Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Mit jelent az "évek meg a rutin" - hiánya.
Tegnap este a DZ-ben mi ketten zöldfülüek meg egy tapasztaltabb. LMBseket akartunk lőni, kellett a másik zöldfülünek a hetihez. Már az első bulinál exo cuccot dobott az egyik boss, nekem Ninját, másiknak éhes disznót talán, stb. Volt boldogság. Aztán - igyekszem jól rekonstruálni az eseményeket - megjelent egy játékos, hozzánkvágott egy gárnátot, majd lelőtte a tapasztalt társunkat, másodiknak a másik zöldfülüt, majd én következtem. Jól láthatóan azzal kezdte az akciót, hogy nyomott egy overhealt, ez persze utólag esett le. És itt a lényeg, ha akkor megvan a rutin, hogy nyomok időben egy ultit, biztosan megfektettük volna a srácot, Azért vagyok benne biztos, mert utolsóként 1v1-ben kis hijja volt, hogy lenyomjam. Hiányoznak még az ösztönös, rutinos reakciók. :-)
Nyilván számított az is:
- A meglepetés ereje, egyszer csak ott termett, gránát, ami rögtön robbant.
- Nagyon ügyesen mozgott.
- Valszeg PvP-s cuccban volt, én meg egy nem CF-es csapásmérőben.Nyilvánvalóan, az exo cuccok ugrottak. De, ahogy írtam, rutinnal menthető lett volna a helyzet. Tapasztaltabb társunk baromi pipa volt, mondta, hogy a sunyi kis g. meg hátulról, meg gránát. Mondtam neki, a srác egyszerűen jobb volt, ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest