Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz #72445440 #103997 üzenetére
Ők sem kapták meg mindegyik csatornát. A diginél is van app, azon sincs minden rajta, nem minden csatorna engedi meg.
Egyébként régen egy cég volt, azért is volt mindkettő UPC. A Direct előbb volt, mert a kábelen akkor még chello voltak, azt nem tudom, hogy közös volt-e a tulajdonos, vagy a UPC vette meg a chello-t.
-
Adam115
csendes tag
válasz #72445440 #103997 üzenetére
Tudom, hogy más cég és jó is, hogy ők is nevet váltottak, így legalább nem fogják keverni. Csak egy sokkal egészségesebb megoldás pl TV-re appot írni, még akkor is ha van 3-4 OS(+anroid+apple).
Másképp állnak a kérdéshez mint a Voda, nyilván a Voda esetén a DVB-C támogatás és egy meglévő rendszerbe illesztés is fontos kérdés. De ettől még egy teljesen zárt és egyedi rendszer fejlesztése sokkal több hibát okoz, főleg ha spórolnak a hardveren. A VodaTV nem túl erős hardver, érezni rajta -
veterán
-
Adam115
csendes tag
válasz #72445440 #103968 üzenetére
A DirectOne(volt UPC direct) miért tudta megoldani a TV appot? Simán adnak el olyan csomagot, ami csak "ip-tv" azaz a TV-re (Lg samsung androidTV) /androidos boxra letölthető appal megy. Sőt visszatekerhető adás is van. Az ügyfél olyan TV-t/Androidos boxot vesz amilyet akar, akár a CRT tv-t is össze lehet hozni. Sőt telefonról van chromecast támogatás is.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz AeSDé Team #103994 üzenetére
Egyik szolgáltatónál sincs 100%-os rendelkezésre állás.
Ha ez az érték csak 98% az évi 358 napot jelent.1270
Hiába választod az "új megrendelés" menüt (vagy egyéb kiskapunak gondolt menüt), ott is várni kell és simán lehet, hogy a kezelő továbbkapcsol hibabejelentő kollégához, akik viszont mind foglaltak. Tehát lehet, hogy így összességében többet vársz, mintha rögtön a hibabejeltést választottad volna.
5-10-20 perc várakozás után meg nem szabad letenni és újrahívni, mert ismét a várakozók végére kerül a hívás.ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com
Írásos megkeresésre 30 napon belül válaszolnak. -
SzGee
aktív tag
válasz AeSDé Team #103992 üzenetére
nekem 2 hete volt ilyen, két teljes napba került az elhárítása a problémának
amikor megírtam, hogy ugye a számlázás is úgy lesz majd, hogy a két kiesett napot nem számlázzák, ezt a választ kaptam:2021.02.23-én érkezett megkeresésed alapján az alábbiról tájékoztatunk.
Mindenekelőtt az okozott kellemetlenség miatt az elnézésed kérjük.
Adatbázisunkat ellenőriztük leveled tartalmára vonatkozóan és a hibaelhárítás módjáról az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 6.1.1. pontja rendelkezik.
Fent hivatkozott ÁSZF pontban foglaltak alapján a hiba bejelentésétől a hiba kijavításáig eltelt idő nem haladhatja meg a 72 órát. Amennyiben a szolgáltató túllépi e határidőt, akkor a késedelmes időszakra kötbért köteles fizetni az Előfizető részére.
Elvégzett vizsgálataink alapján megállapítottuk, hogy a szolgáltatásaid csökkent minőségével, vagy azok igénybevételi lehetősége megszűnésével kapcsolatosan 2021.02.22-én tett bejelentésed alapján a jelzett hibát a a rendelkezésre álló 72 órás hibaelhárítási időn belül elhárítottuk. Ezáltal a hibabejelentései vonatkozásában Társaságunknak nem keletkezett kötbérfizetési kötelezettsége.If you leave me, can I come, too?
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Pécsi Vodafone vezetékes ügyfél vagyok.
Ma 8:40-óta nincs szolgáltatás, a (UPC) Connect Box azt írja ki, hogy nem sikerült csatlakozni az internethez, illetve felkínál egy nagy piros gombot a hiba elhárítására, ami természetesen nem működik. A Connec Box teljes áramtalanítása nem segít. Vodafone ügyfélszolgálatnál egyszerűen nem is kerülök vonalba
Mi a szöszt lehet ilyenkor tenni? Más is tapasztal éppen hasonló kiesést?
-
blakey
titán
válasz Livius #103989 üzenetére
Tegnap 8-15 között nálam nem volt semmilyen szolgáltatás, valahol gond volt (építkezés, áramkimaradás, stb), illetve ma éjjelre karbantartás volt előírva így amiatt történt a kimaradás.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MiZo1990
aktív tag
-
Livius
őstag
Szerintetek az mi lehet, hogy már úgy néz ki minden nap éjjel 0:00 és 1:00 között véletlenszerűen elmegy az összes DVB-C adás (akár többször is) és olyan is van hogy olyankor a CB-nek elmegy a szinkronja? Ez a 11. kerületben történik, másnál is van ilyesmi mostanában?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Marcsello31 #103987 üzenetére
Haladó beállítások utána hálózat állapota majd a letöltési és feltöltési füleken lévő értékeket kellene a következő hsz-ba másolni.
-
Marcsello31
őstag
válasz kabelmania27 #103986 üzenetére
Tényleg, betudtam lépni, mit nézzek meg alatta?Kábelmodem állapota alatt nézzem meg?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Marcsello31 #103984 üzenetére
192.168.100.1 címen elvileg modem üzemmódban is megtudod nézni az értékeket.
ITT segítenek a tipus kiválasztásában.[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz kabelmania27 #103983 üzenetére
Szia! Megtaláltam a gondot, nem a nettel van a gond, hanem a rosszul rá csatlakozott Routerem beállításainál van a probléma! valahol, mert : Ha közvetlen csatlakoztatom a laptopom a modemhez, akkor mindenrendben. DE routeremen keresztül már nem. Milyen Routert javasolsz net továbbításhoz wifin és lanon?
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
válasz kabelmania27 #103983 üzenetére
Szia! Nem tudom most megnézni, mert a modem modem módban van, egy router van beállítva vevőnek és routernek, Holnap megnézem! De lehet hogy a másik routerrel van a gond, ami veszi tőle a netet.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Marcsello31 #103982 üzenetére
Üdv!
Milyenek a modemértékek? -
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Nálatok nem lassú most a net? Egész mostanáig tökjól elvoltam vele, aztán gyanakodni kezdtem, mértem egy ping értéket, szavam elszál ping meg marad.
volt upc/vodanet. kábeles ping teszt kép:
[link] -
Valami eltört a lelkében. Véletlenszerűen pár percenként újraindul a Horizon box.
Van rá valami juju varázslat, vagy ennek annyi?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
válasz picsirti #103974 üzenetére
Nálam ma ez fogadott. Utána írta 168digitális és 3 internetes csatorna. Melyik az a 3 OTT? Egyébként rendben működik
Írja az aktuális műsor címét alatta mondjuk azt hogy "hamaro..."Ma nálam is jelen van de csak a kijelöltnél. Többit rendben írja. Nézd a kijelölés mellett lévőt
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
picsirti
tag
Szenzációs az új frissítés: most az "a csatorna megejelenítéséhez nem áll rendelkezésre elegendő erőforrás" hiba miatt csak hang van. Ennyire gyenge a vas a box an, hogy mindig túlterhelődik? Ha éppen van kép is akkor még a lefelé majd balra gombokkal a korábbi adásoknál nem írja ki a műsor nevét csak azt, hogy "ma".
-
veterán
válasz #72445440 #103969 üzenetére
Nincs mit. :)
csabex2007 Én se használom, Android TV-m van szóval.. csak kérdezték van e.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz cidalain #103964 üzenetére
Horizonon kapcsolnak le minden interaktív funkciót.
VTV-n van YouTube és Netflix. HBO Go még csak a távirányítón
De jobban jársz azzal az androidos boxxal. Nem egy stabil jószág ez se (bár HoriRezsónál fényévekkel jobb).
-
veterán
válasz #72445440 #103954 üzenetére
Nekem a legnagyobb Pack van ha már ingyen szórják, gondoltam beüzemelem. Hát nem jött össze. Van a kicsi ami HGW hez csatlakozik, meg van a 3 nagy ami gigabit LAN + WiFi. Na a gond az hogy 1 klienst még csak csak be tudtam üzemelni (bár az is dobálja a kaocsolatot) de 3 at képtelenség, vagy nem működik párosítás vagy a 2/3 kliens egymáshoz csatlakozik. Nem vagyok egy számtech analfabéta de kifogott rajtam. Ha már szomszéd a volt számtech tanárom (rendszergazda) megkértem nézzen rá. Neki se jött össze. Azt mondta nem rosszak ezek a Comcorde cuccok de ez a faék egyszerű UPC(!) szoftverrel szerelt verziók nem jók semmire.
Utána meg egyszer kísérleteztem vele, elértem hogy 2 kliens működik. Hurrá, harmadikkal nem szenvedtem inkább. Jó is volt 4 napig, az első áramszünetig, akkor elfelejtettek mindent, AP piros, kliens narancssárga és újra a gyári SSID vel szórják a nagy semmit. Na ekkor vágtam vissza dobozukba őket immár 1 hónapja. Majd egyszer visszaküldöm nekik.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cidalain
veterán
Üdv. Anyósnál Voda (exUPC) rendszer van. Horizon mediabox van az egyik TV-nél (másikban mediacard). Láttam, hogy van benne Ethernet csati, meg rémlett neki, hogy anno a szerelő mondta, hogy ezzel a boxszal "okostévét" lehet csinálni a TV-ből. Nosza behúztam a madzagot, de ahogy láttam tök feleslegesen: Origo, Euronews híreket tudok nézni, meg van Vimeo app, azt nagyjából ennyi. Youtube, HBO Go varázsolható erre a vacakra?
Ha nem, akkor érdemes cseréltetni VTV boxra? Az a box tudja ezt a kettőt? (Netflix esetleg még) Más egyéb funkció abszolút nem érdekes.
Ha érdemes cseréltetni, akkor ingyen cserélik?
Vagy hagyjam a pékbe, és vegyek neki inkább egy droidos TV boxot?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Leadtam a megrendelést telefonon, de nem kaptam bekötési időpontot. Ezt különösnek tartom, mert ahogy olvasom itt, másnak rögtön adtak, van aki még választhatott is. Mi lehet az oka ennek?
Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
-
cocka
veterán
válasz #72445440 #103930 üzenetére
Ki gyártotta? Az ő felelőssége.
Nem véletlenül csak vezetékesre hajlandóak kötni ezt a boxot, nem hiányzik nekik az elkerülhető reklamáció.
De legalább olyat adnának, ami wifit is támogat. Feleslegesen hárítják a reklamációkat, hiszen a box anélkül is (elég sok reklamáció tárgya) trágya. LOL
és azt is csak a cég által forgalmazott eszközökkel, nem az ügyfél sajátjával.
Láthatóan a saját eszközeikkel is rengeteg probléma van, akkor miről beszélünk? Egyébként meg miért nem gondolták át jobban, hogy milyen eszközt szereznek be vagy gyártatnak vagy biztosítanak? Az is mi már, hogy még egy sima RCA kimenete sincs. Valahogy nem lennék meglepődve, ha hirtelen megnőne a kereslet az audio extraktorok iránt. LOL
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Yellow73_a #103955 üzenetére
Értem, nem gond. Amennyiben megnézed a modemértékeket meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod. Ha valamikor megnézed az első osztót akkor meg tudjuk írni, hogy milyen a bejövő jelerősség és amennyiben nem tökéletes lehet-e rajta osztócserével javítani.
[ Szerkesztve ]
-
Yellow73_a
tag
válasz kabelmania27 #103953 üzenetére
Ahhoz valamikor fel kell mennem a padlásra, ha nem gond, most nem megyek
De azt az osztót is a UPC rakta fel a kezdetek kezdetén, majd kb 4-5 éve szintén egy UPC-s cserélte, és akkor mintha oda is rakott volna valami csillapítót/szűrőt[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Yellow73_a #103952 üzenetére
Ez jófajta osztó. Ha tudsz az első osztóról is készíts majd egy képet.
-
Yellow73_a
tag
válasz kabelmania27 #103922 üzenetére
Itt egy fotó az új osztóról.
Ez az osztó nem az első osztó. Nálunk úgy van a rendszer, hogy a házba bejön a szolgáltatói koax, és egyből szét van osztva netre és tévére. Ez a két ág megy a gyengeáramú "központba". Itt a net belemegy a modembe, ahonnan csillagpontosan le vannak fűzve a szobákba az UTP kábelek, illetve itt van egy négyes splitterrel szétválasztva a szobákba lefűzött csillagpontos koax hálózat.
Ez a négyes splitter egy TELESTE 3DSS4.
-
Ledi
aktív tag
válasz Alex889 #103928 üzenetére
A Felvétel törlést, ha le akarod törölni.
Ezt a műsort nem vette fel valamilyen okból, csak jelzi a rögzítést. Így jártál.
Az is lehet, hogy idő közbe visszavonták a felvételi lehetőséget, így nem játszható le.Nekem már többször előfordult. Legutóbb mikor hívtam a 1270-t kiküldtek technikust a helyszínre. Az ember közölte, hogy a felvétel pillanatában épp megszakadt a net kapcsolat az utcai doboznál. Ez szerintem kamu, mert egy előre beállított felhős rögzítésnek semmi köze a helyi szekrényhez. Ha azt mondja, hogy áramkimaradás volt a bp-i Datacenterben azt jobban elhiszem.
-
veterán
válasz miklos.acs #103936 üzenetére
UPCVoda Boostere igazi ipari hulladék kategória. Nekem mikor jött voda nem volt hajlandó rákötni a már előkészitett mellette lévő AP ra (Digi), mert hogy annak mindenképpen vodás net kell, idegen hálózat esetén nem lesz felvétel stb. Na mondom bmeg, kezébe nyomtam egy 30m es UTP kábelt a lakás közepén azzal hozott netet az akkor beüzemelt UPC HGW től. Beüzemel VTV szerelő elmegy. Fogtam 30m UTP elrak, VTV rádug Digi netes AP ra, és box köszöni szépen azóta is működik.
Na ennyit arról hogy szerelők mennyire értenek VTV hez.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
őstag
válasz Alex889 #103937 üzenetére
Nem, nem viccből ! Kezembe vettem a távirányítót és nálam így működött... Ha gondolod le is videozhatom neked !
szerk.
A napokban jött frissítés a boxra és amiatt is lehet, hogy a felvétel már nincs meg, de ennek ellenére megjeleníti, hogy létező felvétel.[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
válasz cocka #103920 üzenetére
Igen, csak közben "idegállapotba kerültem". Plusz a gyorstekerés egy rémálom, ha több alkalommal egymás után nyomogatod hogy ugorjon előre/hátra a műsorba(mert az is gyakori, hogy az első ugrás után nem ugrik tovább), néha úgy belendül, hogy több 10 percet is átszalad.
Kezdem megérteni azokat, akik a TV műsorokat torrenten letöltik, és úgy néznek meg 1-1 epizódot/műsort.
----
Azt mondta, hogy már nem sokáig lesznek ezek a Cisco boxok, hónapokon belül mindenhol cserélni fogják voda boxra őket.
Azért azt tegyük hozzá zárójelben, hogy a szerelők nagyon jól értesültek. Már évekkel ezelött a digi megjelenésekor tudták, hogy pár hónapon belül csődbe mennek, megszűnnek.
Apró adalék a "mindenhol cserélni fogják voda boxra" témához: Múlt héten a postás hozott egy csomagot, amiben egy Horizon box-ot küldött a Voda a régi SD box-ot kiváltandó.
- Arról nem esett szó mi legyen a régivel.
- Miért nem Voda box-ot küldtek?
----
A fehér kábelmodem beállítás varázslója még mindég tele van UPC logóval.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
zsamiatt
őstag
Végre sikerült beüzemelni az új fekete csoda boxot. Komolyan a GUI tervezővel azért elbeszélgetnék... Nincs valami mondja, hogy a műsort gombon jelenítsem meg vagy a kedvenceket és ne kelljen mindig a menübe mászkálni?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Adam115
csendes tag
válasz miklos.acs #103936 üzenetére
Elvileg a Powerline adapterek a 0-n kommunikálnak, (vagy 0-n is)
Én azért megpróbálnám a helyedben, én saját tapasztalatból tudom, hogy működik, kb 30-40mb/s ig, ping jó, csomagvesztés nem volt. Kb 3 éve megy egy tp-link powerline adapterről egy Telekom IP-tv és talán egyszer kellett újra összekötni. Igaz ez egy teljesen új kiépítésű elektromos hálózaton megyMax ott a 14 nap elállás, ha szakadna
-
cof
veterán
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A hírek szerint lehet igényelni a digitális oktatás miatti internet költség jóváírását. Voda honlapján jelenleg semmilyen infót nem találtam. Nekünk most lenne az első ilyen lehetőség. Valamit tudni lehet konkrétabb dolgokról?
Üdv: Attila
-
-
cof
veterán
válasz #72445440 #103930 üzenetére
Én csak a "nem jó, nem fog működni" részre reagáltam. Nem akartam jobban belefolyni mert nyilván az nem igaz. Mivel vezeték nélküli megoldásról beszélünk, ez a környezettől függ így van. Ilyen esetben nem lehet általánosítani, de technikai akadálya nincsen.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
troooper
tag
Sziasztok!
Mivel muszáj cserélni, megrendeltem az új Mediaboxot a Vodától. Találtam róla egy beüzemelési leírást is. A 3. oldalon lévő kábeleket, elosztót, átalakítót tartalmazza a csomag, vagy azt a technikus hozná ki, ill. szerezzem be magamnak, ha nem várok a technikusra? -
cof
veterán
válasz miklos.acs #103926 üzenetére
Jól látod. Mindegy, hogy honnan kap netet, megy bármilyen hálózatból akár mobilról is. A többi csak mellébeszélés.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
miklos.acs
friss újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne felétek hogy ma volt kint nálunk a vodafone technikusa cserélni a régi UPC-s Cisco (felvevős) mediaboxokat az új kicsi feketékre. Megrendeléskor telefonon azt a tájékoztatást kaptuk hogy a felvételek rögzítéséhez mindenképp internetre van szüksége a mediaboxoknak és ezt csak kábelen tudja fogadni (nincs benne wifi modul.). Majd felajánlották hogy vagy bekábelezik a modemtől a boxokat vagy tudnak hozni boostert. Ezt megértettem és jeleztem hogy nem kell kábelezni booster se szükséges majd én megoldom hogy kapjanak netet a boxok. Ezt meg is oldottam mind a 3 box-hoz tettem egy wifi extendert amin 1 db 100 megás LAN port van. Leteszteltem mind a 3 extendert latoppal és kábellel szépen DHCP-n oszt IP címet ahogy kell a sebesség is rendben van. Majd jött a szerelő és jelezte nekem hogy ez így nem jó nem fog működni csak az ő boosterükkel vagy közvetlen kábellel. Valaki eltudná magyarázni mi a különbség mert komolyan nem értem pedig informatikus vagyok? Fontos megjegyezni hogy jelenleg bridge modban használom a modemet és saját routert használok. Ha kábellel köti össze a routert ugyanúgy DHCP-n kap a mediabox majd ip címet illetve a booster is dhcp-n oszt IP-t neki nem? Akkor hogy tesz különbséget kábel és kábel között? Ugyanaz jön rajta ugyanolyan paraméterekkel. Amire még tudok gondolni hogy a medibaox külön publikus IP-t kap és prívát cím nem jó neki? Akkor viszont 4 db prívát címet kéne adni a vodának (modem+3 box). Ez nem tűnik életszerűnek.
Köszönöm
Miklós -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Yellow73_a #103921 üzenetére
Előfordul, hogy állítanak az erősítőn és már nincs szükség csillapítóra.
Ha megírod az új osztót tipusát (esetleg készítenél egy képet) és a modemértékeket ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
Yellow73_a
tag
válasz Yellow73_a #103877 üzenetére
Na ma volt itt a vodás szerelő (illetve alvállalkozó). Lecserélte a rossz Cisco boxot, és hála az égnek ugyanolyat adott helyette (mondjuk a kijelzője nagyon tré, egy matt áttetsző plexi van a régi fényes átlátszó helyett, így tök homályosan lehet csak látni a csatornainfokat és az időt. Bár ez még mindig végtelenszer jobb, mint a voda box kijelző nélkülisége.
Azt mondta, hogy már nem sokáig lesznek ezek a Cisco boxok, hónapokon belül mindenhol cserélni fogják voda boxra őket.
Jelszinteket is mért, amik elég rosszak, de ő ugye nem "szintes" ember, azzal majd más fog foglalkozni. Annyit csinált, hogy kicserélte a négyes splittert és kivette a szűrőt (ami 3-as fokozatú vagy mi). A vicc az, hogy ezeket kb két éve egy kolléga tette fel. Kérdeztem, hogy akkor hogy is van ez. Azt mondta, ezekkel a jelszintekkel állandóan variálnak.
Miután elment, elkezdtem végignézni az összes csatornát (sajnos ez nem jutott eszembe, amíg még itt volt), és volt vagy 15, aminél azt írta ki, hogy nincs jel. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy vissza tudják-e fordítani az embert, de azt sajnos nem lehet. Viszont távban állítanak valamit. És voilá, jó lett. -
veterán
-
válasz gduck #103906 üzenetére
No meg az is jellemző, hogy pár másodperc colorbar-t illeszt be, vagy csak egyszerűen menet közben kiírja hogy hiba. Pl. az idegesítő volt mikor a Discovery-n néztem volna vissza a "A vakcina: a legyőzött Covid"-ot, és a felénél leállt. Utánna már nem is jelezte visszajátszhatónak. Reboot után még az EPG sem jött be. Megint reboot, és magához tért.
2021-et írunk. Vajon mikor lesz egy olyan rendszerük ami nem vérzik ezer sebből?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Zoz
őstag
Mázlista! Itt (Erzsébet krt.) tegnap délután 4-kor megszakadt, és azóta semmi
Tippem szerintem szerinte valahol valami építkezésen átvághattak egy kábelt, vagy ilyesmi... Na de, hogy egy nap alatt nem sikerült helyreállítani? És még tippjük sincs, hogy mikor lesz kész... -
veterán
válasz szabogabor10 #103895 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
Azt tudja valaki, hogy miért nincs már több mint egy napja net/tv/telefon a 7. kerületben? Automata annyit mond, hogy nagyobb területen szolgáltatás kimaradás (említette az 5. és 8. kerületet is), nagy nehezen mikor sikerült élő emberrel beszélni, annyit mondott, hogy dolgoznak rajta, és fogalma sincs mikor lesz újra net...
-
Hegyirabló
veterán
válasz godan #103907 üzenetére
Érdekes ez a papír nélküli átvétel a Vodafonenál. Amikor üzletben leadtam a Minibázist, én sem kaptam papírt róla. Hetekkel később kaptam észbe, és írtam nekik egy e-mailt, hogy leadtam, és rajtam nehogy keressék. Ez persze még nem biztosíték arra, hogy egyszer nem fogják.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
godan
csendes tag
Sziasztok !
A segítségetekre, tanácsotokra lenne szükségem.
Röviden a sztori !
Január elején megszüntettem a upc előfizetést, hűség már nem volt rajta. Megbeszéltuk az ugyfelszolgalatos hölggyel, hogy ki jön egy technikus az eszközökért. (Modem, tv box). A technikus a megbeszélt napon felhívott hogy jon az eszközökért azaz neki ez a feladat ki volt adva. Majd meg is történt átadtam. Atadásról papírt nem kaptam. . Majd most kapok egy emailt március 6.-án , hogy kártérítés 33 ezer forintot fizessek be mert nem adtam le az eszkozoket. Mit tudok tenni ? -
-
petne
őstag
Borzasztóan sikeredett az új szoftver a vodafone tv boxon. Többször nem jelenik meg a felvételek, nem lehet visszajátszani, volt már lefagyás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest