi
-
lúzer
veterán
válasz ballington #9817 üzenetére
ja, értem
esetleg intézőben megkeresni amit kell és jobb gombbal kihúzni az asztalraMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
SLYM
veterán
válasz Steelmanus #9857 üzenetére
én aszittem, hogy ott is azt hitted, hogy az asztali gépem alaplapjához akarsz adni olvasnivalót
bele is van írva a post kezdetén, hogy Na itt a SATA meg IDE probléma, meg minden oszlatására írok egy kis összefoglalót, ami a S3-ra és a DS3-ra vonatkozik:
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Steelmanus #9854 üzenetére
ezek nekem kínaiak. itt most ez mi? mit és hol kell csináljak?
arra már rájöttem mondjuk, hogy te az asztali gépem alaplapjáról beszélsz. de én most a laptopom miatt parázok. neve: acer aspire 5715z
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
na most új üzit dobott a win!!!! wow. haladás.
-
SLYM
veterán
válasz kraftxld #9852 üzenetére
3 féle XP-vel próbálkoztam eddig. mindnél ez a hiba. van köztük 2 átalakított, meg egy sima. hallod azt se tudom miről beszélsz. nlite-vel bele kell integrálni a telepítő készletbe ez mit jelent? egyébként nincs floppy meghajtója a laptopnak
időközbe rájöttem mikor kell nyomni az F6-ot. amikor elkezdi a win telepítését akkor. nade hiába nyomom nem történik semmi, mégcsak meg se áll a telepítés.
itt a 2 kép amiket hibaüzikénk dob a gép.
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
A sata vezérlő driverét kell rárakni egy floppy-ra, vagy nlite-vel bele kell integrálni a telepítő készletbe. Senki nem beszélt dvd-ről
Ugye nem ilyen blade-moon-tökömtudja-buzigyerek féle xp-vel próbálkozol?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz Steelmanus #9845 üzenetére
A biosba merevlemez beállitás?
-
lúzer
veterán
Mi a déli híd?
Mobile ICH6M?
Mobile ICH7M?
akkor itt vanvagy ebben már ICH8?
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
jasonka
aktív tag
válasz ballington #9819 üzenetére
Igen, mindkét ikon ugyanazt a hálózatot jelöli - nincs is más - és mindkettő ugyanúgy viselkedik, ugyanolyan funkciói vannak.
(És mindegyik "lusta" frissíteni a kis monitorikonokat, amivel látni lehetne, hogy hálózaton vagyok, illetve le lehetne lépni a hálózatról...)Hja kérem ! A Belváros !...
-
Frenky89
addikt
válasz Steelmanus #9834 üzenetére
Sajnos ez nem az igazi: felveszek egy .txt fájlt > kiírja hogy TXT fájl kipikálom > apply és nem változik semmit
-
Frenky89
addikt
Lehet valahogy szerkeszteni, hogy milyen objektumok jelenjenek meg a jobbgombos menüben? Egészen konkrétan eltűnt a "Szöveges dokumentum" a listából, ami elég zavaró
-
Ripesz
csendes tag
válasz Steelmanus #9788 üzenetére
Szia!
Sajnos nem találtam ilyen csipet, de úgy gondolom, nem egészen ez a baj.
Próbáltam egy linux bootlemezt, ami elindul.Lehet, hogy hülye a kérdés, de ugye a linuxnak sem kell kevesebb info a biosból, mint az xp-nek, hogy indítsa a bootolást?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok packard bell pb 88 laptopom van és nem tudok rá xp-t telepiteni ,a telepitő kiírja,hogy nem talaálható merevlemez,kérdésem hol találok beintegrálható sata drivert hozzá mert azért nem látja?
Seagate ST9160821AS ilyen winyo van benne,és 965 m a chipset. -
Sziasztok,
Az van,hogy a gépemen van [HDD]C, D meghajtó, [DVD-RW] E meghajtó, majd pedig hálózati meghajtók F, G, H...
és ha rádugok egy pendriveot akkor azt az F meghajtóra akarja becsatolni.
Ha a kezelésben átállítom az usb meghajtó betü jelét akkor megjegyzi addig amig egy másikat nem dugok rá. Nem lehetne valahogyan ezt fixálni? Hogy ne kelljen nekem mindig meghajtó betűjeleket cserélgetnem?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
kraftxld
félisten
válasz Satrafuckar #9824 üzenetére
Az eredeti probléma mi is volt?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Satrafuckar
tag
válasz Satrafuckar #9765 üzenetére
up...
-
Steelmanus
addikt
Ezen a linken
a temaindito oldalon remekul levan irva, hogy mikent kell ballitani
a BIOS-ban a merevlemezkezelest attol fuggoen hogy mire csatlakoztattad. -
SLYM
veterán
válasz ballington #9818 üzenetére
nade ha nem lát vinyót miért tudom patricionálni, meg formatálni? és mi ez a hülye vírusról a kiírás? még a wint se tudom feltelepíteni, hogy tegyek rá sata drivert?
-
ballington
addikt
válasz jasonka #9812 üzenetére
uazt a hálózatot jelöli az ikon amivel a netre csatlakozol? próbáltad azt, hogy 1x kikapcsolod az ikont, majd újra bekapcsolod (tudod: jobb klikk a kapcsoltaon, ott tulajd., majd ikon megjelenítése a sys tray-en.)?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
jobb klikk az asztalon, ott Új->parancsikon->tallózás. itt elvileg ugye egy program indítófájlját tudod kirakni az asztalra, azaz egy hivatkozási ikont kellene rakni. de. a mappák tallózása közben nem jelennek meg a fájlok, hanem csak a mappák, tehát nem tudok fájlt megadni. na ez mitől van?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
SLYM
veterán
ez meg a lol-ság netovábbja. mi a fasz van ezzel a géppel? tegnap vette fater. miféle vírus jött rá ha csak 1 dvd-vel találkozott eddig a gép? mi ez egyátalán? 2x formatáltam az egész szart, egyszer amikor még ntfs-es volt a filerendszer, akkor az 1 óráig tartott, aztánb meg amikor átalakítottam fat32-essé, akkor az 2.5 óráig tartott, egy másik patrícionáló progival. van ötletetek mi lehet a gond? köszi
[ Szerkesztve ]
-
MasOyama
őstag
válasz Steelmanus #9813 üzenetére
Átnéztem, de fesz gondok voltak. Azt már kipróbáltam, de sajnos nem segített.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
jasonka
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Az XP Prof-t használom - vajon MIÉRT ?!
- nem frissíti az XP képernyő jobb alsó sarkán lévő két monitorikont - amely (az ADSL)
hálózatra felcsatlakozást jelöli ? ( Az ADSL egyébként jól megy - de nem látom
"a hálózaton levő fentlevést", mert többször a monitorikonokat se teszi fel. Ha pedig
felteszi, hiába bontom a kapcsolatot, a monitorocskák továbbra ott virítanak - a
vezérlőpulton kell frissítenem a hálózati csatlakozás állapotát - akkor végre eltűnnek
az ikonok) ;- a vezérlőpulton KÉT "Hálózati kapcsolatok ikon van egymás mellett - mind a
kettő "ugyanazt tudja", de idegesítő.Az XP kb. két hónapja telepítettem (újra) a 0-ról....
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
MasOyama
őstag
Nem biztos, hogy idevág a problémám.
Nagy gond van a gépemmel, és fogalmam sincs hova forduljak.
A probléma: véletlenszerű lefagyások.
Megpróbált megoldások:
- Win újratelepítése
- Teljes formázás
- Másik winyóra telepítés
- 2 db ram tesztelése, mivel mind a kettőt hibásnak jelezte, vettem egy zsír újat, de arra is hibát jelez a dosos memtest.
- Más slotokban tesztelve is hibás.Mi lehet a hibás? Alaplap?
Konfig az adataimnál. Most már 3 giga rammal.
Köszönet előre is.
PCMENTOR - Számítógép és Laptop Kereskedés és Szerviz
-
marsu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás