- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába állítom át a Compal CH7465VF modem beállításait mégis pár nap után automatikusan visszaállítja az alapméretezettre? Pontosabban arról van szó, hogy kikapcsolom a 2.4ghz-es wifit, és csak az 5ghz-eset hagyom benn, manuális csatornán. Működik rendesen, aztán néhány nap múlva azt veszem észre, hogy megint megy a 2.4ghz-es wifi és a gépem arra csatlakozik rá ami óriási netlassúlást okoz. -
Snexi
csendes tag
válasz Gubek-Einste #105633 üzenetére
Szia!
Elsősorban a torrent miatt és amiatt használom így mert nem szeretnék routerre költeni. De mint említettem, a torrent most sem jó, hiába csatlakozom közvetlenül a modemre wifivel. Routerrel pedig sosem tudtam normálisan torrentezni (pontosabban feltölteni, a letöltés természetesen jó volt), hiába szórakoztam a port nyitással.
Jelenleg Compal CH7465VF van beüzemelve. Ha minden kötél szakad kicserélhetem a jól bevált Telekomos modemre, vagy nem ilyen egyszerű a dolog? -
Snexi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos költözés miatt váltanom kellett Vodafone-ra, amivel önmagában még nem lenne gond, de a modemjük amiről közvetlenül wifi-zek már annál inkább problémásabb. Anno a Telekomnál is az alap modemjük alkalmatlan volt multizni, eszméletlen instabil volt a kapcsolat. Persze egy router megoldotta, de ezzel a torrentezésnek lőttek (hiába nyitottam portot, sosem váltott zöld pipára a kliens. ) Amikor nagyobb csomagba kerültem náluk akkor kaptam egy másik modemet amivel szerencsére már nem voltak ilyen gondok. Mind játék közben, mind torrentezés közben tökéletes volt. Most azonban megkaptam a Vodafone modemjét. Sajnos teljesen random, beállításoktól függetlenül borzalmas a kapcsolatom és ami meglepőbb torrent közben sem mutat zöld pipát a kliens. Azonnal átátlítottam, hogy csak 5ghz legyen engedélyezve, mivel 2.4ghz-en töredéke a sebesség (ezt sem feltétlenül értem ,hogy miért, de a korábbi kitapasztalás miatt így tettem). A channel-et manuálra tettem, többfélét kipróbálva de nem úgy tűnik, hogy ez lenne a megoldás. Ráadásul néhány nap után automatikusan alapértelmezettre visszaállítja és kezdhetem elölről a beállítást. Szerintetek mi lehet a gond?
Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- Autós topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest