Új hozzászólás Aktív témák

  • p0cZok

    újonc

    Sziasztok,

    (elnézést, ha már futtott az alábbi kérdés, nem találtam konkrétumot)

    Előfizetésemben van 2 db Vodafone tv box, amiből az egyik a nulladik perctől sokáig "iptv üzemmódban" működött, azaz elég volt neki csak az Internet az élő adás nézésére. (A technikus rendesen eldobta a koaxot, hogy "ez már nem kell"...2020 március végén jártunk, Debrecenben, exUPC területen.)

    Nemrégiben volt sw frissítés, ami sajnos hazavágta ezt a lehetőséget, immár igényli a koaxot is. (Olvastam, hogy jelezték itt páran, nekik működik csak ethernetről az élő adás. Az átállítás bizonyára központilag megy és több hullámban, feltételezem csupán.)

    Az ügyfélszolgálatnál érdeklődtem többször is a visszaállítás, sw downgrade lehetőségekről. A válaszaik összegezve: "ez van és így van, ha kell húzunk ki még koaxot a lakásban".
    Egyetlen további érdemi adalék az egyik hölgytől az volt, hogy tudják, hogy nagyon "illene" a nettó IPTV szolgáltatás is, és a háttérben dolgoznak rajta nagyon.

    Bárkinek esetleg van-e itt infója arról, hogy
    1. van-e most még bármi lehetőség/csatorna visszakérni a korábbi "iptv üzemmód" konfigot a tv boxra? (Nem úgy érzett az ügyfélszolgálatosokon, hogy volna technikai lehetőségük erre, max kapcsolni tudnak egy következő szinten lévő technikust.)
    2. a jövőt illetően lehet-e egyáltalán még számítani az "iptv üzemmód" lehetőségre? (...és kb mikortól)

    Röviden az indokokról:
    1. nem szeretnék kábeleztetni,
    2. szeretném a tv box-ot időnként magammal vinni. (Tudom, van tv.vodafone.hu, meg telefon/tablet app is...)

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák