-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Hát az Xp nem nagyon szokta szeretni a lapcserét, max ugyanolyan gyártójú (Intel/Amd/Nvidia/Via/Sis stb,) chipestűre megy a csere és max ha hasonló generációjú szériára (szóval ez csak vmi. elég hasonló lap esetében működhet), ráadásul az újabb lapokhoz, chipestekhez, procikhoz sincs Xp támogatás már, szóval a rendszer klónozása (ha már régi a vinyó ezt amúgy is érdemes lehet megcsinálni) és egy virtuális környezetben való tovább futtatása a járhatóbb út inkább, ha új gépre költözne.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
szilvásbukta
tag
A PROset látja a wifit, nem az XP. PROset-ből gondoltam próbálok újabb verziót, konkrétan még 3-at az intel oldaláról, de mind azt írta ki, hogy nem talál wifi drivert. Egyedül az Acer oldaláról származó 8-as PROset működik (látszólag), de ez egy 2004-es verzió, az újabbak nem jók. :S Ezzel csak az a gond, hogy nincs benne WPA2, márpedig a wifis routerek/acces pointok mind ezt használják. Az egyik routert átállítottam sima WPA-psk-ra, mert az legalább van a prosetben is, de nem működik. Fel se csatlakozik, vagy azt írja, hogy out of range, pedig az egyik kb 3 méterre van tőle.
Nem tudom mi lehet a gond talán csak valami beállítást rontok el a programban...
Szolgáltatót amúgy nem kell külön állítani a gépeken, mert ez céges hálózat, és pl.: kábellel van net.
-
RR-13
őstag
Nem tudom biztosra, de a másik 6TB-os WD külső HDD-n Hibrid-UDF file rendszer van a külön virtuális CD (VCD) , onnan indul az Auto Unlocker program, és onnan tölti be az exét, így megjelenik a feloldó ablak, ahova a jelszót be lehet írni.. na most itt ezen a 8TB-os WD -n nincs ilyen egyenlőre...
"A meghajtó zárolásának feloldása a WD Security szoftver nélkül
Ha olyan jelszóval védett meghajtót csatlakoztat a számítógépre, amelyen nincs a WD Security szoftver telepítve, akkor a számítógépen használhatja a WD Drive Unlock segédprogramot a meghajtó zárolásának feloldására. A WD Drive Unlock segédprogram a virtuális CD (VCD) meghajtón található, amely a számítógép fájlkezelő alkalmazásában jelenik meg."
Na nekem ez így nem működik ezen a 8TB-os HDD-n... , mert nincs virtuális CD (VCD) meghajtója..
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
1 partíción persze Sajnos ez a kiszereléses dolog nem nagyon jtzsi, bár jó ötlet... megpróbálom a Linuxos mentést, van esetleg ajánlott ebből, vagy gyakorlatilag mindegy, melyik disztrib live verziója? Elég régen, de használtam már ilyet...
Van matrica a gép alján kóddal, de azt hiszem kénytelen leszek vmi w7 lite verziót ráerőszakolni, dvd-olvasó hiányában...
Köszi a segítséget mindenkinek! -
td
senior tag
Miért ne lehetne? Csak nem ment gallyra teljesen egy file, text editorral is látszottak benne értelmes részek. Találtam amúgy azóta Google-vel toolokat, csak ott még nem derül ki, hogy valóban jók-e. Pl. a töröltfile-helyreállítókkal is úgy jártam néhány éve, hogy egy jópár nagyon nem volt jó közülük.
Tovább nehezíti a helyzetet, hogy most még USB-s vinyót sem kezel a rendszer. Telepítené a Windows, de nem tudja... Szóval az az érzésem, hogy még csak az sem lenne elég, hogy a drivereket újrarakom (vid.kártya, DirectX, tuner, audio, mobil).
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
Lordus
senior tag
lehet akkor kipróbálok egy már telepített win7-et virtual xp-vel és ha megy, csak akkor állok neki
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
Dell 760, 755, 745 gépekre gond nélkül, elsőre telepítettem, többször. ezért nem értem, hogy most mi lehet a gond...
láttam angol fórumokon, hogy más is szív ezzel, de a dell oldalán hivatalos win xp driverek vannak a géphez, tehát mennie kell. megnéztem a sata drivereket, ugyan azt tudom leszedni a dell oldaláról, mint ami az utolsó xp lemezen már fent van
Win7 majd winxp -> ez lesz az utolsó, nem akarok két oprendszert. ráadásul akkor már virtual xp lenne.
(csak hogy értsétek, nem a saját magam szivatása miatt telepítek XP-t, hanem mert a nyomdagép RIP sziftvere csak XP-vel működik. Még nem próbáltam virtuális XP-ről, de remélem, hogy ha minden kötél szakad, akkor így menni fog.)harmadik: igen, én is filóztam rajta, hogy akkor egy 760-as gépet elcserélek erre a 780-asra, vagy 380-asra, de... macera találni egyet. Ja, a dellhez ragaszkodom, mindenünk dell, egységes a nyomda, tehát nem rakhatok be mást
Ha van még ötlet, illetve ha valaki járt már így és sikerült neki 780-ason megoldani a telepítést, akkor szívesen fogadom
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Visormail
addikt
-
ceia
őstag
Ha jól értem, utána felment egy másik Avira verzió?? Akkor szerintem szedd le, Documents and Settings-ben és Program Filesban is nézz szét, maradt-e utánuk valami hátra. Utána CCleaner-rel registry és temp takarítás. Újraindítás, és ha akkor jó, mehet újra fel a jó verzió.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
pushalias
addikt
Ránézésre a ByteMobile körül van valami gebasz.
-
félisten
Hali!
De, ha be van állítva(alapban be van), akkor készít egy minidump fájlt a hibákról(több BOSD, több minidump fájl). A minidump fájlok tartalmát ezzel a progival tudod megnézni: [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
RootRulez
félisten
Driver Genius Pro Edition ütközések feltárásában nem vagyok biztos, de az tuti, hogy megkeresi a hardverekhez a legújabb drivert... És az aktuálisakat is elmentheted vele, amit később vissza tudsz állítani...
═════════════════════════════════════════
-
DJackson
tag
sajnos nem pontosan tudom én sem, hogy mikor melyiket lehet mozgatni, de az a lényeg, hogy mindig el lehet érni a kívánt eredményt. Amikor az egyik nem mozdul mozgasd a másik elválasztót. Ne csak vízszintesen próbáld elmozdítani, hanem fel-le is. Mintha összenyomni, vagy széthúzni akarnád magát a vonalat függőlegesen. Aztán valahogy csak összehozod!
minden jóban van vmi STAR: STAR Trek, STARgate, BattleSTAR Galactica, STARopramen, STARcraft...
-
Lenry
félisten
Documents and Settings\<userneved>\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\
egyébként biztos vagyok benne, hogy angol XP-ben is pont ugyanitt van, mert az általad leírt mappaszerkezetet sosem láttam.
helyesen Documents and Settings\<userneved>\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\ egyébként itt is itt vannak a gyonrsindítás linkjei[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Nkboy
senior tag
Itt tudod szerkeszteni: Indítás és helyreállítás
Ez a Boot.ini(rejtett) fájlt szerkeszti.Tudod közvetlenül is szerkeszteni a C: gyökérkönyvtárban található. A nem kellő sort kell kitörölni.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON