-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Sziasztok tud valaki ajánlani Connectify szerű programot xp alá? (Connectify nem megy xp alatt) Telefonnak akarok adni netet,de a telefon nem támogatja az aoc-t !
-
dunc
nagyúr
válasz Steelmanus #25440 üzenetére
Köszi GA-MA770-UD3 ez az alaplapom mit kell leszednem pontosan? Az n-lite-t ismerem,csak nem tudom pontosan mit integráljak bele.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van nekem egy Gigabyte alaplapom 770 chipset van rajt.Adott egy xp telepitő sp3 -al az a gondom ha telepiteni akarom az XP-t akkor nem látja a merevlemezt amenyiben ahci modba van a biosba,ezt a telepitőt használtam már ahci modba állitot gépeken,de gondolom a mostani alaplapomon más AHCI vezérlő van,mi a megoldás,hogy ahci modban használhasam az xp-m,újrarakni nem szeretném,ezért kéne valami oprendszer alatt végrehajthaó beállitás.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok xp-m van és egy pb 88 packard bell notim,feldobtam egy xp-t és az eszközkezelöben van egy ismeretlen eszköz,de nem udom beazonositani,hogy szerzek hozzá illesztőprogramot. Valami megoldás amerre elindulhatók?
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
válasz Steelmanus #9845 üzenetére
A biosba merevlemez beállitás?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok packard bell pb 88 laptopom van és nem tudok rá xp-t telepiteni ,a telepitő kiírja,hogy nem talaálható merevlemez,kérdésem hol találok beintegrálható sata drivert hozzá mert azért nem látja?
Seagate ST9160821AS ilyen winyo van benne,és 965 m a chipset. -
dunc
nagyúr
Sziasztok xp 32-bit rendszert használok,3 GB ram van jelenleg a gépembe kérdésem az,hogy érdemes-e kikapcsolni a winyon a lapozófilét?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest