Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
granini
őstag
válasz
Janusz001 #31020 üzenetére
Most tényleg mindenre is van jó build.. ahogy fentebb írták, főleg ha rászánod az időd és expertise-ra is kihúzod mondjuk olyan level 15-20 körül..
Striker, Nego, Hunter, Heartbreaker, ezek mind jók mid/close range-re..- kb bármilyen fegyverrel..Most épp Rifle build is van, ami kicsit olyan mint a headshotos sniper build volt, és messziről lehet egyhitelni a mobokat..
Van több fajta skill build, status build - ezek mondjuk solo playre limitáltan alkalmasak, de tényleg az van hogy ami neked bejön, ha rendesen össze van rakva, akkor Heroicra kb bármilyen PVE aktivitásra működnek..
Ha beírod Youtube-on keresőbe hogy Div 2 best solo build, legalább 4-5 műokos majom "influenszer" van aki részletesen hoz és leír ilyen buildeket hogy tedd össze, hogy működik, mutat gameplayt.. szal mamááár így a matávos betárcsázós internet világában (
) egynél is kevesebb perc alatt leszel elhalmozvan minden infóval..
-
NoOne1976
őstag
válasz
Janusz001 #31017 üzenetére
Szerintem ezek kb. még mindig mindenre jók. Az új szettek sok újdonságot nem hoztak, egyik se lett meta. A mostani szezonban van új skilles szett, hogy az jobb lesz-e mint a régi és érdemes-e cserélni, azt nem tudom. Ha tévedek, a többiek majd kijavítanak, mivel már én is csak turista vagyok egy jó ideje.
-
granini
őstag
válasz
Janusz001 #26788 üzenetére
Mi pontosan ezt csináltuk még tavaly ősszel-télen.. (csak mi PC-n húzuk be összes kieggel vmi 3-4 euróért)
Hát nézd, bizonyos szempontból (hangulat leginkább) a Div1 még szerethetőbb is mint a 2, nyilván meg kell szoknod hogy kissé fapados (UI/UX, menü, fegyver hangok szarabbak sokkal, kezelés, mozgás adott esetben nehézkesebb - az egész kicsit nehezen átláthatóbb a Div2 után)..érezni fogod hogy kezelőfelületben, kinézetben Div2 rengeteget fejlődött az elődhöz képest..
Cserébe a Div1 (nálunk) atomstabil volt, nulla durva bug, nulla crash.. oké sokéves game tehát volt idejük fixelni.. Viszont a téli nyújork szerintem nagyon hangulatos, a Natural Lightning grafika beállítással meglepően szép még mindig.
Ha csak a sztorira mész akkor élvezni fogod, de készülj fel hogy nehéz, pláne egyedül.. amíg eljutsz level 30-ig a sztoriban, meg amíg nincs rendes geared azé el lehet feküdni..
A main mission-ök meg a side mission-ök szerintem elég jók..Mi egyébként nem álltunk meg itt, mert annyira nemvótsemmigame, és annyira bejött a Div1 feeling hogy végül elkezdtünk fejlődni, DZ-zni, célirányosan Global Event alatt geart farmolni.. a Build rendszere is sokkal egyszerűbb Div1-nek, nincsenek brandek és valójában 6db-os zöld (mappás / classified) szettben érdemes zúzni.
A skillek is jobban működnek.. pl egy támogató healer build, ha jól ki van pattintva az tényleg kihealel 3 dps karakter egy legendary mission alatt.
Maga a térkép kevésbé "genyó" tehát kevesebb a random mob, kevésbé agresszívek mint a Div2-ben, és pl nincs Control Point (így aztán elfoglalni se lehet őket) ami szerintem egy elég jó activity amúgy.. az hiányzott belőle..
Viszont ha mégis továbbmész az endgame content felé akkor bizonyos játékmódok (Incursion, Survival, Rözisztansz
) viszont jópofák. De ezek kb mind leginkább 4-es csapatban jók, szólóban kb felejtős.
Remélem meghoztam a kedved..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Janusz001 #23789 üzenetére
Nem is erről írtam, hanem, hogy lőni is kell/lehet/szabad közben, mivel a tálenteket ez által aktiválod, és akkor már nem mindegy, hogy nagyobbat is sebzel, vagy csak felidegesíted őket.
Ezt a szettet össze lehet úgy is rakni, hogy full sárga mindenhol, akkor teljesen a skill dmg-re bízod a dolgot, és a fegyvert csak a tálentek aktiválására használod, kváz skilli relax mód, VAAAAGY, kiengeded a skilleket, de Skill Haste helyére mehet mindenhova CHC/CHD (+1 helyen +15% WD) és akkor mehet a puffogtatás is közben, kvázi skill aktív mód.
Én mostanáig a skill buildet csak a különböző GE-k és egyebek kihívásainak a teljesítésére használtam, így nálam elsősorban sárga, ha puffogtatni szeretnék, arra ott a GlassCannon -
Anonymus23
veterán
válasz
Janusz001 #23778 üzenetére
Miért van annyi armorod? Ez egy skilles build, inkább +1 fegyversebzésre kell pörgetni.
Csináltam most a GE skill killes challange-t, és egy vicc ahogy írtja a mobokat a fullra stackelt build, heroic 4 nehezítéssel, csak néha kellett egy fejest lőnöm a + skill dmg-ért. -
Nagus
senior tag
válasz
Janusz001 #23482 üzenetére
Persze, hogy nem gondolják viccnek, mi meg kínunkban röhögünk. Az új exo AR-t 50db exo komponensből nem tudtam olyanra húzni aminél az optimalizáció a lehet legkisebb anyaghasználattal jár...
#23455 Persze, hogy ugyan azzal... A kutya felrobbanáskor 4 milliós pulset nyomott belém normál szinten. Meg is nyekkentem!
-
-
centrino
aktív tag
válasz
Janusz001 #22767 üzenetére
Akkor az tényleg valami bug lehetett, Raven (és az összes hasonló feladat) könnyű volt: pisztoly és bulwark pajzs.
Lassan megvan az összes specializáció max pontszámmal, még survivalist és firewall hiányzik pár. De szerencsére invaded mission, meg bounty ad pontot bőven, meg az shd levél is 3-3 pont mindig. -
-
centrino
aktív tag
-
centrino
aktív tag
válasz
Janusz001 #22728 üzenetére
Raid és DZ exclusive cuccokon kívül mindent kipróbáltam, számtalan build és ezek számtalan kombinációja. Én játékstílusomhoz, messze a weapon damage/pestilance kombó vált be a legjobban (Perfect Braced, Contractors, 3Walker, Sawyers) Memento is jó (akkor sawyers helyére foxs prayer), főleg ha mondjuk striker drón van mellé, azt szépen erősíti. (legutóbb manhunt miatt kellett nyomni egy Liberty Island-et, normálon Keener a kezdő EMP után kb 10 másodperc volt. Első fél tár leszedte a drónt, a DoT sebzést gyorsan megkapta a tár másik felével együtt, majd villámgyors tárcsere és a második tár ment fejre. (Perfect Braced) Maradt még 30-40 golyó a második tárban, de már feküdt. Nem volt se Heal se semmi...)
Ezen kívül még a Chainkiller/Mantis kerül elő néha, de nálam Pestilence mindent visz. DZ-ben is amikor solo játékos próbált elkapni, legtöbbször jól jöttem ki belőle. (persze azt hozzá kell tenni, hogy a Raid és a Legendary az más téma, ott valószínűleg elvérzik, oda csapat specifikus build kell, ez meg csak solo móka) -
centrino
aktív tag
válasz
Janusz001 #22629 üzenetére
messze nincs kimaxolva a build és SHD is még csak 185 (két hete lett meg a 40-es szint és a warlords vége) szóval bőven van még hova feljebb tolni a számokat
jelenleg Pestilence 105k normál sebzés
3 Walker Harris (5%Weapon Damage 5%Damage to Armor 5%Damage to Health)
Perfect Braced mellény és Contractors glove (15% LMG damage 10% Weapon Handling)
mindegyiken 15% Weapon Damage
Sawyers Kneepad 170k Armor900k Armor
310k Health
90k Armor on Kill (gunner)egy pajzsosnál/robo kutyánál/elitnél tudom maxolni a Pestilence debuffot, akkor megvan a milliós tick, ami szépen szétterjed, pirosokat, lilákat pár másodperc alatt lenulláz heroicon
próbálgattam sok kombinációt (fox knee, Coyote mask stb.... de ez a kombó jött be a legjobban így a legerősebb a hatás. Csakis a weapon damage, damage to armor számít, CHC/CHD ebben a buildben kevésbé)
Mellette van egy Bakers Dozen vagy White Death, vagy New Reliable de szinte sose használom, Perfect Braced (50% weapon handling mellett van még a build ben még 2x10% weapon handling) Pestilence is hihetetlen stabil pontos.
Heroic control point nehezebb, sokkal több a "változó", de heroic mission-öket simán lehet vele tolni. Lincoln Memorial heroic+4 directive (pistolero nélkül) baromi jó farmoló hely, tizenpár perc alatt lemegy egy kör, még heal se kell hozzá. (Legendaryt még nem próbáltam, ahhoz még nagyon gyenge az SHD level szerintem) Összes build maxos cucca szinte onnan van, ami nem egy híján maxos azt már csak darálom be -
centrino
aktív tag
válasz
Janusz001 #22627 üzenetére
Valahogy én sem tudok megbarátkozni a pajzs SMG/shotgun kombóval. (bár a sweet dreams one hit KO vicces/hasznos tud lenni)Elhiszem h hihetetlen hatékony, de teljesen más játékstílushoz szoktam hozzá. Nekem az "adja" legjobban mikor egy boss egy lövés a Mantissal, vagy control pointnál megjelenik két rogue agent és telenyomom őket messziről a pestilence-el és csak úgy "olvadnak" a páncélok (perfect braced és pestilence hihetetlen kombó... van mellé egy maxos New Reliable LMG 8x scope-al - gyakorlatilag sniper
sawyers kneepad miatt dps is van bőven)
-
Anonymus23
veterán
válasz
Janusz001 #22593 üzenetére
Ahhoz, hogy a loot poolban benne legyen, ahhoz először ki kell farmolni egy NY-i open world bossból. Ahogy onnan kiesik, onnantól kezdve mindenhonnan eshet, ahol az exo SMG-k benne vannak.
Én éppen a héten maxoltasm ki egy LD-t. Huszadikra sikerült. Jó mondjuk ez sehol sincs a kb ~160 BK rollhoz....
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Janusz001 #22423 üzenetére
A Negot-t leginkább AR-rel érdemes használni. Minél nagyobb a CHC, annál előbb tudod jelölni az ellenfeleket, nem egy bonyolult dolog ez
59% CHC-nál már elég gyorsan fel tudsz jelölni 3 embert, úgyhogy lehet nem találod el őket
Meg sokszor van egyébként, hogy lagol a szerver és késve jelennek csak meg a jelölések. Egyébként ha a Coyote buffja nélkül van 59% CHC-d, akkor az teljesen feleslegesen van bent.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
Janusz001 #22215 üzenetére
Hm, ez erdekes. Latod is vizualisan, hogy procolt (tehat, megjelenik monduk az a profilbol pofa ikon alul) vagy csak "erzetre" kapod meg az overchargeot?
Ugye, akar 3 killig is mukodik, azaz, harmat is lehetne lepni a Skill tierben vele, de en nem azt tapasztaltam... mintha egyaltalan nem mukodne.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Janusz001 #21824 üzenetére
Ezek a szettek már a maxoláshoz vannak, ha csak az a cél, hogy megcsináld a gyújtogatást, akkor chem launcher-be betöltöd a gázt felveszel egy Creeping Death tálentes táskát, és rálövöd a mobokra a gázt és felgyújtod őket, a Creeping Death miatt az összes környéken lévő meg fog gyulladni. Érdemes 6 sárgás szettben csinálni, hogy meglegyen a Tier 6, és mellé pl Survivalist spec, a tüzes gránát miatt.
Matchmakelsz bármilyen küldetésre, és te csak gyujtogatsz a többiek meg lelövik a mobokat, pár küldetés alatt megvan az egész ha 4 fős csapatban mész, mivel akkor elég sok a mob. Kb ennyi, ha nem akarsz erre külön szettet építeni. -
regener
veterán
válasz
Janusz001 #21819 üzenetére
Pyromaniac és (perfekt) in-sync-es fegyó, minden státuszra és skill haste-re húzva + 4 eclipse + dynasty.
A teknikus ad +1 skillt ugye így golan maszk maradhat armoros.
Konkrétan bemész egy terembe felgyújtod, utána az összes többi elég amíg folyton ölöd őket a Pyromaniaccal. -
Bird
addikt
válasz
Janusz001 #21711 üzenetére
A fegyverrel történő ölés ad 1 skill tiert 15 másodpercig. Ez stackelődik ölésenként 3 alkalommal. Ha tier 6-on vagy a következő ölés 15 másodpercig ad overchargeot, aminek a cooldownja 90 sec. Ezt követően kezdődik az egész elölről. Az én esetemben tier 3-ról indul a dolog.
Ez egy nagyon klassz talent és végre nem kell a viszonylag magas sebzésről sem lemondani. A full skill buildeket én sosem szerettem....
-
-
TheSoloenOne
tag
válasz
Janusz001 #21523 üzenetére
Ah, meg reggel van es nem esett le, miert nem hasznalom :
"Ballistic skills benefit twice from Spotter vest talent and receive 33.25% (1.15x1.15) instead of 15% multiplicative damage increase to pulsed targets"
Redditrol.
Mas. Aki skill build-ezik. Nektek is elofordul, hogy minden ok nelkul beszurkul mindket, neha csak az egyik skill, es semmit nem lehet csinalni veluk ? Egy load oldja meg. Fast travel, akarmi. Vagy varok kb 3-4 percet, es akkor maguktol ujra indul a CD, es mukodnek. -
BT86
tag
válasz
Janusz001 #17902 üzenetére
Nálam nem fordult elő. Viszont az egész játék állt meg pár mp-re ma párszor. Persze mindig harc közben...
De voltak pl láthatatlan beragadt ellenfelek. Egy propaganda broadcast után sehol sem találtam kit kéne még megölni, aztán megjelent 2 ikon egy bokorsor fölött. Előbb a túloldalán lévő CP-t elfoglaltam, azt hittem az ottani őrök közé keveredtek...
De aztán megint a bokornál jelölte őket. Elkezdtem lőni és sebződött a bokor -
arnikusz
veterán
válasz
Janusz001 #16913 üzenetére
Tegnap visszamentem 30-ra a 2. Alton ami maradt mind kuka Aces, AR Berserk stb.
Amit elsőnek meg kell csinálni az a craftbrench upgradet 515 GS-re.
Ha megvan a Police M4, Savage Wolverine tervrajz akkor pörgetni egy maxosat.
Specializáció Gunner ha Tank 3 Gila 1 Fenris 2 Golan és nem egyedül hanem csapatban a farm. -
válasz
Janusz001 #16782 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Meglátjuk. Nem mertem megvenni a dlc-t és őszintén már csak méregből sem mert annak idején kicsit benéztem az ultimate verziót, mert ha tudtam volna, hogy a második év az már nincs benne akkor elég lett volna a sima verzió is....
A másik pedig az, hogy az első évből kiindulva a dlc-k tartalmából inkább ne is beszéljünk. Ha ez is ilyen rövid és azért fizessek, hogy néhányszor kijátszak pár küldetést akkor inkább passzolom. Nem bízok már a játékban, nekem mondhatnak akármit, hogy ez lesz meg az lesz meg átalakul stb... Majd ránézek a fórumra és youtubra néhány hét múlva és ha bíztatóak a jelek akkor elgondolkodok a folytatáson. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Janusz001 #16688 üzenetére
azt én nem kétlem, hogy idővel mindenki fog tudni összerakni értelme build-et lvl30-ra is, viszont a content gyakorlatilag az lesz ami eddig is volt kb, a kieg nélkül
Airedhyal: hát ez mondjuk egyrészt full érthető, hogy egy kioptimalizált build teljes átdolgozás után gyengébb lesz, másrészt, az komolyan élvezetes volt, hogy a legendary küldiken is röhögve végig lehetett menni bármilyen értelmes build-el? én hétvégi kocajátékosként össze tudtam hozni olyan build-et amivel nem volt már nagyon sok kihívás PvE oldalon.
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Janusz001 #16154 üzenetére
valamivel gyengébb vagy mint egy kimaxolt speccel, az, hogy mennyire, nyilván attól is függ mennyire építesz rá a specializáció nyújtottam extrákra.
legjobb húzási mód szerintem a heti bounty-k végigdarálása, ha csapatban csinálod, nem fog feltűnni, hogy gyengébb vagy. hasonló a napi küldik matchmakinggel, ami ad pontokat, és ha csapatban mész, könnyebb. illetve bármi ami xp-t ad, open world, küldik, mivel a szintlépés mellé is kapsz spec pontokat. én pl most hétvégén majdnem nulláról felhúztam 130-asra a Firewallt - igaz, kb az egész hétvége rá is ment
-
törölt tag
válasz
Janusz001 #16135 üzenetére
a nehezsegnek csak annyi a jelentosege, hogy tobb es "nagyobb szintu" mob lesz adott kuldetesben, igy azok nagyobb esellyel dobnak lootot.
direkt nem azt irtam, hogy jobb lootot, mert annak minosege nem mob fuggo.
segithet az is, ha van ismerosod, akinek mar van es egyutt mentek farmolni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Janusz001 #15669 üzenetére
Kellene szerezni egy ismerőst, aki már GS500-on vagy környékén van, és dobjon neked bármilyne GS500-as cuccokat, mert ha azok lesznek nálad (akár csak a tatyóban), akkor GS490+ illetve GS500-as cuccokat fogsz kapni.
Ennek (mármint a GS-nek) nem feltétlenül van sok jelentősége, mert kisebb GS cuccok lehetnek sokkal jobb statokkal akár semmint egy GS500-as.
Inkább fegyvernél lesz fontos a GS500 (azaz GS490+), mert azoknak effektíve nagyobb lesz a sebzése. -
törölt tag
válasz
Janusz001 #15198 üzenetére
3 strongholdot (capitol, district, roosevelt) elfoglalva tudsz tiert ugrani. ennek sorrendje tetszoleges. wt5be lepeshez kell majd minden esetben a tidal. az, hogy mekkora gs szam kell hozza, azt a kuldetes elejen latod kiirva. egy-egy stronghold feloldasahoz a hozzatartozo kuldeteseket is meg kell csinalni.
en azt javasolnam, hogy minden tier elejen nezz ki egy strongholdot teljesitsd a hozza tartozo kuldeteseket, majd farmold ki a szukseges gs szamot cp foglalassal (ezek tulajdonosai egyebkent folyamatosan valtoznak) es fennmarado mellekkuldetesekkel. a buildekkel itt meg nem erdemes foglalkozni. egy minimalis szinergia eleg es minel tobb dps.
a jatekstilus inkabb build es nem spec fuggo, bar a maradj fedezekben ha lehet, az most is igaz.
specializaciot is jellemzoen build melle valasztasz. a survivalist mikor legutobb jatszottam vele spec fegyver teren gyenge volt, viszont a crowd control nagyon jol mukodik azzal a kaszttal.
ne siesd el a dolgot es ne rohanj wt5-be, igy lesz idod boven megtanulni a jatekot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest