Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz sosperecek18 #4091 üzenetére
ez a cucc tudja kezelni a DSL telót is?
meg az IPTV-t is?
mert ha SOLO-ra váltok érdekelne lehet-e a Pirelli HGW helyett mást is alkalmazniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ebit
addikt
válasz sosperecek18 #4093 üzenetére
Igen, csak közbe szerkesztettem.
-
Ebit
addikt
válasz sosperecek18 #4091 üzenetére
Igen az Annex B műkődik.
Belépsz a webes felületre 192.168.1.1 IP cimen, előtte a gép IP-jét átállithatod192.168.1.2,de a combok, nem szoktak összeakadni.
Itt kéri a modem jelszavát Dllink, Bridge.
VPI 1, VCI32, UBR
Ezután a Setupban értelemszerüen beállitasz mindent, felhasználó név, szolgáltatól kapott jelszó, router funkciót beállitod, majd a router többi részét wlan oldalon.Elmented,és ha mindent jól csináltál lesz neted, de van letölthető manuálja, az részletesen leirja.
[ Szerkesztve ]
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek!
Sürgősen segítségre lenne szükségem!
A kérdés, vettem egy D-Link DSL G684T modem/Wifi Routert, ami AnnexB-s, itt vannak képek az alkatrészeiről.
elosztó
modem hátuljaKérdés tehát hogy tudom-e majd ezt a meglévő helyett használni, t-online esetében?
[ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
cliath
csendes tag
Tudnátok abban segíteni, hogy miképp méressem be, hogy a t-home létesítéséhez szükséges feltételek fennállnak-e, illetve milyen messze vagyok a központtól?
-
Tv
senior tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek
-
kew
senior tag
A 360r megfelelő 8mbit-re is, nem adnak új eszközt, csak ha voip-ot vagy iptv-t is rendelsz.
Vezeték nélküli használatra pedig be kellene szerezned egy routert, olcsóbbat már 8-10 ezer huf körül vehetsz. Ezt rákötöd a modemre, utána ez fog felcsatlakozni, és továbbosztani az internetet a gépeid felé akár wlan-on akár lan-on.
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Jelenleg 4Mbites t-online adsl kapcsolatom van itthon, lejárt a hüségszerződésem, és szeretnénk váltani 8Mbit-re. Megkötném egy évre a hűségszerződést, így ugyanannyit fizetnék havonta, mint most a 4Mbit-ért. A kérdéseim a következők lennének:
1. D-link 360R modemem van, ez tud egyáltalán ekkora sávszélességen üzemelni?
2. A szolgáltató ilyen jellegű szerződéskötéskor ad másik modemet, vagy csak venni lehet sok pénzért (ha esetleg a mostani nem felel meg a 8Mbithez)?A harmadik kérdésem nem konkétan ide tartozna, de gondolom mivel kapcsolódik nem gond, ha ideírom. Tehát van egy pda-m, amin szintén szeretném wlanon keresztül használni az itthoni netemet (a lakásban). Mi erre a legegyszerűbb (és legolcsóbb) megoldás? Sajnos ebben a témában teljesen járatlan vagyok
Köszi előre is
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #4083 üzenetére
- helyi hívás csúcsidő/kívül
Egy adott település közigazgatási határán belüli előfizetői hozzáférési pontok között létrejött telefon-forgalom (Pl. Cegléd).- helyközi I. csúcsidő/kívül
Azonos földrajzi számozási területen (körzetszámon) belül elhelyezkedő különböző
települések előfizetői hozzáférési pontjai között létrejött forgalom. (Pl. Cegléd és környéke az 53-as körzet).- helyközi II. csúcsidő/kívül
Azonos földrajzi számozási területen (körzetszámon) belül elhelyezkedő különböző
települések előfizetői hozzáférési pontjai között létrejött forgalom.
- A biatorbágyi földrajzi számozási területből: Érd, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Százhalombatta, Tárnok, Törökbálint
- A gödöllői földrajzi számozási területből: Csomád, Csömör, Kerepes, Tarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel
- A monori földrajzi számozási területből: Alsónémedi, Bugyi, Ecser, Gyömrő, Maglód, Üllő, Vecsés, Gyál, Ócsa
- A szentendrei földrajzi számozási területből: Szentendre, Budakalász, Csobánka, Leányfalu, Nagykovácsi, Pilisborosjenő,
Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Solymár, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Üröm
- A szigetszentmiklósi földrajzi számozási területből: Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Halásztelek, Szigethalom, Taksony,
Tököl,
- A váci földrajzi számozási területből: Dunakeszi, Fót, Göd.- belföldi távolsági csúcsidő/kívül
Minden egyéb belföldi távolsági hívás.A helyi és a helyközi I-es hívás díja ugyanaz már elég régóta, ugyanúgy a helyközi II. és a belföldi távolsági hívások is. Csak az elnevezések még megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek a telefon percdíjak-nál kérnék egy kis segítséget!
Helyi, helyközi hívások I. 7 Ft 4 Ft
Helyközi II. és Belföldi távolsági 14 Ft 7 FtMit ért azalatt hogy helyi helyközi hívások?
És mit ért azalatt hogy Helyközi II. és Belföldi távolsági?Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
van egy csomagom (TV, Internet, Telefon).
8megés intenetem van, ha csak egy tv megy vagy egyse, akkor hasít rendesen, 1megabyte\másodpercel töltök. Viszont lenne két dolog, ami böki a csőröm.
1. Olvastam, hogy ha mindkét TV megy, akkor elvileg a sávszélességet meg kéne feleznie a netnek, namost nekem nem felezi meg és ha töltök 800-1000K val és megy mindkét TV akkor akad a TV. Ez normális vagy az uTorrent kiiktatja ezt a sávszél felező megoldást?
2. Ez a nagyobbik gondom, mégpedig, hogy minden nap 5 órakor elmegy az egész hóbelebansz. Ilyenkor kikapcsolom a modemet majd vissza és 5 perc múlva minden rendben van. Ez mi a franctól van?
Amúgy ezeket leszámítva nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással.
-
TeeJay
félisten
a te vonaladon látszik hogy 30dB körüli a csillapításod (attenuation)
ellenben a Transmit Power (output power) maxon van mert sima ADSL-nél 19dB-ez
tehát maxra van csavarva és a Margin (jel/zaj tartalék) csak éppen hogy 9fölött van...
ha a margin 9dB alatt van akkor már visszavesz a modem.a 380T lehet csak 7800-ra csatlakozott mert úgy érzékelte nem stabil a margin a vonalodon
van ilyenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
válasz Anyukedvence #4076 üzenetére
Ez nem így működik, ahhoz, hogy 8 megát neked minden esetben garantálja ahhoz eléggé meg kell növelni a havidíjat. Amit nem hiszem, hogy Te vagy bárki finanszíroznál... Jól gondolom?
Stabil és garantált sávszélességet a bérelt vonali szolgáltatást nyújt, nem véletlenül magas a díja.Nagyobb beruházást a dsl-re már nem érdemes és nem is fog beruházni a cég. Nincs értelme ugyanis, ezért technológiát vált, mégpedig üveghálózatot fog kialakítani hazánkban az elkövetkezendő hónapokban/években. 2 éven belül több mint 1 millió háztartást szeretne elérni vele. A GPON hálózatnak köszönhetően jóval nagyobb sávszélesség érhető majd el... ezenkívül egyéb multimédiás szolgáltatások is elérhetővé vállnak egyre több helyen.
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #4077 üzenetére
Nem... nincs úgy megoldva, hogy csak az új előfizetőknek jelenjen meg, hanem mindenkinek ott van.
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek az iptv-men van hogy előfizetői akció arról szól hogy az első hónapba 498Ft-os filmek-ből egyett ingyen nézhetek meg nekem még mindig ott van és már 3 hónap eltelt ennek nem kéne eltünnie?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Anyukedvence
csendes tag
Ja, de akkor az előfizetői díjak is lehetnének mondjuk min. 750 Ft. max. 8000Ft aztán meglátjuk, hogy az előfizetői is milyen "technikai" nehézségekbe ütközik, hogy csak azért fizet amit használ.
Na, de remélem hogy nálam is rendeződik a dolog.
Már 6-7 éve használok T-s netet, és eddig soha semmi komolyabb gond nem volt csak mióta most csomagot váltottunk hirtelen nem tudja a 8mbitet, pedig előtte jópár évig tudta.
Ha több ember használja akkor gondolom csökken a sebesség csak hát a T-nek nem csak a több lét kellene nyelni, hanem fejleszteni is. Én legalábbis így gondolom. -
Raga
senior tag
Köszi a válaszokat.
Ki fogom próbálni és jelentkezem az adatokkal. -
petne
őstag
válasz Anyukedvence #4070 üzenetére
A dsl mellett ugyanígy van a kábelnetnél, a mobilnetnél, a mikrósnetnél stb. Ezeknél a technológiáknál nem tudnak nagyobb garantált sebességet nyújtani, mivel mindegyiknél függ valamitől a tényleges sebesség. Persze meg lehetne oldani, de akkor nem ennyibe kerülne, mint most...
-
cliath
csendes tag
Tudnátok abban segíteni, hogy miképp méressem be, hogy a t-home létesítéséhez szükséges feltételek fennálnak-e, illetve milyen messze vagyok a központtól?
-
wagi
senior tag
Nekem ilyen vonali adataim vannak a Speedtouch modemmel.
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 512 / 8.096
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 218,78 / 580,21
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 19,0
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,5 / 30,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 26,0 / 10,0Nálam stabil a sebesség (840kb/s) és mindig szinkronizál a modem 8096-ra.
Hozzáteszem elötte próbálgattam más modemekkel is köztük volt az agyondicsért 380T tipus is,de még az sem tudott 7800-nál nagyobb linksebességre szinkronizálni.
-
petne
őstag
válasz Anyukedvence #4068 üzenetére
Ami a szerződésben is szerepel, van egy garantált minimális letöltési/feltöltési érték, meg van egy maximáliasan elérhető letöltési/feltöltési érték. A szolgáltató csak a garantált értéket garantálja, hogy azt feltétlenül biztosítja az előfizetőnek. Ami 8 megás csomagnál 480 kbit/s le és 192 kbit/sec feltöltési sebességet jelent.
Kérdezd meg telefonon, hogy hogy áll a vonalvizsgálat, ha ugyanis csak ennyit tud biztosítani, ami most van, akkor ez van és vagy maradsz így, vagy pedig leváltod a csomagodat.[ Szerkesztve ]
-
Anyukedvence
csendes tag
Szia!
Nem értem, hogy milyen garantált sebességre célzol mikor 8mbites csomagra vagyunk előfizetve, és ehelyett gyakorlatilag egy 4 mbites csomag színvonalát kapjuk egy pár hete.
Ahogy az általad ajánlott tesztből is kiderül:Eredmények
Letöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 5.85 sec
Sebesség: 2807 kbit/sec (2 874 368 bit/sec)
Vonali sebesség: 3296.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 2048.20 kbyte (2 097 352 byte)
Letöltési idő: 86.65 sec
Sebesség: 189 kbit/sec (193 536 bit/sec)
Vonali sebesség: 224.00 kbps -
petne
őstag
válasz Anyukedvence #4065 üzenetére
Érdemes lenne rákérdezni telefonon, hogy mi a helyzet... bár azért vedd figyelembe, hogy az ünnepek közte voltak, most nem azt mondom, hogy nem dolgozott senki, de nem max. kapacításon, ezt gondolom sejted.
Mivel a garantált sebességet biztosítja a szolgáltató, ezért kártérítést nem kaphatsz. Milyen sebességet mérsz egyébként tesztszerveren most?
-
Ebit
addikt
Szinte mindegyiknek van, amelyiknek nincs, azt külőn progi segitségével lehet lekérdezni.
A 360T és 380 as modemek, általában azonos vonalon jobb értékkel kapcsolodnak a DSLAM-hoz, valamint stabilabb az adatkapcsolat, és még a 360 R C3 /3 ledes verzió/ is elég korrektek./őket az SM50b.exe progival, lehet lekérdezni, ami egy pontos vonaldiagnosztikával párosul.
ezekből már kb. ki lehet találni mi menne még a vonalon.
Sajnos csak találgatni , lehet mert nem ismerjük a mérés időpontjában a DSLAM-ra feljelentkező többi előfizető csomagjait, valamint netezési szokásait.
-
Anyukedvence
csendes tag
Hali!
Dec.18 körül kértem egy "szakértői" vizsgálatot a T-Hometól mert a hivatalosan 8 megás net szakadozik, ill. sokkal lassabb. Mondták hogy 7-10 nap és visszahívnak az eredménnyel.
Jan. 11. van és még semmi sem történt, a net 4mbitesre van állítva a routerem szerint, de legalább nem szaggat.
Meddig érdemes még várni a visszahívásukra, mert mégsem állapot, hogy 4 mbitet használunk 8 áráért....
UI.: Ezért a későbbiekben lehetséges kártérítést kezdeményezni? -
TeeJay
félisten
ezért szoktuk ajánlani a D-link 360T vagy 380T modemet
mert annak van telneten részletes infója
sőt az új FW-vel még azt is kiírja kb. hány kilobitre tud adott vonalon maximálisan beszinkronizálni
ezekből már kb. ki lehet találni mi menne még a vonalon.T-s emberke is bentről ezeket az adatokat nézi meg a modemedből és úgy állítanak a vonalon vagy hasonló megoldásokat eszközölnek
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
petne
őstag
A szerződés a 30 napos próbahónap időszakán belül, szerződésbontási díj fizetése nélkül történő felmondásának lehetősége csak olyan új előfizetőinkre érvényes, akik korábban még nem éltek a 30 napos próbahónap időszakán belül történő felmondás lehetőségével. Ellenkező esetben a szolgáltató az előfizetőt a szerződésbontási díj megfizetésére kötelezheti. A 30 napos próbahónapon belüli lemondás esetén nem kerül kiszámlázásra a létesített csomag havidíja, és a Kábelnet Easy csomag esetén a túlforgalmazási díj sem. Kiszámlázásra kerül viszont az egyéb, pluszban megrendelt szolgáltatások díja, valamint a belépési díj is.
-
Sanyix
őstag
tud valaki valamit a t-online kábelnet beszereléstől számított 30 napon belüli ingyen lemondásáról? Van benne valami buktató vagy apró betű amire figyelni kell?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
petne
őstag
Ezeket az infókat a modem admin felületéről lehet elérni, már amelyiknek van.
Dialcom esetében:
A modem ip-je: 192.168.1.1 alhálózati masuk: 255.255.255.0 felhasználói név: route jelszó: Bridge
Először állítsuk át a hálókártyánkat 192.168.1.2 IP-re, és 255.255.255.0 alhálózati maszkra, majd a böngészőben adjuk meg a modem IP-jét, majd a felhasználói nevet és a jelszót és bejutunk az admin felületére, ott a megfelelő menüpontban (ha jól emlékszem linstatus vagy valami ilyesmi pontot kell keresni) elérhetjük a vonaladatokat.
Fontos tudni, hogy az admin felületet csak úgy tudjuk elérni, ha közvetlenül a gépre van kötve a modem és nincs semmilyen router eszköz közötte.[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
Nem tudom, hogy a koax hálózatod milyen, ezért erre nem lehet válaszolni, viszont azt fontos tudni, hogy a mind a 3 stb és a tányéregység között külön-külön vezeték megy. Tehát nagy a valószínűsége, hogy a meglévő hálózat kábeltv-re vagy sima antennás vételre van kialakítva különféle elosztókkal, ez itt nem alkalmazható.
Nem tudsz, az STB egyszerre csak egy adást tud dekódólni, így a dvd felvevő is azt látja, amit nézel, hacsaknem az egyik STB-t feláldozod csak a dvd felvevőnek. -
Hodaj
csendes tag
Sziasztok!
Én még zöldfülű vagyok ezen a fórumon, de talán Tőletek kapok információt a kérdésemre, melyet a T-Homenak már 2x feltettem és válasz nélkül hagytak.
Én is megrendeltem a Sat TV szolgáltatást, melyet 3 beltérivel szeretnék igénybe venni. Azt szeretném megtudni, hogy a tv-k között már kiépített KOAX-hálózat felhasználható-e, vagy új kábeket fognak nekem fektetni.
Másik kérdésem, hogy a telepítés után tudok-e majd az éppen nézett csatornával párhuzamosan egy másik csatornáról DVD-felvevővel felvenni?
Akinek van ezzel kapcsolatban infója, kérem ossza meg velem!
Köszike előre is!
És Üdv!
-
Litla
csendes tag
Szia
Szintén Kiskunhalason Huawei modemmel, viszont ha 5x szinkronizáltatom fel mindig más sebesség jon ki, a rekord 6700 le 410 fel volt
ilyen értékek mellett perpill
up:
relative capacity occupation: 86%
noise margin upstream: 10.0 db
output power downstream: 19.5 dbm
attenuation upstream: 31.0 dbdown:
relative capacity occupation: 103%
noise margin downstream: 9.5 db
output power upstream: 12.0 dbm
attenuation downstream: 38.5 dbPetne: kicseréltem szűrőt, drága jo emiteles szerelők annó ilyet épitettek be POTS/ISDN Splitter (AMSPL) , viszont az adsl felé vezető helyre sima telefoncsatlakozot raktak.. most egyelőre nem szakad le ha felveszik a telefont, ugyhogy koszonom a tippet
szerk: viszont speedtest tuti nem jol mér, mert lefelé most olyan 700k-val jon a cuccos
[ Szerkesztve ]
-
belluska
tag
Ezer bocs az off-ért. A Matáv-számot hogyan lehet elküldeni mobilra ? Milyen beállitás szükséges ? Ha van ilyen egyáltalán ? Köszi.
-
-
Raga
senior tag
Szia petne!
8 megás ADSL csomagom van.
Hely Kiskunhalas.
ADSL modem: Dialcom ADSL Bridge 1600 (ADSL Modem)
Mérési eredményem:
[link]Véleményed?
Egyáltalán ez a régi, de legmegbízhatóbb ADSL modem bír 8 megát?
Nem kéne kicseréltetnem?[ Szerkesztve ]
-
-
petne
őstag
A csillapításod nagyon magas (54 db), 4-5 km-re lehetsz a központtól. Érdemes lenne egy vonalvizsgálatot kérni, hogy mégis mennyit bír a vonalad maximum.
Egyébként előfordulhat, hogy egy erősebb modem jobbat hozna ki, tehát annyira, hogy ne szakadjon meg a szinkron, de ez nem garantált, ezért nem mondom azt, hogy vegyél (D-Link 360T vagy 380T-re gondolok). Ha esetleg valamelyik ismerősnél van ilyen, meg kéne próbálni vele vagy akár egy másik tipussal.
-
Gausz
aktív tag
Hello, egy már-már klasszikus problémával jönnek, melynek online bejelentésére magentáék már lassan 1 hónapja nem válaszolnak.
Szóval történt, hogy az eddigi 1024/96 csomagot leváltottuk 2048/192 DSL Classic Happyre. Viszont én nem lettem happy, ugyanis amint terhelés éri pl, 3megás levél küldése, skypeon hang esetleg video beszélgetés, akkor vagy teljesen ledob a net, vagy a kapcsolat megmarad, viszont 5-10mp-ig nem történik semmi (SM50B progi mindenhova 0-t ír ki ilyenkor, röviden újraszinkronizál).
D-Link DSL-360R modem van, a rajta mért adatok a képen, a letöltésen levő csillapítás +/-1dB-t ugrál, SNR is leesik néha 7dB-re.
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-01/10/1277_dkc0amwd6ffx0zxg_dsl.pngÉrdemes próbálkozni a szolgáltatónál? Vagy törődjek bele, hogy ez így fog maradni? Modemcsere megoldaná? Gondolok itt arra, hogy egy erősebbnél talán növelhető a transmit power.
Kösz,
Gausz[ Szerkesztve ]
-
alit
tag
válasz lakatosturbo #4043 üzenetére
A wifi által használt frekvencia sáv, fel van osztva csatornákra, Na ezek közül ő alapértelmezetten a 6-ost használja. Ezt neked nem kell elállítani, csak ha a környezetedbe sokan használják ezt a csatornát és már nagyon zajos lesz.
-
lakatosturbo
aktív tag
hát ebből a kérdéseimre nem nagyon kaptam választ pl SSID-nél nem vágom miaz a channel 6?
-
alit
tag
válasz lakatosturbo #4040 üzenetére
Küldtem emailt.
-
Sanyix
őstag
Hogyan lehetne rábírni a tcomot, hogy egy adsl hozzáférésnél adsl2+-t kapcsoljon? Mivel a vonal olyan 7 mbites linksebességet bír, 2+-al meg talán ki lehetne csikarni belőle valamennyit.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
alit
tag
válasz lakatosturbo #4037 üzenetére
Nem kaptál hozzá egy cd-t? Azon van használati és jól le van írva.
-
lakatosturbo
aktív tag
Az én wifikártyám régi d-linkes darab és csak wep-es titkosítást tud wpa-n már behal kérdés hogy a wep-es titkosításnál miben különbözik a 64 és a 128bit-es wep mode. Pirelli Routerről van szó.
vagy van a routerben ugyanitt a wepes résznél static-nál van olyan hogy key1 key2 key3 key4 én mondjuk mindenhova beírtam hogy bebede2008 ez most a jelszóm de mire jó a key1 key2 stb?
a keyek alatt van olyan hogy Default Key ID pl eztse tudom miez.
alatta meg van hogy Passphrase ezekről tud nekem mondani valamit?[ Szerkesztve ]
-
shev7
veterán
válasz lakatosturbo #4033 üzenetére
es ez miben mond ellent a fenti hozzaszolasnak?
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
petne
őstag
válasz lakatosturbo #4031 üzenetére
2009. január 1-től a következőképpen módosult az IPTV csatornakiosztása:
Alap csomag:
- kikerül a Sat1, helyére a Relfektor TV kerül,
- kikerül a Pro7, helyére a Poén csatorna kerül,
- bekerül a családi csomagból a TV6 és a TV Deko.Családi és Extra csomag
- a fentieken kívül nincs változás.Egyéb csomagokban nincs változás.
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek van valami hírközlés hogy az iptvnél a pro7 csatorna helyén poén csatrone lett?
-
JR Veriga
csendes tag
válasz redaizoltan #4020 üzenetére
HI!!! Szerintem nem is olyan nagyon drága, mert amit most megrendelsz máshol olcsón,azt veszed észre 3 hónap múlva, hogy sokkal többet fizetsz érte és ráadásul egy megbízhatatlan rendszerért./kollegáimtól/ Az elején voltak problémák de aki melózik az tudja hogy máshol is így van ha valami új beindul, pl a melóhelyén!
Közszájon forognak különféle rémhírek, hogy milyen komplikált a csomag váltás.... én nem értem nekem vagy szerencsém volt többször is de sikerült mindig zökkenőmentesen.
Tudjátok mi a röhej a XIV. Nagy Lajoson lakunk és egyedül a T állt szóba velünk anno![ Módosította: Racecam ]
-
hucsikoi
senior tag
válasz redaizoltan #4020 üzenetére
Nem értek veled egyet. Én pont azért váltottam, mert olcsóbban jövök ki a T-vel. Jelenleg Datanates adsl( 1,7M/256. 6000Ft) + telefon (2300FT) ill digi tv (2700Ft) van. Ezért rendeltem tegnap a T-től egy 8megás netet, telefont és sat-tv-t összesen 10700 pénzért.
-
petne
őstag
Ez való igaz, viszont némely szolgáltató a digitális tömörítést szereti túlzásba vinni, hogy még több minden férjen el ;( . Ez az egyik oldal, a másik oldal a tartalomszolgáltatói oldal, ugyanis némely magyar csatorna olyan gagyi minőségben adja az adását, hogy a műsorszolgáltató hiába csinálna bármit, akkor sem tud egy rossz minőségű forrásból jót csinálni és így nem csoda, hogy ez lesz a végtermék.
-
TeeJay
félisten
digitálisra azért váltanak mert egy analóg SD csatorna helyére ha jól tudom 4-5 digitális fér.
tehát ha 50csatornát adnak digitálisan akkor egy csomó frekvencia felszabadul a kábelen amit lehet internetre fordítani meg hasonlók.
a digitális műsorszórás gazdaságosabbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Pilács
senior tag
Nálunk 4900 lenne az analóg és ugyan annyi a digitális (itt még rájönne még 1 beltéri bérleti díj) de én láttam, hogy a digitális beltérin is ugyan olyan rossz a csatornák minősége mint az analógon, kikockásodnak a gyorsan mozgó képek, szal nem értem miért kell digitálisra váltani, max az lenne az előnye, lehet még csatornát mellé rendelni. Én ezért váltanék, mert olcsóbb lesz a SAT TV két beltérivel, meg még egy minicsomag is belefér, és ahogy itt olvasom minőségibb adást biztosítanak.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Pilács
senior tag
Vajon mit lehet ez alatt állítani, ha sikerül belépned? Nagyon jó lenne arra megoldást találni, hogy a csatornákat lehessen rendezni Ezt egyébbként lehet vmilyen beltérivel? Már mint ki lehet válltani a beltérit másikkkal amit lehet hangolgatni? Ja és jut eszembe ehhez is van rögzítős beltéri?
-
petne
őstag
Hát igen, addig nem is szabad lemondani a korábbi szolgáltatást, ameddig nem biztos a rálátás.
Én is pontosan hasonló ok miatt váltottam, mint Te. Pontosabban a szüleim szolgáltatását, a lényeg, hogy természetesen január 1-től ismételten emelték az analóg kábel díját (családi csomag 6500), az újaknak 4500, ha jól emlékszem. Én nem lehetek már új, csak úgy, ha lemondom 2 hónapra és újra bekötöm. Ezután mondtam, hogy elég és váltottunk... Nem bántam meg azóta se. Sokkal szebb és hangminőséget kapok, több csatornát, műsorújságot, választható hangot némely csatornán stb. -
Pilács
senior tag
Érdekes lesz ha át állnak másik műhódra, lehet tekergetni az antennákat?
Másrészt én is erősen várom a szerelőket, mert addig nem merem lemondani a kábeltv-t amíg ki nem derül, hogy lesz e rálátás a műholdra, és mivel határozatlan szerződésre billent a kábeltv, sajnos többet kell fizetni. Szal senki se várhatja jobban mint én
-
Pilács
senior tag
-
petne
őstag
Nem jön be más, esetleg az ukrán, román, orosz adók érdekelnek?
Sajnos a jelenlegi időjárási körülmények se kedveznek a sat szerelésnek, a koax kábelek egyszerűen megtörnek ebben a hidegben és nem lehet normálisan dolgozni vele. Ez miatt sajnos a szerelők sokkal lassabban haladnak... és sajnos előfordulhat, hogy a 30 napból kicsúsznak.
[ Szerkesztve ]
-
Pilács
senior tag
SAT-TV-nél más is bejön mint az UPC-nél? Tehát nem csak az előfizetett csatornák, hanem a más kódolatlan adások... (mindig te válaszolsz ezért címeztem neked )
Sokan hangot adnak annak, hogy sok idő eltellt és még mindig nincs bekötve a szolgáltatás. Kicsit visszatekintenék a múltba amikor még a telefonvonalra is féléveket, sőt éveket kellett várni, és nem azért mert sokan igényelték a szolgáltatás. Szal szerintem türelem, és ez talán nem rossz irányba minősíti a szolgáltatót, hogy előrukkolt valamivel ami sok embernek kellene. Az előfizető kér egy valamit, amit a szolgáltató megpróbál teljesíteni, ha ez nem megy akkor fel lehet mondani a szerződést, és lehet kocogni a másik szolgáltatóhoz. Sajnos az embereknek a türelelmből van már a legkevesebb, mindenki mindent azonnal akar a pénzéért, nem jó irányba haladunk szerintem . De a hiba a rendszerben van
-
Raga
senior tag
Üdv.
Nézegetve a Sat Tv családi csomagjának csatornakínálatát valamin megakadt a szemem.
A National Geographic Channel angol nyelvűre van írva.
Ez valóban így van?
Mert ugye mindenhol máshol magyarul megy a NGC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok