Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagus
senior tag
Én nem gondolom azt, hogy nehézséghez lesz kötve, szerintem marad a szint. Így pedig igen nagy szívás lesz fix kezdési pontok nélkül. Ha szinthez lenne akkor ahogyan írták elegendő egy 10 emeletes panel!
Ha már behozták a szabadon skinelhetőséget tárgyaknál akkor elég nagy szívásnak tartom, hogy az exo cuccok kinézetei nem alkalmazhatóak... A memento zsák alapban egy kalap szar, de a skin pont jól jönne a ruhához amit a karakteremre tuszkoltam, mert minél több óta világít rajtam annál jobb.
-
granini
őstag
Remek. És amúgy akkor mi értelme van a 100 szintnek..?
Akkor nem egyszerűbb egy földszintes hacienda ahol minden completion után legenerál egy másik pályát ugyanúgy a földszintre, csak másik layout / beltérrel és más mobokkal..? Ha ott megyek ahol akarok és azt csinálok amit akarok akkor miért fontos az 1-100 ig számozott emelet rendszer..?
Mitől lesz más a 33. emelet (jó tudom ott van a Nakatomi / Holly McLane féle parti és valszeg van kokain) és mondjuk a 65. emelet.. ? A lootot én állitom, a nehézséget én állítom, a direktivákat is én állítom mégcsak nem is lesz random..
Éneztet nemértem, vagy kihagytam valamit.. ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest