-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
válasz Vistaboy #23599 üzenetére
Igen ezt tudom. Nekem eddig a saját elméleti maximumom a perkek által kihozható volt, de egyúttal tudtam, hogy potikkal és tárgyak enchantolásával tovább növelhetem a kovácsolási szintem, de sosem foglalkoztam vele ennyire.
Most jó tudni, hogy szinte mindél elérhető a korlát, így akkor ráállok a potizásra, meg az enchantolásra, így több változatosabb is a játékmenet és a legendary is egyre jobban megy majd.
Baromi jó ez a játék.Azt hiszem a Better followers mod javítja ezt, de annyira nem fájt, hogy feltegyem. Igazából followerrel nekem olyan, mintha eggyel könnyebb fokozaton játszanék, mert legtöbbször rá mennek, és nagyon sokáig él.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest