Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
Maxxy10 #25544 üzenetére
A leak alapján Silver Creek
-
dvd24
senior tag
Heartland leak valami zárt tesztből, nagyon kezdetleges verziónak tűnik.
-
dvd24
senior tag
Hunter's Furyval jó kombókat lehet összehozni amik ráadásul életképesek is nagyobb nehézségen.
Arra figyelj először is, hogy legyen meg a Memento táska, a HF setből meg a maszk, térdvédő, kesztyű, fegyvertok. De ha jól értem ezek már megvannak.
A chest rész legyen sárga és abból a brandből válassz oda, amilyen fegyvert használni akarsz. A chameleon pl egész jó lesz, ha beraksz egy fenris chestet intimidate talenttel, innentől már csak arra kell figyelni, hogy közelről öld az ellent.
Ettől függetlenül ilyen felállásban szerintem a scorpio shotgun + badger mellény vagy a sokolov mellény egy 1200 RPM-es vector smg-vel jobb választás lenne.
-
dvd24
senior tag
válasz
velizare #24807 üzenetére
A DZ rész contested, akár be lehetne rakni oda is a bossokat, és egybekötni valami pvp eventtel.
Vagy megcsinálni olyanra az openworld részt mint a DZ csak PVP nélkül és akkor máris contested lenne. A feelingnek is jobbat tenne ha látom, hogy más agent is ügyködik a terepen nem csak én.
-
dvd24
senior tag
Én a helyükben open world raid bossokat is raknék bele.
Vagy "idézhetőek" lennének mint a hunterek, vagy mászkálnának keresztül-kasul new yorkban és washingtonban.
Annyira nem lenne komoly munka belefektetés mint egy komplett raid, de szerintem simán összerázódna ilyenekre 8 ember, főleg ha fasza exkluzív lootjuk is lenne.
-
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #24573 üzenetére
Látom te full DPS-re mentél rá ezzel. Én próbáltam úgy összerakni, hogy annyira tankos legyen, hogy akár legendaryre is be lehessen menni vele (nyilván nem a leghatékonyabb, de ott sem csapnak le egyből).
Amúgy ha már pisztoly, akkor miért nem a kazánajtó pajzsot használod?
-
dvd24
senior tag
válasz
alibiman #24543 üzenetére
Én ezt raktam össze pisztoly-buildnek. Szerintem jelenleg ez áll a legközelebb ahhoz ami az elsőrészben a D3-FNC szet volt (gondolok itt arra, hogy megállhattál bármi előtt abban és még értelemes damaget is lehetett vele tolni) Nyilván fárasztó, hogy puttyogtatni kell a pisztollyal, de én is azért raktam össze, hogy ne a szokásos fedezékharcos gameplay legyen.
A maszk az a punch drunk, a fegyvertok meg a claws out nevesített cuccok. A pajzsnak 13.5 millió hp-je van és a liberty miatt kb elpusztíthatatlan, bajban csak akkor lehetsz, ha mögéd kerülnek.
A trükk még annyi egy ilyennel, hogy el kell felejteni a célzást, csak hipfire legyen, hogy gyorsan lehessen mozogni, bele kell mászni az ellenfelek arcába és folyamatosan lőni őket (meg ütni őket a pajzzsal, itt jön jól a claws out) így hamar full stacken lesz a liberty és milliósakat fogsz lőni vele testre, ha meg bajban van a pajzs, akkor egy gyors fejlövés és vissza is töltődött maximumra a hp-je.
-
dvd24
senior tag
-
dvd24
senior tag
repair skills: minden javító / gyógyító skilledet erősíti
skill haste: a skillek újratöltődését rövidíti le, minél több van ebből annál kevesebbet kell várnod, hogy használhass egy skillt újra
skill efficiency: minden skillel kapcsolatos tényezőhöz ad +X%-ot (haste, damage, health, stb)
hazard protection: minden status effect ellen ad X% védelmet (égés, vérzés, disorient, ilyesmi)
status effect: minden általad okozott status effectet felerősít X%-al
-
dvd24
senior tag
válasz
granini #22565 üzenetére
Amikor épp futsz bele egy harcba akkor jó a lady, mert full buffal indul, de utána nem nagyon van ideje felstackelődni mert folymatosan kell lőni (hacsak nem húzod el a fightot és rohangálsz a mobok körül), viszont a dark winternek (vagy bármelyik god rollos, jó talentes, 1200-as RPM-ű SMG-nek) nagyon durva burst damage van mindenféle előfeltétel nélkül, nekem egyszerűen jobbnak érződik.
és tetszik az a nyamvadt swarowski kristályos skin
-
dvd24
senior tag
válasz
axlfsi #22560 üzenetére
Én kipróbáltam ezt a kombót, gyakorlatban annyira nem adja szerintem.
Hiába ad self healt a sok vérzés, közel kell lenned és mindenkit véreztetni kell, hogy sokat töltsön vissza, mire körbe fordulsz, hogy 3-4 ellenre rárakd már rég bedaráltak, ha sok az armorod akkor talán nem, de akkor meg a +30%-al is lassan fogsz ölni.
Továbbra is életképesebb szerintem az intimidate+adrenaline rush közelharcra, főleg az új hunter fury settel. Ha chestnek beraksz egy sokolovot intimidate-el táskának a matadort (vagy az exo táskát), fegyvernek meg a Dark Wintert, olyan elosztásban, hogy három armor három weapon damage legyen, akkor semmi nem marad meg előtted 3 másodpercnél tovább max a nevesített bossok (na jó meg a nagydarab cleaner lángszórósok).
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #22536 üzenetére
jövőhéten elvileg megkapod ami elmaradt a bug miatt
-
dvd24
senior tag
Engem az az egy dolog idegesít a summitban, hogy eddig mindig el lehetett mondani a Divről, hogy annak ellenére, hogy tele van buggal meg balf*sz játékmechanikákkal, grafikailag teljesen rendben van. Jók voltak a pálya designok és mapok, fasza életszerű és hatékony volt a sok "random" szétdobált fedezék, ha megálltál egy adott terepen és körbenéztél akkor simán ki lehetett találni a helyszínből, hogy nagyjából mi történt ott előtte.
Erre itt van ez a sivár okádmány amiről ordít, hogy félkész. Összevissza értelem nélküli tereptárgyak mindenhol, meg grafikai illesztési bugok.
Párszor még menni fogok segíteni klántársaknak, de aztán nálam a kenly college sorsára jut. (u.i: basszus még az is jól nézett ki annak ellenére, hogy egynél többször nem éri meg végigmenni rajta)
-
dvd24
senior tag
szerintem ez faszább megoldás, mint a screenshotok
-
dvd24
senior tag
válasz
TheSoloenOne #21580 üzenetére
Fegyvereken In Sync és Future perfection, chest és táska talent meg spotter és perfect combined arms.
3 murakami, 2 Hana, 1 Wywern. Ebből 5 cuccon skill tier van, egyen meg +15% weapon dmg.
A másodlagos attribútumok +10% skill damage és CHD vagy CHC mindenhol, a táska és a chest Hana, szóval ott is piros modok vannak.
Technican specializáción vagyok és fegyveren a pulseolós lézer célzófény van.
Ha a harc elején látok pirosat akkor a future perfectionös fegyverrel lelövöm és az overchargeos skilleket teszem ki.
Amúgy a sok buggal amit írtál még nem találkoztam, csak azzal hogy a drón elkergeti a világ végére az ellent, de ilyenkor csak visszahívom és ráküldöm másra.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #21578 üzenetére
Az csak a lusta AFK változata a buildnek, az enyémmel folyamatosan lőni is kell és célszerű manuálisan irányítani a drónt és turretet is, hogy maxoljuk a damage-t
vzarmo: annyira tápos a drón + turret kombó jelenleg, hogy szerintem tuti nerfelni fogják.
És a tápos alatt azt értem, hogy még legendary fokozaton is értékelhető sebzést lehet tolni vele, úgy hogy senki nem lő téged mert mindent leaggróznak rólad a drónok. -
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #21571 üzenetére
Szerintem a skill build amit használok, érzésre sokkal jobb, ráadásul a mobok sem engem lőnek, sokkal tempósabban haladok vele minden contentben mint a negoval.
Csak sajnos amíg bugos a damage kijelzés a küldi végén és nem számolja a drón és turret sebzését addig nem tudom bizonyítani
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #21525 üzenetére
Tuti engem lőne majdnem mindenki, viszont oda akkor healer is kéne, heroicon bírom a sebzést, de legendaryn szerintem szétszednének, főleg a dagik véreztetése. Este kipróbálhatjuk.
-
dvd24
senior tag
válasz
TheSoloenOne #21487 üzenetére
Hogy a viharba ne?
Én is meguntam, hogy vagy nego vagy classic M1A-s rifle builddel rohangál mindenki aki dpselni akar, szóval két setupom van még ezeken kívül ami tökéletesen alkalmas heroic nehézségre csapatba és solozni is.
A mostani kedvencem egy shield+liberty kombó, még nincs teljesen kiforrva de ami must have hozzá az a táskára adrenaline rush talent, chestre intimidate, 5 helyre +armor, 1 helyre meg weapon damage, másodlagosoknak meg bármi ami dps növelő (CHC, CHD, HSD, a liberty miatt még a weapon handling is hasznos lehet).
Technican specializáción kell menni a két skilled az artificer hive és a deflector shield legyen. Ha a hive a hátadon lóg és nem teszed le akkor folyamatosan gyógyítja a pajzsodat, a pajzs meg visszaveri a lövedékeket és ezzel tölti a liberty damage növelő buffját is. A heal sokszor önmagában elég, hogy soha ne lőjék le rólad a pajzsot, de ha mégis bajban van akkor egy headshot a libertyvel és maxra töltődik.
Sebzés tekintetében meg iszonyat durva: +35-40% az intimidatetől, +60% ha maxon van a liberty, ezen kívül ha punch drunk a maszkod akkor további +20% a pisztolynak meg +20% HSD. A maradék brand setteknek én most 3 Walker, Harrisel, a nevesített golan chesttel és egy gilával tolom, de ha esik egyszer a nevesített Walker táska akkor térdvédőnek berakom a Sawyer kneepadet és az is +30% damage lesz ha találok egy jó helyet ahonnan nem lőhetnek hátulról és nem kell mozognom.
Az a trükkje az effektív használatának, hogy bele kell mászni az ellenfél arcába és nem célozva lövöldözni, hanem csípőből hipfire-el, valamint nem szabad hagyni, h mögéd kerüljenek.
-
-
dvd24
senior tag
válasz
granini #21399 üzenetére
4 nego kell rád amiből az egyiknek mindenképp a táskának kell lennie, a testpáncél jó ha választott fegyvered brand setje, arra kell törekedni hogy minél nagyobb legyen a CHC, ha 50% felett vagy akkor már mehet minden CHD-ra.
Én konkrétan egy fenris mellénnyel használom és az exo maszkkal mert az mindig ad +10/25% CHC-t. Mellény talentnek meg a glass cannon a legjobb, de ha sokszor halsz azzal akkor válts obliteratere.
P416, Police M4, Famas, Carbine 7, mind jó fegyver egy ilyen setuphoz, optimist vagy strained talenttel.
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21247 üzenetére
A második talent tökéletes lesz az egyre népszerűbb 6 sárgás drón+turret buildekbe, Spike-al használom most, de ez sokkal jobb lesz.
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #21245 üzenetére
New Talents
Weapon Talent: Future Perfect
Weapon kills grant +1 skill tier for 15s. Stacks up to 3 times.Weapon kills at skill tier 6 grant overcharge for 15s.
Overcharge Cooldown: 90s
Weapon Talent: In Sync
Hitting an enemy grants +15% skill damage for 5s.Using a skill or damaging an enemy with a skill grants +15% weapon damage for 5s.
Damage increases are doubled while both buffs are active at the same time.
-
dvd24
senior tag
válasz
Roland861010 #21234 üzenetére
Most nem nullázzák le a dolgokat. Ami most jó, az jó lesz a patch után is, de lehet lesznek jobbak, az új cuccoknak köszönhetően. Majd meglátjuk.
-
dvd24
senior tag
Rohadt erősek, szerintem előbb utóbb nerfelni fogják ezeket is, pláne mivel redditen is egyre többen fedezik fel, de amíg nem csinálják addig simán használhatóak.
-
dvd24
senior tag
válasz
Krissz1983 #21022 üzenetére
ne sajnáld, sajnos az is csak falidísznek jó
-
dvd24
senior tag
válasz
velizare #21006 üzenetére
Szerintem a damageükkel most sincs baj. Én összeraktam egy SMG - Shotgun buildet és faszán lehet vele heroicon is irtani mindent, a baj csak akkor kezdődik ha elkezdenek visszalőni
Pillanatok alatt szétszednek... PTS-t nem próbáltam nem tudom mennyire lehet életben maradni, ha közelebb megyünk a mobokhoz, ha ezen a téren változott valami akkor jó lesz
-
dvd24
senior tag
PTS phase 2:
"We've seen players' concerns about higher difficulties becoming too easy. Looking at game data and player strategies, NPCs in Legendary and Heroic are often too easily trivialized using status effects. In these top difficulties, we are proposing to raise NPC resistance to status effects to prevent them getting indefinitely locked in status effect reactions. This is a first pass and we will make adjustments for TU10 where needed.
Increased NPC Resistance to Status Effects:
No changes were made to Story, Normal, Hard or Challenging. (These remain at previous values).
In Legendary, base resistance for NPCs is now 40% (previously it was 25%)
In Heroic, base resistance for NPCs is now 25% (previously it was 0%)
NOTE: This is additive with the existing veterancy resistance scaling
The veterancy resistances have been: Veteran 20%, Elite 25% and Named 35%.
For greater clarity, this means that for Legendary NPCs, the resistances are: Default (redbar) 40%, Veteran 60%, Elite 65% and Named 75%.
Hunters base resistance is now 40% (previously it was 25%)
NOTE: Since all Hunters are "Named" NPCs, so their resistance is 75% (due to the above mentioned veterancy resistance).
NOTE: Status effects have a minimum required duration of 0.5 second, so if the NPC's resistance causes the effect to be less than that minimal duration, the status effect will not be applied. This is the same way status effect resistance works for players."
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #20998 üzenetére
A baj az, hogy hiába növelik a damage-ét mert az a fegyó csak papíron AR de minden tulajdonságában SMG, tehát kb a köpésemnek nagyobb az optimal range-e, és ha 15 méternél messzebbre akarsz lőni vele akkor már alig karcol, ráadásul vége lesz a fightnak mire felépíted a buffjait. Szvsz damage növeléssel együtt is kuka lesz.
-
dvd24
senior tag
válasz
Habugi #20738 üzenetére
A baj az, hogy az ideális az lenne ha a chest lenne fenris obliterate-el és mellé egy ceska vagy grupo sombra, de csak providencem van ezzel a talenttel, valamint AR-em is csak egy értékelhető van és az is csak középszar (14+20+10 headshot dmg)
Akárhogy próbálgattam ma a rendelkezésemre álló cuccokból, egyelőre többet tolok, ha a chestnek marad a Nego és mellé rakok egy contractor's + ceska + BK kombót.
Vadásznom kell egy normális fenris mellényt meg egy AR-t is...
-
dvd24
senior tag
válasz
Kiscsőke #20731 üzenetére
Igen a hátizsák szerintem is alap ehhez a buildhez (meg valószínűleg mindenki szerint aki használja), azért nem is emeltem ki külön.
Akkor tesztelgetem Obliterate-el.
Nyilván amúgy csak azért éreztem erősnek az 5 jelöléses megoldást mert randomokkal mentem, az mindig csalóka picit
-
dvd24
senior tag
válasz
#75376384 #20726 üzenetére
Jaaa, eszemben sincs fegyvert váltogatni - alapból nem állnak kézre nekem a váltogatásra épülő talanetek sem, a finisheres pisztolyomat is mindig elfelejtem használni
- végig a BK-val tolom (vagy egy FAMAS-al, ha a 3 jelöléses perfect GC setuppal tolom). A kérdés igazából csak annyi volt, hogy a három célpontra nagyobb sebzés éri meg jobban, vagy az 5 célpontra kisebb.
-
dvd24
senior tag
Olyanokat kérdeznék akik aktívan használnak Nego buildet.
Eddig perfect glass cannon és AR kombóval használtam, de tegnap meguntam az állandó esés-kelést és lecseréltem a chestet egy negora, a kesztyűt a contractor's-ra a fegyvert meg a bullet kingre.
Namost ugye a chest miatt már 5-öt lehet jelölni, ez pillanatok alatt megvan a BK-val, utána már csak darálni kell, a GC damage kiesését valamennyire kompenzálja a +2 jelölés viszont nem halok olyan könnyen, de a egyértelműen látszik, hogy a single target damage és a burst damage kevesebb.
Van valami hátulütő amit nem vettem figyelembe? Mentem 4-5 heroicot tegnap ezzel és nem éreztem gyengébbnek.
-
dvd24
senior tag
Végigcsináltam a manhuntot, de a Manhunt: Jupiter collectibles csak 18/20-on áll másnál is hiányzik kettő?
-
dvd24
senior tag
Mondjuk elég ramaty állapotban lehetett ez a patch, ha még ők is úgy gondolták, hogy ezt most nem kéne még kiadni...
-
-
dvd24
senior tag
Rakj magadra 3 providence geart, 1 ceskat, 1 grupo sombrat, és 1 olyat ami a választott fegyveredhez ad +10% sebzést (fenris AR-hez, overlord Riflehez, stb.), ugye az összesen weapon damage a fő attribútum, a másodlagosok meg legyenek critical hit chance és critical hit damage).
Chest talentek amik jók ehhez: glass cannon, obilterate, unbreakable, táska talentek meg vigilance, composure, unstoppable force, companion (ez csak akkor, ha az egyik skillednek a gyógyító drónt rakod be és fel is küldöd magad mellé mindig).
Használható fegyverek: P416, Police M4, IWI Negev, MK17, Famas, Carbine 7, biztos vannak mások is amik jók de ezeket használják legtöbben. AR-re Strained a legjobb talent, LMG-re strained, fast hands vagy steady handed, riflere meg boomerang, lucky shot vagy rifleman.
M1A-t direkt nem írom mert bár jelen pillantban még az a legjobb, de jövőhét kedden kap egy nerfet.
Skill párosnak a reviver hive-ot és a fixer drónt javaslom, specializationnek meg a gunnert.
-
dvd24
senior tag
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #20481 üzenetére
A ninjabike térdvédő is? Nekem csak az hiányzik.
-
dvd24
senior tag
BTW ma részletezik az NPC "balanszolást" SotG-ben.
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #20406 üzenetére
Amúgy ezen sokat filóztam, h miért rohangál majdnem minden DPS gunnerben?
Demo ad +5% out of target damaget a csapatnak, +20% tűz ellenállást és percenként egy robbanás nem sebez rajtad semmit. Ez mindkettő többször mentett már meg engem.
Gunner ad lőszert, kill után rate of firet, stabilabb vele a fegyó, és armort killek után.
De a lőszerből mostanában soha nem fogy ki senki (magamból kiindulva), mert vagy Bullet King vagy Baker's Dozen van nála, mindkét fegyver nagyon jól kezelhető (sőt igazából az összes alternatíva is, mint a FAMAS, P416, MK17, stb) tehát az extra stabilitás is felesleges, a kill utáni RoF jó de kevés, ráadásul rifle mellé felesleges, maximum AR vagy LMG profitál belőle, az armor on kill meg pláne a mostani sebzések mellett, ha megment valami az vagy a tardigrade vagy az unbreakable. Egyedül az armor kit ami jobb, de teljesen használható a demoé is.
De meggyőzhető vagyok. Van valami ami felett elsiklottam?
-
dvd24
senior tag
Az a baj, hogy sosem találják el normálisan a nehézséget és mindig baltával nyúlnak hozzá amikor "balanszolnak". A mostani állapotok előtt meg iszonyatosan könnyű volt a játék.
Szerintem egy-két módosítás helyre billentené a dolgokat pl:
- protection from elite modokat lecserélni -X% incoming damage modokra
-tűz sebzését heroicon annyira módósítani, hogy egy full piros buildben lévő embernek legyen ideje végignyomni az armor kitet
-berakni egy talentet vagy skill-t amivel lehet overhealelni, hogy több értelme legyen healer buildben rohangálni.Ilyenek...
-
dvd24
senior tag
Azokkal osztható akik jelen voltak a láda megszerzésének pillanatában vagy azokkal is akik csak a nyitásnál vannak jelen?
-
dvd24
senior tag
válasz
arnikusz #19997 üzenetére
Én erre összeraktam 4 ongoingot + fox's prayer és imperial holster, valamint craftoltam mellé egy sadist talentes police mk17-et. A hollow point ammo véreztet, egész jól lehet vele damagelni heroicon is, de csapatba nem ajánlom mert ha nincs status effectes killed akkor nem dobálják az ellenek a special lőszert.
-
dvd24
senior tag
Nem mondom, h nem csaltak mert benne van a pakliban, de velem volt egy olyan bug még amikor roosevelt heroic volt a league része, hogy jöttek a rugók, megöltek és miután újraéledtünk nullázódott a timer de ugyanott voltunk a küldi közepén, persze a végét akkor elcsesztük és nem lett így sem rohadt jó idő, de wall streeten sokszor pont a boss előtt spawnolnak a rugók, ha ezeknél előjött ugyanez a bug, akkor ha nulláról indul ott a számláló úgy lehetnek ilyen idők csalás nélkül is simán egy bug miatt.
-
dvd24
senior tag
válasz
NoOne1976 #19923 üzenetére
Kép alapján a stage 2nél tartasz a kihívás sorozatban és magát a specializációt már aktiválhatod ha akarod és gyűjtheted hozzá a pontokat. Ha nem vetted volna meg, akkor csak akkor tudnád aktiválni a specializációt, ha végigcsináltad az összes staget.
Azzal a vásárlással nem a field research kihívásokat ugorhatod át hanem csak azonnal megkapod a legutolsó stageért járó jutalmat, hogy használhatod magát a specializációt.
-
dvd24
senior tag
válasz
soo277 #19770 üzenetére
Nekem elég volt ez a pár nap hogy átszokjak az MK17re. Focusszal az is nagyon adja, rifle buildekbe ajánlom továbbra is.
Előbb-utóbb úgyis nerfelni fogják az M1A-t csak nem egyből 40%-ot a damageből hanem mondjuk szétcseszik a pontosságát vagy a visszarúgását. Marad a stashben.
-
dvd24
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #19705 üzenetére
a térképen ahol a global nehézséget választhatod van egy olyan opció, hogy reset control points
-
dvd24
senior tag
ezzel az M1A nerffel annyit értek el, hogy az MK17 lett a legjobb rifle.
pár hónap és majd nerfelik azt is
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #19458 üzenetére
Én fáradt vagyok most matekozni, de rakjuk egymás mellé szépen:
Fox's Prayer ideális esetben ad mondjuk +15% WD-t +8% DOO-t és mondjuk +12% CHD-t (feltételezve, hogy az exotic maszknak köszönhetően úgyis maxon van CHC), jah és a +10% rifle DMG-t.
A Groupo meg ad +15% WD-t +6% CHC-t (ami szerintem felesleges ha van exotic maszk) +12% CHD-t és a brand bonusz még egy +15%CHD.
Egymás mellé rakva azt kell mondjam rifle buildbe még mindig vonzóbb a Fox, bár valószínűleg nem lesz BiS ha más fegyvert akarunk majd használni.
De mivel nem nerfelték az M1A-t ezért a legtöbben úgyis maradnak a mostani buildnél.
Szerintem.
-
dvd24
senior tag
Named Items
Contractor's Gloves
Damage to Armor lowered to 8%.
Firm Handshake
Status Effects increased to 15%.
Ammo Dump
Now correctly rolls 2 additional attributes.
Claws Out
Now correctly has a skill tier core attribute roll.
Now correctly rolls an attribute in addition to pistol damage and melee damage.
Melee damage increased to 400%.
Fox's Prayer
Damage to out of cover lowered to 8%.
The Hollow Man
Damage to Health lowered to 10%.
Punch Drunk
Headshot Damage increased to 20%.
Send-Off
Removed Perfectly Rooted Talent.nem tudom mi értelme volt ezeknek a nerfeknek. Szerintem még így is BiS lesz a contractor's és a fox's prayer csak egyszerűen gyengébbek.
-
dvd24
senior tag
-
dvd24
senior tag
Ez már elvileg a patch notesból van:
Balance Changes
Several buffs and improvements to several Exotic Talents.“Best in slot” items like Hollow Man Yaahl mask are receiving minor changes.
Buffs and performance improvements to underperforming talents and weapons.
Azért örülnék pár részletnek is.
-
dvd24
senior tag
Perfect focusos mellény van Cassienél. Középszar, de használható.
-
dvd24
senior tag
Az ilyen posztok mindig kicsit elsikkadnak redditen.
Röviden számunkra a leglényegesebb belőle szerintem: a division 2 szerverek tickratje PvE környezetben 20Hz. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a kliens és a szerver között másodpercenként 20X történik info frissítés. Innen nem nehéz kikövetkeztetni, hogy fordulhat elő hit registration hiba és miért használhatatlan egy olyan szett mint a striker.
Ha mondjuk egy 900 RPM-es fegyverrel lövünk, az másodpercenként 15 golyót jelent, ez ugye máris 15 levonva ebből a 20 dolog történhet másodpercenként egyszerre dologból, a maradék 5 meg összejöhet bármilyen más éppen egyszerre történő eseményből, ami nem regisztrált lövedékbecsapódáshoz is vezethet....
Rohadt kevésnek számít ez a 20Hz. Összehasonlításképp, egy overwatchnak pl 60 körüli ugyanez a szám, egy CS-nek 128.
Amíg ezt nem javítják addig folyamatos lesz a hit registration hiba és a hozzá köthető bugok.
-
dvd24
senior tag
Amúgy én nem is értem a zöldeken miért csak egy másodlagos attribútum van? Annyira nem táposak azok a 2-es, 3-as, 4-es set bonuszok, hogy indokolják ezt a döntést.
-
dvd24
senior tag
Most nézegettem az összegyűjtött táskafityegőket és ott volt közöttük a mostani league jutalom is, pedig még nem unlockoltam. Ez valami bug és megkapta mindenki?
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #18455 üzenetére
-
dvd24
senior tag
válasz
#75376384 #18364 üzenetére
Damagre tényleg nem jók, de én mostanában minden black tuskos küldire egy status effect + skill hastes builddel megyek, exotic táskával és full sárga mainekkel. A talentek meg a jammer pulse és a vakító firefly.
Imádom. Mini tank, drón kutya és sima drón mind esélytelen a folyamatos jammer miatt. Lehet hogy csak benéztem de mintha a gránátosok sem lövögetnék a gránátjaikat amíg disruptedek. A damagem kb semmi, csak amit a jammer sebez a cuccokba, de mégis ultra könnyű lesz ezzel minden ami black tuskhoz köthető.
-
dvd24
senior tag
Jól látom, hogy az új Hunterekből még nincs mindegyik megtalálva? Megcsináltam most őket (mármint amikhez találtam guideot redditen), de elég kulcs sem jött össze és még a trófeafalon is maradt bőven üres hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest