-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz REDeath #25285 üzenetére
Ja, én is ezen pampogtam korábban... Elég nevetséges, hogy a Windows ezen részének beállításait alapértelmezettként ilyen erőszakosra írták meg, így biztosítva, hogy a frissítés tutira életbe lépjen, mert alapesetben az idióta júzerre terveznek - de ez sem megfelelő indok, mert az egységsugarú júzer is előbb-utóbb újraindítja a gépét, így meg alapból is "életbe lépnek" a frissítések... Na mindegy, gpedit.msc-ben kell kotorászni emiatt a fos miatt. Kicsit érthetetlen számomra ez az automatikusan újraindítósdi: hadd döntsem már el én, mikor akarok újraindítani.
Sk8erPeter
-
Fasten
tag
válasz REDeath #15739 üzenetére
Halihó,
mindkét gépben próbáltam, mindkét gépnél elindult két rammal, de az xp az nem..
freki, időzítés ugyanaz volt.
Akkor lehet javítás lesz belőle...
Mégvalami.
1Gb memoria 400 mhz-cel, vagy 1024Mb 333-mal?
Melyik a jobb?
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
-
Fasten
tag
-
Fasten
tag
válasz REDeath #15720 üzenetére
jajajaja.
tény.
mindkét gép elindul +1 memóriamodullal, szépen bejön a BIOS, többnek van írva a memória, de az XP az istennek nem hajlandó elindulni egyiken sem.
EGyiken NTFS.sys hiányzó rendszerfájlt jelez, másiknál nagy setétség.
Kivéve BÁRMELYIK memóriamodult a két XP voila... megjavul.
Azért gondoltama reinstall-ra, mert pl. lapcserénél is dukál egy XP reinstall...
Vagy tévedek ?
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
-
félisten
válasz REDeath #15718 üzenetére
De akkor miért nem kerreg nálam 1 giga rammal (3dsmax + PS), és miért tudtam használni régen 256MB rammal a gépet (PS + Flash)?
Oké, néha töltögetett, de teljesen jó volt.Vagy nálad sem lassul be, csak az zavar, hogy egyáltalán csinál valamit a swap fájlal?
Ha igen, akkor sztem keress valami progit, ami szabályozza.
Nekem az is sokat segített, hogy fix méretűre állítottam a swap méretét, mert sokszor az átméretezés miatt hal meg a rendszer.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz REDeath #15708 üzenetére
Mikori az XP?
Egy idő után nálam is ezt játszotta.
Én így szoktam gyógyítani a windows-t:
- registry pucolás, felesleges progik leszedése
- minden driver legyen fent - nem árt a reinstall nekik, legújabb verzióra
- SP3, de legalább SP2
- windows update: minden biztonsági frissítést tegyél fel, a többi nem létkérdés
- futtass le egy disk cleanup-ot minden meghajtóra: mindent törölj, de ne fusson komoly progi a háttérben
- frissített vírusírtót futtass végig, majd friss ad-aware + frissített spybot
- ha ezek után is szarakodik, akkor a folyamatkezelőben figyeld meg, hogy mit csinál ilyen esetben, hátha megtudsz valamitA swap fájlt nem kell kikapcsolni, mert régen rossz, ha csak ez hoz megoldást. Máshol lesz a baj forrása.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
c41r0^
őstag
válasz REDeath #15639 üzenetére
rendszerlemezt (amin az oprendszer fut) nem lehet Win XP alól kivágni hot-plug-gal, mert nem engedi lecsatlakoztatni
az nForce570-SLI 1db. Ultra ATA 133 (két PATA eszköz, master és slave, RAID nem támogatott) és 6 SATA II csatlakozót (RAID 0, 1, 0+1, 5 és JBOD) támogat, és a lapodon is csak ez van, nincs külön IDE vezérlő chip, tehát minden BIOSbeni beállítás a erre az egy chipre vonatkozik (nincs is déli híd, ez egy chip minden-egyben kb.)
Integrated Peripherals:
Serial-ATA RAID configon belül: NV SATA RAID function disabled-re tedd, RAID nem kell neked SATA porton
Onchip IDE channel 0: ha enabled, akkor működik a PATA port, ha disabled, akkor letiltja (ez lehetett disableden, mikor nem látta a 2 PATA eszközt a BIOSod)
NV Serial Ata Controller: All enabled-en legyen, ekkor mind a 6 SATA portra kerülhet drive
és ennyi. Úgy látom, hogy a legacy IDE módot nem támogatja a SATA vezérlő, pontosabban nagyon úgy tűnik, hogy ha bekapcsolod a SATA portot (amiket leírtam, ezen felül a megfelelő helyen a Standard CMOS Featuresben AUTO-ra rakod a detektálást), akkor native SATA-n hajtja a driveokat.
-
c41r0^
őstag
válasz REDeath #15635 üzenetére
nem egészen, dióhéjban a SATA-ra vonatkozólag:
native sata off: a sata portra kötött eszköz legacy IDE módban fog működni (azaz UDMA 5/6ban, 100/133 MB/sec bursttel), ez a legkompatibilisebb üzemmód
native sata on: a sata portra kötött eszköz natív sata módban működik, sata1 vagy sata2 módban (150/300 MB/sec bursttel), ezt az oprendszernek is támogatnia kell, hogy működjön, de ez is chipset függő, általában 90%ban támogatja az XP ezt is
ha a natív sata ON, akkor lehet még ezen felül AHCI támogatás, illetve RAID funkció (win XP nem minden déli hídnál támogatja), ekkor kell az "F6" driver telepítéskor, vagy előre beleintegrálni a telepítőkészletbe a drivert
de igazából ezek mind BIOS-függők, de többnyire ez a fő csapásvonal (mondom, az még tudja bonyolítani a dolgokat, hogy a BIOSban nem így van elnevezve a SATA mód, hanem úgy, hogy "auto", "compatible", "enhanced"...stb.), de forgasd a manualt sztem, hogy melyik mód kell neked...PATA vezérlő a chipkészletbe épített vagy külön chip? mert az meg még tovább bonyolítja a sort, hogy akkor most melyik beállítás mire is vonatkozik (SATAra vagy PATAra)
milyen lap különben?
[ Szerkesztve ]
-
c41r0^
őstag
válasz REDeath #15604 üzenetére
tudomásom szerint nem bővült a SATA vezérlők driverpalettája SP3 telepítő alatt sem, az SP3 "csak" javított kernel+hotfixek gyűjteménye
hát én úgy csináltam volna, hogy az alaplap csere előtt (persze ha nem halt meg) az eszközkezelőből el kellett volna távolítani az IDE vezérlő driverét és a szabványos IDE vezérlőt hozzáadni, mindezt reboot nélkül...aztán lapcsere, új lap BIOSában minden SATA-ra vonatkozó dolgot letiltani, hogy legacy IDE módba menjen (tehát no natív sata, no AHCI, no RAID) és úgy indítani a Wint az új alaplappal, majd Win alatt feltolni a chipset (ami tartalmazza a déli híd SATA, vagy IDE drivert, attól függ, hogy BIOSban utána bekapcsolod-e a SATA-t) drivert
az IDE vezérlő azért nem látszhat (nemtom, hogy külön chip-e vagy a déli híd vezérli ezt is), mert ha a déli híd vezérli ezt is, akkor a BIOS olyan állásban van, amivel kizárod, hogy PATA eszközöket lehessen használni...ha van "enhanced" állás a BIOSban a SATA vezérlőnél, akkor arra tedd, általában ez az a beállítás, ami a maximális számú SATA+PATA eszközt engedélyezi
ha meg most megy a déli híd, ráadásul SATA módban (a hardver bizt. eltáv. miatt gondolom, hogy az az aktív, mivel ezt a Win ekkor írja ki nForce driver esetén), akkor csak frissítsd Win alatt a legújabb driverre, és kész (vagy vmit nem értek )
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz REDeath #15193 üzenetére
Valószínűleg elég.
Ha működőképes a régi gép, akkor van. Minden alaplapspecifikus drivert eltávolítasz kézzel (és közben 1x sem újraindítva a gépet!!!), ill. lecseréled az IDE drivert is a windowsba beépítettre (és még mindig nem újraindítva). Majd kikapcs. a gépet, alaplapcsere, aztán elindít. Ha IDE HDD-n van az XP, és minden drivert eltávolítottál rendben, akkor el fog indulni, és lehet telepítgetni a drivereket. Ha S-ATA HDD-d van, akkor picit problémásabb lehet.The only real valuable thing is intuition.
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #6175 üzenetére
4 hibajelzést találtam ezzel kapcsolatban, de nem értem mér nem találta a profilt
Attól még, hogy korlátozott felhasználók, ugyanúgy hozzá kéne hogy férjenek.
pastebin- hiba1
pastebin- hiba2
pastebin- hiba3
pastebin- hiba4Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Balinov
titán
válasz REDeath #5835 üzenetére
azért nézzél utána a lapodnak,hogy mik a tapasztalatok,nehogy kellemetlen meglepetés érjen...láttunk mi már karón varjúút..
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz REDeath #5829 üzenetére
AMD SB600-as délihid sata2 vezérlőjén lóg egy sata2-es 200-as WD Caviar.null probléma volt az xp install.driver se kellett neki. Asrock nf410-es nvidia vezérlővel sem volt gondja az sp2-es telepítőnek egy 250-es sata2-es samsung ill. egy 160-as sata2-es samsung esetén.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Core2duo6600
veterán
válasz REDeath #5253 üzenetére
Ujra kéne rakni azt a gépet
De elötte a winyo adatcsatijait ellenörizni, mert az még tud ilyeneket csinálni
És leformázni a winyot, nem quick, hanem full, ha gáz van akkor kiírja
A file rendszer sérült meg rajta ha nem ad olyan hangokat amiket eddig nem adott akkor no paraGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #5251 üzenetére
ph téma #2227
leeht itt lesz a válasz számomraKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #5246 üzenetére
hmmm nem javult meg... valakinek valami tipp hogy mitől szaródott el?
fürdés után megnézem hogy csökkentett módban mi a helyzet, ha ott is eltűntek akkor egyre érik a reinstall... elegem van az ilyen idegesítő kis szar bugokbólKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
montressor
aktív tag
válasz REDeath #5073 üzenetére
Mar megint felreolvastam
Ha a jelszot utottetek el idegen nyelvre, es jelszoatalitasrol van szo, akkor meg beleptek egy fiokba, ott a vezerlopult felugy eszkozokben jobb klikk a szamitogep-kezelesre, az elobb emlitett 'futattas mint', es itt eleg rendszergazdi jelszot megadni, aztan mar benne az a felhasznaloknal at tudjatok irni..ezlozo hozzaszolasom, meg az tudja hasznositani, akinek nem jo a bejelentkezo kepernyojen a nyelv....
[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
-
montressor
aktív tag
válasz REDeath #4879 üzenetére
fél mp-ig seekel
1 probalj meg kolcsonkerni egy vinyot, tedd at/mentsd le a fontos adatokat
2 bootolj be vm livecd-s linuxxal pl. knoppixal, es mozogj a vinyon, h ugy is csinalja el
(ezt nem kell telepiteni, felismeri a vinyot (remelem a vista filerendszeret is passz, de jo esellyel igen) es ) es probalj meg masolni ra, filmet nezni stb, akkor is csinalja-e, ha mas az oprendszer, akar a havernal is berakhatod egy rackbe, es probalni masolni, hasznalni
magyarandibol: hardver hiba v. szoftver...
3 es akkor meg mindig ott a lehetoseg, h esetleg alaplapi vezerlo dilizik-e
4 ha van masik vinyod, ghostold at ra az egeszet, es probald leformazni elojon-e vm hibaolvasva ezt
csökkentett mód: indul, de itt is mikor már úgy tűnik mintha felállt volna a rendszer, ilyen szaggatott seekelésbe kezd... aztán kb 1 perc és abbahagyja.nekem vinyo gyanus
[ Szerkesztve ]
-
zsoi
senior tag
válasz REDeath #4857 üzenetére
nem. az normál módban mehet nyugodtan.
70%-os kondíció az k*rva sz*r .finoman szólva.
-bootvis: van benne optimization is
- nem kötelező sírnia az xpnek ha nem megy az xp-s fw. simán kikacsolható/eltüntethető a figyelmeztetés
-EVENTLOGOK?kapcs-ford: hide-ra kell állítani az adott partíciót. vagy tiltsd le a hozzáférést.
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #4880 üzenetére
mai utsó hsz-em
csökkentett mód: indul, de itt is mikor már úgy tűnik mintha felállt volna a rendszer, ilyen szaggatott seekelésbe kezd... aztán kb 1 perc és abbahagyja.
normál módban 1 perc míg látszik a windows töltőképernyő, aztán még 1,5 - 2 perc és már olyan mintha midnen fasza lenne, eltűnik a nod32 ablaka is (tűzfal természetesen nem indul ) per pill a nod32 ikonja a systrayen egy fekete kocka és aztán még bő 1 perc masszív szagatott seekelés. ezt a gyönyörű bootfolyamatot zárja le a seekelés befejezése végén az msn megjelenése, (nem aut login, csak feljön az ablak). Innentől kezdve használható a gép.
viszont ha a mappák közt nézelődök és kijelölök egyet, akkor néha megint seekelésbe kezd, kb.20 mp-ig, utána jelöli csak ki, addig fagyva van minden...
Már csak a töredezettségmentesítésben bízok, bár azt félek elindítani, majd csak a cuccok archiválása után, pl áramszünetek miatt...Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #4879 üzenetére
tuzfalr visszatérve a windows nem is sír hogy nem megy tűzfal, pedig xp tuzfal se megy... de miből hiszi a win hogy megy a tuzfal ha nem megy, még folyamatoknál se?
ilyenkor kezdek gyanakodni hogy vagy ms basza el az xp-m hogy vistát vegyek, vagy a Sunbelt szopat, mer nemrég szedtem le a counterspy2 próbaverzióját, azután pár nappal jelentkezett ez a szép kellemes lassulás... de előtte se volt semmi spyware... ügyelek a gépre amióta megvan a net, nem volt egyszer se spywarees tudtommalKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Locutus
veterán
válasz REDeath #4876 üzenetére
Most is vistat hasznalok, de ezen a gepen jatekokban sokszor 50%-kal lassabb mint az xp. (3000+ a64, 6600gt, nforce3 ultra, 1gb ram)
Igazából ebbe a csapdába nem akarok újra belefutni.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
montressor
aktív tag
válasz REDeath #4860 üzenetére
-esetleg meg alaplapi csipszet driver?
Az msconfig azert kell, hogy ne induljon el minden xir-xar. Ha virusgyanus a modszer akkor meg megnezheted a regeditben:
local machines\software\microsoft\windows\current version\run
alatti bejegyzeseket, nincs-e vm furcsa.Winyonal meg checkdisk? A csokkentett mod tenyleg jo otlet. Van helyed a vinyon? Swap be van kapcsolva? Allitsd automatikusra, h a win kezelje.
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #4859 üzenetére
meg az sem világos előttem hogy régen 7 perc alatt kitömörített pl egy dvd-t... aztán eljött egy időszak videókari csere után (ugyanolyan cak gariztatva lett) amikor maradt a 7perces tomoritesi ido de szaggatott kozben a zene, az összes progival. ennek okát azóta se tudom. aztán eljött a mostani korszak jópár hete, hónapja amikoris zene simán megy, csakhogy a tomoritesi idő 16-22 perc lett hirtelen... és ez egy másik 60 gigás vinyó a gépben, nem maga alatt tomorit a rendszer. ez számomra amolyan világ 8ik csodája
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #4857 üzenetére
hd sentinel azt írja "nincs szükség beavatkozásra" viszont a rendszervionyóm (3 partíciós: c,d és egy linux 5 gigás) 70%-os kondícióban van a progi szerint, ez nemtom jó-e vagy sem, gondoloma töredezettsége is ront a százalékon..
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
zsoi
senior tag
válasz REDeath #4850 üzenetére
nem tűnik egyszerűnek, de hát szeretjük a szakmai kihívásokat...
Amit én tennék:
0. ellenőrizd a winyó "állapotát": hard disk sentinel pld, + windows logjait hátha beír olyan hibát amivle tudunk kezdeni vlmit. +nézz rá milyen módban használja a winyot az XP: (dma/udma?) +msconfig:auto indítás:gyalulás
1. csökkentett módban (rendszervisszaállítás kikapcs. előtte):
-vírusírtás, 2 fajta képmprogram eltávolító, hijackthis, security task manager
2. próba csökkentett mód hálózattal ott mit csinál. ha így sem jó akkor winyo ki el haverhoz adatmentés és ott is viruskeresés (másik fajta keresővel)[ Szerkesztve ]
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Balinov
titán
válasz REDeath #4831 üzenetére
végülis azthiszem gyalu lett a dolog vége,bár nagynehezen hijackthis, ST, Spybot S&D,csökkentetmód,rendszervisszaállítás kikapcsolásával életet sikerült lehellni bele.Onnét vettem észre,hogy random nevü exe állományok futottak szakványban és egy csomó IE ablak nyilt meg,holott FF-t használok és az is az alapértelmezett browser.
-
Balinov
titán
válasz REDeath #4828 üzenetére
úgy értem a bejönt,hogy desktop feláll,betöltődik a nod és a ST,aztán felvágja az MSN Live loginablakát,beirni azt persze nem lehet,hosszú 10 másodpercek telnek el.aztán hirtelen begyorsul. msconfig-gal már minden gyanúsat kivettem,és kezdek kifogyni az 5letekből..
netet passzolom,hálistennek azért az van.(kábelnyet). viszont most ugrott be,hogy olyan tűzfal lekapcsolódik és nem tudom kézzel sem elindítani,az már volt tavaly,melóhelyi gépen,igaz ott xp tűzfala volt használva.Kíváncsi vagyok,hogy a hozzáértők mit mondanak10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz REDeath #4826 üzenetére
"Egyik napról a másikra iszonyatosan belassult az xp betöltődése. Az asztal kb. ugyanannyi idő alatt jön be, csakhogy utána kb 2-3 percenként indulnak el az indításnál induló progik.(automatikus indítás) pl msn 3 perc kb." ilyen nálam is van.nem jövök rá az istenér se,mér csinálja. SP2HUN frissítve,xp tűzfal,nod32,spyware terminátor frissítve,mind2 rezidensként fut. bejön a desktop,MSN live autologin szintén..aztán percek,mire egy TC-t,vagy FF-et el tudok indítani. ST teljes kereséssel talált a kb 2 hetes új vinyón egy trojan downloadert.A legérdeksebb,hogy pár napja látom,hogy a win preinstallált messengere be van lépve,ráadásul nem az én loginommal,hanem asszonyéval. Hijackthis + log analyze mindent rendben talált, Spybot S&D-t is futtattam,az is csak tracking cookie-kat csinált. Kíváncsi vok,asszony majd mitmond,ha délelőtt rálép msn-re. Ja ,vinyó dolgozik nálam is,mint atom,pedig swapfájl ki van kapcsolva (2GB ram),meg Sata2/8MB WD Caviar..
-
libus
őstag
válasz REDeath #3765 üzenetére
Hi!
Tegnap én sem bírtam már és elmentem feküdni.
Gondoltam, majd ma tisztább fejjel jobban fog menni.
Hát sikerült megoldódott a probléma
Feltettem egy régebbi Nvidia drivert és azzal volt kép a videókon.
Azért köszi a segítségnyújtást!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
montressor
aktív tag
-
libus
őstag
válasz REDeath #3763 üzenetére
Fel tettem már az xvid-et is és a divx-et is, de nem hozott javulást.
Már kipróbáltam azt a mindent visz playert is, ott volt kép, de olyan sötét, hogy nem lehetett kivenni, mi is történik.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
-
kiviszem
tag
válasz REDeath #3753 üzenetére
Oké,és hogyan tudok bios beállitás módositás nélkül változtatni ,hogy hol az egyik,hol a másik XP induljon,mint C prioritású meghajtó?Boot progikat néztem,de valszeg az MBR látná a kárát.Az XP ilyen telepités esetén csinál boot menüt?(azt tudom,hogy ha telepitéskor talál oprendszert,akkor csinál boot menüt,de viszont csak az egyik vinyó lessz C prioritású.)
-
attiati
veterán
válasz REDeath #3713 üzenetére
megnéztem egy ''oktató'' videót Norton Ghostból, és úgy tűnik, nincs túl sok cicózás, a kiválasztott komplett partíciót felülírja az image-ből. Ezért csináltam a 20G-s particióból kettő 10-est. Egyik a rendszernek, egyik a mentésnek.
Az még nem világos, hogy az elkészült mentést csak az eredeti particióra tudom visszatölteni, illetve csak a saját gépemre, máséra nem??
Illetve az sem világos, hogy a 12-es Norton Ghost 200mega, de találtam egy 3 megás ISO-t is. Mi a különbség a kettő között?
Mindenképpen szükséges ezekből egy Norton Ghost boot cd-t írni, vagy megoldható az egész a vinyóról is? -
-
Speeedfire
félisten
válasz REDeath #1649 üzenetére
heló!
ez azért lehet mert az autómatikus frissítések be vannak kapcsolva! nekem is magától leszdte ezt a fost/wmp11/! nem a tesód hibája! de ha gondold kifaggatom a nővéred h mi történt!
dobtam pü-t!Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
szjoci
őstag
válasz REDeath #1539 üzenetére
Én a sima xp-s képernyőkímélőt használom, sz'al nem a screensaverrel lesz a gond... Bosszantó a dolog Mostanában inkább kikapcsolom a monitort estére vagy amikor elmegyek otthonról, de ugyebár ez nem megoldás (legalábbis számomra)...
az msn-es problemre: nem használsz véletlenül 2 megjelenítőt? nekem volt olyan hogy átdobta a tv-re az ablakot valami miatt (és ugyebár ilyenkor úgy látod mintha nem jönne fel az ablak)
[Szerkesztve] -
Darkness
aktív tag
válasz REDeath #1349 üzenetére
szia,
igen azt mondom... eppen kezdtem belejonni, hogy netan talan jobban nezhetne ki a win mint ahogyan most nez ki. szinte spartai. igy gondoltam neki esek egy kis mokolasnak. egy kis FOT Themet - mar itt van, hazilag hogy lehet kesziteni? - de az ikonok alatt a szoveg barmilyen ugyeskedesre is hatteret kap. a bootkepernyot mar sikerult lecserelni a bootskin free vel - bar nem tudom hogyan csinalja, valaki? - de a thema... hmmm... aktivdesktop zavaro?Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest