- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz montressor #5703 üzenetére
defrag meg volt!
még nem vettem ki a pipát az sos elől! a héten kipróbálom valamikor, most el vagyok havazva egy kicsit!
egyébként, kivettem a pipát már egyszer, de a mégse gombra nyomtam, ez tegnap este volt, s ma mikor bekapcsoltam a gépet ismét kért jelszót (amit korábban kikapcsoltam benne)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5712 üzenetére
Értem köszönöm, hoyg segíteni próbáltál. Én is erősen gondolkoztam már a legelején a reinstallnak, de úgy voltam vele, ha sikerül megoldani legalább tujam hogyan. Elvégre diák vagyok, sajnos nincs infó faktom így magam tanulok az érettségire. Ha ilyenektől megijednék mi lenne az érettségin. Jó ott ilyenek azért nem lesznek Még programozni kellesz megtanulni.
Akkor majd én is hazsnálom a Ghost-ot legalább max midnen második reinstallnál kellesz újat csinálni. Na meg jön a Vista, a gépen már most bírná, de még ilyen vacak nem kérek belőle.
Én is nodot használok. Hát jah false pozitívok vannak. Még azokat szeretem mikor megtalál valamit jogosan csak más kategóriában osztályozza, mint ami.
Na így még énse jártam, hoyg a registry-vel így kibabráljon valami. Többet se szeretnék :S -
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5710 üzenetére
Most akartam én is írni Sajnos nincs mit tenni, annyit sajnálok hoyg nem sikerült megoldást találni vagyis ezt amit írtál még újratelepítés előtt megézem. A holnapi nap valószínűleg úrja is teszem a rendszert. Ha már újrateszem kicsit gondolok arra, ha még1x előfordulna szóval: a van olyan progi amivel kiválthatnám a windows rendszervisszaállítását? Tudon men jó használni nem is szoktam, meg ha kell is akkor se szívesen. De azért ilyenkor lehet használna, ha működött volna. A Norton Ghost jó, de mivel én szeretem frissen tartani a programokat, kicsit macerás utána frissíteni őket, de talán mégiscsak könnyebb, mint alapjaiban újrahúzni a rendszert. Hogy működik?Úgy értem egész rendszerpartíciót ment, midnent ami rajta van? Vagy csak a rendszerrre korlátozódik? Meg olyat is hallottam a vmware rendszereket is vissza tudja mostmár helyezni. Mert olyanom is van. Szerinted (szubjektív véleményed szerint) mikor csináljak mentést a Ghost-tal?
Az esemnaplóhoz hasonló alkalmazás van másik?Ha már úrjarakás akkor adok neki. Megnézem majd az Error Repair Pro-val és az Ashampoo Winoptimizerrel is mit érek el. Vagy a System Mechanic, a Systweak Advanced System Optimizer-t rakom fel még nemtom. EZek valamelyikével megpróbálom mit érek el.
Most töltöm a Kaspersky antivirus 7 trial verzióját, ha felmegy megnézem talál-e valamit.u.i: Na erről ennyit a telepítési idő előtt félbeszakadt kb ehhez hasonlót írt ki a drága
Legjoban azt szeretném tudni mit csesztem el vagy mi cseszte el a rendszert, de ezt már nem fgom megtudni soha.[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5705 üzenetére
Igen ezért álltam én is értetlenül :S
Hogy megmutattad hoygan lehet megváltoztatni a Rendszergazda fiók jelszavát (mert előzetesen szerintem a TweakNow PowerPack programmal elcsesztem a jelszavát, vagyis adni akartam neki, de nem lett jó. Nem sokat "tuninggolok" vele, ha gondolod leírom miket, de csak egy csekély részét használom.) így adtam neki egy jelszót, azzal sikerült belépnem.
Szóval megnéztem és ott is kiírta, hogy Nem lehet kulcsot létrehozni hiba a fájl írása közben. Elég idegesítő már ez a szöveg, főleg a Rendszergazda nevű fiókban :S[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5702 üzenetére
Magyar a windows és tudtommal nem neveztem át egyiket sem
Pm-ben megy egy kép. -
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5699 üzenetére
Az előjött konzolba nem tudok beírni semmit sem.
Ugye a user helyét nem kellett a fiókom nevével helyettesíteni? Gondolom nem, de azért megkérdezem. -
demars
addikt
válasz montressor #5678 üzenetére
copyzni azt ugye nem engedi... eldobja az egeret... de bepötyögöm neked...
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional-magyar" /sos / usepmtimerennyi lenne, de csináltam képet is:
itt 3 sec van, s ezt: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional-magyar" /sos / usepmtimer
ezt írja ki nagyon sokszor egymás alá a rendszerindításkor...
csinál még olyat is h 15 mp ig kiírja h milyen cpu, rendszer, s mekkora rendszermemória van a gépben
s csinál egy gyors lemezellenőrzést is!
lemezellenőrzéssel nincs gáz, de mondjuk ezt a rendszer kiírást sem tudom, h hogy nyomjam ki, azt nem is találtam meg sehol sem...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Nightquest
csendes tag
válasz montressor #5573 üzenetére
Hello!
Köszi a sok segítséget és bocs a késői válaszért, de végül is megoldódott a probléma, mégpedig úgy, hogy csináltam egy SP2-vel integrált telepítő CD-t és azzal ment a javító telepítés, utána meg jó volt a rendszer is. Bár én úgy emlékszem, hogy korábban nekem sikerült régebbi Wines CD-vel javítani, mint ami fenn van, de logikus mindaz, amiket írtatok. Ja és lehet, hogy vírus volt, mert netezés közben jött először elő a gond és utólag átnézve volt sok vírus a gépen.
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5685 üzenetére
AKkor mégis csak jól van Nincs becsekkolva az öröklődés.
É úgy tudom a beépített anti-spyware modul figyeli a registy-t.
Akkor megint nincs ötletem mi kavar be :S
Most futtatom a TrendMicro HouseCall-t... -
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5676 üzenetére
Na igen itt jött a következő meglepi
A HKLM\System-nél üres az olvasás és a teljes hozzáférés rész a létrehozott tulajnál. Lecsekkolom alkalmazás majd kiveszi a pipát. Másodszorra is :S
Azért, ezt, hoyg valaki felülír engem a tűzfalnak jeleznie kellene érdekes. Pedig Outpost Pro 2008. A ControlSetnél ugyanez a helyzet.
Na ilyenkor mi van?
Mosmár megfordul a fejemben a fertőzés jelenléte. De egy ilyet vírus csinálhat vajon?
Végülis az a-squared Anti-malware-em véd mindegyik ellen, rezidensen fut. Na meg Spybot immunizálás, winupdate, SpywareBlaster is van a gépemen[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5669 üzenetére
nekem ez 3 mp is jelenik meg, s darál lefele mint állat... az egész képernyő tele lesz vele kb 1,5 mp alatt, s lehet látni, h megy lefele, tovább is...
így elég nehéz leírni, remélem megértetted... ugyan arra gondolunk lényegében!
nem az a baj, h hosszú ami megjelenik, hanem h sokszor írja ki azt, s 3 mp is csak az darál!
lehet h ha eltűntetem, gyorsabban áll fel a rendszerem ... legalább is ezt remélem, h ha nem kell neki ezt mutatnia kicsit segít rajta!Most akkor az abaj, h tul sokmindent ir ki v. az, h megjelenik a kepernyon?
lényegében mind a kettő zavar...
megpróbálom levenni 0 ra azt az értéket!
ha elcsesződne mit lehet tenni? egyszerűen vissza kel állítani?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5673 üzenetére
A services kulcson belül már nem tudok új kulcsot létrehozni, de a már meglévő alkulcsokba tudok újat. Na most ezt lehet nem szakszerűen mondtam remélem érthető. Szóval van a HKLM/System/CurrentControSet/Services ezen belül nem tudok új kulcsot létrehozni, mint pl amilyen pl az ACPI, de ezen belül már tudok.
Ez okból az EhttpSrv-t se tudom létrehozni. Ez normális?A DropMyRights-ot (DMR) már 1 éve használom, eddig semmi gond nem volt vle és bátran ajánlom másnak is. az M$ készítette amúgy [link] Na meg csak annyit tesz, hoyg korlátozott jogokkal böngészem vagy bármi mást ilyen jogokkal használok.
[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5668 üzenetére
A Norton Ghost most jön le a gépre, még folyamatban. A Registry Mechanicot leszedtem, hát érdekes hibát írt ki, elvben átállítottam valamit és úgy mostmár menn ifog csak restartolni kell. (ez most nem iylen hiba). Mindjárt megnézem mit alkotok vele.
Amint odajutok nézem amiket javasoltál.
Úgy emlékszem gyermekobjektumokra nem csekkoltam be, azóta már ki is töröltem a 2 regbejegyzést, de ha számít visszaimportálhatom.
Igen adminkénz telepítek. Egyedüli rendszergazda vagyok a gépen. Amit ebbe na fiókban nem rendszergazdaként teszek aza böngészés -> DropMyRights-al csökkentett jogokkal böngészek.
Chipset drivert felraktam mindjárt restart és nézem a hőérzékelőket.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz montressor #5649 üzenetére
Köszönöm a segítséget
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5663 üzenetére
1. másik partícióra tudnám csak. ha van rá mód akkor oké, de mivel ez így nem kóser, ami most van, ezért vagy meg tudom oldani vagy újra kell raknom az XP-t Esetleg, hoyg mostmár adtam jelszót a Rendszergazda fióknak, talán engedi az Xp javítását.
2. Igen eltávolítottam, de nem lett javuás így visszaraktam, mert kellett. Ugyanis közben egy másik problémám is lett. Most már arra tippelnék ehhez van köze:
[link]
A Call of Duty 4-el nem enged multizni, mert ledoba PB. Alapból se megy fel normálisan, nem csalok. Most vettem észre, mikor törlöm a PB Service-t a telepítések törlések listából/val, akkor (a linken lévő topicban az utolsó hsz-emben mellékeltem a képet) a registryból nem tudta eltávolítani.
3.jv16PowerTools van fennt, a gépen van (még nem telepítettem fel) 3 progi:
System Mechanic 7 Pro, Systweak Advanced System Optimizer v2.20 és Ashampoo WinOptimizer 4 - Nemtom valamelyiket rámerjem-e ereszteni a gépre.
Akkor megnézem valami jó registry pucoóval a jv16 helyett.
4. Rendben, intézem.Megnéztem volt mappa, azt már nem tudom visszakövetni, hoyg a mappában is volt-e valami. Amúyg fel tudom tenni az EasyTune-t, de nem tölti be a drivert kiírja: MarkFun_Load_NT_Driver
Megpróbáltam manuálisan megnéztem, se Eset nem volt már, se Gigabyte mégis. Ezértis gondoltam, hogy valami titlja a registry-t. A tűzfalt kilövöm akkor is gáz van. Talán le kellene törölnöm és úgy próbálgatni.
Pm-ben küldöm az eseménynaplót kimentve, úgy a legegyszerűbb.
A képek linkje meg itt van:
[link]
[link]
[link] -
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5641 üzenetére
Folytatás:
Csökkentett módban töröltem az EasyTune-t, de törléskor ezeket írta ki:
Could not open Service (Stop Driver)
aztán: Remove Driver fail.
A végén naplózza hogy nem tudta törölni a progi mappáját se, de azért sikeres a törlés szerinte.A nodot a legfrisebb telepítővel újra akartam rakni, de ugyanaz ah iba, amit fentebb bemásoltam. Apropó az az eseménynaplóból van az a 2. Na igen sok hiba bejegyzés, de 95%-uk ezek.
Windows Installert frissítettem.
hklm/software/eset már rég törölve
Sőt amikre hivatkozik a telepítéskor hibaként azokata bejegyzéseket is töröltem, biztonság kedvéért azért előbb exportáltam. Így se ment.Az eszközkelőben nincs semmi rendellenes vagyi nem jelzi semmi. Egyedül a hamachi-nál van egy piros X, de az is csak azért, mert nicns használatban jelenleg.
Egy Siw nevű (everesthez hasonló) progi se látja a hőérzékelőket 2 híján.
Az EasyTune is fontos lenne a hűtő szabályozása miatt, már idegesít ez a gyári hűtő, amint tudom vágom kia fenébe.
Kezd már az idegeimre menni ez az egész, de szeretném megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz montressor #5643 üzenetére
nincs extract,csak setup.exe,amiben nyilván beleírták a kicsomagolót is.Ez egy játék,tehát gondolom,hogy eredetileg valami spéci módon csomagolták be,nyilván másolásvédelem miatt.De én akkor is ki akarom csomagolni...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5641 üzenetére
Most nincs sok időm, későb bőveben válaszolok. Most csak ennyit:
Akkro használok rendszervisszaállítást, ha iylen gondom van, mint most egyszerre a noddal és az EasyTune-nal. Volt registr törlés is, megpróbáltam 1-2 dolgot még, de nem jött össze. Aztán gondoltam menjünk vissza pár napot. Na ekkor jött a kedves ablak, hoyg nem sikerült visszaállítani a renszert a korábbi időpontra válasszak másikat. Választotam egy még korábbit, na az se lett jó. Így hagytam.
"túlzottan használod" - Nem, utálom használni, csak ritkán élek vele.Igen volt memóhiba, de azóta már újraraktam a wint.
Többit majd későbbAztán az előtted szólónak válaszolok még:
v3.0.563-as nodal próbáltam, újonnan leszedett telepítővel.
Sp2-es persze és ez egy Campus szoftver szóval működő verzió. Az előtte levő is működő volt amúgy.
...[ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
válasz montressor #5637 üzenetére
Nekem egy nagyon összetett problémám van, remélem valaki tud segíteni.
Tegnap észrevettem, hoyg elromlott a rendszervisszaállítása az XP-nek. Egyszeráen nem megy egyik mentésre se a visszaállítás. Emellett a zEasyTune 5 és a NOD32 se működik normálisan. Be se töltenek. Előbbivel amúyg csak a proci hűtőt szabályozom.
Anno már volt, hoyg elromlott a csökkentett mód és volt már, hoyg a rendszervisszaállítás is. Azóta XP telepítőlemezt is cseréltem. Szeretném megtudni milyen okokból romolhat el a csökkentett mód és főleg a rendszervisszaállítás. Mert nagyon idegesít, hogy valamit rosszul csinálok vagy nemtom és ez elsz a vége. Aztán rakhatom újra az Xp-t, mert a javítás funkciót se tudom használni. Rossz szokásom, hogy nem adtam meg eddig rendszergazdai jelszót telepítéskor, így akármit írok be a javítás opción belül nem megy tovább a folyamat.Mint a képen is látszik:
Ilyenek vannak az eseménynaplóban az alkalmazás fülön:
Product: ESET NOD32 Antivirus -- Error 1406. Could not write value ConfigPath to key \SYSTEM\CurrentControlSet\Services\EhttpSrv\Parameters. System error . Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel.Product: ESET NOD32 Antivirus -- Error 1923. Service 'Eset Service' (ekrn) could not be installed. Verify that you have sufficient privileges to install system services.
Szerintem nem csak regmentést csinál, mert a full registry adatbázis tudtommal olyan 50MB körüli és többnek érzékelem, ha törlöm a régi mentéseket.
Én se szeretem használni a rendszervisszaállítást, mert maradnak benne felesleges cuccok, de ha gáz van nincs mit tenni.
Azért kellene ötlet, hoyg miért hal meg a visszaállítás, na meg időnként a csökkentett mód, mert unom, hogy oylan 3-4 havonta újra kell raknom az XP-t mikor jó lenen csak ilyen faszságok miatt nem. Pl most nicns NOD32-m, jó lenne már vissza rakni.
Próbáltam kibővíteni az engedélyét annak a https-s szogáltatásnak a registry-ben, de nem ment fel a nod akkor sem. Ugyanilyen hibával.
Aporpó nem tudom írtam-e, de telepítéskor ugyebár meg lehet adni a rendszergazda fiók jelszavát vagy tovább lépni. Rossz sokásomhoz híven nem adtam meg és nem tudom használni a javítás funkciót. Ha nem atam meg akkor mit kell beírni, hoyg ne azt írja ki a javítás elkezdése előtt: rossz jelszó?u.i.:
Még mindig nem látja az Everest a hőérzékelők nagy részé. Nem tudom miért. Már újratelepítettem. Most megnézem más progival is, de ha van valakinek tippje kérem ossza meg velem.[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
-
montressor
aktív tag
válasz montressor #5627 üzenetére
no, a feladatutemezo gyakorlatilag egy kalap xar. Erre nem hasznalhato. Azt irja lefut, de a gyakorlatban meg sincs semmi
-
Drizzt
nagyúr
válasz montressor #5611 üzenetére
ACPI/ATK0110
*ATK0110
Nincsen ven, s dev. Szóval ez valószínűleg Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) eszköz lesz.I am having fun staying poor.
-
kraftxld
félisten
válasz montressor #5594 üzenetére
háát.. azért a domain admin jelszót csak nem vésném be egy bat-ba
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
VinoRosso
veterán
válasz montressor #5615 üzenetére
lehet ki kell egészítenem a jó szóval a hszmet
-
D4rkm4n
őstag
válasz montressor #5560 üzenetére
Ezesetben elnézést kell hogy kérjek és köszönöm szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Drizzt
nagyúr
válasz montressor #5609 üzenetére
Nem talál ott semmi megfelelőt, azt írja.
I am having fun staying poor.
-
föccer
nagyúr
válasz montressor #5575 üzenetére
En az eredeti helyere szeretem rakni, mert nehany okos programozo neha-neha bedrotozza a konyvtarakat....
Te kis előrelátó...
Én leginkább office/néro/winamp/gémek telepítésével találkozom. Ritkán vannak zugprogramozók állítal írt progik telelpítései.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz montressor #5573 üzenetére
Valamitől kiakadt a Win, hogy mitől, azt nem tudhatjuk. A win telepítésénél lehet kérni olyat, hogy milyen particióra, illetve milyen könyvtárba mennyjen az install. Nem kell hozzá kölön hókusz-pókusz
A csökkentet módba való hibajavítással pediglen teljesen igazad van. Átsiklottam afelett, hogy tudjuk, hogy a hálokarival van gond.
üdv.: föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
[w]
őstag
válasz montressor #5559 üzenetére
az az érdekes, hogy telepítéskor (mivel eddig egyfelhasználós volt a gép) mindig az összes user alá telepítettem, tehát elvileg el kellene érnie és az eléréssel nincs is gond, hanem az indítással.
mintha "összeakadnának" induláskor és hol csak nálam, hol csak nála indul el megfelelően a progi. az indítópultba beraktam neki is, de a helyzeten nem változtatott, ezért gondoltam, hogy eleve rendszerfolyamatként kellene indítani, akkor nem lenne gabalyodás.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Spancer RE
aktív tag
válasz montressor #5543 üzenetére
Köszi mindent, de már megoldottam
-
Spancer RE
aktív tag
válasz montressor #5541 üzenetére
-
Spancer RE
aktív tag
válasz montressor #5538 üzenetére
Bárhova tudom másolni hibátlanul azt a bizonyos fájlt. Próbáltam simán a mappára egér jobb klikk -> tulajdonságok -> írásvédelem vissza pipál (üres kokca) -> alkalmaz, de azt írta ki h hiba az attribútomok alkalmazásakor. Különleges karakter meg nincs benne mert angol ABC-ből van mind1ik. + próbáltam állítani a regiszteriben a jogaimat teljes körűre, de akármit csináltam, maradt Olvasás-on. Vírusírtó + tűzfal kikapcsolásával már próbálkoztam de ugyan úgy semmi
-
koob
senior tag
válasz montressor #5537 üzenetére
köcce, működik, sztem spyware tette használhatatlanná, ráadásul egy másik felhaználó asztalára mutatott, de onnan sem indult
-
Tottu
senior tag
válasz montressor #5499 üzenetére
Köszi a választ, de közben sikerült úgy eltávolítani, hogy az XP telepítő CD-ről be bootoltam, majd a javításnál ujra formáztam NTFS-ként a partíciót, és így már mehetett is az egyesítés.
De köszi a választ még egyszer!"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
Lacafi
tag
válasz montressor #5509 üzenetére
Hali.
Chris tv ment egy ideig, majd az rendszeridőre hivatkozik. Biztos mert krekkelt nem ?
Amúgy két szerv közül lehet válsztani, de egyikkel se szinkronizál.
Köszi a válaszotokat, de a baj még fennáll.
[ Szerkesztve ]
Itt amatőr, egyéb téren sokoldalú.
-
Ribi
nagyúr
válasz montressor #5503 üzenetére
A program elindul ahogy a user belep, de attol fuggoen, hogy ki lep be, a szervertol leker adatokat, raolvas a kártyaolvasora, majd azokkal berhel es utána aktiválódik. Csak mire aktiválódik, addig a user szabadon garazdalkodik. Es ezt kellene valahogy elkerulni.
-
Coyote2000
őstag
válasz montressor #5466 üzenetére
bocs, túl egyszerű lett volna ott kezdeni
Időközben rájöttem, a Vista Transformation Pack okozta a gondot, leszedtem, és egy év után újra működik minden...
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz montressor #5476 üzenetére
AHA, oké köszi szépen.........megnézem hogy is van ez
Üdv kösz a segítséget
-
D4rkm4n
őstag
válasz montressor #5469 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Neked is Loretto!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Loretto
veterán
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz montressor #5469 üzenetére
De nincs benne! Azért kérdem hogy lehet bele rakni .......?
Valszeg Amerikai verzió....hallodtam már van ilyen[ Szerkesztve ]
-
bor-isz
csendes tag
válasz montressor #5367 üzenetére
köszi!
-
WonderCSabo
félisten
válasz montressor #5348 üzenetére
Helo!
Köszi kipróbáltam bootvist, optimizálta a rendszert valóban gyorsabb lett a boot. Msconfiggal vacakoltam, de nem sok eredmént hozott, mindenesetre egypárt felesleges programot letiltottam.
-
HIJ
őstag
válasz montressor #5348 üzenetére
aham köszi!
Én is a tartalmi tanácsadóra gondoltam, de ha ott beállítom a jelszót, akkor minden egyes kattintáskor bekéri azt.
Ez a bezipelés tényleg már elvetemült...HIJ
-
_stick_
őstag
válasz montressor #5332 üzenetére
Sikerűlt! 1000 THX!
-
_stick_
őstag
válasz montressor #5330 üzenetére
Na ezaz, de mivel nyissam meg, hogy szimplán elinduljon?
-
kem
addikt
-
szimcsi
senior tag
válasz montressor #5295 üzenetére
haveromat csak sima vendégként akarom hagyni, eddig is az volt.Akkor gondolom nem kell piszkálni, csak jelszót szeretnék hogy legyen neki.
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz montressor #5293 üzenetére
Köszi a segítségeteket, amúgy én vagyok a rendszergazda,haverom vendégként használja.De hogy más már ne tudjon belépni, ezért szeretném ha a haverom is tudna jelszót adni magának.
XP
-
szimcsi
senior tag
válasz montressor #5288 üzenetére
leírnád hogy hogy mert már próbáltam vendégként jelszót adni, de nem találtam ilyen lehetöséget. Gondolom a vezérlőpultban a felhasználói fióknál kell, ott próbáltam.
Hogy kell pontosan? köszXP
-
rdi
veterán
-
szimcsi
senior tag
válasz montressor #5284 üzenetére
Lehet e olyat, hogy a vendég is jelszóval lép be a windowsba, mint pl. én rendszergazdaként, hogy egy 3. személy ne tudjon belépni?
XP
-
falaci2002
tag
válasz montressor #5285 üzenetére
Köszi!
Megpróbálok végére járni a dolgoknak!
-
falaci2002
tag
válasz montressor #5278 üzenetére
Üdv!
Köszi a választ!
Boot ini felderítve, hiba kijavítva, minden visszaállt eredetibe.A frissítésnél még nem néztem meg a hivatkozást, amit küldtél. A félreértések elkerülése végett: nem a netről való frissítésnél kereste a fájlt, hanem a saját telepítő cd-mel való frissítést nem tudtam végig vinni. Egyszerűen csak felül akartam írni a hibás fájlokat, vagy pótolni az időközben elveszetteket. Állítólag ez lehetséges és minden beállítás, progi megmarad. Így van ez?
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
-
Core2duo6600
veterán
válasz montressor #5225 üzenetére
Ha nem törölte le a winyot, akkor a régi win és az új wion elemei keveredtek valószínű, hogy formázássa egybekötött reinstall hozza meg a várt eredményt
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
REDeath
őstag
válasz montressor #5248 üzenetére
ö na szal a midnen program megrövidült 2 oszloppal.
belenéztem eseménynaplóba, alkalmazásnál semmi különös, a rendszernapló már aggasztó. csomó ilyet látok: "Hibás blokk az eszközön (\Device\Harddisk0\D).
" Eseményazonosító: 7 Forrás: disk
az összes mai napi rendszereseménynek több mint az 50%-a ez a hibaüzi... most nézem és az írás közben is megjelent egy újabb.sejtem hogy masszív vinyópusztulás van
másik hibaüzi, ez inkább érdekesség, de mindjárt utánaguglizok mindkettőnek: "A(z) Virtual Server szolgáltatás a következő, nem létező szolgáltatástól függ: vmm
" namost mivel nicns vs a gépemen ezért max a virtuális meghajtók miatt lehet (Alcohol), ahogy valami iSCSI eventek is...
ezt leszarom, a disk-es logok aggasztanak inkábbmod: ez az egész persze nemigen magyarázza hová lettek a shortcutok a startmenubol(minden program) ja meg a leggyakrabban használt programok közt is kavarodás lépett fel
mod2: multkori chkdsk /f paraméterel javított pár indexet. /r -el még nem futtattam, de addig nem is merem amíg ki nem írtam a cuccaimat, mer az elvileg javít ahol tud, dehát annak általában nem jó a vége ha sectorokat akar javítani, áthelyezni..
[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
demars
addikt
válasz montressor #5226 üzenetére
belementem azokba a helyekbe, amit írt a support microsoft.. nekem is azok vannak beállítva, amiket írt...!
de mondjuk azóta nem indítottam ujra a letöltések miatt!
még valami!!
mivel nem lehet a felhasználói fiókokban kikapcsolni a jelszavat, ha itt én kitörlöm, illetve 0 át adok meg neki, akkor nem is kér semmit sem??? nem lesz belőle gáz?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5231 üzenetére
bakker most néztem, h te is ezt írtad le
bocsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5226 üzenetére
most már igen!!
köszi, megpróbálok valamit kezdeni vele...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Messzilátó
csendes tag
válasz montressor #5170 üzenetére
Isten vagy!
Nem adtam volna már érte, hogy esetleg sikerülhet a műtét. De a leírásod tökéletes volt és bevált.
Köszönöm. -
demars
addikt
válasz montressor #5181 üzenetére
nekem mondod.... sz@r vicc lenne a mikroszofttól!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5180 üzenetére
msot egy másik gépről netelek... Vistát inkább nem... nincs vele bajom, de azé van az xp, h menjen
net most nincs rajt, eddig nem is fagyott meg mé... bár, nem tettem fel szinte semilyen drivert sem! egy darabig így használom, meglátom, h mi lesz! de a netet sztem ráengedem... mert ez csak kölcsön noti.. (Pi1536)Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
djyuri
őstag
válasz montressor #5175 üzenetére
A bill-t lecsekkoltam...sokszor szoktam évente
Szegény monitort lökte fel majdnem a szemem,amikor rájöttemTHX én is
-
demars
addikt
válasz montressor #5174 üzenetére
értem!
ha a hálót letiltom... s nincs netem.... akko meg minek a gép?????????????
nah de az ügy érdekében mindent! Csak ha hang drivert teszek fel, h filmet leshessek, ahhoz kellene codek is...! ami ugye van! klite 282full-t hasznáálok!
megpróbálom azt is, h letiltom a lan karit!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
válasz montressor #5166 üzenetére
Nem, a 2-es .net nem tartalmazza az 1-est, sőt a 3-as sem tartalmazza semelyiket sem visszafelé.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
montressor
aktív tag
válasz montressor #5174 üzenetére
jaa es a billentyut is csekkold le
sponsored by djyuridjyuri: haat ez az, de nem komalom, amikor egy ilyen dolog miatt az egesz gepet fel kell forgatni, atcsekkolni..
de szep volt[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5169 üzenetére
jaaaaaaaaaaaaa
ilyen progikat nem tettem fel!
tök szűz a XP m
hang driverem sincs! fel tehetem? mert ugye azt beszéltük, h nem kell rá semmi sem...
vga nélkül elmegy azt tudom, de hang driver nélkül, csak speaker hangot ad ki... így necces zenét hallgatni
acrobat reader van fennt... benne volt a zixpébeAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5166 üzenetére
hjahja az is igaz, h elég lenne, ha csak kiírná h valami hiba van, vagy valami nem tetszik neki... nem kellene egyszerre merevre fagynia...!
Majd meglátjuk, csak a chipsetet tettem fel most erre az xp re! kb 1 órája van fennt az xp
netezni azt kell vele, mert ha nem netezek... akko mit csináljak vele...? h kifagy e a gépAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
mzx
senior tag
válasz montressor #5138 üzenetére
koszi szépen
-
Messzilátó
csendes tag
válasz montressor #5137 üzenetére
Megnéztem az eseménynaplót, de abban nem találtam nyomát annak, hogy mit törölhetett esetleg le. Próbáltam a netsh int ip reset parancsot is, de az csak visszaállította alapba a hálózati beállításokat. Vagyis nem vagyok előrébb.
Esetleg valami más ötlet?
(A gép most is a 169.254.x.y tartományból oszt magának címet, és nem találja a dhcp-t adó smc routert, de a fix ip sem jó neki.) -
demars
addikt
válasz montressor #5153 üzenetére
Hello!
húúúúúúúú, hát jó sok feladatot adtál nekem...
noss! anno ezt a gépet xp prof fal vettem, tökéletesen futott rajta minden, még játékok is voltak rajta (régiekT, Quake3, CS, Gyűrűk Ura II), ezek hibátlanul mentek!
Vista alatt, minden jó volt!!! (bár hozzá teszem, azért szedtem le a vistat, mert nagyon hajtotta a cpu mat, meg a vinyo is ment mindíg, s nem tetszett, hangos is volt, meg meleg is kicsit)!!
VGA ra is gondoltam, ill. vga driverre, de a gyártó honlpjáról leszedettet tettem fel, ugyan így a chipset drivert is! Most írtam annak akié volt, h adja oda azokat a drivereket, amiket anno feltett rá, hátha ezek frissebbek, s nem jók...
én is ilyesmire gondolok, de ezek szerint akkor érdemesebb a vga driverre figyelni jobban???
Az egeret csak lehuztam, nem tiltottam le az usb t!
Már próbáltam, csak chipset, driverrel
ill.hang driver is fennt volt
de ugy is kifagyott
lehet h a chipset driverrel van akkor a gond???
szűz xp n próbáltam így, csak frisítettem...(rosszindulatú, meg ellenőrző frisítést nem szedtem le)
Orthos memtestet csináltam, ez is cpu+memoria ra volt állítva! mindkettőre azt írta ki, h rendben vannak...
Amugy a notit anno xp home val adták ki gyárilag, de mikor megvette a srác (akitől aztán én vettem meg), már xp prof volt rajta, s tökéletesen ment rajta minden! Ő nem is csinált vele semmit, mert picit később ~3 hónap után megvettem tőle, s én is használtam kb 3-4 hónapig azzal az xp vel ami rajta volt, s hibátlanul ment, egyszer sem fagyott ki !! Csak sok felesleges progi volt rajta, s így ujrainstalláltam, gondolván, uj xp vel uj, friss driverekkel, gyorsabb lesz a masina...! Így is let, a rendszer, betöltés, stb gyorsabb is let, csak pár nap után elkezdett kifagyogatni, s azóta ezt csinálja xp vel! Azért tettem fel vistat h azzal is ezt csinálja e? de azzal semmi ilyesmit nem produkált!!! Ha vistaval minden j volt, akkor memória, cpu, vinyo, hardver hiba kizárva!! (vagy tévedek???)Hogy másféle driver kellene e...?? hát az lehet, de a gyártó honlapján, a frissek vannak fennt... (bár, lehet h csak én szedtem le a frisseket... na ezt is meglesem ujra)
bios frissítést nem lehetett csinálni, mert nincs frissebb bios ehhez a géphez!Megpróbálok, valami régebbi drivert keresni hozzá, főleg chipsetet, meg vga drivert, mert elősszörre is arra gondoltam.. aztán később, már minden gyanús volt (még az adapterre is gyanakodtam, nem e ad rossz feszt... )
Próbálkozok, próbálkozok, csak fogy a türelmem, s a lelkierőm, ... ha nem hardveres a gubanc(remélem nem az), akkor miért nem jók a gyári driverek hozzá!!!!!!!!!!!!?????????
ezt nem értem...
Köszi a segítséget!
ajd szólok, ha lesz fejlemény!, illetve, ha van új ötleted, szólj egyszerre légy szíves (privibe írj, akkor kapok mailt!)
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
montressor
aktív tag
válasz montressor #5152 üzenetére
na az elobb nem birtam befejezni:
Probaljuk osszefoglalni:
-vista alatt jo /ez mennyire tuti? gondolom nem 5 percet hasznaltad/
-virusirto volt cserelve, az nem lehet
-vga, lan driver volt cserelve, ezek drivere nem valoszinu
-memtest okes-biosban allits mindent defaultra /bar notebookokon nincs annyi tuningolhato dolog, de hatha/
-usb, no igen letiltottad biosban es ugy nezted vagy csak lehuztad az egeret? Tiltsd le
-ez a primot is kiprobalnam (igaz nem nagyon neztem mast, de az hasznalja cpu-t es memot is [volt mar eset, h fel even keresztul ujraindult a gepem, es a memtest jonak mutatta a ramokat, csak a cpu-ramos test hibazott: igaz a ram jo is volt, cpu val volt gaz])
-probald letiltani a mar emlitett dolgokat: hang, modem, lan, usb, meg ami van es nem kell, magyaran mindent, ami nelkul elindul a gep, es tegyel vegyel rajta ugy. Masolj, indits bongeszot, msn-t (net nelkul, igen, majd vartyog, vagy kiakad)...-ezutan mar tenyleg win csupaszitas marad, csak az alap legyen fent, eloszor ugy hasznald, ahogy a win feltelepedett, wines driverekkel (foleg vga), fel napi hasznalat utan, telepits ra drivert, egyszerre egyet, es ujabb fel nap hasznalat, h tudd melyikkel mi volt
-nem lehet, h rossz a forras, amirol felrakod a wint? szerezz masik cd-t, esetleg pro helyett home-ot vagy forditva. Probalj meg magyar nyelvu helyett angolt, forditva nem mondom, h probald
-probalj meg huzamosabb ideig live-cd-(nem kell telepiteni, es nem cseszi el a mostani rendszered) s mas os-t hasznalni csinal-e vm hulyesegetProbalj kolcsonkerni notebook winyot, probald ki azzal.
Esetleg meg olyat tudnek elkepzelni, h rossz drivereket toltesz le. Ez alatt azt ertem, h van egy -most hasrautok- ct8991 es csipszetu vm, Te a ct8990eshez szedsz le dolgokat, ami mondjuk rokonithato ezzel, feltelepul, nem vartyog, csak hulyeseget csinal. Talakoztam mar olyannal is, h gyarilag!! volt rossz driver a cd-n. Az valami kobeon vagy milyen alaplap volt. Csak az segitett, h leolvastam az alaplapon a csipre mi van irva. Igaz ez notebookban nehezebb... Nezd meg a konyveben, adatsheetekben.
Masik: ezt a nootebookot mivel adtak? Xp v. vista? Tehat volt mar ra pelda, h valaha ez mukodott XPvel jol? Olyat is tudok, h notebookon usb-t egyszeruen nem lehetett eletre csiszolni, ha pro! volt az opredszer, csak home. Egyszeruen nem volt hajlando egereket hasznalni..
[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5143 üzenetére
Hali!
Itt van néhány kép, a fagyásról... hátha segít valamit, h merre is indulj el... !
1.
2.
3.Remélem segítenek...!
-
demars
addikt
válasz montressor #5143 üzenetére
ok!
rögtön nyomom is ...
jah, egeret lehúztam, de így is fagyott kb 5 percel ezelőtt , s előtte 5 percel kapcsoltam be a gépet...! tehát nem is volt meleg !
lenyomtam egy orthos tesztet, megint... de minden OK! cpu is és a memoria is!!
MSN hogy épül be?? az nem zavarhat be??? valahogyan?... Bekapcsolás után, msn re léptem egyszerre, s abban a pillanatban kifagyott a gép...! rohadtul nem értem a dolgot![ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5129 üzenetére
no ez a másik fura dolog, h most is kimentem németet tanulni a tanulóba, letöltés ment, de semmi gondja sincs! Ha msn megy , letöltés megy, meg ha a böngésző is aktív, s ha nem nyúlok hozzá (tehát nem kattogtatok az egérrel, meg nem mozgatom) akkor elmegy szinte egész éjjel is, ugy h nem fagy ki! Ezért mondtam én mindnkinek, h ez tuti h szoftveres, vagy driver gond! csak nem jövök rá, h mit tegyek fel!! Egeret felismerte simán, HID vezérlőt jelenít meg az eszközkezelőben!
Volt amikor ujratelepítés után 30 perccel fagyott ki.... sztem spy nem lehet, de majd nyomok egy kergetést rajta pandával, elvileg frisíti magát, s meg kell h találja...!
Kipróbálom, h lehúzok az usb ről mindent, hátha tényleg az zavar be... vagy az is elég, ha másik portba dugom az egeret?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5126 üzenetére
elküldtem! egy időponttal eggyütt!
-
demars
addikt
válasz montressor #5123 üzenetére
no 3 óra sima netezés után, ismét megtört a kicsike4 az előbb kifagyott megint! ha gondolod elküldhetem a friss naplófájlokat ... még meleg
elképzelhető, h az USb portom zavarodott meg?,? egy usb s egér van rádugva! Vista elepítéskor sokat szenvedtem vele, ott is írt ki olyat, h valami Error Device Driver... meg valami USB t is írt ki...
Ezt hol, hogy lehet ellenőrizni!
Az egyik usb porton, néha nem működnek dolgok, de eddig nem zavart be...[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5123 üzenetére
kilőttem ezeket én is most már... bár nem tudom, h mik ezek...(remélem nem hal be tőle a rendszerem... ennél is jobban )
VGA drivert nem tettem most fel, mert nem játszok rajta, illetve volt fennt, a lehújabbat is feltettem, sőt réggebbit is, amit gyárilag ajánlottak hozzá, de semmi... ugyan az lett a vége!
Másolást azért írtam, mert akkor épp nem böngésztem, töltöttem, meg ilyesmi, de a lan kábel be volt dugva, tehát attól még használhatta a kártyát...!
Lan drivert is szedtem le újabbat, működött is vele a net, de ugyan az!
Memtest: OK (orthos írta ezt)
HDD: HDSentinel sem talált gubancot, bár sztem ez nem jelent semmit sem, ! nem értek hozzá, de 15 mp alatt ellenőrizni egy 60Gb os vinyót.... háááááááááát ! de sokan erre esküdnek!
checkdisc et nem ismerem, ez valamiféle hdd ellenőrző progi?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz montressor #5091 üzenetére
Hali!
Tettem fel 30 napos Pandat, de ezzel is megfagyott! Tehát ez kilőve!
Amikor a legfrisebb driverek voltak fennt, akkor is fagyott! Csak netezés közben, illetve ha böngészek neten... (ph zok, képet másolok , e-mailezek...), koliba baromi gyors net van, ez sem lehet gáz! Nem oldalfüggő sztem, szinte minden oldalnál ezt teszi, ha ugy gondolja!
Vinyora gyanakszok most a legujabb körben, mert este, mikor kilőttem a letöltést, az msn t, s a böngészőt is, egy letöltött progit áthelyeztem egy másik mappába, akkor fagyott ki ismét...! HDD Sentiel fennt van, azt írja h OK a vinyó! Elküldök mindent, h hátha találsz valamit!
-
Lenry
félisten
válasz montressor #5092 üzenetére
beírtam de az eredmény ugyanaz...
viszont a felh.fiókokban megjelent egy "ASP.NET Machine A..." nevű user
a bejelentkező képernyőn nem szerepel csak itt... ő kicsoda?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Speeedfire
félisten
válasz montressor #5100 üzenetére
nincs floppy! sem más extra meghajtó! egész idáig jó volt! egyik napról a másikra történt az egész! nem tudom h mi lehet a probléma!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Speeedfire
félisten
válasz montressor #5097 üzenetére
a winyóval semmi gond sincs! már átellenőríztem!
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Chili7
őstag
válasz montressor #5094 üzenetére
Te nyertél! Nincs fent az sp2.
Nem is figyeltem, hogy milyen wint teszek rá.
Viszont néhány napja még tuti hogy volt rajta biztonsági központ. (ugyanezzel a winnel)
Thx[ Szerkesztve ]
-
demars
addikt
válasz montressor #5068 üzenetére
jaaaaaaaaaa
van hát felkiálltó jel.. egy csomó! direkt nem tettem fel a drivereket, h ki tudjam szűrni, h mi kavar be...! de így is lefagyott netezés közben, pedig csak chipset, hang, és cpu drivert tettem fel! Azt írták, h lehet h a vírusírtóm a szar... ami lehet, mert mikor újratelepítettem, akkor kaptam egy hackelt nod32 t ami 4000 évig jó és frissíti magát..! lehet h ez a gond??? h ez kavar be? hiba is volt csomó a naplóba, sok sok helyet foglalna az oldalon ha beszúrom ide, de ha gondolod... szívesen bemásolom!
-
demars
addikt
válasz montressor #5065 üzenetére
nincs vm irq utkozes a gepen? event viewba ir vmt?
Hali!
ha megmondod h mi az az irq, s event wiew... akkor én is megmondom...
bár ha jobban belegondolok, event... az a naplózás lesz, azt végig nyálaztam töménytelen alkalommal... de semmi érdekes, illetve aki ért hozzá, annak lehet h jelent valamit, de nekem sajna semmit se!
irq ütközésen mit értesz?Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Füge007
senior tag
válasz montressor #5064 üzenetére
Szia!
Igen, csak netezéskor jön elő!!!!
Máskor atomstabil a gép, Orthos 6 óra után is hibátlan. Még nem találkoztam ilyen hibával. Abit IP35 Pro lapom van , alaplapi hállókártyám van 2 db.Köszönöm a segítségedetFüge
-
djyuri
őstag
válasz montressor #5026 üzenetére
sajna addig resetelgettem a gépet,hogy kékhalál van gyakorlatilag....szal megint P3-as gépről vok
Szerintem ez a gép sem szereti az XP-t így nekem is valszeg ugyanúgy át kell térnem a vista-ra,mint majdnem minden haveromnak az új gépein
-
Padisha
tag
válasz montressor #5027 üzenetére
ühüm, ezért kezdődik ezzel a mondat: Ha csak egyedül használjuk a gépet
[ Szerkesztve ]
-
djyuri
őstag
válasz montressor #5014 üzenetére
Még jó,hogy tom angolul is
Nos mivel a CMD-t sem tom előhozni,így a netstat -ao -t sem tom olyankor előhoznia riasztásban pedig 4609-es a hibakód
A rendszernél meg windows deffender....lehet ez fogja meg a gépet?....ergo belső vírus vagy hiba?[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4946 üzenetére
Áhhh
Működik
Most pedig Forma1 és alatta egy teszt.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4943 üzenetére
Pontosan a hiba üzi Alt+Ctrl+Del lenyomásakor a következő: A feladatkezelőt a rendszergazda letiltotta.
Amit írtál abból egy mukkot sem értettem.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4934 üzenetére
Persze a regedit megy. A gép működik. Csökkentett módban nem próbáltam a feladat kezelőt.
Nem vagyok rendszergazda, de 3-4 éve mikor telepitettem nem is állitottam be rendszergazdát. Mert itthon saját gépre mi a francnak?
Megbizok magamban.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz montressor #4926 üzenetére
Nem. Tűzfal van. Az virusirtót szoktam teljes analizisre fogni. Néhány trójait néha megfog de azt írtom.
Amd - Radeon - Ryzen
-
vakondka
őstag
válasz montressor #4918 üzenetére
arra nem is gondoltam, hogy ez segíthet
Ezer köszönet !!!https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Makaveli
senior tag
válasz montressor #4913 üzenetére
Köszönöm a választ, sikerült!
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
REDeath
őstag
válasz montressor #4887 üzenetére
Van kubuntum, az is lassabnak tűnik, de seekelést ne mtapasztaltam igaz nem is figyeltem nagyon ,csak netezni mentem fel egyszer hoyg ott megy-e. holnap alaposan megvizsgálom (logokat is - zsoi) meg az alaplapi drivert is
archiválás már régóta érik, de ez volt a végső löket, ezt a szép üres dvdékkel teli hengert elfogyasztom holnap, úgyérzem...
Ha az adataim "biztonságba" lesznek akkor majd merésze(bbe)n fogok mahinálni a gépen.Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Rabbitf_24
addikt
válasz montressor #4890 üzenetére
köszi majd most este próbálkozok.
akkor valszleg nem hardware hiba ugye?
-
Patrick
addikt
válasz montressor #4847 üzenetére
na most ebben az a poén, hogy most eredeti XP HOME-om van sp2-es, azelőtt prof volt törten és ott sem volt...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Balinov
titán
válasz montressor #4843 üzenetére
köszi a netstatos infót,úgy tűnik,hasznos lesz
most természetesen be van kapcsolva ,ránéztem otthoni gépre logmeinnel. fix 2GB,de azt mondja párom,hogy indításkor még mindíg lassu volt.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest