Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Kihagytam pár hónapot, szóval nem tudom, mennyire nerfelték a buildemet, de ez az Expertise rész egész érdekesnek tűnik
Este meg is lesem, miből maradtam ki január óta.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #21921 üzenetére
Amikor a kereslet (lehet, hogy) találkozik a kínálattal
Nemsokára írok, pont mostanában untam meg a szólózást SHD400-hoz közeledve.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Amazing789 #21866 üzenetére
Gondolom, a szokásos, be van kapcsolva a DX12 render a grafikus beállításoknál, általában ez okoz ilyesmit. Ha kikapcsolod, valószínűleg megszűnnek ezek, cserébe a játék lassabban fog futni.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Krisz0418 #21611 üzenetére
Jelen, 27" 1440p 144Hz. A masina egy Ryzen 5 3600 és egy RTX 2070 Super. A Hardware Unboxed Quality beállításait használom (High-Ultra keverék), így játék közben 90-100 fps körül van az átlagom, 70 alá soha nem megy, nem feltétlenül kell 144 fps ahhoz, hogy élvezni tudj egy 144Hz-es monitort
-
Alvin_ti4200
félisten
Burn Out teljesen jó
Esik majd jobb persze, nem kell aggódni. Nem néztem, hogy ad-e majd a Season 2 exotic cache-t, de ha igen, akkor szurkolj egy Chameleonért, eléggé lehet vele most darálni közelharcban (nyilván ott az EB is, de az ugye csak Raidben eshet, így sokkal nehezebb összekaparni).
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Roland861010 #21488 üzenetére
Bárhol eshetnek set itemek (zöldek) a térképen, legtöbbször bossok dobálják, de ugyanúgy lehet közönséges ládákban is találni. Ha megnyitod a térképet és megnyomod az R betűt (ha PC-n játszol), akkor látni fogod az ún. targeted lootokat, ami azt jelenti, hogy mindegyik területen egy bizonyos típusú item sokkal nagyobb valószínűséggel "esik", mint bárhol máshol. A targeted loot pár óránként frissül ha jól emlékszem, így érdemes sűrűn nézegetni a térképet és ha valahol set item a targeted loot, akkor azon a területen simán össze lehet gyűjteni egy óra alatt egy kazal zöld cuccot.
-
Alvin_ti4200
félisten
Amúgy nem tudom, csináltak-e a sebzés növelésen kívül valamit a Chameleonnal, de tegnap próbálgattam és közelre egész használhatónak tűnik - igaz, TU10 előtt nem mentem vele sose, szóval nincs összehasonlítási alapom, bár túl jó nem lehetett visszanézve a kommenteket róla.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #21395 üzenetére
Nem mondok inkább semmit, én craftoltam kb 30-at és még csak a talentet se sikerült összehozni, nemhogy a rollokat...
Viszont sikerült életemben először végre megcsinálni a Wall Streetet Heroic-on egyedül, cserébe nemhogy exotic cuccot nem kaptam, a loot csupa felejtős hulladék lett
Találtam itt-ott egy-egy Nego cuccot elfogadható stattal, de ennyi. Pedig úgy igyekeztem bevonzani egy Bullet Kinget
-
Alvin_ti4200
félisten
Újabb kerek "szülinap", éljen a SHD300
Kérdés: az In Sync bármilyen fegyverre kerülhet? Drón+turret DPS buildet tolom még mindig és "kicsit" jól jönne
Én amúgy magyar idő szerint általában este 9 és éjjel 2 között játszom (majdnem minden nap), szívesen becsatlakoznék egy RAID-be, mert nekem például még nincs EB-m, plusz alapvetően nem láttam még a RAID pályákat a bejáraton túl
A home office miatt még mikrofonos headsetem is akad, ha kell.
-
Alvin_ti4200
félisten
A Perfect Talenteket eddig sem lehetett leszedni a Recalibration Stationnél?
Van egy csomó és egyiket se tudom betenni a Library-be.
-
Alvin_ti4200
félisten
"Increased rifle base ammo capacity by 50% from 280 to 420 – This change was intended for TU10 but does not work properly."
Még jó, hogy cserébe a weapon damage reductiont azt sikerült valahogy mégis megoldani az M1A-ra
Patch feltelepítve, lássuk, mennyire k*rták szét a buildem.
-
Alvin_ti4200
félisten
Az elsőnél DPS builddel sajnos az Overcharge-ot nem tudod elérni, mert ahhoz Skill tier 3-ról kellene indulni alapból, ami ugye ilyen buildnél nem jellemző, de amúgy egy érdekes talent kétség kívül.
Az In Sync már sokkal izgalmasabb, ha jól értem, akkor DPS build esetében az Assault turretet továbbra is használva sima ügy a +30% skill damage és a +30% weapon damage. Ha nincs rá cooldown az mondjuk vicces egy maxos Skill haste mellett
-
Alvin_ti4200
félisten
Kérdés: aki ultrawide monitoron játszik az tudna nekem készíteni egy screenshotot 16:9-ben és 21:9-ben is ugyanarról a helyszínről (mondjuk 2560x1080 vs. 1920x1080 vagy 3440x1440 vs. 2560x1440)? Nem találtam normális infót arra vonatkozóan, hogy több látható területet kapunk-e oldalt vagy kevesebbet alul, illetve felül.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #21136 üzenetére
Köszi
3 van még szerintem hátra a 40 mellékküldetésből, ha jól emlékszem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
arnikusz #21125 üzenetére
"Increased rifle base ammo capacity by 50% from 280 to 420"
Ennek van valami értelme? Mondjuk Heroic-on vagy Legendary-n gondolom, jól jöhet, ha elvétve vannak csak ammo ládák vagy dropok.
"Loot containers part of living world activities now scale with global difficulty"
Végre, ennek szerintem eddig is kb, így kellett volna lennie. Őszintén szólva én egy ideje meg se nézem a lootokat, csak azokat, amik a ládákból esnek, de a nagy részük azoknak is kuka.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #21131 üzenetére
Van esetleg térkép ezekről? Én eddig csak egyet találtam meg (véletlenül) közülük
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
velizare #21107 üzenetére
Szegény Diamondback-nek inkább adjanak 5 helyett 10-es tárat, mert egy White Death-szel alig lehet lassabban haladni, pedig az egy MMR ugye (és szintén kap majd 12.5%-os buffot TU10-ben).
Látom, Baker's Dozen (meg úgy általában az M1A) nerfelve lesz, de nem nagyon látok így sem alternatívát, hiába a Surge 12.1%-os buffja. A The Ravenous új exotic rifle-nek tűnik, a speckókból akár még érdekes is lehet (ha élő ember össze tudja szedni persze).
Ami gyanús a táblázatban az az SMG-k meglepően nagy általános buffja és az AR-eket is kizárólag felfelé vitték, lefelé egyiket sem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
granini #21084 üzenetére
Hm, akkor lehet, teszek vele még egy próbát
A turretet én is ilyen vicces helyekre szoktam pakolni, ha lehet, utána a Baker's Dozen szinte izzik a kezemben
Végignézem a Gunner speckót, mert én AR+MMR builddel toltam viszonylag sokáig, ezért aztán a kimaxolt Sharpshooterrel megyek még mindig, aztán a fene se tudja, hogy nem lehetne-e csavaroni rajta
A signature weapont kvázi sosem használom már...
-
Alvin_ti4200
félisten
Aki már sokszázas SHD szinten jár, ti DMG/DPS buildnél milyen sorrendben maxoltátok ki a különböző skilleket az órában? Most fog betelni a CHC, a Skill Repair, a +Armor és a +Ammo.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Roland861010 #21051 üzenetére
Ez ne vegye el a kedved, a többiek már 3-4-500 óránál járnak kb, nekem is nemsokára meglesz a 200 óra, amit a játékba öltem, mire eléred azt, hogy ilyen gondolataid támadjanak már hatszor meg fog változni minden
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #21037 üzenetére
Kérdés: Melyik tulajdonságot érdemes cserélni ezen (lásd az eredeti hsz-t) a cuccon? Egész jól lehet vele irtani az AR-nél magasabb rpm miatt, Baker's Dozen mellett bent hagytam most.
Core attribute (1.): van maxos LMG weapon damage-em (15%)
Attribute (3.): van 8%-os CHD-m
Talent: Perfect Steady Handed (lásd kép) -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Roland861010 #21035 üzenetére
Meg, lvl30-ig (alap sztori vége) ha jól emlékszem, nem nagyon van különbség a kettő között és a New York kiegészítőt el se tudod kezdeni az alapjáték végig vitele nélkül.
-
Alvin_ti4200
félisten
Mondjuk, ha a Chameleon base DMG-jét megnövelnék legalább 25%-kal, akkor mindjárt érdekesebb fegyver lehetne belőle, de így egy jobb, nevesített AR mellett nehezen rúg labdába (meg hát a szerencséseknek, akik nem magányos harcosok ott az EB ugye).
-
Alvin_ti4200
félisten
No, kifarmoltam az exo ládát, természetesen egy fullos, ámde hasznavehetetlen Chameleont sikerült nyitni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Habugi #20944 üzenetére
Én örülök, ha nem találkozom velük, mert továbbra se tudok végezni mindkettővel (jellemzően)
DMG-ben jó vagyok, de valahogy távol kellene tartani magamtól őket (tudom-tudom, vegyem le a Perfect Glass Cannon-t, stb.). Köszi amúgy az okítást, valóban nagyon hasznos infó volt
-
Alvin_ti4200
félisten
True Sons headshotokhoz hol találok True Son-okat?
Szeretném befejezni a ligát, de nem vágom, hova menjek őket farmolni.
-
Alvin_ti4200
félisten
Jól értem, hogy a teljes Season Manhunt kampányt nulláznom kellene ahhoz, hogy a Roosevelt Island Time Trialt megcsinálhassam?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Winnie The P #20526 üzenetére
Szerintem sehogy.
-
Alvin_ti4200
félisten
Megőrülök...Mi volt a ligás Exotic cache-ben? Egy fullos Diamondback, úgyhogy most már van kettő
-
Alvin_ti4200
félisten
The Bighorn-t (exotic AR) talált valaki valaha? Elvileg Legendary nehézségű küldetéseken és Strongholdokon eshet 5%-os eséllyel és nem tudom, craftolható-e.
-
Alvin_ti4200
félisten
No, elite cleanerek mind egy szálig (250) kipucolva, a többi cleaner (140) meg kivéreztetve
Wall Street nélkül 45 ponttal fogok rákanyarodni a következő hétre, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz az Exotic cache-ben. Érdekes egy jószág ez a Stinger Hive
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszi srácok, figyelmetlen voltam, pedig direkt csekkoltam a hozzászólásokat
-
Alvin_ti4200
félisten
Lassan kimaxolom az Elite Cleaners Killed részt a ligában, viszont a Cleaner Members Bleddel elég rosszul állok, mivel nincs Bleed Damage-em a mostani builddel szinte egyáltalán. Mi a leggyorsabb vagy leghatékonyabb módja, hogy vérzést okozzak? A Turretet szívesen kicserélem (a drónt is, ha muszáj, de azt kevésbé szeretném), illetve megnézem, van-e olyan fegyverem, ami ad Bleed Damage-et, rémlik, hogy valamelyiknek mintha lenne ilyen jellegű Talentje.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
arnikusz #20104 üzenetére
Én lassan félúton vagyok stílusban egy Gears of War és a klasszikus Splinter Cell között
Sokkal hatékonyabb és nagyobb fun, mint tátott szájjal belerohanni a ... aztán azt mondani, hogy minden túl nehéz. Pár héttel ezelőttig én is többet mentem arccal előre, de már Challengingen át kell, hogy állítsa magát az ember arra, hogy akármennyi Armorja van, pár másodperc alatt szét fogják szedni, ha virgonckodik.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
Wall Street Heroic-ot feladtam egyedül, a pálya majdnem végéig eljutottam, de miután másodszor is meghaltam a második checkpoint után és elölről kellett volna kezdeni, úgy döntöttem, hogy megelégszem azzal, hogy én ehhez béna vagyok és a pálya végén úgyis agyvérzést kaptam volna, miután rájöttem, hogy ez melyik pálya...
Megyek named cleanereket gyilkolászni inkább.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
#91166208 #19999 üzenetére
Köszi
A Repair skillt a Healing drone miatt tettem be, de nem tudom őszintén, mennyit számít valójában. Lenne helyette más alternatíva (CHC, CHD, WD) az biztos
26 pontom van eddig a mostani Home League-ben, a Stranded Tankert még fel kell húznom Rank 6-ról. Megpróbáltam a Wall Street Heroic-ot, de egyedül azért nem piskóta végigtolni. Azt lehet tudni, hol vannak a checkpointok? Alapvetően nem reménytelen egy normális idő elérése, de az, hogy ha meghalok kezdhetem fél pályával ezelőttről (vagy a legelejétől) igencsak elveszi a kedvem attól, hogy nekilássak újra.
Tegnap amúgy csináltam két-három Taskforce bounty-t challengingen (eltartott egy ideig, mire meglett az egyik) és úgy hullottak a bounty-hoz vezető úton is meg a végén is a set itemek, mintha hoztam volna magammal egy 100% chance to find magic items skillt a Diablo II-ből
(szerintem egy óra alatt esett vagy húsz).
Esett két Chameleon is meglepően jó rollokkal, de nekem ez elég gyenge AR-nek tűnik, van, aki (direkt) használ ilyet?
-
Alvin_ti4200
félisten
Itt tartok jelenleg a nagyon szerény kis DMG buildemmel, arnikusz ügynöknek igazat kell, hogy adjak, a Baker's Dozen 14-es tárja gyakorlatilag pont annyit számít egy Diamondback 5-ös skulójához képest, hogy bizonyos szituációkban meghalok-e vagy sem
Az, hogy közel dupla olyan gyorsan lehet a valamivel kevesebbet sebző golyókat puffogtatni már csak hab a tortán. Az AK helyett pedig építettem magamnak egy aranyos ACR-t, ami hiába sebez egy kicsit kevesebbet, a zéró recoil és a jobb stat miatt sokkal hatékonyabban pucolom a teret vele magam körül, ha kell. Ezzel az új inventory-val egymás után meg tudtam csinálni két heroic bounty-t 3-3 főellenséggel, ami egyértelműen előre lépés az előző felálláshoz képest
-
Alvin_ti4200
félisten
Csinálom a harmadik részét a Season Manhuntnak, egy csomó Control Pointot el kellene foglalni New Yorkban, viszont mindegyik az én fennhatóságom alá tartozik, ezért nem tudom még egyszer elfoglalni. Mi ilyenkor a teendő?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #19617 üzenetére
Szóval ha valaki egy fokkal kevesebb agyvérzéssel szeretné ezt letudni (része ugye a Season Manhuntnak), érdemes fedezékből, "vakon", nem kinézve lőni az armorjukat folyamatosan, én dobáltam a gránátokat, illetve az Assault Turretet, hogy az is lője meg elterelje egy kicsit a figyelmüket átmenetileg. Arra érdemes figyelni, hogy valószínűleg előbb fog elfogyni a lőszer, minthogy mindhármójukat kinyiffantaná az embert, így érdemes egyszer úgy taktikázni, hogy a középen lévő ammo ládát útba tudja ejteni az ember és közben ne lőjék szarrá. Amire még figyelni kell, azok a minigunoknál a sarkokban időszakosan megjelenő enemy-k, azokat is úgy érdemes elintézni, hogy a három rogue agent ne lásson ránk. Amit nem fogunk tudni elkerülni az az, hogy folyamatosan körözzünk a pályán, hogy sose legyünk túl közel a rogue agentekhez és a minigunok egyikéhez egyszerre. A minigunokat szerintem nem érdemes használni, mert bár sokat tudnak sebezni, teljesen védtelenek vagyunk addig és iszonyú hamar a földön fogunk kikötni.
(én AR+R DMG builddel megyek Perfect Glass Cannonnal meg ilyesmik, szóval a leírtakat így érdemes olvasni)
-
Alvin_ti4200
félisten
Jelentem, a James Dragov-os küldetés challengingen tuti, hogy bugos. Azt írja, hogy sebzem a rogue agenteket, de zéró armor megy le róluk.
Szerk: nem bugos, csak geci nehéz, shotgunnal kell lesverni róluk az armort, de Dragov így is sebezhetetlennek tűnik.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
arnikusz #19483 üzenetére
Sajnos a Diamonback-kel nekem is ez a két bajom van (kis tár, lassú újratöltés), nem egyszer haltam már meg amiatt, hogy kifogyott közelharcban és mire átváltottam a mostanra szintén elég jó AR-re és elkezdtem fejre lőni, már késő volt
Amúgy Challengingen már nem esek-kelek szerencsére, szóval a World Tiert átnyomtam rá pár napja. Eagle Bearer nekem egyébként (hacsak nincs valami atom jó talentje) nem tűnik sokkal jobbnak, mint amivel most mászkálok. Mercilesst még mindig ezeken a helyeken lehet farmolni?
Jefferson Trade Center
Bank Headquarters
Grand Washington Hotel
District Union Arena StrongholdAmúgy néztem képeket és nekem elég alacsonynak tűnik a sebzése a DB-hez képest (még úgy is, hogy gyorsabb és nagyobb a tára)
-
Alvin_ti4200
félisten
Ti mikor vagy mi alapján döntitek el, hogy mikor jött el a nehézségi fok emelése? Vagy a World Tiert már nem is változtatjátok, csak a küldetéseket?
-
Alvin_ti4200
félisten
Darpa pipa, Venus kampeca. Dupla season manhunt XP bezsebelve
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #18725 üzenetére
Megnéztem a Gunner specializációt és nekem egyértelműen jobbnak tűnik a Sharpshooter R+AR buildhez
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
T0rnad0 #18718 üzenetére
Közben egy kérdés: továbbra is a Sharpshooter specializációval nyomom, mert nem merek nekivágni a Gunnernek, félek, hogy nagyon gyenge lesz hirtelen a karakterem, bár nem nyálaztam át, hogy amire most ad egy kimaxolt Sharpshooter, abból miket használok az R+AR builddel. Mennyire hamar lehet kimaxolni a Gunnert és hogy a leghatékonyabb a spec pontokat gyűjteni?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
#75376384 #18693 üzenetére
Ezzel párhuzamosan megkérdezném, hogy mit érdemes már most elkezdeni gyűjteni M1A helyett, ha esetleg mégis nerfelnék? Az összes többi rifle, ami eddig esett max 210K körül sebzett (a jelenleg statjaimmal), ami fele vagy harmada (nem emlékszem fejből) annak az M1A-nak, amit most használok.
FireKeeper: köszi, asszem, van egy jobb fajta MK17-em a tatyóban, ránézek meló után
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
mg1992mg #18686 üzenetére
Oh, ez elkerülte a figyelmemet, valamiért nem volt meg, hogy a Darpa az Pentagonon belül van
Köszi!
Firekeeper: biztos, hogy megcsinálható, csak irreálisan nehéz volt szemben kb. bármi mással, legalábbis én Hardon egész jól meneteltem, kb. SH20-22 körül járhattam a Darpa Lab-ban, de az maga volt a kínszenvedés a végére és nem is ment. Remélhetőleg holnap este több szerencsém lesz, addig megpróbálom leszedni Neptune-t, az seasonal manhhuntból már csak ez kell az első pipához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Építő/felújító topik
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest