-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz Interceptor #25257 üzenetére
A kedvencem az, amikor azt hajtogatják, hogy "igazán le kéne cserélni a motort, különben megint tele lesz hibával". Kár, hogy az Elder Scrolls (vélhetően a Fallout sorozat is) játékok hibáinak sacc/kb. 98%-ának nincs köze a használt motorhoz. Viszont, ha valóban lecserélnék, akkor azzal meg is szüntetnék a legerősebb részt - a korlátlan modolhatóságot.
Más: sikerült elkapnom a pillanatot, mikor Serana Mehrunes Dagonhoz imádkozott, miközben épp a Beretvát raktam össze...
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Interceptor #25249 üzenetére
A mágia menü régebbi. Fent van Nexuson, kipróbálhatod.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Interceptor #25247 üzenetére
SkyUI 5.2 SE-t használok, néhány régebbi résszel (mert a magyarítást sajnos csak valamelyik korábbival lehet teljesen kompatibilissé tenni, és nem nagyom, hogy a mágia menüben holmi /s szövegek jelenjenek meg ). Vortexben. Úgyhogy nem tudom, nálad mi lehet a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Mortel
senior tag
válasz Interceptor #25094 üzenetére
Szia!
nincs semmi gond!
Kicsit megtévesztet a "Skyrim movie" , bocsánat.
Azt hittem végre lesz egy film...[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Mortel
senior tag
válasz Interceptor #25089 üzenetére
Szia!
Senki sem említett Skyrim 2-tőt szerintem...
Teljesen tisztában vagyok a világgal, nem csak mert elég régóta játszom, hanem mert a kedvenceim is.
Anno 95' körül, azt hiszem négy darab 1'44-gyes floppyn volt meg az Arena...
És miért is értelmetlen a Skyrim film?Üdv:
M
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Šolaire
veterán
-
tibaimp
nagyúr
válasz Interceptor #25089 üzenetére
Ez igaz! Sőt, azon kívül, hogy alcím, Tamriel földrésznek egy konkrét területe Skyrim (a bolygó neve: Nirn ahol az egész játszódik), hasonlóan, mint Morrowind!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Interceptor #25047 üzenetére
A modellező programokban mindig több poligonnal dolgoznak, így az nem garantált (sőt szerintem biztosan nem) hogy így fog kinézni a végső produktum.
Todd Howard bácsi azt mondta, hogy arra vártak, hogy a technológia elérjen olyan szintre, hogy teljesíthessék a víziót amit TES6-nak szántak, hiszen olyan játékot akarnak csinálni ami minimum egy évtizedig hoz nekik a konyhára. Én nem nagyon hiszek neki, mert eléggé elszólta magát az utóbbi pár évben minden téren.
A szememben starfield fog eldönteni mindent, ha azt eltalálják és nem lesz teljesen broken a játék megjelenéskor akkor van reményem még a TES6-ban, Bethesda elmúlt pár évi teljesítménye elég gyér, valahogy muszáj visszajönniük a süllyesztőből.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Interceptor #25037 üzenetére
Elképesztőnek tartom, hogy 13 éves csöppség voltam a Skyrim megjelenésekor és ha minden jól megy valószínűleg meg lesz már az MSc diploma mire jön a TES6.
Üdv. Johnny
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #23987 üzenetére
Azt olvastam a Techradaron, h eleg valoszinutlen, h 2020 elott jatszani fogunk vele.
Ez persze csak pletyka szinten van, de nem lepodnek meg, ha igy tortenne...sztem siman benne lehet.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Interceptor #23985 üzenetére
Abban a percben, ahogy megszaradt a tinta a BGS-s munkaszerzodesemen es lejar az NDA hatarideje, te leszel az elso, akinek megmondom Ertsd, fogalmam sincs, ne tolem kerdezd!
Hozzateszem, hogy Hines nyilatkozta a nyaron, hogy baromira megbantak a sracok, hogy Howard megemlitette ezt a "ket nagyobb projekt a TES VI elott" dolgot, mert azota boldog-boldogtalan ezt kerdezi toluk, legyen az akar Prey, Wolfenstein, Dishonored, Quake, stb. barmilyen sajtaj is, ami egyreszt kellemetlen az adott jatekot fejlesztok szempontjabol, masreszt nagyon unalmas.
Foleg ugy, hogy koztudott a Bethesdarol, hogy sosem beszelnek arrol, mi fog megjelenni 3-4 ev mulva, hanem ha bejelentenek egy jatekot, akkor a bejelentes napjan mar jon gameplay video, massziv infocunami (oke, ez lehet exkluziv es egy-egy ujsag hozhatja le reszletekben) es varhato megjelenes datuma evre es negyedevre belove.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Interceptor #23983 üzenetére
Nem hiszem, hogy a motorral lenne a gond, hiszen most mar ott van az ID, ha kell szakertelem. (a Skyrim es a Fallout IV fejlesztese idejen csak apro tanacsokat tudtak adni a sajat fejlesztesu post gamebryo/creative motor eseteben).
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Interceptor #23981 üzenetére
Egyiket sem a Bethesda fejleszti (marmint nem a Bethesda Game Studios), hanem az alajuk tartozo fejlesztok, es ok csak kiadjak (mint Bethesda Softworks). A TES VI-t megelozo projekteket - amelyrol Hines es Howard is beszelt - a Bethesda Game Studios fejleszti, vagyis sajnos a valasz NEM, nem ezekrol van szo. (es nem is a Skyrim VR, Fallout VR vagy a Skyrim Switch verziojarol).
"I tried to manage expectations for folks, you know the kind of games they [Bethesda Game Studios] make, they take a while. They have two major things that they're working on in addition to other stuff, Skyrim [on Nintendo] Switch and all these other things Wer'e not talking about things like a Fallout Shelter kind of project but, like, big multiplatform releases like you expect" - Hines E3 korul nyilatkozta ezt.
Illetve Howard elmondta, hogy amit szeretne megvalositani a TES VI-ban, arra meg jelenleg nem nagyon kepes a technika, legalabbis nem olyan szinten, hogy az elvezheto legyen mindenki szamara.
It's something we love. But it is—I have to be careful what I say—it's a very long way off. I could sit here and explain the game to you, and you would say, 'That sounds like you don't even have the technology—how long is that going to take?' And so it's something that's going to take a lot of time, what we have in mind for that game.” - szinten E3, Todd Howard a kerdesre, hogy ugye lesz TES VI.
tldr: Messze meg a kovetkezo TES resz.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22793 üzenetére
Ezt mar leirtam mashol is: ne legyen igazam, de sztem meg jopar(nem 3-4) evet kell varnunk, mire lesz olyan hardver ami ilyen latvanyt real-time renderel 60+ fpssel.
Sokan mondjak, h nem vagyunk messze a fotorealisztikus graftol, sztem olyan szempontbol messze vagyunk, h egy otthoni gamer gepen(amiben akar high-end vga van) nem mostanaban lesz real-time, 60+fps render, ilyen graffal.
Persze gyonyoru az UE4, ez tenyleg photorealistic, de ugye ez prerendered, ami futtatas szempontjabol koszono viszonyban sincs a real-time renderrel.
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22781 üzenetére
En is csak remenykedem, nem hiszek el mindent.
A 2019-hez kepest en annak is orulnek, ha E3-on mondananak egy 11.11.17-es release datet
(#22783) CJ4567: igen, azt mar privibe irtam
(#22784) Revan.: en itt mar nem akarok tobb szentsegtorest elkovetni, mert lassan zsakruhat olthetek, hamut szorhatok a fejemre es kukoricara terdelhetek, vezekleskeppen.
Keress(etek) ra a jatek topikjara.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Interceptor #22750 üzenetére
Valahol olvastam egy cikket, hogy 2019-ig nem várható új TES.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Prosector
addikt
válasz Interceptor #22750 üzenetére
A legujabb pletykak szerint 2019 elott nem jon ki, persze attol meg bejelenthetik.
-
katt777
félisten
válasz Interceptor #21591 üzenetére
Én is. Valahogy nem tartom hangulatosnak, amikor 20 nyilat belelövök valakibe, ám az meg sem sérül (kardtól sem), engem meg vígan levág. Ezt csak mazochisták élvezik. Direkt kipróbáltam god módban, 30 percig csépeltem karddal az ipsét, de nem sérült meg. Csak sajnálni tudom azokat, akik ezt élvezik.
De ha úgy érted, hogy a világ megtervezése és a többi, az tényleg bejött volna, ha nem szarják el az egészet az RPG-s "harcrendszerrel". Nem véletlenül álltam neki annyiszor, de ha én is cheatelek, nekem az nem élvezet, ellentétben a játék készítőivel.aftercooler: Hát, talán ott. Nem tudom, mert én inkább rátenni szoktam extrákat.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Interceptor #21587 üzenetére
Ha társasozni akarnék papíron, azt tenném. A részletes végiggondolás és beállítgatás mindenképpen életszerűtlen, akármiről van szó. Egy jó szerepjátékban is rögtön kell dönteni, ha nem, rossz a mesélő. Sajnos a legtöbb szerepjáték irreális, ezért kukáztam Morrowindet is, pedig vagy 10x nekiálltam, de eluntam a játék állandó cheatelését. És ezért maradtam Oblivionnál + Skyrimnél.
Amúgy Wolf3D-n és Doom-on szocializálódtam, ne győzködj.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
donki
senior tag
válasz Interceptor #21587 üzenetére
Ha jól értem számodra a szerepjáték lényege az, hogy a leggyakrabban használt funkciók kizárólag egy legalább tíz szintes menürendszer legalján legyenek elérhetőek.
Én ezzel szemben jobb szeretek magára a játékra koncentrálni. -
Varlaisaran
senior tag
válasz Interceptor #10264 üzenetére
DLC témához nem tudok hozzászólni érdemben, mert patcheletlen vanilla skyrimmel játszogatom a fejlesztgetések miatt, meg egyébként sem érdekelnek annyira, régen sem szerettem a gyári dlcket. Amit felvázoltam, az a motor jellegzetessége, Oblivion és Skyrim alatt tapasztalva, és ezekről merek ugy nyilatkozni hogy tudom mit beszélek, viszont nem tudom ez-az a DLC mit vált ki, mit ír át, modosit, stbstb. Igy vedd a javaslatomat lehetőségnek amit mérlegelj olyanok véleménye függvényében akik DLCznek is.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
csabsz13
aktív tag
válasz Interceptor #10252 üzenetére
helló,
ugyanez volt nálam is, a GTX560 1 GB memóriája folyamatosan tele volt, mikor feltettem a HD pack-ot (e mellett csak 4-5 mod van) és hagytam mindent majdnem fullon. aztán elkezdtem kicsit visszavenni az alap megjelenítési beállításokból amíg meg nem oldódott (játék közben monitoroztam a mem telítettségét és amikor nem nagyon ment 100 körülre, vagy csak rövid ideig, akkor észrevettem, hogy megszűnt a dolog).
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Varlaisaran
senior tag
Ez a hiba sokminden probléma együttvéve-> a hulladék Gambyro. Nagy texturacsereberéknél a még be nem töltött texturákat tartalmazó táj felé nézve máris lelagol mert szeretné cachelni őket. Sokszor van hogy ugyanezt a viselkedést kapod pl. egy dungeonban, ahol látszólag semmi töltenivaló (változás) nincs, csak ugy hopp, pár mp homokóra. Ilyenkor vagy előkészít az AI valamit (esemény? bármi), vagy valamit számolgat a script a háttérben, és egy időben hajt végre módosításokat, pl egy dungeonban vagy, de odakinti környezeten közben változtatást hajt végre, vagy a Radiant, ami már Obli alatt is ugyanilyen fura volt, és ismét egy ékes bizonyítéka hogy mennyire nem új engine ez. A legszebb az egészben, hogy ez is olyan hiba ami valakinél van, valakinél nincs, gépről, ramtól függetlenül akár, illetve nem mindegy mi mi után van feltéve, mármint patchek/modok/texturapack. Én a jó öreg Oblis módszerrel ujratenném az egészet, és a textura packot (és igy az összes texturacserélgetős modot) rögtön a kívánt legujabb patch után alkalmaznám, aztán jöhetnek a modok, igy tisztább marad a bsa hash. Ahogy a kollega mondja, okozhatja vram is, én ebben nem foglalok állást mert nem használom hd-ben a skyrimet, de némi lagra igy is lehet számítani, legalábbis ugy gondolom.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
torma1981
veterán
Tuti a kevés vga ram. Nekem szétmoddolva bizony a 4Gb DDR memória sem volt elég. Folyamatosan töltött.
A vga ram 2Gb azzal nem volt gond. -
Interceptor
addikt
válasz Interceptor #4288 üzenetére
Szóval senki nem ütközött még bele ebbe a bugba?
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Mukorka
addikt
válasz Interceptor #1698 üzenetére
Jaja. A lényeg hogy aludjon. Gugolni kell és akkor pickpocket helyett lesz lehetőség vért inni.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz Interceptor #1696 üzenetére
3. Státuszban a vámpírral nem állnak szóba hanem elüldözik... Innod kéne vért
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Interceptor #871 üzenetére
Miert szoktal aludni? Van valami dolog ami miatt kell? En meg sose aludtam. Az elozo reszekben is csak a szintlepes miatt kellett, de most az se. A varakozas az oke, azt ertem. De az alvas?
-
Interceptor
addikt
-
addikt
válasz Interceptor #761 üzenetére
Jobb gombbal kattintasz a varázslatra?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Mukorka
addikt
válasz Interceptor #704 üzenetére
Te vannak mindenféle bogarak is. Láttam már szarvast, rókát, nyulat, támadóként farkasokat is és itt külön kiemelendő hogy falkában jártak. ahogy úszol a víz felett is repkednek apró szárnyas rovarok szóval a hangulata fenomenális.
-
Huma
addikt
válasz Interceptor #602 üzenetére
Az a baj, hogy nem láttam merre futott és most nincs meg.
Interceptor: Ok. Kösz. Kipróbálom.
Másnál is előfordul, hogy amikor beszélek másokkal néha átugrik más válaszra mint amit nyomni akarok?
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Qbász
aktív tag
válasz Interceptor #585 üzenetére
Most már semmit sem értek. Nekem a BF3 nagyon nem hasít. Se a Skyrim high beállítás és full hd mellet.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
kornel76
aktív tag
válasz Interceptor #321 üzenetére
Elhiszem ,hogy téged nem érdekel a gépigény ugyanúgy ahogy engem sem, de vannak akiknek nincs fele olyan gépe sem mint neked vagy nekem, őket lehet érdekli kb. milyen vason fog játszhatóan elindulni a játék. Anno az Oblivion előtt paráztam én is ,h elég lesz-e a gépem , belekezdtem a gépfejlesztésbe és azóta nem tudok kiszállni a mókuskerékből .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
törölt tag
válasz Interceptor #290 üzenetére
Jobban örülnél ha egy nagy dagadt szakállas manus promózná? Szerintem így többen ránéznek vagy azok a lökött picsák az estek bizonyos %-ban a sima helyett a collectort is néha rábeszélik az emberekre.
-
frame>24
addikt
válasz Interceptor #290 üzenetére
de hallod, esküszöm, nem csekkoltam előzőleg az árát, most néztem meg D2D-n:
remélem a köv. álmomban a lottószámok jönnek!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Interceptor #214 üzenetére
Hmm, valoban nekem is volt egy ilyen sejtesem, valoszinuleg akkor errol lehet szo. Ha jol emlekszem a Morrowind 2002-es, azaz majd 10 eves. Hulyeseg lett volna azzal peldalozni. Hogy repul az ido.
Kosz szepen!
-
danih
veterán
válasz Interceptor #167 üzenetére
Igen, a menü nagyon konzolos, de hát istenem, ilyen világot élünk.
A harc viszont nagyon jól néz ki tényleg!Nagyon úgy néz ki, hogy Day1 buy lesz. Kérdés csak az, hogy hogyan tudnám összeegyeztetni az életemmel
[ Szerkesztve ]
-
válasz Interceptor #155 üzenetére
Tessék. Tegnapi cikk.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fiATHaLON
őstag
válasz Interceptor #102 üzenetére
Ezt én sem értem, miért nem szekcionálják valami ötletes megoldásokkal
a területeket, városokat, szigeteket, stb (engedélyek, "nem látszol elég keménynek",
nem ismerünk errefelé, tudomisén.)
De mivel ez is viszonylag baltával faragott megoldás, mi a szarért nem lehet olyan
hogy adottak a szintsávok (mondjuk a főszálhoz méretezve - helyileg a közelség
alapján mondjuk (meg jónéhány bónusz vadnehéz mellékszál randomban), és ha
valaki kififikázza, hogy 10 valós nap ottüléssel hogyan szopathat meg egy nála
20 szinttel komolyabb ellenfelet (most ilyeneket mondok, hogy elszaladgál 2 várost,
miután megcsapta 1 hp-re, vagy amire lehetőség adódik), akkor annak adassék
márt meg, hogy nem az a jutalma, hogy cserébe ágyékonharapja az utolsó
koldus is gond nélkül, mert felhúzta a rendszer a "jobb játékélmény érdekében"
hanem a megszokott módon legyen előnye (fejlődik egyszerre x szintet).Dehát ezt meg szerintem senki nem meri kockáztatni, mert olyan játék születne,
mint a régiek, hogy kísérleteztek vele az emberek, és meglepődve tapasztalták,
hogy hányféleképp oldottak meg egy-egy feladatot.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Interceptor #82 üzenetére
Az első vas, ami az alap Obliviont max beállításokon 30 fps fölött erdőben is elfuttatta, az a 8800 GTX-volt. Ez csak a játékbeli beállítások szerinti max. beállítást jelenti. Az ini. file változatatásokhoz és a ma elérhető max. grafikai modokhoz legalább HD4870-kell. Persze azóta megváltozott a világ, manapság a konzol lett a legfontosabb szempont, ezért lehet, hogy a Skyrim nem fog ennyivel az aktuálisan elérhető géppark fölé menni PC-n sem. Novemberben (remélhetőleg) kiderül.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Interceptor #78 üzenetére
Arról ne is álmodj barátom! Majd 2013-ban jelennek meg azok a vasak, ha a Bethesda követi a Morrowind és sz Oblivion hagyományait.
Haas: Mekkora az a file? Én a nem letölthető változatot "töltöttem le" az Opera Cache-ből kimásolva, és .flv-vé alakítva. Az szűk 23 MB. TeCső videókkal meg minden beágyazott anyaggal is ezt szoktam csinálni. Ez a fileplanetes jobb minőségű? Ha rákattintok a linkedre, valami faxomtudja vezérlőt akar telelpíteni a gépemre, az ilyet nem szeretem...
Valami ActiveX vezérlő: FPDC_2.3.10.115.cab (IGN Entertainment INC) Asszem megagyok e nélkül...[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VoIP telefonálás
- Ukrajnai háború
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest