Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos költözés miatt váltanom kellett Vodafone-ra, amivel önmagában még nem lenne gond, de a modemjük amiről közvetlenül wifi-zek már annál inkább problémásabb. Anno a Telekomnál is az alap modemjük alkalmatlan volt multizni, eszméletlen instabil volt a kapcsolat. Persze egy router megoldotta, de ezzel a torrentezésnek lőttek (hiába nyitottam portot, sosem váltott zöld pipára a kliens. ) Amikor nagyobb csomagba kerültem náluk akkor kaptam egy másik modemet amivel szerencsére már nem voltak ilyen gondok. Mind játék közben, mind torrentezés közben tökéletes volt. Most azonban megkaptam a Vodafone modemjét. Sajnos teljesen random, beállításoktól függetlenül borzalmas a kapcsolatom és ami meglepőbb torrent közben sem mutat zöld pipát a kliens. Azonnal átátlítottam, hogy csak 5ghz legyen engedélyezve, mivel 2.4ghz-en töredéke a sebesség (ezt sem feltétlenül értem ,hogy miért, de a korábbi kitapasztalás miatt így tettem). A channel-et manuálra tettem, többfélét kipróbálva de nem úgy tűnik, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul néhány nap után automatikusan alapértelmezettre visszaállítja és kezdhetem elölről a beállítást. Szerintetek mi lehet a gond?
Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest