-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Ledi
aktív tag
válasz troooper #104017 üzenetére
Szia!
Tv net nélkül is nézhető élőben, mert koaxon jön (kivéve néhány előfizetőt és a Telekom területet), de az összes többi szolgáltatáshoz kell a net kapcsolat. Pl.: epg, felvételek, műsorvisszanéző, sőt az előfizetés érvényeségét is interneten ellenőrzi.
Egyszóval kell neki a net kapcsolat.
-
Pitti11
tag
válasz troooper #104017 üzenetére
Erős a stílus kicsit...
A hibát tünetkezelték mindig 72 órán belül, a most szombaton bejelentett hibámat kedden "javították meg" nagyjából 71 órán belül, tegnap este újra megszűnt a tv szolgáltatás... telefonáltam emailt írtam, új ticket indul, és 3 nap alatt ez is le lesz zárva, ...elvileg ma megint jön egy technikus aki ellenőrzi a kedden a kollégája által ellenőrzött hálózatomat. (Aki egyébként hibát akkor sem talált.)
Tehát ez nem 2x 3x 50-70 óra hanem _nulla_. Ezeket a nullákat összeadva valóban nem jön ki a 7 nap... Konkrétan egy műsort nem tudtam végignézni hónapok óta. Rengeteg élő sporteseményről maradtam le... de persze ettől nem dől össze a világ, hiszen csak szórakozás
Kénytelen vagyok másik szolgáltatót is igénybe venni, és a hűségidő lejártával szomorúan elbúcsúzom UPC Vodafontól nagyjából 12 éve vagyok az ügyfele[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest