-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz whitezo88 #20654 üzenetére
legfrissebb directx-el próbálkozz (2x is telepítsd, mert van rá példa, hogy az első alkalommal bár sikert jelez, mégsem jön össze neki)
blackrulz: akkor már csak egy teljes windows reinstallt tudok javasolni. A júzert meg fenekeld el.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
band1103
őstag
válasz whitezo88 #20633 üzenetére
Tehát mindegy hogy sp2 v. 3 ? Látom hogy húzva van a procid. Akkor lehet hogy itt a gép nem klafa. Küldj el neki egy orthost. Ha hamar lesz kékhalál vagy 1 órán belül akkor a gép instabil.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz whitezo88 #15481 üzenetére
Érdekes. Csak azért kérdeztem, hogy közvetlenül XP-telepítés után volt-e a probléma, mert a cookie-k, temporary-k sokszor bezavarnak, ezerszer előfordult már, hogy cookie-törlés után megszűnt a youtube-os problémám. Igaz, akkor nem CSAK a hang nem működött, hanem az egész videó megállt, úgy, ahogy van, cookie-törlés után viszont működött. Nagyon sok értelme ennek sincs, de bevált.
Te esetedben: tedd újra a Flash Playert, úgy, hogy előtte nyomsz egy uninstallt, vagy próbáld meg más böngészővel, tedd fel a Quicktime-ot, názd meg, hogy a lejátszóprogramokban a hangerő fel van-e állítva, mert ez befolyásolhatja a youtube-ot is, VAGY esetleg egy harmadik progi blokkolhatja a Flash Playert, ekkor: 1. nyisd meg ezt az oldalt: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager03.html. 2. Ezt pipáld ki: "Allow third-party Flash content to store data on your computer." 3. Zárd be a böngészőt, és indítsd újra, próbálkozz újra.
Ezeket az ötleteket magáról a youtube FAQ-oldaláról szedtem, mely a hangok problémájára vonatkozik: Can't hear audioSk8erPeter
-
Steelmanus
addikt
válasz whitezo88 #15466 üzenetére
A hangeroszabalyzon nincs kikapcsolva valami?
Felvetelnel pedig tegyel minnhova pipat, probanak
Tenyleg milyen hangkartyat hasznalsz?
Alaplapit vagy kulsot, az enyem kulso SB Live 5.1.
Nemreg szereltem egy GigaByte P 35 DS3L alaplapot rajata Realtech Azalia hangcsippel,
es barmelyik drivert tettem fel hozza, tehat az alaplap cd-rol, majd a legfrissebet, majd a lap
honlapjarol leszedettet, a kevero pult semmifele keppen nem mukodott, mig ra nem beszeltem a tulajt hogy vegyen bele egy SB Live! Creative 7.1 Digital - Audigy SE 24 bit (oem)
-et na akkor mar mukodott minden kristaly tisztan. 5300 Ft-bol meguszta.
Neki az volt a fontos hogyha kikuldi a kepet a TV-re az Audacity-vel letudja szedni a hangot
kulon a filmrol ehhez kellett vona a keveropult amit lapon levo Realtech Azalia nem tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.