Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
haerer
csendes tag
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kéni! Természetesen eredeti játékom van! Anno végigvittem a Witcher 3-at, majd kijött a Hearts of Stone, amit szintén végig vittem. Most pedig megvettem a Blood and Wine-ot és a telepítés után elindtom a játékot, a folytatás opciót használva és azt tapasztalom, hogy a végigvitt Hearts os Ftone küldetés olyan mintha el se kezdtem volna, holott végigvittem! Illetve a Szójegyzékből is eltűntek az a sok szereplő illetve szörnybejegyzés is meg minden!! ez miért van? A szójegyzékbe mért nem maradtak mega dolgaim?? Illetve a Hearts of Stone küldetés is miért olyan mintha meg se csináltam volna? Folytatni szerettem volna ott ahol abbahagytam, most meg olyan mintha meg se csináltam volna! Karakterem amúgy 32-es és a felszerelésem nagy része megmaradt, de mondjuk a trófeái is eltűntek!4 ne mááár... Ez miért vajn? Nektek is ez a helyzet? Köszi előre is segítséget és a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest