Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz King Unique #26377 üzenetére
Egy ilyen közleményt nem egy hivatalosan alig 3 hónapja megjelent termék esetén lett volna ildomos kiadni, hanem mondjuk 2018. októberében, amikor már csak 2 év van hátra a Win 7 támogatásából, akkor az már magától értetődő lenne, így meg csak arcoskodásnak tűnik. Egyébként is az emberi alaptermészet olyan, hogy ha valamit kötelező jelleggel tolnak az arcába, az reflexszerűen ellenérzést vált ki.
Mondom ezt úgy, hogy lassan én is 3 hónapja használom, és bár mint írtam, nálam semmi plusz hozadéka nincs a 7-eshez képest, amig az engem érdeklő dolgok működnek rajta, addig marad."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- PlayStation 5 Pro teszt
- Digitális Állampolgárság Program
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Diablo IV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Warhammer PC játék
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest