Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Valakinek van még működő Heartland linkje? Nyilván a múltkori Breakpoint vagy mi fórum NDA sértés miatt nem kaptam meghívást most az alfára.
-
s4hu|SyD^
addikt
Remélem azért nem viszik el zombik meg CoD, PUGB felé vagy az új Far Cry szint felé.
Hiába a Massive 650+ fő mikor csak 2 divízió dolgozott rajta majd 1 talán és hát azok olyanok is.Ötletem sincs hogy lehet spin-off-ot ebből összehozni mikor nem sokkal a vírus után csöppentünk az első részbe. Persze rengeteg elvarratlan történetszál van, de azért nem mondanám, hogy abból egy hatalmas játékot lehetne összehozni. Folytatást inkább.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #25495 üzenetére
Természetesen!
És örülök, hogy nem a Massive csinálja lol.
Egyébként örülök, hogy nem engedik el a Division IP-t.
-
s4hu|SyD^
addikt
Jól is teszed, hogy később vetted, én is anno. Sőt manapság ha veszek játékot mindent minimum 6 hónappal utána. Először is addig kijön X mennyiségű patch, bár Live service gémnél nem lesz elég, Wildlands, Breakpoint-nál meg kb semennyi nem lenne elég.
Valamint kellő mennyiségű kritika is lesz róla. Lesz persze fizetett fényezés meg fanboy kritika vagy lesz olyan, ami tényleg megmondja és megmutatja, hogy milyen, megnézed őket eldöntöd. Másik indok, hogy ha kifogod behúzod nagyon olcsón a játékokat. Div1, 2-t szinte hozzád dobták. (Wildlands volt az utolsó előrendelt játékom, borzasztó, tudhattam volna, alfát, zárt bétát, nyílt bétát is játszottam pedig, megfogott a környezet meg a grafika sajnos)
Nem értem miért kellett a Div1, 2-t fillérekért árulni anno. Mindkettő kiemelkedő játék. Egyedi és egyedül is van kb a katergóriájában. Igaz én nem toltam bele 1000 órákat, de bármikor elővenném őket, mert rettentően jók. Iszonyatosan hangulatosak, gyönyörűek, nagyon jó tűzharcok, MI jó(lehet szidni, de mérföldekkel jobb, mint más játékokban). Rettentő jó taktikázást lehet csinálni, jó a fedezék rendszer, lehet változatos build-eket csinálni. Rendesen bánom, hogy mindkettőt otthagytam pár száz óra után. De azért sikerül számomra unalmassá tenniük és találtam mást. Ami számomra fájó, hogy ott a rettentően jó körítés és a sztorit nem igazán viszik sokáig pedig én nagyon szeretem a történeteket, igaz egy netes játéknál elfogynak gyorsan. Content-et is többet bele lehetett volna tenni, de pl. még így is fényévekkel jobb, mint egy Wildlands.
A legfájóbb a Div1, 2-nél az az inkompetens csapat aki toldozza, foltozza őket és előjönnek teljesen irreveláns történetekkel meg megoldásokkal. Mondom ezt úgy, hogy mikor játszottam őket megnéztem a Devstream-eket is, olvastam mindig a Patch note-okat is szóval ha játszom játszom rendesen és belemerülök. Rengeteg hazudozás ment, elterelés, behozták ezt a 40-es szintet, de "nem kell mindent kifarmolni újra", konkrétan nekem (is) válaszolt a fejlesztő Twitter-en, hogy nem kell aggódni, aztán mégis szedj ki mindent újra, mert a 30-as cuccodban 1 lövés vagy. Na mindegy.
Ami roppant idegesítő még, hogy rengeteg jó dolgot csak akkor fogsz megtapasztalni ha nagyon későn kezded vagy több ezer órákat játszol, mert addig belepakolnak olyan dolgokat, amik megkönnyítik az életed, illetve alternatívákat adnak a grind-re. Targeted loot pl vagy Summit, amivel én már nem is játszottam. Sőt a DLC-t megcsináltam utána már kedvem sem volt mindent megint kifarmolni.Szóval ezek ellenére is azt mondom, hogy rettentő jó játékok, ha behúzod akciósan sőt még teljes áron is ha nem dobod el 10 óra után. Mindig azt kell megnézni, hogy mennyi időt fogsz beletolni és mennyire élvezed azt az időt. 300 óra és 50-60 euro is teljesen jó vétel.
Személy szerint én beregisztráltam a Div3 bétájára és bízom benne, hogy most már tényleg kezdenek tanulni a hibákból.
Bocsi kicsit hozzú lett, de mostanában nem jártam ebben a topikban.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Roland861010 #21503 üzenetére
Gondoltam egyet hátha lelövök. Mondjuk molotov koktélt is dobtak rám biztos ami biztos. Direktíva nem volt. Csak poénból néztem meg, mert a patch miatt elindította a játékot. Egyébként Warframe megy. Most, hogy kettőre bővült a gyerekek létszáma nem akarok Div2 farmolást megint.
-
s4hu|SyD^
addikt
Beléptem már ezer éve először. Még mindig NY-ban voltam, SHD 1, összedobott 40-es cucc. Washington Heroic CP-nél az első lövésig éltem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
NoOne1976 #21362 üzenetére
Nekem is elég nehézkes volt. Kis gyerek, csak késő este tudtam lenni, nem tudtam beszélni csak hallgatni, de azt hiszem olyan 10x voltam. Van mikor sima a raid van, hogy nem. Attól függ kikkel mész. Első raid-nél szinte semmit nem csináltam. Speedrun csapat volt. Volt olyan is, hogy 2 órás vagy bukó. Benne van. Egyébként pár kör után elég könnyű a mechanika.
Az a 8 ember raid az semmi. Másik játéknál 100+ raid PvP + raid órákig. Igaz gimis voltam csak.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mondtam én már régebben is, hogy egy 5-20 perces raid az nem is raid. Raid-ek ott kezdődnek ahol órákat töltesz. De hát így változott a világ. Most már minden ilyen egyszerű lett. Én nem bánom mint családos ember. A fiatalok meg menjenek mást játszani ahol van kihívás.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Winnie The P #17780 üzenetére
Elég új, de biztos, hogy fogják. Ha van Ubi pontod akkor alapból -20%.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Winnie The P #17775 üzenetére
30 fölött konkrétan el kell menni NY-ba és azt el sem hagyhatod míg megvan a főküldetés. Addig meg bőven megleszel 40.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mr.Franczy #17714 üzenetére
Imádom a Div1-2-őt, de ha olyan bugos, ami meggátol a haladásban az roppant idegesítő főleg ha casual vagy és csak pár órád van játszani.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17696 üzenetére
Igen, de ez nem a játékosok hibája hanem aki a gameplay-t tervezte. A másik meg, hogy pl. EMP mód a sticky-hez event-be van zárva meg Exo etc. Értem én, hogy kell motiváció csinálni a játék content-et meg valami felé haladni, de kicsit kiöli a fun-t, hogy megvan mondva, hogy mit csinálj. Legyen akkor 3 CP, 3 named vagy valami. Ne külön területre, mert pl én is sok területet nem szeretek, meg sok küldetést.
A másik, hogy megint nem érték el amit akartak. Van chc/chd páros meta és kész meg az lmg. Hol a jó A&8 meg a HW+BTSU. 2 legjobb fun solo build-et kinyírták... És igen engem is rosszul érintett, hogy volt 2-3 jó build-em aztán 30-as cucc mind kuka. Értem én, hogy új power level, de legalább a library nem lenne külön és már oda be tehettem volna a cuccokat, amit gyűjtöttem. Exotic-nak meg mind ilten gyűjtögetősnek kéne lennie, mint a Nemesis csak random esnie a daraboknak innen-onnan és maxos Exo-k.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17693 üzenetére
Igaz pl. én csak most fejeztem be NY-ot és nagyon zavar, hogy sokat kéne játszanom, hogy meglegyen minden. Igaz kb 3-4 napban egyszer indítottam el a Div2-őt...
Majd ha kedvem lesz meg sokat javítanak még akkor jövök, addig Warframe nagyon jó lesz, sőt nem csak addig, de érted a lényeget.
Mindig az sírt akinek nem volt build. CP4 is elsőre volt nehéz Gear 2 előtt, vt az 30-60 perc is aztán már kb 5-10 max.
A sok sírásból is az jön le, hogy sok a casual. A kérdés az, hogy mennyi, mert az oké, hogy ez rétegjáték, de ha elviszik casual friendly felé akkor a hardcore rész lép le, ha a másik irányba akkor meg a másik rész. Gyanítom ők mindkettőt akarják. Ez látszik is a 3 dodós akcióból. Régen rossz.
-
s4hu|SyD^
addikt
Akkor most egy csomó Exo a Manhunt mögé van zárva? Ki találta ezt ki...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #17586 üzenetére
Plusz már ugye kapásból látod ha van nagyobb érték elmentve a nyilak miatt. Ha nem keresel semmi olyan részt akkor mehet a levesbe.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17564 üzenetére
Nekem még nem. Még New York-ban ragadtam. 4. Boss tegnap lett meg.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17556 üzenetére
Még a Gear 2.0 előtt sem bírtam lenyomni 30 perc alatt szerintem. Mindenki 1 hit rifle build-del? Mindig is utáltam a Potomac-ot.
Gondolom a küldetés idők is nullázódtak?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #17488 üzenetére
Teljesen mindegy, mert hetente fog jönni az EGYETLEN build ami mindent visz.
Youtube majd csak úgy okádja őket.
A másik meg az, hogy várható volt, hogy a magas DPS mindent vinni fog. Ha halottak nem tudnak megölni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
FireKeeper #17472 üzenetére
Az random ha jól tudom és bárhol megjelenhetnek szerintem. Javítsatok ki ha tévedek.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt hiszem a sok játékos akit szereztek mind el is fogja hagyni a játékot a bénázásuk miatt.
-
s4hu|SyD^
addikt
Na én is elértem a 40-et. Van még Vivian meg Keener hátra. Mi a cheese build most, ami minden visz egyedül is?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17375 üzenetére
Kicsit szomorú, hogy ilyet lehet. Majd megy a nerf. Én neg itt aggódom, hogy hogy fog majd menni egyedül minden. Csak kell 1-2 cheese build.
-
s4hu|SyD^
addikt
34-es szinten a 30-as szettben kezd már nehezedni. Párszor már meghalok.
-
s4hu|SyD^
addikt
Örülök is, hogy nem rohanok 40-et csinálni. 33 és majd lassan halad. Bejön a Season aztán a balance kaki, tele buggal...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
zakarmihaly #17111 üzenetére
515 loot csak annak lesz aki nem vette meg a kieget. 40-es loot sokkal jobb elvileg. Sőt már a 31-es loot is jobb, mint az 515.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17051 üzenetére
Lesz még itt sok változás. Vizsgálják a nehézségeket is. Mivel PTS nélkül lett "bedobva" egy nagy update 3-4 hét csak a csiszolására fog elmenni. Lehet keveset is mondtam.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17037 üzenetére
Hát ahogy láttam annyi a bug, hogy talán megpróbálom hétvégén, ha nem jegelem amíg helyre nem rázzák.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17035 üzenetére
Kéne pedig.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
TheSoloenOne #17025 üzenetére
Exploit javítás.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16905 üzenetére
Persze nem szedett-vedett cuccokra gondoltam, de akkor felesleges itt a sok sírás. Bár mondták, hogy nézik a feedback-eket, szóval gyanítom gyengébb lesz majd.
-
s4hu|SyD^
addikt
Gyanítom reszelve lesz még ez rendesen. A gear leírásokat sem mutatja a menüben néha. Bár még csak tegnap fejeztem be az Ep3-at, de eddig még nem volt gondom. Kicsit nehezebb szedett vedett cuccokkal, igaz megpróbáltam AR-re menni, de majd később jobban belemerülök a talent-ekbe. Végre a piros meg a lila hullik normálisan az elite meg named meg lassabban ahogy kell.
Jó lesz ez ha már benne leszünk pár hónapot. Nem tudom mi ez a háborgás 1-2 nap után. Tiszta gyerekes.
Majd 40-en normális cuccal kell megnézni a nehézségeket.
-
s4hu|SyD^
addikt
Már az, hogy a töltőképernyő nem a vakító fehér már az magában megérte a frissítést...
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy beszélünk ezekről a nagy frissítéses hibákról mintha egyedi eset lenne. Sokkal nagyobb címeknél napokig állnak a szerverek és azt sem tudják mi a baj. Fel kéne nőni végre.
Egy live szerverre feltenni egy nagy update-et nem ugyanaz, mint mikor tesztkörnyezetben csinálsz valamit, PTS sem ugyanaz. Meg kéne érteni ezt így 2020-ban.
Aki bánta a 3 eurót érte meg tegyen egy szívességet, törölje, lépjen ki ebből a topikból és ne is jöjjön vissza. Én "csak" 200 óránál vagyok és imádom a játékot. Most csinálom az Episode 3-at a WoNY előtt és hihetetlenül jó. A budget rendszer az szó szerint használhatatlan volt hosszú távon. Jól döntöttek, hogy inkább az egész rendszert újraírták, nekem tetszik 2 óra játék után, egyszerűbb, de mégis sok variáció. -
s4hu|SyD^
addikt
Nagyon sok jó változás van és nem csak a nagyokra gondolok. Sok kis QOL is van.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16556 üzenetére
A salute-ra már is adtál jó tippet, nem tudtam, hogy be lehet gyorsbillentyűzni. 2x próbáltam vagy 3x miután felgyújtottam őket és nem adta be.
-
s4hu|SyD^
addikt
4-es Firewall Field Research-re ötletek, hogy gyorsan meglegyenek?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#75376384 #16495 üzenetére
Hát, hogy őszinte legyek simán ki lehet ügyeskedni ha nem rohan az ember. Szépen fedezékben járkálni és leszedni a legidegesítőbb, legkellemetlenebb ellenfeleket. Sokan egyből rámennek a dagikra pedig azok legalább lassúak. Tegnap voltam pár zöldfülűvel éjszaka Lincoln Memorial Invaded és hát kicsit szenvedős lett Challenging-en, mert nem nagyon tudták a sorrendet a moboknál.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16489 üzenetére
Hát sajnos Lineage 2-ben megértem azt, hogy p2w lett. Hiába játszottam legalább napi 8 órát évekig mikor jött valaki egy több ezer euroért vett karakterrel legjobb cuccokban és mindenkit megölt mi meg nem tudtuk őt 7-en. És a gyerek kb 2 napja játszott, azt sem tudta, hogy mi merre.
Ahhoz képest ha valakinek randomba ad be valamit az szerencse. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16478 üzenetére
Végre valahol díjazzák a no life addikciót mi?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#75376384 #16450 üzenetére
Őszintén, én már játszok 25 éve kb. Az elején nagyon érdekeltek a történetek sok játékban. Még mindig egy olyan játékban, mint az Origins, ESO egy ideig. De a gameplay és a tartalom miatt ragadok meg inkább valaminél. Kb. le lehet írni a Division történetét 5 mondatban. A kisebb történetek meg a pszichológiai, szociológiai oldala sokkal érdekesebb. Főleg most, hogy van ez a vírus érdekes látni, hogy mi hogy megy. Talán a kieggel kicsit érdekesebbé teszik a történeteket.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16422 üzenetére
Úgy bizony, Thylander azt mondta, hogy egyelőre még tartsuk meg őket, de amint elkezdenek esni a 31-es cuccok már minden mehet a kukába kb. mivel azok már sokkal erősebbek lesznek. Én már fel sem veszek cuccokat küldetéseknél max ha kell project-be.
-
s4hu|SyD^
addikt
DZ South 6% Marksman Rifle Damage / 1% Weapon Damage mod ha valaki akar költeni kieg előtt.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16390 üzenetére
Azért mondtam, hogy mikor én néztem rákattintva a fekete kapucnisra pl. akkor nem lehetett megvenni textilért. De az akkor volt mikor először hozzáadták, azóta biztos már több mindent lehet. Amúgy ez elég jó ötlet lett, ha legalább sokat játszol akkor gyakorlatilag ingyen szinte minden kozmetikai cucc meglehet.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha lesz apparel event akkor megveszek mindent.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt mondták megleszbek csak újra be kell majd őket rakni. A atash-ban engedélyezve lesz az overflow szóval túl fog menni a maxon.
-
s4hu|SyD^
addikt
Még mindig olcsó. Lehet megveszem X-re is.
Bár nagyon zavar az, hogy már egyszer fizetek netre, de ott fizetnem kell azért is, hogy neten is tudjak játszani.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
velizare #16367 üzenetére
Azért nem mondasz ám hülyeséget, mert én például rettenetesen élvezem, de azzal a napi 1-2 órával, talán hétvégén többel. A kevés idő nagyon is az előnyére vált a gamer életnek, mert már nem égek ki olyan hamar, sokkal tovább tartanak a játékok, ergo kevesebb pénz költök játékokra és gépfejlesztésre.
Persze belefut az ember bugok-ba, de hol nem. Egy sokkal nagyobb kaliberű játék egy bughalmaz ehhez képest. Ráadásul tényleg rengeteg a tennivaló. Az én szűk időmmel esélytelen, hogy mindent csináljak.Amúgy Thylander megmondta, hogy az Exo-kat, mod-okat hagyjuk meg egyelőre. Ha nem tervezünk 30-as szinten maradni akkor hagyjunk 1 szettet amivel majd kezdjük a kieget a többi mehet kuka.
Az, hogy nem volt PTS nekem is meh, de a változás túl sok és én is inkább akarok meglepetést meg nem spoil-ereket mindenhol, mert már semmit sem lehet úgy megnyitni manapság, hogy ne lőjék le a sztorit stb.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#75376384 #16350 üzenetére
Én mondjuk nem díjazom annyira, a kérdés az, hogy mennyire lesz nehéz kiszedni őket. Ha olyan, mint most akkor még talán belefér, mivel ugye van targeted loot is. 200 óra és megvan az összes exo, 4-ből asszem 2 is. Bár ha már adnak hozzá exo-kat akkor ugye minden kitolódik időben. Akit nagyon érdekelnek a számok úgyis csak azok fognak ráállni a farmolásra keményen. Néha az öli meg a mókát sajnos. Casual-ként nekem kb mindegy.
-
s4hu|SyD^
addikt
40-es exotic-oknak random lesz a roll szóval szépen lehet végtelenszer farmolni őket megint.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16342 üzenetére
Azért remélem valami jó belső tesztet csináltak arra a Gear 2.0-ra. Bár majd ott leszünk mi, gondolom ezért sem igazán várható a 2. raid 1 hónapon belül, mert ugye addig fel kell mindenkinek mennie 40-re meg SHD szintek stb. és akkor majd ott látják igazán, hogy mennyire jók az új build-ek. Vagy sikeres lesz vagy epic fail.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16329 üzenetére
Én bekapcsoltam a neutral lighting-ot és este olyan sötét van, hogy elvérzek sokzor.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16293 üzenetére
Pár apró dolgot változtattak. Nekem is feltűnt pár dolog, de van amikor kegyetlenül nagyokat lövök meg belém alig lőnek máskor meg 2 lövés vagyok a piros mobnak. Durva RNG van a mobokon is...
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy gondolta a játék, hogy mielőtt úgyis megy a stash-ba pihenőre az összes exo előtte még kidob nekem 2 kneepad-ot, amim hiányzott pont a gyűjteményből.
Lincoln Memorial + targeted loot kneepad + True Sons
-
s4hu|SyD^
addikt
Olyan sok jót mondanak, hogy szinte keveslem azt a pénzt amit fizettem a kieg-ért.
Adnak ingyen skin-eket stb. Nagyon el vagyunk kényeztetve most.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
regener #16251 üzenetére
Nem akartam annyira elszomorítani őket.
Más: Armor EXPLOIT, gondolom ez úgyis eltűnik 2 hét múlva vagy hotfix-elik. -
s4hu|SyD^
addikt
SHD szintekhez nem fognak hozzáférni azok akiknek nincs meg a kiegészítő.
DZ 1-30 és DZ 31-40 lesz.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16248 üzenetére
De én csak a bombásat szerettem. Az meg nem volt jó a sprével rohangáló kötözősöknek. Bár én többet öltem mindig mint bárki kötözött.
Lehet azért is voltam bannolva sokszor, 1x a saját szerverünkről is álnéven.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #16243 üzenetére
Ezekkel eddig is tisztában voltam, de sokra nincs időm. A bounty-kat lefutom mindig gyorsan.
-
s4hu|SyD^
addikt
Milyen hossz az Ep3 kb? Meg az assignment-ek? Meg kéne őket csinálnom mielőtt jön a kieg., de húzni kell specializációt is. A booster a kieg után is megmarad?
-
s4hu|SyD^
addikt
Ahogy írták általában meghalnak maguktól ha messzebb mész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest