Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Eljött az új BP (az előzőben 69/3-ig jutottam) és gondoltam (nagy naivan és hülyén) hogy kéne csinálni ezt is.
Aztán eszembe jutott, hogy miért fog ez is az eventek sorsára jutni : Mert a játék külön figyeli, hogy mit kell neked csinálni,. és arra nem ad lehetőséget. Nekem meg erre se időm, se türelmem.
Beadja, T3-nak, hogy dobjak ki 6db bázist. Próbálom változtatni, de csak még lehetetlenebb feladatokat kapok (legyek 1-2 és úgy nyerjek 3 meccset stb.) majd sokszázezer SL-el később megint a dobjak ki 6 bázisnál tartok.Ezután kapok 11db reptérbirtoklást, mindössze egyetlen légi hódítással megszakítva (légi hódításban olyan messze vannak a bázisok, hogy teljesen téves az az elképzelés miszerint ki lehet őket dobni. Esetleg ha van egy komoly csapatod aki fedez, talán). De ott legalább volt bázis. A többiben még csak nem is volt.
Aztán sikerült kiszednem végre egy bázist. Majd Tizennégy(!!!) újabb meccs jön, ebből kettő légihódítás a többi bázisbirtoklás (tehát a feladat eleve lehetetlen). És így a mérleg 6 bázis kiszedéséből 25 meccs alatt egyetlen darab. És már csak 13 órám van rá... na elmennek a jó francba. Jó is, hogy már az első nap csinálja, így eszembe jut : BP az tilos, mert azon is csak felb*ssza magát az ember.Hogy miért user unfriendly igazán a játék??? Na pont ezért. Volt olyan, hogy egyetlen bomber volt a presetemben, nem baj, akkor is bázis birtoklás van. Abból van végtelen, százával játszam le, nem baj, hogy a feladattal meg nem haladok ... Szerintem sem. Ezt a BP-t akkor elfelejtjük. Azt persze mondanom sem kell, hogy 1 percen belül lehetetlen game-t találni
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest