Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Last Epoch
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joe-ker #81897 üzenetére
Szia!
Elég egy jellemző részletére rákeresni Google-el.
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Ezt a kamu levelet kaptam ma,másnál is próbálkoztak?
Erről a címről: noreply@telekom.hu
Tisztelt Ügyfelünk!Az Ön részére új számlát állítottunk ki, melyet a honlapunkon tekinthet megAz online ügyfélszolgálaton belépés után részletesen átnézheti a számlán szereplő tételeket, valamint lehetősége van a számla kiegyenlítésére több kényelmes befizetési módon is.
A számlát nem fizették még.
Folyószámla : 101463129
Számla sorszáma : 5371014631290029
Fizetési határidő : 24/05/2017
Státusz : Befizetésre vár
Fizetendő: 1.315 Ft
Kérjük, hogy most vége előtt a megadott időszakban annak érdekében, hogy az előfizetés mindig velünk
Most, a megtakarítás a kártya számát és a számla rendezésére biztonságosan.
Kövesse az alábbi linket, hogy valóra
Befizetem
Üdvözlettel,
Telekom -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
headhunter #81893 üzenetére
Indokolatlanul ne használd a félkövér formázást az egész hozzászólásodra! Moderátorok, és Tg-k használják általában!
-
törölt tag
válasz
djszido #81890 üzenetére
Nem vagyok otthon a szerelők világában, de azért ez elég tróger munka. Jogos lett volna ,ha esetleg ők előre jelzik ,hogy ha ilyen és ilyen a falad ,akkor vegyél ilyen és ilyen csavart a faladhoz.
Ha én szabit vennék ki egy ilyen miatt és ezt közli ,akkor tutira elküldtem volna a sarki boltba a szereléshez az anyagot beszereztetni vele.
Megjegyzésként:
Nálam is volt már péntek délutáni sat box vezetékelés.
Konkrétan szó nélkül minden szemetet(kábel darab,kábel külső borítás,kötegelő levágott vége,réz darabkák) egy szó nélkül ott hagytak mindenhol.
Eléggé vissza kellet fogni magam ,hogy ne szóljak csúnyát nekik.
/ketten voltak/
Pedig csak annyi kellet volna ,hogy
Figyelj péntek van sietek, nem gond ha nincs időm összeszedni a szemetet. (vagy valami hasolnó) -
Mardel
őstag
válasz
Sharkweb #81839 üzenetére
Nem használok ezen a gépen semmilyen vírusírtót.
Laptopon van nod32 internet security azt sem frissítettem már pár hónapja.Közvetlenül ont-be kötve a gép ezt méri. [link]
Mikor március körül módosítottam a gigabitesre a csomagot, akkor mértem 920-930-at, most beállt 500-600 között. -
headhunter
addikt
válasz
mbalint987 #81831 üzenetére
Optika földkábel cserével jár vagy légkábelt szerelnek az egész településen?
[ Módosította: bolondember ]
-
coxy01
tag
Üdv.
A kérdés a következő lenne:
Adott egy thome sat előfizetés 2 belterivel egy tányér fejjel 2kivezetessel mukodesben igy minden okes.Viszont most az egyik beltéri elkerült ideiglenesen helyileg másik lakashoz (vikkend haz) ott egy külön parabola+fej csatlakozás.
Na most kezdődik a gond. Olyat csinalnak a belterik, hogy hol az egyiken nincs jel (jelszint=0) hol meg a másikon. Hiba bejeletve t-nek (igaz nem mondva, hogy kulon helyen vannak a belterik)
Az egyik belterit jottek kicsereltek azt mondták hibás.. Masik maradt csak kozpontba kapcsoltak valamit...
De a helyzet marad a 2 belteri kulon helyen külön barabolán valamiért nem akarodzik menni.
Szerintetek van ez valahogy korlatozva szollgaltato álltal? -
djszido
tag
Sziasztok!
Múlt héten majdnem sikerült bekötni a magentát, de talán majd legközelebb.
Péntek délután 1-re volt megbeszélve az időpont, a szerelő meg is érkezett, de talán a hétvége miatt volt már lázban, vagy csak simán szívásnak tartotta a melót, nem kötött be semmit. Úgy kezdődött, hogy az utcán az oszlopon az elosztódoboz tele volt, másik dobozból kellett volna behúznia az optikát. Ezen kívül a horogcsavart, amivel rögzíti a kábelt a ház falához állítólag nem nekik kell biztosítaniuk. Igaz ez? Ha igaz, miért nem lettem előre tájékoztatva, hogy be kell szereznem ilyet? Mindenesetre mivel nem volt ilyen csavarom, nem kötöttek be semmit. 10 perc alatt tudtam venni a legközelebbi boltban, de a szerelő nem várta meg. Így is szabadságot kellett kivennem emiatt, és nem tudom mikorra tudunk megint időpontot egyeztetni. Van értelme panaszt tennem az ügyben?Üdv:
Szido -
Stanley-B.
őstag
válasz
DJ. Ru$y #81887 üzenetére
"Csomagváltásnál nem szólt a weboldal, hogy élő hűségidőd van?"
nem szólt külön, de a még hátralévő hűségemet az előfizetéseknél viszont pontosan mutatta.
Sőt igazából azért jutott eszembe egyáltalán a váltás gondolata is, mert az oldal ajánlotta, hogy válthatok díjmentesen magasabb kategóriába, aztán megnéztem és a nagyobb csomag még olcsóbb is volt, úgyhogy nyomtam a váltást.Ma voltam bent náluk személyesen lemondani a mobiltelefon előfizetést és ahogy az lenni szokott az ügyintéző ránézett az otthoni előfizetéseimre is és adta az ajánlatokat ha nem mondom fel. Tőle megkérdeztem, hogy van-e hűségidőm vagy hátralékom és megnézte és nem volt.
Persze ki tudja hogy majd 3 hónap múlva nem jut-e eszükbe kötbért fizettetni... de majd megkérdezem ezt telefonon.Egyébként a 120 megabites netet 2960 Ft-ért adta volna ha megtartom az 5300ft-os mobiltelefon előfizetésemet 3900Ft-ra csökkentett áron (így összesen kb 6900 lett volna a kettő, ráadásul ebben egy alap vezetékes telefon csomag is bekerült) szóval szerintem még annak is érdemes bemennie "lemondania", aki nem akarja lemondani csak akar egy jó ajánlatot. És mindez kertesházas övezetes előfizetőként volt, nem lakótelepiként.
-
nfsu17
veterán
Hellosztok!
Bent az irodában van vezetékes net, meg vonalas szám.
Mostanában kicsit megugrott a telefondíjunk, mert sokat beszélünk.
Hívtak is a telekomtól, hogy hűséges előfizetők vagyunk, stb, most van egy ajánlata.
De itt a problémám, hogy nem nagyon figyeltem, de vázolom miket mondott.
Valami mobilos csomagot tudna adni, amiből minden irányba tudunk ingyen beszélni. De már ezt sem értettem teljesen. Most külön fizessünk elő valami mobilos csomagra? Milyen számokról lenne ingyenes? Kapnánk simet? Vagy nem értem.
Plusz 15%-al olcsóbb lenne a vezetékes teló is.
Plusz hüvely tabletet is adna.Tudja valaki miről beszélt a csaj?
Én annyira nem tudtam figyelni, de még visszahív.
Köszi -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81884 üzenetére
Én az első hozzászólásodban elsiklottam a "hűség idő nélkül" felett, hogy te erre váltottál, ezért hittem, hogy hűséggel váltottál, mert azt sem mutatja jól az oldal, ahogy GoodSpeed is mutatta.
Ha nem vállaltál hűséged, akkor a kötbért rád terhelik, vagy pedig nem volt már aktív hűséged. Csomagváltásnál nem szólt a weboldal, hogy élő hűségidőd van?
Nehogy később kapj egy számla korrekciót majd a weboldal hülyesége miatt... Én ezek után felhívnám az ügyfélszolgálatot, az biztos, mert, ha lemondod és esetleg lemondás előtt vagy lemondás után kapsz egy korrekciós számlát, jól megszívatnak. Így meg legalább tudod, hogy mi a valós helyzet, ha megkérdezed.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #81881 üzenetére
Nem látják főleg ha magasabb csomagra váltott ÁSZF mérvadó azt nem foghatják rá azért váltott hogy lemondja ... abban az van igénybe vett kedvezményt kell visszafizetni mely jelen esetben akkor indult volna újra ha az új csomagra vállalt volna hűséget de így ha nem kapott mázli
-
Stanley-B.
őstag
válasz
DJ. Ru$y #81883 üzenetére
hát annak nyilván csak akkor lenne értelme, ha valóban beljebb lennék 30k-val ezzel a lépéssel.
egyébként mostmár egész izgalmas lett a dolgok alakulása
, mert:
- először volt az, hogy biztos van hűségem még, csak rossz a rendszerük és nem jól mutatja
- aztán kiderült, hogy valószínűleg tényleg nincs hűségem, viszont kötbért kell majd fizetnem
- ehhez képest a valóság az, hogy most megnéztem és sehol sem szerepel hogy lenne hűségem és 2 számlával később sem jött kötbér sem -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81882 üzenetére
És annak mi értelme? Megszüntetted már az aktív szerződésedet, amin élt a hűség, ha most hűséget vállalsz már csak tetézed a bajt a következő felmondással, mivel jelenleg már hűség nélküli szerződésed van. Innentől már ne akarj hűséget.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
maxxenergie #81879 üzenetére
hát ezt még most is meg tudom tenni, nem? mert 2 éves hűséget engedne vállalni a csomagomra most, az előbb néztem meg.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
maxxenergie #81879 üzenetére
Ebben te biztos vagy? Szerinted ők hülyék? Ha látják, hogy ezért váltottál 1 hónapja, simán felszámolják az előző előfizetésből származó kötbért. Azért gyanítom ennyire nem felületesek...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81877 üzenetére
Ezt a pro és kontra topikban folytassátok, ha kérhetem! Semmi köze ehhez a topikhoz a konkurenciának!
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Stanley-B. #81877 üzenetére
Igen ez így helyes de ha váltottál volna 2 év hűségre új csomagra és utána az új csomagot mondod le 1 hónap után akkor 30k val beljebb lennél ..
-
törölt tag
válasz
maxxenergie #81871 üzenetére
Kertvárosi részen csak UPC (240 Mbps) és Invitel van, mind a kettő ED3, a Telekomnak meg jelenleg csak VDSL2 szolgáltatása van
A speciális kedvezmény azért jár a másik címemen, mert az lakótelep, ahol a UPC már 20+ éve jelen van. A kertvárosi részen meg tavaly szeptembertől csak.
(#81869) Stanley-B.: Hűségem van, csak azt mutatja, hogy lejár hamarosan miközben meg nem
-
Stanley-B.
őstag
válasz
maxxenergie #81874 üzenetére
1,5 év kötbérrel együtt is kedvezőbb lenne a digi, de egyébként a 2 éves hűségemből kb 1 év volt hátra még, szóval 1 év telt el, tehát a kötbér ennyi lesz. Most nem tudom hogy mennyi volt a kedvezmény a 7200Ft-os netemre, kb 9200-9700 ft között lehetett a hűségidő nélküli ára.
Ha 12x2500ft= 30 ezer ft kötbérrel is számolok, a Diginél 6 ezer helyett 3 ezret fogok fizetni, az egy év alatt 36 ezer spórolás, arról nem is beszélve hogy 1 gigabites net a 120 megás helyett... szóval állok a kötbér elébe ha egyszer valóban megjöneddig másfél hónap telt el, volt egy törtszámla, meg utána egy teljes is és még mindig nem jött meg a kötbér.
-
mbalint987
aktív tag
válasz
maxxenergie #81871 üzenetére
Amúgy nagyon sok esetben csak "jól" kell velük beszélgetni, és simán tudsz egy Speciális II-es kedvezményt kicsikarni. Van ismerősöm, aki ismert egy "jó" ügyintézőt, két perc alatt mindent beállított neki.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Stanley-B. #81866 üzenetére
Csak az nem mindegy 1.5 év kapott kedvezményt kell visszafizetni vagy 1 hónapot ..új csomag lemondása után mert az eddig kapott kedvezmények összege a kötbér mértéke nem a hátralévő hanem eltelt hónapok ..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81872 üzenetére
Akkor az eddigi hűségben töltött időre a következő számlán ki fogják számlázni a kötbért, ami az igénybe vett hűségkedvezménnyel lesz egyenértékű.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81864 üzenetére
Csomagról, csomagra csak új hűségvállalással válthatsz vagy hűség nélkül. Vagyis, az előző hűségedet biztosan nem tarthattad meg. Ha kevesebb, mint egy év hűséged volt vissza, akkor lehet 1 éves hűséged jelenleg, ha pedig 1 év és 2 év között volt a fennmaradó, akkor csak 2 évest köthettél. Ez az árakból ki szokott derülni amúgy. Gyanítom 2 év hűséggel indítottak újra.
-
Stanley-B.
őstag
igen, 3 ezer minden összesen 1 év hűséggel 1000 megabites internettel, telekomnál 1 év hűséggel a 120 megabites net 6783 Ft. (most a tv-t meg a telefont nem nézem, mert egyiket sem használom, de ha azokkal is kalkulálnék akkor még durvább különbség lenne). A telekom 1000 megabites nete pedig nem is érhető el nálam.
Az 1 év hűség lejárta után pedig megtartom az 1000 megabites netet hűség nélkül havi 4600ft-ért.(#81868) GoodSpeed: köszi, akkor minden világos.
Egyébként milyen gond van nálad? Nem addig tart a hűség mint ameddig mutatja, vagy nincs is hűséged de azt mutatja hogy van? -
törölt tag
válasz
mbalint987 #81831 üzenetére
Kösz, ezek szerint lesz Gbps-os Telekom Internet
(#81854) Stanley-B.: A hűségidő kijelzésével nálam is gond van az egyik címemen:
Városon belül ekkora eltérés van az egyik belvárosi címem és a másik között. Az alsó speciális kedvezményben részesül
Beszéltem az ügyfélszolgálattal azt mondták, hogy tévesen jelzi ki a lényeg a számlán van ott helyes:
Kertvárosi övezet, IPTV+ VoIP Telefon + HBO Szuper
Lakótelepi speciális kedvezményes számla (IPTV+Internet+VoIP telefon
-
Bozek
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81866 üzenetére
Látok én ott egy szép csillagot is a végén. Biztos, hogy jobban jársz?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
maxxenergie #81865 üzenetére
de akkor ha jön a kötbér, úgy már hűségidőm nem lesz a mostani csomagomra ha nem hűséggel kötöttem.
bár ha valóban van hűségem még és csak rossz a rendszerük, kötbért ígyis úgyis fogok fizetni mikor bemegyek lemondani miután bekötötték a digitmert kötbér fizetéssel együtt is sokkal jobban járok
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Stanley-B. #81864 üzenetére
Utólagos a számlázás nem tudom mikor módosítottál de akár következő számlában is lehet .. mondjuk ha telefonon kérted ügyintézőnek el kell mondania. Ha csomagot váltasz hűségidő újraindul ha vállalsz, ha nem akkor meg ha a korábbit előbb váltod mint lejárna hűség nélkülire kötbért von maga után elvileg minden esetben de ne legyen így..
-
Stanley-B.
őstag
válasz
maxxenergie #81862 üzenetére
már megvolt a számla, nem terheltek semmit.
1. vagy hibás a rendszerük és a korábbi csomagból vállalt hűségidő még hátravan, azzal szemben amit jelez a netes felületen (itt ugye nem mutat hűséget)
VAGY
2. ha kifizettetnék velem az eddig határozott időre vállalt hűség miatti kedvezményeket, akkor viszont már nem lenne hűségidőm a továbbiakban.
A kettő dolog egyszerre nem állhat fenn, vagy az egyik vagy a másik. Nekem egyébként a második opció is jó lenne ha cserébe megszűnne a hűségem, de látjuk, hogy nem a második történt meg.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Stanley-B. #81856 üzenetére
Csomagok között le-fel váltás csak akkor szankció mentes ha vállalsz újabb határozott időt szóval ha még tartott a régi csomagra és határozott idő nélkülire váltottál ne lepődj meg hs a következő számlában kiterhelik a váltásig kapott kedvezményeket ÁSZF alapján. Neten azért írja mert még ennél is olcsóbb lenne a csomag ha vállalnál határozott időt az új csomagra
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Stanley-B. #81854 üzenetére
Hallgass Sharkweb kollégára, és javaslom mindenkinek, hogy felejtse el a weboldalt.
Szinte minden rosszul szerepel rajta, ha pontosabb (
) információk kellene, akkor telefonos ügyfélszolgálatot keressétek.
-
Sharkweb
aktív tag
válasz
Stanley-B. #81856 üzenetére
Weboldali bug, a számlázási és a háttérrendszerben megfelelően szerepelnek az adatok.
-
bkiky01
senior tag
válasz
Stanley-B. #81854 üzenetére
Nekem is ezt írja, kb 1hete köttettem be csomagban..Sztem valami hiba a neten belépve, mert az összegek sem stimmelnek..
-
Stanley-B.
őstag
Sziasztok! 50 megabites internetcsomagom volt még kb 1 év hűségidővel. Ezért 7200ft-ot fizettem havonta. A telekomnál ugyebár nagyobb csomagra díjmentesen lehet váltani hűségidő közben is. Időközben árat is csökkentettek és a 120 megabites internet ára hűségidő nélkül 5946 Ft lett, amire át is váltottam, a sebességem fel is kapcsolták.
Viszont most az az érdekes helyzet állt elő, hogy ha belépek a telekom fiókomba, jelzi, hogy nincs hűségidőm, vállaljak hűséget hogy csökkenjen a díjam bla bla.
Lehetséges volna, hogy semmissé vált a meglévő hűségidőm amiből még kb 1 év volt hátra attól, hogy a gyorsabb csomagra (ami ráadásul olcsóbb is volt) hűségidő vállalása nélkül váltottam?
-
atilla100
tag
Sziasztok!
18:10-kor rendeltem Telekom TV GO családi csomagot. Akkor csináltam telekom gyorsfizetős fiókot is. Elvileg már van csomagom, mert ujra nem tudom rendelni. Azonban a csatornára kattintva csak az jelenik meg hogy rendeljem meg. Ilyenkor mi a helyzet? Mikortól lesz aktív?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nescafé #81847 üzenetére
Rendeld meg telefonon, lehet jobban jársz, akkor biztos nem kell beltérit cserélgetned stb. Aktiválják a csomagot, megkapod az új csatornákat és kész.
Ha online rendeled meg és csak egyet jelölsz be, lehet kapsz egyet, amit majd kicseréltetnek veled, a régit meg küldheted vissza (teljesen felesleges hercehurca, csak hülye a rendszer).
-
Nescafé
őstag
üdv
feljebb szeretném az iptv családit-t váltani szuper családi iptv-re , ez idáig oké ,de végén megkérdezi mennyi beltérit szeretnék, ez mi lenne , mert már van beltérim..??
Adnak másikat? -
vass1024
tag
Sziasztok!
Most építik nálkunk a Gigabites hálozatot Telekomék és érdeklődnék, hogy milyen más szolgáltatok használják még ezt a hálózatot? Pl.: Flip, mert elég kedvezőnek hangzik az ajánlatuk a Telekoméhez képest. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
phgergo #81841 üzenetére
Szerintem erre itt senki nem fog tudni válaszolni, ez függ a laptop márkájától, beszállítótól, mennyi új típus vagy éppen kifutó stb.
Ezt nevetik türelemjátéknak.
A másik fele pedig az, hogy lehet aki megrendelte valamikor előtte már több hétig nem volt készleten, és miután megrendelte teszem azt 2 nappal feltöltötték a készletet. Lehet, hogy amit te vennél kevesebb ideje nincs készleten és több idő míg a rendelésedtől számítva készletezik.
-
phgergo
aktív tag
Kicsit furabb kerdesem lenne, de hatha valaki jartas ebben. Van a Telekom oldalan egy laptop amit meg szeretnek majd venni. Jelenleg Nincs raktaron de erkezes varhato. Barkit kerdeztem a Telekomtol senki se tudott idot mondani mikorra varhato kb! Szerintetek mennyi ido lehet mire lesz raktaron? Ki mennyit vart ra, mikor epp laptopot vasarolt toluk es nem volt keszleten?
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Másnak is erősen megvágták a gigabites csomagját?
Mikor megrendeltem és megnövelték az optikán akkor mértem (speedtest.neten) 930/206 Mbit körül, most 500-600/202 Mbit egy ideje.
Az ont Huawei HG8245H. -
dropi
senior tag
Sziasztok.
Nemreg kaptam meg a Cisco ISB6030-as STB-t. Nezeget, halozatot is tok jol megtalalja, de az lehet h csak zenet es kepet tud lejatszani a halozaton? Filmet nem? Vagy meg lehet ezt oldani valahogy?
Koszi.
G. -
törölt tag
válasz
Putyin90 #81830 üzenetére
Nekem is volt olyan laptopon ,hogy elfelejtette a lan kapcsolatot néha.
Én az ilyet úgy szoktam ,hogy legyalulom az ssd-t,majd rakok egy tiszta telepítést. Cirka 30 perc mindennel együtt. Szerintem ez gyorsabb ,mint elkezdeni kinyomozni,hogy hol a hiba.
Ehhez hozzátartozik ,hogy az optikai meghajtó helyén van egy plussz hdd is. Úgy vagyok alapból berendezkedve a gépen,hogy bármikor ha valami nagyobb gubanc van ,akkor azonnal törölhető az ssd és mehet az új install.
-
-
mbalint987
aktív tag
A Berettyóújfalui járásban élők figyelmébe ajánlom a nemrég a Szuperinfóban megjelent Telekom által feladott hirdetést a hálózatfejlesztésekkel kapcsolatban, ami ezen a linken érhető el.
A lényeg:
- Lakossági fórum időpontja: 2017. május 31. (szerda) 13.00 óra, helye: Nadányi Zoltán Művelődési Ház (cím a fenti linken)
- 2018 végéig az új hálózat az alábbi településeken lesz elérhető:
Bakonszeg, Bedő, Berekböszörmény, Berettyóújfalu, Bojt, Csökmő, Darvas, Furta, Gáborján, Hencida, Komádi, Körösszakál, Körösszegapáti, Magyarhomorog, Mezőpeterd, Mezősas, Nagykereki, Szentpéterszeg, Told, Váncsod, Zsáka -
HoTaZo
addikt
válasz
kiskacz #81826 üzenetére
Távirányítóról tervezem, az asztali gépről is lehet?
Szerk:
De ilyet találtam: Telekom-forum
"Webes felületen már nem lehet rendezgetni a csatornákat, helyette mobil alkalmazáson keresztül van erre lehetőség!""FEDEZD FEL A MŰSORÚJSÁG ALKALMAZÁST"
"Csatornasorrend módosításaTelekom IPTV-vel történő összerendelést követően mobilod segítségével gyorsabban és kényelmesebben módosíthatod otthoni tv-előfizetésed csatornasorrendjét." -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Végre elszántam magam, hogy (ízlésem szerint) sorrendbe szedjem a tv csatornáimat (IPTV Családi csomag).Az eredetileg a 81-Video, 82-DVR, 83-Filmajánló csatornákat is lehet áthelyezni?
Mi történik akkor a beállított csatornáimmal, ha csomagot váltok? Újra rendeződnek a csatornák, esetleg a szabad helyükre kerülnek vagy böngészhetem, hogy mi hova került?S egy érdekes dolgot figyeltem meg. A 124-151-ig lévő csatornákat hiába hívom meg a távirányító szám gombjaival, mindig a 151-re ugrik ahol gyárilag a BBC Earth HD csatornát jelzi.
Van ennek valami oka? Valami saját spéci dologra tartja magának fent a Telekom a 124-150-ig lévő csatornákat? -
raider21
aktív tag
Speedport Entry 2i -nél VDSL -en kb. 1,5-2 hétig volt IPv6, most nincs!
Nagyjából 1,5 napja egyfolytában Connecting, de nem csatlakozik föl. Nem értem én ezt...!
-
C0d3r
addikt
válasz
Putyin90 #81817 üzenetére
Jelentkezz be az eszköz admin felületére, majd nyisd meg ezt az oldalt.
-
Putyin90
senior tag
válasz
Gubek-Einste #81809 üzenetére
Speedport W 724V az eszköz. A vonali adatokat nem tudom hol kell megnézni.
Tegnap délelőtt újra kellett megint indítani a modemet, mert a már említett sebességcsökkenés volt jelen. Most megint ez a helyzet. Direkt megjegyeztem a tegnap kapott IP-t, ma is ugyan az az IP, tehát nem szakadt a net, viszont sebesség megint:
Holott ennyinek kellene lennie:
DSL downstream 20635 kBit/s,
DSL upstream 1279 kBit/s,Viszont most nem indítom újra. Délután felhívom őket, hogy járjanak utána.
-
szemcsi65
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #81809 üzenetére
Köszi Szépen.Akkor olyat keresek.
-
lemusz
addikt
Volt egy pindurka connection lost reggel 5 után nem sokkal (éppen játékban voltam), úgy tűnik központi dolog lehetett, elvették az ipv6-om.
-
-
-
szemcsi65
csendes tag
Hello!! Évek ota IPTV+Net+IP telefon előfizum van,de a telefont soha nem használtam mivel nincs telefon készülékem.Kérdésem,hogy milyen telefon Készüléket vegyek és hol??
-
Csabi1984
addikt
válasz
DJ. Ru$y #81803 üzenetére
Kár volt belevennem a DSL-t mert valószínű kavarodás okozott. Tudom,hogy semmi közük egymáshoz.
Csak azért írtam mert a tapasztalatomat írtam le ami a valóság,, csak úgy volt értelmezhető mintha dsl vonalat egybevontam volna az IPTV szolgáltatással de nincs ígyDe lehet ha másképp teszem fel a kérdést akkor magam is megkapom a választ.
Ha egy ügyfél szeretne IPTV-t meg telefont de egyenlőre azon a kábelen internetet nem mert van fizikálisan kiépítve egy Adsl vonal. Akkor jön a kérdés az IPTV, hogy fog működni ha nincs Internet?Mert az ügyfélnek azt mondták, hogy az új előfizetésen látják a TV szolgáltatást meg a Telefont de az internet még nincs aktiválva!.
-
Putyin90
senior tag
Hello! DSL netnél normális dolog az, hogy példának okádék 11-kor bekapcsolom a gépet (délelőtt) és a 20 Mbps/s-ből 9-10 Mbps az elérhető. Újra kell indítani a modemet, hogy újra 20 Mbps legyen a sebesség, de mostanában az sincs meg (eddig 22.7 Mbps lazán volt), most 17-18-19 Mbps között mozog. Az, hogy nincs meg a 20 Mbps az nem lényeg, meg amúgy sem csinálnának vele semmit, mert még bőven háttérértéken belül van, de az, hogy nap, mint nap újra kell indítgatni a modemet, mert a felére csökken csak úgy a sebesség, az már nem hinném, hogy normális.
-
-
Livius
őstag
válasz
Csabi1984 #81800 üzenetére
Nem lehet hogy az ingyenes Telekom Wi-Fi Fon-ra csatlakozott fel? Szerintem azt ez a sima hgw, ami csak IPTV-re lenne, az is szórja gond nélkül, hogy hotspot legyen ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Cyberpunk 2077
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest