Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem, te sosem kattintottál még félre
Nincs neked ilyen generátorra szükséged, én csak leírtam, hogy miért létezik, mert a Marson talán nem értik
Nem kell kétes programnak lennie, elég, ha egy driver telepít valamit, amire nem lenne amúgy szükség (és telepítéskor nem lehet eltüntetni). Meg az olyan jó dolog, hogy nem tud akármi a rendszer dolgaiba belenyúlni, még programhiba esetén sem.
Amúgy nálam nem generátorként működik, csak telepítéskor (a rendszer módosításakor) dobja fel, azt pedig nem csinálom napi ötször, nem megterhelő egyet kattintani.Amúgy nem reagáltam volna, ha nem szakérted meg, hogy a nyomi usereknek kell csak. Ha nem kell neked, akkor nem használod, az engem nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hyundai, Kia topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Stalker 2 Heart of Chernobyl Collector's Edition, bontatlan, 10/10 állapot, PC Steam
- Tomb Raider 1-3 Remastered és Bomb Rush Cyberfunk steam kulcsok
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Warhammer 40K: Space Marine 2 (STEAM)
- Keresek! F1 2021 PC játékot (Steam-re)!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest