Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Janusz001 #15198 üzenetére
3 strongholdot (capitol, district, roosevelt) elfoglalva tudsz tiert ugrani. ennek sorrendje tetszoleges. wt5be lepeshez kell majd minden esetben a tidal. az, hogy mekkora gs szam kell hozza, azt a kuldetes elejen latod kiirva. egy-egy stronghold feloldasahoz a hozzatartozo kuldeteseket is meg kell csinalni.
en azt javasolnam, hogy minden tier elejen nezz ki egy strongholdot teljesitsd a hozza tartozo kuldeteseket, majd farmold ki a szukseges gs szamot cp foglalassal (ezek tulajdonosai egyebkent folyamatosan valtoznak) es fennmarado mellekkuldetesekkel. a buildekkel itt meg nem erdemes foglalkozni. egy minimalis szinergia eleg es minel tobb dps.
a jatekstilus inkabb build es nem spec fuggo, bar a maradj fedezekben ha lehet, az most is igaz. specializaciot is jellemzoen build melle valasztasz. a survivalist mikor legutobb jatszottam vele spec fegyver teren gyenge volt, viszont a crowd control nagyon jol mukodik azzal a kaszttal.
ne siesd el a dolgot es ne rohanj wt5-be, igy lesz idod boven megtanulni a jatekot.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz Janusz001 #15669 üzenetére
Kellene szerezni egy ismerőst, aki már GS500-on vagy környékén van, és dobjon neked bármilyne GS500-as cuccokat, mert ha azok lesznek nálad (akár csak a tatyóban), akkor GS490+ illetve GS500-as cuccokat fogsz kapni.
Ennek (mármint a GS-nek) nem feltétlenül van sok jelentősége, mert kisebb GS cuccok lehetnek sokkal jobb statokkal akár semmint egy GS500-as.
Inkább fegyvernél lesz fontos a GS500 (azaz GS490+), mert azoknak effektíve nagyobb lesz a sebzése.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Janusz001 #15758 üzenetére
nem mindig ugyanott van, van több lehetséges helye, próbáld végig őket.
amúgy tudtommal nem kell megcsinálni a bounty-ját, elég csak beszélni vele, és megtudod hol van cassie.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
válasz Janusz001 #16135 üzenetére
a nehezsegnek csak annyi a jelentosege, hogy tobb es "nagyobb szintu" mob lesz adott kuldetesben, igy azok nagyobb esellyel dobnak lootot.
direkt nem azt irtam, hogy jobb lootot, mert annak minosege nem mob fuggo.
segithet az is, ha van ismerosod, akinek mar van es egyutt mentek farmolni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Janusz001 #16154 üzenetére
valamivel gyengébb vagy mint egy kimaxolt speccel, az, hogy mennyire, nyilván attól is függ mennyire építesz rá a specializáció nyújtottam extrákra.
legjobb húzási mód szerintem a heti bounty-k végigdarálása, ha csapatban csinálod, nem fog feltűnni, hogy gyengébb vagy. hasonló a napi küldik matchmakinggel, ami ad pontokat, és ha csapatban mész, könnyebb. illetve bármi ami xp-t ad, open world, küldik, mivel a szintlépés mellé is kapsz spec pontokat. én pl most hétvégén majdnem nulláról felhúztam 130-asra a Firewallt - igaz, kb az egész hétvége rá is ment
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Bird
addikt
válasz Janusz001 #16207 üzenetére
Dehogy kihalt... Tegnap az összes heroic invadedre találtam embert 10 sec alatt.... Minimum napi 3-4 órát játszom és szerintem a mostani akció rengeteg embert vonzott be... Érezhetően több a lag és a fagyogatás is azóta....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
arnikusz
veterán
válasz Janusz001 #16286 üzenetére
Merciless másodlagos fegyver minden buildehez akár ha van Sparkos hátizsákod folyamatosan proccolja a talentje és adja a plussz sebzést.
Teddy bear trophy érdemes körülnézni a Campuson, Theathre-ban, West potomac park Monument melletti Cera camp.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Janusz001 #16688 üzenetére
azt én nem kétlem, hogy idővel mindenki fog tudni összerakni értelme build-et lvl30-ra is, viszont a content gyakorlatilag az lesz ami eddig is volt kb, a kieg nélkül
Airedhyal: hát ez mondjuk egyrészt full érthető, hogy egy kioptimalizált build teljes átdolgozás után gyengébb lesz, másrészt, az komolyan élvezetes volt, hogy a legendary küldiken is röhögve végig lehetett menni bármilyen értelmes build-el? én hétvégi kocajátékosként össze tudtam hozni olyan build-et amivel nem volt már nagyon sok kihívás PvE oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Janusz001 #16782 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Meglátjuk. Nem mertem megvenni a dlc-t és őszintén már csak méregből sem mert annak idején kicsit benéztem az ultimate verziót, mert ha tudtam volna, hogy a második év az már nincs benne akkor elég lett volna a sima verzió is....
A másik pedig az, hogy az első évből kiindulva a dlc-k tartalmából inkább ne is beszéljünk. Ha ez is ilyen rövid és azért fizessek, hogy néhányszor kijátszak pár küldetést akkor inkább passzolom. Nem bízok már a játékban, nekem mondhatnak akármit, hogy ez lesz meg az lesz meg átalakul stb... Majd ránézek a fórumra és youtubra néhány hét múlva és ha bíztatóak a jelek akkor elgondolkodok a folytatáson.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Janusz001 #16913 üzenetére
Tegnap visszamentem 30-ra a 2. Alton ami maradt mind kuka Aces, AR Berserk stb.
Amit elsőnek meg kell csinálni az a craftbrench upgradet 515 GS-re.
Ha megvan a Police M4, Savage Wolverine tervrajz akkor pörgetni egy maxosat.
Specializáció Gunner ha Tank 3 Gila 1 Fenris 2 Golan és nem egyedül hanem csapatban a farm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
BT86
tag
válasz Janusz001 #17902 üzenetére
Nálam nem fordult elő. Viszont az egész játék állt meg pár mp-re ma párszor. Persze mindig harc közben...
De voltak pl láthatatlan beragadt ellenfelek. Egy propaganda broadcast után sehol sem találtam kit kéne még megölni, aztán megjelent 2 ikon egy bokorsor fölött. Előbb a túloldalán lévő CP-t elfoglaltam, azt hittem az ottani őrök közé keveredtek...
De aztán megint a bokornál jelölte őket. Elkezdtem lőni és sebződött a bokor -
TheSoloenOne
tag
válasz Janusz001 #21523 üzenetére
Ah, meg reggel van es nem esett le, miert nem hasznalom :
"Ballistic skills benefit twice from Spotter vest talent and receive 33.25% (1.15x1.15) instead of 15% multiplicative damage increase to pulsed targets"
Redditrol.
Mas. Aki skill build-ezik. Nektek is elofordul, hogy minden ok nelkul beszurkul mindket, neha csak az egyik skill, es semmit nem lehet csinalni veluk ? Egy load oldja meg. Fast travel, akarmi. Vagy varok kb 3-4 percet, es akkor maguktol ujra indul a CD, es mukodnek.[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
válasz Janusz001 #21663 üzenetére
Hát ha arra a célhardverre sem tudták rendesen megcsinálni, akkor az tényleg gáz... Ott nincs változó komponens a gépben ami bekavarhat. PC-n többezer variáció van a gép összeállításában de konzolon tökugyanaz minden hardver.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
-
Bird
addikt
válasz Janusz001 #21711 üzenetére
A fegyverrel történő ölés ad 1 skill tiert 15 másodpercig. Ez stackelődik ölésenként 3 alkalommal. Ha tier 6-on vagy a következő ölés 15 másodpercig ad overchargeot, aminek a cooldownja 90 sec. Ezt követően kezdődik az egész elölről. Az én esetemben tier 3-ról indul a dolog.
Ez egy nagyon klassz talent és végre nem kell a viszonylag magas sebzésről sem lemondani. A full skill buildeket én sosem szerettem....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
regener
veterán
válasz Janusz001 #21819 üzenetére
Pyromaniac és (perfekt) in-sync-es fegyó, minden státuszra és skill haste-re húzva + 4 eclipse + dynasty.
A teknikus ad +1 skillt ugye így golan maszk maradhat armoros.
Konkrétan bemész egy terembe felgyújtod, utána az összes többi elég amíg folyton ölöd őket a Pyromaniaccal. -
Anonymus23
veterán
válasz Janusz001 #21824 üzenetére
Ezek a szettek már a maxoláshoz vannak, ha csak az a cél, hogy megcsináld a gyújtogatást, akkor chem launcher-be betöltöd a gázt felveszel egy Creeping Death tálentes táskát, és rálövöd a mobokra a gázt és felgyújtod őket, a Creeping Death miatt az összes környéken lévő meg fog gyulladni. Érdemes 6 sárgás szettben csinálni, hogy meglegyen a Tier 6, és mellé pl Survivalist spec, a tüzes gránát miatt.
Matchmakelsz bármilyen küldetésre, és te csak gyujtogatsz a többiek meg lelövik a mobokat, pár küldetés alatt megvan az egész ha 4 fős csapatban mész, mivel akkor elég sok a mob. Kb ennyi, ha nem akarsz erre külön szettet építeni.;) - The Power of the Light Side
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest